Metal Gear Rising: Revengeance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ha, Én csak a topik címet láttam. Mindenesetre akkor is érdekes, mibõl mi lett. Mit akartak elhitetni a demóval... aztán bemm. Ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Nem véletlen maradt le a Solid a végleges címbõl, nehogy bármi köze legyen ahhoz. Ez egy spinoff, francnak vagytok kiakadva, hogy ez már nem a régi MGS ,és tényleg nem az

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ez nem Metal Gear Solid hanem Metal Gear Rising.

A Tomb Raider-rõl példázva, ez egy mellék stílus, nem a lopakodós 5. része ha úgy tetszik.
Ettõl még lehet jó, ahogy a Tomb Raider GOL is egy mellékstílus és kurvajó lett 9/10 vagy 10/10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Karaktere, világa MGS... hülyeség ezt szakjkózni. Amúgy MG lesz a neve nem pedig MGS. MGS5 pedig lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
jah azt tudom hogy egyik kedvenced. 😊
Én a Tomb Raider-t is azért utáltam meg mert a nõi karakterekkel nem tudok azonosulni, de ez az én hibám.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ennek is csak azért maradt MGS a címe, mert jól hangzik. Semmi köze már hozzá.
Ez egy tucat hack n slash dmc style játék, más skinekkel meg azzal a gimikkel, hogy lehet benne darabolni. /yawn.

jarlaxxe
Akik ismerik a MSG sorozatot nem erre fognak emlékezni.Itt mindig a lopakodáson volt a hangsúly a játékmenetben nekem pl az egyik kedvenc sorozatom, ne ez a sz@r alapján itéld meg a szériát.

Totti5
Az egy megrendezett tréler volt, valószínüleg nem volt mögötte semmi, csak egy bemutató... a dolog nem mûködött, max ilyen techdemó szinten.

Totti5
Bayonetta egy gyöngyszem. Kimondottan semmi érzékem ehekhez a kombós játékokhoz, de a Bayonettát letoltam. Nagyon élvezetes és összetett, mély a gameplay... kár hogy kb a 10%át tudtam csak kihasználni a lehetõségeknek😞

DarkSector
Nem pont hogy nem mondtam ilyet. Te félreértettél engem de nagyon!

Az meg hogy az elsõ trailer nem volt ingame azt meg most jobb ha elmondom nehogy tévhitben élj...😊

Vagyis a trailer eleje nem a másik fele, ahol 2-3 embert szétvágott az itt is úgyanaz csak nem az a környezet, itt egy másik jelenetet mutattak, itt is kurvajól néz ki minden ugyanaz a szint mint a másik trailerben, cseppet sem rondább.

Totti5
Mivel a Platinum csinálja nem hinném, eddig sem adtak ki PCs játékot.

DarkSector
Az lett hogy láttál egy 2 perces összevágott (embert) trailert...😄
És ebbõl ítélsz.

hát ha azt akarod mondani hogy azzal van bajom hogy ez most kaszabólós mgs akkor a válaszom hogy: most hova szarjak??? én nem játszottam korábban egy mgs-sel sem, tehát ha én a metal gear solid nevet kimondom egybõl ez a game jut eszembe, és tudom ez nagy hiba. de nekem csakis az a bajom hogy az elsõ gameplay kismilliárdszor jobb volt mint ez.
Fpocok
Devil May Cry volt nálam az elsõ ilyen játék. Furcsáltam, de tetszett.
A Bayonetta viszont akkora egy rakás szar, hogy arra nincssen szó.
Ez meg... mibõl, mi lett... te jó ég.

DarkSector
H&S...most hogy mennyire nagy a tartalom az lényegtelen...😄

Seth
Lehet pont a free cutting nem mûködött és 2 perc után dögunalom lett.
Ebben is lesz láthatóan, szóval nem értem mi a gond 😄

Seth
Darksiders eléggé kakukktojás. Az inkább egy Zelda, Okami féle szabadabb, nagyobb területet mozgató kalandjáték.

hát, akkor én adok nekik 50 ezret hogy odaadják nekem azt a 100 méteres utcát lespawnolható npc-kel meg tárgyakkal és megegyeztünk. 😊 a free cutting-gal én legaláb egy hétig elleszek.
DarkSector
Oks de ez csak 1 jelenet volt, a full játékban több lesz, ha van vagy lesz rá módod azért próbáld majd ki.

Én sem azt mondom hogy ez a stílus a jó és csak ez kell a népnek, de ez IS kell és jó és látványos és adrenailbomba....

Ott van mellé sok más játék más stílusban, de ilyen is kell.

DMC, Dantes Inferno, Darksieders, Ninja Gaiden talán ezeket említeném ebbe a stílusba.
Most lesz egy hasonló MGS stílusban...😄

Seth
Rendes gameplay volt , bár gondolom inkább csak egy koncepció, egy 100 m-es utcával pár katonával.Valami oka biztos volt hogy megváltoztatták ,ezt nálunk õk jobban tudják.

jarlaxxe
Nem tudom mennyire ez a stilus a darksiders mert az pl nagy kedvencem.
De a bayonetát két óra után gyorsan kivettem a gépböl nehogy megfertözõn valami hardvert.

