386
-
#146 Nem gondolod, hogy nem mi vagyunk a hibásak hanem a marketing, ha az ember lát valamit reagál rá, ennyi. -
#145 Ugyanaz, az első trailer egyszerűen nem ugyanazon a pályán lett felvéve és szerintem is ahogy totti írta még nagyon pre volt. Vagyis agyon effektezve.
Nem véletlen hitték azt akkoriban hogy xbox720-ra készül, szerintem kicsit visszább kellett venniük közbe az effektekből hogy egy full játszható játék legyen, de a karakter páncélja még így is szuper ahogy csillog, inkább a hátték haloványabb kicsit a vidiben. -
#144 Szerintem tényleg az, kár, hogy pc-re sose lesz. -
#143 Csak egy példa, hogy milyen volt Raiden az MGS4-ben. Hozzáteszem a baromság itt is megvan, lásd Drebin meg a majma. Az MGS széria soha nem vette magát 100% komolyan , mégis megtalálta az arany középutat
-
#142 Aztán a mostani DMC videók alatt meg azt olvassa az ember hogy a többségnek tetszik... mindig az eszetlen fika az első. -
Geri98 #141 én nem ítéltem semmit, mindenki azt mondja hogy király mind a négy mgs, hát egészségetekre :) akkor inkább úgy mondom, hogy nem volt alkalmam kipróbálni, mivel nincs se boxom se ps3-mam -
#140 Ami itt megy az még semmi ahhoz a balhéhoz képest ami most megy ez után a trailer után.
Kb ugyan az mikor kijött az új buzi emós Dante trailer... -
#139 Mit akartak elhitetni? akkor is tudtuk hogy spinoff akciójáték kasza lesz, most is az csak profi játékmechanikával, profi fejlesztőktől. -
#138 DMC rajongók figyelmét felhívnám egy régi 2001-es példára.
DMC1.
Ez a RE egyik részének indult, de túl akciós lett, és a fejlesztés alatt inkább úgy döntöttek hogy egy külön játék lesz belőle, azóta megélt 4 részt, a 2.-at kivéve szinte egytől egyik mestermunka.
A játékmenet messze nem RE volt, egyszerűbb-akció mégis mérföldkő lett az első részből. -
Geri98 #137 nem rondább, csak... nem is tudom... más, de nem a környezet miatt, hát látszik hogy az egész más lett. csak össze kell hasonlítani a két trailert -
#136 Ha, Én csak a topik címet láttam. Mindenesetre akkor is érdekes, miből mi lett. Mit akartak elhitetni a demóval... aztán bemm. Ennyi. -
#135 Nem véletlen maradt le a Solid a végleges címből, nehogy bármi köze legyen ahhoz. Ez egy spinoff, francnak vagytok kiakadva, hogy ez már nem a régi MGS ,és tényleg nem az -
#134 Ez nem Metal Gear Solid hanem Metal Gear Rising.
A Tomb Raider-ről példázva, ez egy mellék stílus, nem a lopakodós 5. része ha úgy tetszik.
Ettől még lehet jó, ahogy a Tomb Raider GOL is egy mellékstílus és kurvajó lett 9/10 vagy 10/10 -
#133 Karaktere, világa MGS... hülyeség ezt szakjkózni. Amúgy MG lesz a neve nem pedig MGS. MGS5 pedig lesz. -
#132 jah azt tudom hogy egyik kedvenced. :)
Én a Tomb Raider-t is azért utáltam meg mert a női karakterekkel nem tudok azonosulni, de ez az én hibám. -
#131 Ennek is csak azért maradt MGS a címe, mert jól hangzik. Semmi köze már hozzá.
Ez egy tucat hack n slash dmc style játék, más skinekkel meg azzal a gimikkel, hogy lehet benne darabolni. /yawn. -
#130 Akik ismerik a MSG sorozatot nem erre fognak emlékezni.Itt mindig a lopakodáson volt a hangsúly a játékmenetben nekem pl az egyik kedvenc sorozatom, ne ez a sz@r alapján itéld meg a szériát. -
#129 Az egy megrendezett tréler volt, valószínüleg nem volt mögötte semmi, csak egy bemutató... a dolog nem működött, max ilyen techdemó szinten. -
#128 Bayonetta egy gyöngyszem. Kimondottan semmi érzékem ehekhez a kombós játékokhoz, de a Bayonettát letoltam. Nagyon élvezetes és összetett, mély a gameplay... kár hogy kb a 10%át tudtam csak kihasználni a lehetőségeknek:( -
#127 Nem pont hogy nem mondtam ilyet. Te félreértettél engem de nagyon!
