386
A sorozat legújabb része ezúttal PC-n is meglehenik!

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'
  • Totti5
    "akik meg átrakták a skineket az előző játékukra és bumm"

:)) játszottál a Vanquisel, vagy a Bayonettával?
  • Fpocok
    Az sem.
  • wedge31
    Ha ilyen szigoruan nézzük akkor már a RE4 se volt igazi resi, majd a köv rész talán.
  • Fpocok
    Nem ők. Hanem akik eredetileg csinálták volna. Aztán ők tovább adták a Platinumnak... akik meg átrakták a skineket az előző játékukra és bumm...

"Resident Evil 5 is ízig vérig RE"
    Ezt szívd vissza, baszod! Ennél nagyobb hülyeséget nem is írhattál volna.
  • Totti5
    Nem valószínű a PC, mert a Platinum Games csak konzolra fejleszt.

Games developed
    MadWorld (2009; Wii)
    Infinite Space (2009; Nintendo DS)
    Bayonetta (2010; Xbox 360, PlayStation 3)
    Vanquish (2010; Xbox 360, PlayStation 3)
    Anarchy Reigns (2012; Xbox 360, PlayStation 3)
    Metal Gear Rising: Revengeance (2012; Xbox 360, PlayStation 3)

Mit kúrtak el? még ki sem jött! Ez nem MGS5 lesz, hanem egy akció orientált MGS világában játszódó multiplatform fejlesztés MINDENKI számára, már aki bírja a HC a h&s stílust, mert a Platinum abban utazik.

Driverrel mi is volt a gond? nem is lehetne driverebb az egész...
    Resident Evil 5 is ízig vérig RE, csak co op akciójáték lett a játékemente, mert ezt kívánta meg a trend, sikeres volt? nagyon! jó volt? naná.
  • Fpocok
    Most volt szó a játékról az IW-ban: Amit először láttunk demót, azt a játékot ELKASZÁLTÁK. Ez már egy teljesen másik játék, másik csapat csinálta. Csak a név maradt meg.

Seth: Mert elvileg jött volna PC-re, de akkor már nem jön? Amíg nem volt gépem, addig konzoloztam. PS2-ig vagyok "naprakész". Első részt imádtam. Második részt is szerettem, bár már nem volt olyan jó, mint az első. Harmadikkal már nem játszottam, mert próbálok kerülni minden dzsungelben játszódó filmet, sorozatot, játékot.
    Azért vagyok itt, mert szomorú vagyok, hogy ezt is elkúrták... ami közel állt hozzám. Ugyanaz a baj ezzel is, mint a driverrel vagy az új RE játékokkal... ha nem lenne az a neve, ami, akkor nem is érdekelne, milyen lesz/lett.

Itt egy videó, amiben benne van a sok szarakodás, meg hogy elkúrták.
  • Seth
    A sok fanyalgó rinyapicsára gondolsz? Jah,nem tudták szerencsétlenek elképzelni milyen egy hack&slash japópowa játék és most sírnak, hogy nem erre számítottak.
    Amúgy téged sem tudlak hova tenni, a konzolutálatod ellenére egy konzoljáték topikjában mit keresel, meg úgy általánosságban ,a MGS előző részeivel mennyire vagy képben,amik ugye konzoljátékok (olcsó pc portok ide vagy oda) ? :D
  • Fpocok
    YT kommentek sokat elmondanak...
  • grebber
    Soha nem voltál még a Hardwired oldalon?

The Truth Behind RISING nagybetűs szövegre kattints. Bár eléggé adja magát de ezekszerint van akinek nem tűnik fel!
  • Geri98
    BOCS, BOCS tényleg, nem tudtam, hogy a truthos valami az egy link :) sorry mégegyszer :D
  • Geri98
    nade ezaz, hogy milyen videóra? ott nincs videó, csak az egyik kommentelő belinkelt valami mgs4-es vidit
  • grebber
    Rámész a linkre és rákattintasz a videóra azt probáltad?
  • Geri98
    és hol is lehetne megtekinteni ezt?
  • grebber
    25 perces trailer
  • DarkSector
    Szerintem az összevágott trailerben a brighness volt sok, ezen a képen ua csak sötétebb az egész.
  • Geri98
    hát az nekem is leesett hogy poén, meg hogy megrendezett, nade az enginen látszik hogy annyira nem mentek messze az eredetitől (mert nekem legalábbis úgy jött át a vga-ból hogy szinte az egészet újrarakták) és ez a jó hír
  • DarkSector
    Nah úgy fog szerintem kinézni a játék és kibaszott szép így.