Seth
oké, nem megyek vissza a dedóba

nem olyan, csak ilyen érzésem támad valahogy... 😊 a mozgás elcseszett és emiatt... a 2010-es trailerben sokkal szebben mozgott amikor a 3 csávóból csinál párizsit.

de nem értem, és jó lenne ha valaki elmondaná hogy a 2010-es trailer az csak valami meganimált filmecske volt és ez az igazi játék, vagy már az is egy játékmenet volt, és most így sikerült tönkretenni?
DarkSector
Te írtál feleslegessen. 😊

Seth
Én is ezt írtam("Ez a te személyes preferenciád,"), felesleges durrogtatnod a puskaporodat, még elfogy

DarkSector
Hát ha nem érdekel a stílus akkor nem maradsz le semmirõl.

Nekem a Ninja Gaiden 2 is megvolt, a Ninja Gaiden 3 mellett ott lesz a polcomon ez is.

DarkSector
"Hogy nekem melyik játékban mi a negatívum?"

Én mindig ha írok valamit egy játékról egy véleményt az saját, nem beszélek soha csapatszinten ha véleményt írok valamirõl...😊

jarlaxxe
Ezek után azt kell hogy mondjam még a pc-sek járnak jól...<#vigyor3>

Seth
Jó, most ezekre a pontokra tudnám az ellenkezõjét mondani,de minek. Ez a te személyes preferenciád, nem jön be a világa,sok milliónak meg igen, ez van.

DarkSector
"egyszerûen olyan mintha ez valami 2005-ös játék lenne"

Mi ebben a 2005-ös játék?

DarkSector
Hogy nekem melyik játékban mi a negatívum? Íme:

Szerintem a Bayonetta:

- idétlen nöi karakter (nem tudtam vele azonosulni)
- idétlen zene
- idétlen ellenfelek
- idétlen környezet

Metal Gear Rising:
(egyelõre)

- fura környezet

grebber
Most volt az új hírekbe hogy tényleg jön pc-re ?Mert sehol egy pc-s logot nem láttam

Next PC upgrade: 2022

akarTÁK? tehát nem lesz pc-re? hát, ha ilyen gameplay lesz, akkor nem búcsúzok tõle akkora szívfájdalommal, de komyolyan, hogy tudtak ebbõl ekkora fost összehozni, olyan b@szott jól nézett ki az elsõ trailerben, mért kellett így elrontani? hogy néz már ki? ez az elcseszett írányváltoztatás mikor egyik elllenrõl a másikra támad, egyszerûen olyan mintha ez valami 2005-ös játék lenne... remélem ez még nem a végkifejlet.

és ha netalántán a készítõk bújnák a különbözõ kommenteket a játékkal kapcsolatban a különbözõ oldalakon, akkor esetleg megpróbálhatnának változtatni ha a többségnek nem tetszik, de ez csak az én véleményem.
jarlaxxe
Rétegjáték ez mindent el is mond róla, meg a beteges japókról, akik az ilyen bayonetákat kitalálták.

Seth
Inkább jó hír.Platinum games összes játékát szeretem, Bayonettát különösen.Õk értenek a stílushoz van benne tapasztalatuk. Neked a Bayonetta stílusa,világa nem jött be gondolom, az elég egyedi lett, de pont amiatt imádom. Lehet egy kicsit játszanál is vele, nem csak gameplay videókat nézegetnél, akkor meg is szeretnéd

DarkSector
Nekem ez is jó csak nem adok ki majd érte 10ezret ujonnan majd használtan 4-5ezret.
De lehet még jó, mert odébb van még a megjelenés, egyrészt nem is baj hogy akciójáték lett, a régebbi lassú játékmenet majd ahogy irod ráér a MGS5-be, engem csak az aggaszt hogy állítólag a Bayonetta fejlesztõi készítik...és az nem jó hír.

Persze én imádom Raiden-t, Tutira 1x végignyomom majd. Nem lesz a kedvenc MGS-em valszeg de lenyomatom majd!

Seth
Ti majd vártok az MGS5-re, ha "mélyebb" játékmenetet,sztorit akartok 😊

DarkSector
10 éveseknek lehet és velünk mi lesz?

Már értem elõször miért akarták kiadni PC-re is...

Seth
Ja mert neked az elsõ trailerbõl nem derült ki, hogy ilyen lesz?

Fpocok
Ez meg mi a faszom? Mekkora egy rakás fost csináltak belõle, hihetetlen. De hát ez kell a 10 éves konzolosoknak.

valahogy így nekem szarabbul néz ki a vagdalkozás mint az 1. trailerben. 😞
Solid Snake

grebber
grebber
"Nyilvánosságra hozták, hogy milyen új trélerekkel és bemutatókkal akarják majd sokkolni a Spike TV VGA (Video Game Awards) közönségét. Három újdonság lesz: egy vadúj Bioware frencsájz felfedése, egy új Alan Wake játék bemutatkozása, és egy nagyszabású Metal Gear Solid Rising bemutató!"

info: Hardwired

grebber
grebber
Annyi hogy télen lesznek majd infok!

Seth
Én inkább rádküldöm Raident. Az ilyen terroristáknak pusztulnia kell ... 😊

JÁTÉKOT AKAROOOK!!!

Bocs. az elõzõ meg ez a komment csak amolyan dühroham volt mert semmi hír az MGSR-rõl 😊
Na jó Kojima, elég volt. Vagy bejelentetek egy megjelenési dátumot, vagy bemegyek a Kojima "fõhadiszállására" és terrorcselekményt fogok végrehajtani. XD Die bitch! <#violent> <KOJIMA>