Az meg hogy az első trailer nem volt ingame azt meg most jobb ha elmondom nehogy tévhitben élj...:)
Vagyis a trailer eleje nem a másik fele, ahol 2-3 embert szétvágott az itt is úgyanaz csak nem az a környezet, itt egy másik jelenetet mutattak, itt is kurvajól néz ki minden ugyanaz a szint mint a másik trailerben, cseppet sem rondább. -
#126 Mivel a Platinum csinálja nem hinném, eddig sem adtak ki PCs játékot. -
#125 Az lett hogy láttál egy 2 perces összevágott (embert) trailert...:D
És ebből ítélsz. -
Geri98 #124 hát ha azt akarod mondani hogy azzal van bajom hogy ez most kaszabólós mgs akkor a válaszom hogy: most hova szarjak??? én nem játszottam korábban egy mgs-sel sem, tehát ha én a metal gear solid nevet kimondom egyből ez a game jut eszembe, és tudom ez nagy hiba. de nekem csakis az a bajom hogy az első gameplay kismilliárdszor jobb volt mint ez. -
#123 Devil May Cry volt nálam az első ilyen játék. Furcsáltam, de tetszett.
A Bayonetta viszont akkora egy rakás szar, hogy arra nincssen szó.
Ez meg... miből, mi lett... te jó ég. -
#122 H&S...most hogy mennyire nagy a tartalom az lényegtelen...:D -
#121 Lehet pont a free cutting nem működött és 2 perc után dögunalom lett.
Ebben is lesz láthatóan, szóval nem értem mi a gond :D -
#120 Darksiders eléggé kakukktojás. Az inkább egy Zelda, Okami féle szabadabb, nagyobb területet mozgató kalandjáték. -
Geri98 #119 hát, akkor én adok nekik 50 ezret hogy odaadják nekem azt a 100 méteres utcát lespawnolható npc-kel meg tárgyakkal és megegyeztünk. :) a free cutting-gal én legaláb egy hétig elleszek. -
#118 Oks de ez csak 1 jelenet volt, a full játékban több lesz, ha van vagy lesz rá módod azért próbáld majd ki.
Én sem azt mondom hogy ez a stílus a jó és csak ez kell a népnek, de ez IS kell és jó és látványos és adrenailbomba....
Ott van mellé sok más játék más stílusban, de ilyen is kell.
DMC, Dantes Inferno, Darksieders, Ninja Gaiden talán ezeket említeném ebbe a stílusba.
Most lesz egy hasonló MGS stílusban...:D -
#117 Rendes gameplay volt , bár gondolom inkább csak egy koncepció, egy 100 m-es utcával pár katonával.Valami oka biztos volt hogy megváltoztatták ,ezt nálunk ők jobban tudják. -
#116 Nem tudom mennyire ez a stilus a darksiders mert az pl nagy kedvencem.
De a bayonetát két óra után gyorsan kivettem a gépböl nehogy megfertözőn valami hardvert. -
#115 oké, nem megyek vissza a dedóba
[bárcsak megtehetné] -
Geri98 #114 nem olyan, csak ilyen érzésem támad valahogy... :) a mozgás elcseszett és emiatt... a 2010-es trailerben sokkal szebben mozgott amikor a 3 csávóból csinál párizsit.
de nem értem, és jó lenne ha valaki elmondaná hogy a 2010-es trailer az csak valami meganimált filmecske volt és ez az igazi játék, vagy már az is egy játékmenet volt, és most így sikerült tönkretenni? -
#113 Te írtál feleslegessen. :) -
#112 Én is ezt írtam("Ez a te személyes preferenciád,"), felesleges durrogtatnod a puskaporodat, még elfogy -
#111 Hát ha nem érdekel a stílus akkor nem maradsz le semmiről.
Nekem a Ninja Gaiden 2 is megvolt, a Ninja Gaiden 3 mellett ott lesz a polcomon ez is. -
#110 "Hogy nekem melyik játékban mi a negatívum?"
Én mindig ha írok valamit egy játékról egy véleményt az saját, nem beszélek soha csapatszinten ha véleményt írok valamiről...:) -
#109 Ezek után azt kell hogy mondjam még a pc-sek járnak jól... -
#108 Jó, most ezekre a pontokra tudnám az ellenkezőjét mondani,de minek. Ez a te személyes preferenciád, nem jön be a világa,sok milliónak meg igen, ez van. -
#107 "egyszerűen olyan mintha ez valami 2005-ös játék lenne"
Mi ebben a 2005-ös játék?