• Seth
    a Ray elleni harc is kicsit ki van bővítve
  • Totti5
    Csak az utolsó pár mp az új, az pedig egy megrendezett poén.
  • Geri98
    MGR Extended trailer

itt van egy picivel köbővítettebb trailer. kb. ugyanaz, talán 2-2 másodperc ha hozzá lett rakva egyes jelenetekhez, de a végén egész megplepődtem, mert az a jelenet viszont NAGYON hasonlított az első trailerben látott engine-hez.
  • Geri98
    apropó, nem lehet valahol feedbackot írkálni a konaminak?
  • DarkSector
    Engem hálisten nem izgat egyelőre.

Szerdán jön az I Am Alive, 3200FT, veszek is pontokat hozzá, az érdekel most, utána jön Alan Wake az is max 1200MP lesz ami 3200Ft és utána ráér a MGR...:D
  • Geri98
    fuck -.-"
  • DarkSector
    Nincs még :S
  • Geri98
    és akkor most hogy kaptunk egy újabb gameplay trailert, már megvan a release date is?
  • DarkSector
    Jah énis vártam hogy szépen darabokra potyog a tag. :)
  • Muttley
    ja-ja, uígy gondoltam én is eleinte
    idegesítően kapkodó, karakterek mozgása földi fizikát nem ismerő, idegbolond darálda
    de aztán jött az átértékelés: Ironman vs. Transformers feeling + slow motion gyakori használata + picit komolyabb audioszett
    és így viszont nagggyon ott van
    Ironman -nel ment az azonosulás, itt még viszont ki kell találni mi legyen ;)

hááát igen :)
    egy epic story vonal odarakása nem egyszerű dolog
    enélkül meg hamar kifullad
    viszont az eredeti elképzelés nekem is jobban bejött
  • Geri98
    nekem a célzol és nyesel jobban bejött, mert épp ez a buli benne hogy te adod meg hogy vágd szét, és ha 5 darabba akkor 5 darabba, ha 83 darabba akkor 83 darabba vágod szét. és amint elnéztem a trailerben, nem nagyon volt célzás mikor még lassan vágta szét a csáveszt, bár az a gyors vagdalkozás elég zsír volt. csak a végén ne kellett volna még egy utolsót rávágni hogy szétrepüljenek a darabok. sokkal viccesebb lett volna ha slow mo-ból megint átmegyünk normális idő sebességre, és csak úgyy lepotyognak a vagdalt husik :)
  • Totti5
    Miért csúszott ennyit a Metal Gear: Rising? Miért vitték más fejlesztőstúdióhoz? Miért változott meg a cím és a sztori? Miért maradt meg? Kérdések, kérdések. Kojima válaszol.

A csúszás oka? az eredeti Rising-csapat nem volt képes élvezetes játékmenetet pakolni az eredeti "szétvághatsz mindent" ötlet mögé. Több prototípust is készítettek, egyik sem volt megfelelő. Annyira nem, hogy Kojima még valamikor 2009-ben le is lőtte a fejlesztést - egy darabig úgy volt, hogy a Rising soha nem jelenik meg.

Miért vitték más stúdióhoz? A Platinum gyakorlatilag véletlenül került a képbe, egy találkozó során mutatták meg nekik az akkor már alaposan összekuszált Rising-projektet. Kojimától jött az ötlet, hogy a vagdalkozós játékok terén komoly tapasztalattal (lásd: Bayonetta) rendelkező stúdió mehetne egy kört az akkor hibernált állapotban lévő játékkal. Három kérése volt: Raiden legyen a főhős, a játék nézzen ki jól, és fusson hatvan képkockával másodpercenként. A Platinumnál rábólintottak.

