386
A sorozat legújabb része ezúttal PC-n is meglehenik!

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'
  • Shep
    Sweetfx-et viszont sajnos nem tudok rá rakni, pedig ráférne.:(
  • Shep
    Igen.
  • mester1987
    Aki nyomul a játékkal nyomjon pár képet a Screenshotok topikba, hadd lám milyen lett ilyen mérettel :P
  • DarkSector
    na akkor jo, azt meg tudnád mondani a zan hogy megy?
    belassitod ugye és mivel vágsz? az egérrel?
  • Shep
    Nem, nincs benne semmi nehézség. Kösz, így már érthető.
  • DarkSector
    Kontrollerrel boxon az analog kart, amivel mozogsz abba az irányba nyomd amerről várható a támadás, és egyazon pillanatban még a kontrollert nézve az X gombot, hogy ez pc-n mit jelent nem tudom, max ha leszedtem megnézem.

bill+egérrel feltéátelezem elég kacifántos lesz az irányítása.
  • Shep
    Hogy működik ez a védekezés dolog, mert ugyan a tutorialban simán megcsináltam de nem igazán tudatosult bennem ,hogy akkor most mit is kell nyomni, mármint melyik irányt ha teszem azt oldalról suhint az ellen?
  • janihunk
    Nagyon komoly játék lett. Valami felbontás fix nincs? Hiába teszem fullHD ba csak 720p ben marad.
  • DarkSector
    "A Steamről letölthető verziót 19,99 euróért vásárolhatjátok meg, de egyelőre csak azoknak ajánlanánk, akiknek stabil internet kapcsolatuk is van hozzá.
    Sajnos van egy kis gond a játékkal. Jelenleg ha a Steam offline módjában szeretnétek elindítani a Metal Geart, vagy egyszerűen csak leestetek a hálózatról játék közben, megszakad a játék. Szerencsére nem állandó internet kapcsolatot igénylő DRM-ről van szó, egyszerűen a Steam gondokkal küszködik. Ráadásul valamilyen megmagyarázhatatlan okból több régióban nem is lehet elérni még a játékot. A Kojima Productions hírünk megjelenésének pillanatában azt ígérte, hogy már orvosolják a problémát, talán már nincs is gond, mire ezt olvassátok."
  • DarkSector
    hát igen nekem nem annyira, mert boxon szarrá játszottam, de még igy is jobb mint az elmúlt fél évben ami volt kb!!!!
    Ebbe aztán mindent beleértek!

Kivéve az Enslaved, de nekem az is egy ismátlás volt!

Ezt a játékot megveszem, ha warezban jó lesz az irányítása! :)
  • CalebJoe
    Végre valami értelmes is kijött mi?
  • DarkSector
    Én is ezért szedem le, hogy önnmagam előitéletét meghazudtolhassam. :D

lehet legelső kezdőképernyőn egy felirat lesz hogy ONLY Xbox 360 CONTROLLER. :D
  • grebber
    Szabadnapomon majd én is leszedem pc-re is ,de csak hogy ismét ellent tudjak majd mondani a sok sírógépnek,hogy semmi gond az irányitással!
  • DarkSector
    Hát ha minőség kell......
    Azért nem szarral gurigáznak a Konami-nál.
  • wedge31
    25GB?...wtf.
  • DarkSector
    :P
  • grebber
    Metal.Gear.Rising.Revengeance-RELOADED 24.62 GB
  • NandorHUN
    Azt valaki el tudná nekem mondani, hogy Sam kardja miért volt hatásos World Marshal ellen szemben Raiden rendes kardjával? Bármint a sima karddal szemben sebezhetetlen volt...
  • Shep
    Bár téged ez nem érint de azért ez tényleg nem túl jó hír: Nem túl pozitív hír továbbá, hogy a játék FOV-ja (látómező) szintén a konzolon használt beállításokkal operál, így annak megváltoztatására sem lesz lehetőségünk.
  • grebber
    Ilyen grafikai beállításokra lesz lehetőség.
  • grebber
    Január 9-én jön pcre!

Minimális gépigény:

Operációs rendszer: Windows XP, Vista, Win7,Win8
    Processzor: Intel Core i5 2400
    Memória: 2 GB RAM
    Videokártya: Nvidia Geforce GTS 450
    DirectX: DirectX 9.0c
    Merevlemez: 25 GB szabad hely
    Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

Ajánlott összeállítás:

Operációs rendszer: Windows XP, Vista, Win7,Win8
    Processzor: Intel Core i7 3770
    Memória: 4 GB RAM
    Videokártya: Nvidia Geforce GTX 650
    DirectX: DirectX 9.0c
    Merevlemez: 25 GB szabad hely
    Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

A PC kiadás tartalmazni fogja a játékhoz eddig
    megjelent DLC-ket is, beleértve a küldetéseket és
    egyéb kiegészítőket.
  • grebber
    Majd egyszer elkezdem én is tolni ha valaha sorra kerül és kiderül.
    Azért remélem főboss harc több részre van osztva és közben vannak csekpontok.
  • Seth
    Ebből 7-9 órából kb 1,5 az utolsó boss elleni harc :D
  • grebber
    Nagyon rövidnek mondják.

