386
-
#66 azért ez nem mondanám
de kb pár honap késéssel elképzelhetőnek tartom. -
Geri98 #65 ne aggódj nyilván a pc-re jövést tartottam valószínűbbnek :) -
#64 jön ez pc-re tudtommal, szerintem ne parázz ez végett. :) -
Geri98 #63 itt jön az ünneprontó hohohóóó !!!
most néztem a honlapot és csak ps3 xbox360-ra lesz
de ha az lesz mint a TFU-nál én nem bírok várni még 1-2 évet
ha meg nem jön ki PC-re akkor meg dupla -
Geri98 #62 SWTFUUSE FÓRUMBAN(ezt ki hagytam)bocsi -
Geri98 #61 mondjuk én nem is tudtam erről a játékról/játéksorozatról ameddig az SWTFUUSE meg nem említették... szóval nem tudom hogy melyik borító kép melyiké... -
Geri98 #60 -
#59 jah ezt nem tagadom, lehet megjelenéskor jön már, de a borító az tutira nem origi...:) -
#58 a GFWL cuccoknál a hajtásnál, a vékony csíkban nem megy be a csík 1/4-edeéig a fehér rész, hanem csak amíg az elején a felső fehér csik van a felirattal. -
Geri98 #57 gondoltam hogy kamu :D
de én nem igazán hiszem hogy hazudnának pc-vel kapcsolatban ha nem akkor mint box-ra akkor idővel szerintem az is meg fog jelenni -
#56 kamu-kamu-kamu.
pal-os borító lett átszerkesztve... -
Geri98 #55 én teljesen meglepődtem... csak 15-ös a játék ? hát a trailert elnézve én egy bő 18-ra számítottam -
Geri98 #54 de egyébként sokféle borítót láttam már evvel a játékkal kapcsolatban... -
Geri98 #53 de a felső képen ott a games for windows...
de erre mondtam hogy lehet hogy photoshop -
#52 ps az egész és sok hibát ejtett az illető... -
Geri98 #51 itt vannak képek:metal gear solid rising pc (elvileg) -
Geri98 #50 upsz... ezt nem jól szúrtam be... bocsesz -
Geri98 #49 hát én azt olvastam hogy lesz, mellesleg képet is láttam róla hogy ott volt a főcím és ugye felül meg a games for windows felirat.
bár lehet hogy ez valami össze photoshop-olt akármi. -
#48 Elvileg azt írják lesz pc-n! gyakorlatilag nem tudom. de remélem hogy lesz! :) Videó az kibaszott jó lett, remélem maga a játék is ilyen lesz!
Ha valaki esetleg tudnál hogy lesz-e pc re, de biztos tudja. az írja le! előre is kösz. :D -
#47 mostakkor lesz pc-re vagy nem-e lesz?
mert valaki aszonta lesz, de fent pl gametrailers-en csak ps3 és x360 van kiírva...??? -
#46 hasonlítani?
ez csak a poén, nekem igy is BEST BUY lesz, márcsak a kardozás végett is.
amúgymeg én tudom mert a 4 után nyilatkozta is kojima, hogy ezután ugye uj karakter lesz, snake búcsuzik, és egy mai játékosoknak könnyebben emészthető stílust fog követni, ez látszik is a videóból, de szerintem ettől még lehet jó a játék, élvezetes.
jah és ebben én elfogult vagyok mert nagy MGS rajongó vagyok, én még a gokartos verziót is megvenném ha lenne...:) -
#45 Teljesen felesleges a régi metal gear solidhoz egyeltalán hasonlítgatni. Ez csak egy mellékszál -
#44 Yeah!!!! Fuck Yeah!!!!!
-
#43 mondták hogy megváltozik a mgs és a játékmenet is.
lehet akciósabb lesz, de ez eléggé bejön így is...:) -
xido #42 E3 2010
így azért élvezhetőbb,rendes stereo hanggal:) -
xido #41 Azannya....DE..ha ilyen mindent vágó cucli van,akkor vége az osonkodós stílusnak,megyek és hent csupán?.. -
#40 csak időszakos 360 exklúzív elvileg. AZt nemtom mennyi, 3 vagy 6 hónap és mindenre jön majd -
#39 E3 2010: Debut Trailer Pc-re akkor mégsem? -
#38 Mivel új motort írnak alá, bármi megeshet. Jobb/másfajta tömörítési eljárások használata stb. -
#37 1 dolgon gondolkodtam el hirtelen most a multiplatform kapcsán.
anno biztosra vehettük hogy az mgs4 nem fog megjelenni x360on a méret miatt. mert ugye blue-rayen adták ki és valamivel 50 giga fölött volt azt hiszem az adatmennyiség. ezt pedig olyan 7 dvdre tudták volna kiírni x360-as verzió esetén.
namost, ezt a problémát hogyan kívánják megoldani a fejlesztők? mert pc-n még oké, két év alatt simán elterjedhet annyira a blue-ray, de x360-on, 1 lemez sose lesz nagyobb 8 gigánál...
(vagy kevesebb adatot terveznek? nem lenne jó ha a játék rovására menne...)
-
#36 a motor engem annyira nem érdekel, inkább annak a hírnek örülök hogy kojima mégsem csak producerkedik, hanem a történetet is ő írja -
#35 Teljesen új grafikus motort készítenek a gamehez -
#34 faszaköszi :) -
#33 nem szokták visszavonni. ami multiplatform, az multiplatform. kesz PCre, de nem kojima csinálja -
#32 A mai világban én már semmin sem lepődnék meg. -
gyuri12 #31 Bejelentették,elég nagy balfaszság lenne,ha nem jönne ki ezután. -
#30 Addig semmi sem biztos, amíg a kezünkben nincs. -
gyuri12 #29 Lesz,már most kiderült. -
#28 Jövőre kiderül. -
#27 Most nézem épp a Konami konferencia blog-ot.PS3/Xbox360/PC confirmed