Metal Gear Rising: Revengeance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és amúgy 1-2 mondtatban nem tudnád összefoglalni mi a lényege az új hírnek?
grebber
Semmi!

Next PC upgrade: 2022

hát neked lehet hogy mindegy de nekem nem 😞(

és esetleg valami demo-ról nincs legalább szóbeszéd sem ?
grebber
Nem is kerestem ezen az oldalon láttam friss hír volt és linkeltem is!
De nagyon nagy a csend körülötte! 😞 Tuti hogy a végén nem is jön pc-re!De már nem izgat havertól elkérem boxot és nyomom majd azon 😄

angol változat nem volt?

és akkor most lesz pc-re vagy nem??? csak mert az alábbi linken még mindig csak xbox és ps3 van. vagy még mindig bizonytalan?
grebber
Muttley

azért ez így mindjárt más 😊 már kezdtem aggódni
#73: szimplán annyi, h ahogy mondtad is, nekem egyik sem jött be, viszont így, h CSAK besegítenek, így O.K. 😊
ha tisztán az akció részét nézzük
de csak azt 😊
a Vanquish és a Bayonetta is zsír

Just do it :)

DarkSector
miért ettõl még lehet lopakodni ha akarsz. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
?? Mire számítottál az eddig bemutatott játékmenetbõl ??
Egy olyan játék ahol az a a mottó, hogy VÁGJ SZÉT BÁRMIT,BÁRHOGY hogyan lenne már olyan mint a régi stílus? 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Akkor szar lesz.
Nekem jobban bejött a régi stílus. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
A játékot továbbra is a Kojima csapata készíti,a P+ meg csak besegít egy olyan területen,ahol õk sokkalta jobbak.
Ezt a Raiden-es spinoff-ot meg majd feketebárányként fogják emlegetni az MGS univerzumban, mert arcade kaszabolós,lövölde lesz 😊 , ezért nem is kéne a klasszikus MGS szintre emelni, nyugodtan hasonlíthatjuk szerintem az alább említett játékokhoz. Majd az átvezetõk azért biztos jók lesznek

DarkSector
Nem.
Õ arra értette amire én is utaltam hogy jók csak közel nem MGS kategória.
Magukban mint arcade stuffok, jók de MGS az más, oda érzéke kell, nem holmi arcade lövölde másolat.

Seth
Játszottam, igen, és akkor most hogyanértsem? Ha arra akarsz kilyukadni,hogy a Bayonetta, Vanquish szar játék,akkor igen,azok, de csak szerinted 😊

A Platinum egyébként nemcsak errõl a két játékról lehetne ismert, mert pl olyan õsCapcomosokból verbúválódott,akik Devil May Cry, Resident Evil felett bábáskodtak.

Muttley
amúgy te jáccccccccottááááááá
az említett 2 gyöngyszem bármelyikével is? 😊
na, mer' csakazééé, h tudod, mi van.. 😄

#69: hát remélem, h nem

Just do it :)

Seth
A Platinum már sokszor bizonyított, hogy jó,dinamikus,könnyen kezelhetõ harcrendszert tud alkotni, nincs ezen mit aggódni, valószínüleg jobb is lesz,mintha a Kojima csapata csinálta volna,akik eddig csak karótnyelt Sznéket tudtak csinálni ügyetlen mozgásokkal 😄 (nem összekeverendõ az átvezetõ jelenet és a gameplay)

DarkSector
hát ez lehet rossz hir.

Önmagukban jók a Bayonetta meg Vanquish, de hogy ezek beledolgozzanak egy MG-be az eléggé aggasztó.

grebber
Azt pletykálják,hogy átadták a game-et a Platinum Games-nek(Bayonetta, Vanquish)
Meg csacsognak E3-ról is.

DarkSector
Valami nyomi banner? esetleg?

DarkSector
jujj
élvezni fogom a kaszabolást.

kár hogy csak ps3-x360 van megjelölve.