"Hogy lehet örülni annak, hogy az ember tizenezrekért kb egy mozi hosszúságú játékot kap? Nekem nagyon bejön a játék, baromi élvezetes minden perce, de már harmadjára kezdek neki (10 óra alatt...), viszont engem egyenesen felháborít, hogy ennyi év fejlesztés után egy 2 órás sztorimóddal, meg pár szir-szar vr küldetéssel kiszúrják az ember szemét."
    Nagyobb site-ok teszjeiben is 4-6 órát írnak!

Szerintem elsőre normálon olyan 7-9 óra biztos hogy lesz!
  • Muttley
    aki játszott vele?

- van-e védekezés gomb v. csak "evade"?
    - a combo-k kimerülnek 1-1 gomb elmebeteg nyomkodásába vagy van sorrendiség és tanulni kell a combo-kat?
    - a kép tiszta, éles v. ebben is van egy ilyen "zöld blur" mint a Vanquish-ben?
    - nagyon gyors játék - emiatt kérdés: akad-e? van-e framerate gond?
    - mennyire hosszú játék?
    - újrajátszási ráta?
  • Kongy
    Nincs pontos dátum még mindig. A projekt kb a levegőben lóg.
  • Skyrim
    Hello.Mikorra várható a játék pc-re ?
  • DarkSector
    Persze azt kivitelezheő volt.
    Csak itt annyiból más a helyzet, hogy a vágás ZD módban, vagy Blade Mod....a jobb analog kart ha körbeforgatod akadásig, akkor hátrahúzza a kezét, ha nem akkor nem tudsz csapni.
    És úgy csapsz, hogy egy adot ponttól a középponton át, "elrántod" az analog kart, ütközésig.

Namármost az egérek az a baja hogy az nem egy fix eszköz.

Ez olyan mint mikor mozogsz egy fps-ben és fel kell néha emelgetned az egeret, vagy más játékban, illetve mikor rts-t nyomsz és az egérrel mikro a képernyő szélére mész viszed arrébb a kamerát, de akkor is megy a kamera ha az egeret elengeded, meg akkor is ha 2 km-eren keresztül húzod balra, vagyis nem ütközik semminek, nincs határozott pontja.

Mindenképpen ez izgat a legjobban hogy majd mit okoskodnak ki...:)
    Izgi lesz, jó lenne tudni mikor adják ki.
  • Shep
    Hát de látod a RO sokak szerint teljesen jó bill+egérrel is :) Mindegy nem izgat, van kontrollerem max azzal játszom majd ha nem jó egérrel.
  • DarkSector
    Nem hiszem hogy kacsa, ha 2 fontos ember hitelesítette a hírt. :D
    Leszrják, max kontrollert ajánlanak hozzá ha netán nem lehet bill+egérrel rendessen kezelni, nem ez lenne az első játék, amit kiadtak úgy hogy önhibából vagy nem de kontroller nélkül önkínzás volt.

Renegade Ops is.
  • Shep
    Vagy csak kacsa a hír és nincs is mind agyalni :)
  • DarkSector
    Nem mondtam semmi rosszat, ugyanezt mint te,, hogy ha igen, mert meg lehet, hogy az irányokat az egérrel csinálod, de a vágásokat egérrel, az egy nagyon paraszt dolog lenn.
    Semmi gond, kitesznek az elejére egy kontroller képet és ennnyi.

Csak mondom hogy én eleget nyomtam vele, de a demo-ból már egyértelmű volt. Mármint az irányítás.
    Ahoz hogy bill+egér fasza legyen az egérnek olyannak kéne lenni, hogy kis húzással lehesen mozgatni és egy adott pont után ne tudd tovább tólni az egeret, de mindegy majd meglátod mire gondolok.

Vagy megoldják az automata vágást, ami a kontroller ütésgombjai, de akkor lofasz az egész, mert értelmét veszti a ZD....
    A ZD lényege hogy az előre letárolt kivégző mozdulatok ne legyenek script-ek, hanem te irányítod a mozdulatokat. Ettől egyedi ez a játék.
  • Shep
    Most nem arról van szó ,hogy mit szántasz, meg mit nem hanem ,hogy ha akarják meg tudják oldani, más kérdés mennyire lesz használható de egyelőre még nincs miről beszélni, mert még konkrétum sincsen a játékkal kapcsolatban csak egy kósza jön pc-re is hír.
  • DarkSector
    Milyen fantázia, te próbáltad már hogy miképpen működik a Zan Datsu?
    Ja mert ha nem akkor hidd el, hogy technikailag ezt analóg kar nélkül nem lehet megoldani. Vagy ha valahogy az egérre hárítják ezt a ZD-t akkor az kurva kényelmetlen lesz, az egész játék villámgyors, te meg az egérrel felszántod az asztalt mire végigjátszod, hidd majd el hogy ez nem lesz egyszerű.
  • Shep
    Neked meg nincsen fantáziád :D
  • DarkSector
    Látom nem próbáltad még a játékot.
  • Shep
    Hát simán lehet, hogy úgy csinálják meg, hogy egérrel lehessen kaszabolni.
  • DarkSector
    Nem úgy tűnt a kommentedből. :D
  • DarkSector
    Itt a jobb analóg kart kizárt hogy játszható modon át tudják hozni, vagy nem lehet majd kontroller nélkül játszani vagy ha egérrel tolod, akkor csak X-Y autokaszabolás lesz, ergo egy csonka játékot kapsz.....

Ez totál kontrolleres irányítású játék...nagyon kíváncsi leszek majd.
  • Fpocok
    Kizárt. A játék nem érdekel...