Miért más a cím, és a sztori? A cím megváltoztatása mögött az áll, hogy Kojima nem szeretné, hogy az eredetileg is mellékágnak szánt Rising-ot a MGS-széria direkt folytatásaként értelmezzék a játékosok. A sztorit (és az időszakot: most már nem az MGS4 előtt, hanem utána játszódik), a Platinum kérésre változtatták meg, Kojimáék két hónap alatt dobtak össze egy teljesen új történetet.

Mi maradt meg? A sokat reklámozott alapötlet, a "szétnyeshetsz darabokra bármit". A szeletelés mikéntje ugyanakkor változik, korábban egy jóval lassabb "célzol, nyesel" mechanizmus szerepelt, a Platinum-féle megoldás inkább a "nyesel, nyesel, nyesel!" metódusra emlékeztet.
  • Geri98
    mondjuk a wikipédiáján az van hogy mikroszoft vindózhoz is ellátogat :)
  • Fpocok
    Szerintem a Vanquish is hihetetlenül szar volt. Én valahogy nem értem, mit lehet ebben élvezni. Agyatlan lövöldözés.
  • DarkSector
    Szerintem nem.
  • Geri98
    most hogy így aludtam rá egyet, már nem is néz ki olyan rosszul :) (NEM A GRAFIKA!!!)

és akkor most nem is lesz pöcökre?
  • Muttley
    Kexbox topicban már írtam

adott volt egy hihetetlenül pörgős Vanquish
    a színek, a harc, a mozgás animációk, a karakterek jellege mind-mind onnan van átollózva
    ezt összegyúrták Ryu Hayabusa néhány igen látványos szabdalásaival a Ninja Gaiden-ből
    és íme: Metal Gear Rising
  • DarkSector
    Jah hát sén kb értem mire mondod, de ez a különbség egy pre és egy majdnem végleges közt.

Mint a BF3-nál ott is a játék maga nem olyan mint amiket a legelső trailerekben látott az ember. Dehát ugye a MGR hihetetlen is volt.

Nekem eleve gyanus is volt és akkor is mondtam sok ismerősömnek hogy ez a grafika nem lehet ez a generáció, mert túl szép volt hogy igaz legyen. Most a dinnyeszeletelésre gondolok...!!!
    A páncél túl szép volt, ahogy az asztal és a környezet is, a terítőn a gyűrődések stb.
  • Geri98
    ja, amúgy persze hogy kurvajól néz ki! erre egy szavam nem volt :P
  • Geri98
    de nekem még mindig nem a graffal van bajom!!! hanem, most már tényleg nehéz megfogalmazni hogy mit mondjak, mert nem egészem a mozgás, hanem úgy az egész valahogy nem olyan mint a cinematic trailer második felében (nem grafikailag!!!) hanem olyan mintha fogták volna és azt mondták volna hogy "tetszett mi ?, na akkor most itt egy totál új valami, ami nem olyan jó mint az első bemutató" nekem ilyen csalódás érzetem van. na de mindegy, mert nem tudom magam jól kifejezni :)
  • DarkSector
    A stílus oké hogy nem fog meg valakit, de a minőségre ne legyen már panasz! :P

• Totti5
    Álltalában mindig negatívan áll hozzá a nép mindenhez ami nem a megszokott, vagy ami kicsit is változni akar... ez szerintem birka hozzáállás! Lehet hogy tényleg nem lesz olyan jó, ( nem is lehet felülmúlni nagyon a klasszikus részeket ) de máskép lehet még jó vagy jobb az a játék.
  • Fpocok
    Hát igen. Nekem már ez is sok volt. Egyszerűen nevetnem kell, ha meglátom.
    Van egy határ, ameddig még elhiszem az ilyen dolgokat. Főleg egy MGSben... mert azért valljuk be, első két részben is mik voltak. Az még elfért... de már a 4ben ez... most meg a legújabb.