DarkSector
azért ez nem mondanám
de kb pár honap késéssel elképzelhetõnek tartom.

ne aggódj nyilván a pc-re jövést tartottam valószínûbbnek 😊
DarkSector
jön ez pc-re tudtommal, szerintem ne parázz ez végett. 😊

itt jön az ünneprontó hohohóóó !!!

most néztem a honlapot és csak ps3 xbox360-ra lesz <#shakehead>

de ha az lesz mint a TFU-nál én nem bírok várni még 1-2 évet <#falbav>

ha meg nem jön ki PC-re akkor meg dupla <#falbav><#falbav>
SWTFUUSE FÓRUMBAN(ezt ki hagytam)bocsi
mondjuk én nem is tudtam errõl a játékról/játéksorozatról ameddig az SWTFUUSE meg nem említették... szóval nem tudom hogy melyik borító kép melyiké...
<#eljen><#eljen>
DarkSector
jah ezt nem tagadom, lehet megjelenéskor jön már, de a borító az tutira nem origi...😊

DarkSector
a GFWL cuccoknál a hajtásnál, a vékony csíkban nem megy be a csík 1/4-edeéig a fehér rész, hanem csak amíg az elején a felsõ fehér csik van a felirattal.

gondoltam hogy kamu 😄

de én nem igazán hiszem hogy hazudnának pc-vel kapcsolatban ha nem akkor mint box-ra akkor idõvel szerintem az is meg fog jelenni
DarkSector
kamu-kamu-kamu.

pal-os borító lett átszerkesztve...

én teljesen meglepõdtem... csak 15-ös a játék ? hát a trailert elnézve én egy bõ 18-ra számítottam
de egyébként sokféle borítót láttam már evvel a játékkal kapcsolatban...
de a felsõ képen ott a games for windows...

de erre mondtam hogy lehet hogy photoshop
Bence94
ps az egész és sok hibát ejtett az illetõ...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

upsz... ezt nem jól szúrtam be... bocsesz <#vigyor5>
hát én azt olvastam hogy lesz, mellesleg képet is láttam róla hogy ott volt a fõcím és ugye felül meg a games for windows felirat.

bár lehet hogy ez valami össze photoshop-olt akármi.
speed01
Elvileg azt írják lesz pc-n! gyakorlatilag nem tudom. de remélem hogy lesz! 😊 Videó az kibaszott jó lett, remélem maga a játék is ilyen lesz!
Ha valaki esetleg tudnál hogy lesz-e pc re, de biztos tudja. az írja le! elõre is kösz. 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

DarkSector
mostakkor lesz pc-re vagy nem-e lesz?
mert valaki aszonta lesz, de fent pl gametrailers-en csak ps3 és x360 van kiírva...???

DarkSector
hasonlítani?
ez csak a poén, nekem igy is BEST BUY lesz, márcsak a kardozás végett is.
amúgymeg én tudom mert a 4 után nyilatkozta is kojima, hogy ezután ugye uj karakter lesz, snake búcsuzik, és egy mai játékosoknak könnyebben emészthetõ stílust fog követni, ez látszik is a videóból, de szerintem ettõl még lehet jó a játék, élvezetes.

jah és ebben én elfogult vagyok mert nagy MGS rajongó vagyok, én még a gokartos verziót is megvenném ha lenne...😊

Seth
Teljesen felesleges a régi metal gear solidhoz egyeltalán hasonlítgatni. Ez csak egy mellékszál

DarkSector
Yeah!!!! Fuck Yeah!!!!!

DarkSector
mondták hogy megváltozik a mgs és a játékmenet is.
lehet akciósabb lesz, de ez eléggé bejön így is...😊

E3 2010

így azért élvezhetõbb,rendes stereo hanggal😊
Azannya....DE..ha ilyen mindent vágó cucli van,akkor vége az osonkodós stílusnak,megyek és hent csupán?..
Seth
csak idõszakos 360 exklúzív elvileg. AZt nemtom mennyi, 3 vagy 6 hónap és mindenre jön majd

grebber
E3 2010: Debut Trailer Pc-re akkor mégsem?

Evin
Mivel új motort írnak alá, bármi megeshet. Jobb/másfajta tömörítési eljárások használata stb.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

herczeg
1 dolgon gondolkodtam el hirtelen most a multiplatform kapcsán.
anno biztosra vehettük hogy az mgs4 nem fog megjelenni x360on a méret miatt. mert ugye blue-rayen adták ki és valamivel 50 giga fölött volt azt hiszem az adatmennyiség. ezt pedig olyan 7 dvdre tudták volna kiírni x360-as verzió esetén.

namost, ezt a problémát hogyan kívánják megoldani a fejlesztõk? mert pc-n még oké, két év alatt simán elterjedhet annyira a blue-ray, de x360-on, 1 lemez sose lesz nagyobb 8 gigánál...

(vagy kevesebb adatot terveznek? nem lenne jó ha a játék rovására menne...)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!