386
A sorozat legújabb része ezúttal PC-n is meglehenik!

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'
  • DarkSector
    Ja semmi baj. :D
  • Shep
    Rájöttek ,hogy nem tudják megoldani ezért nem lesz PC-re :) Amúgy meg kontroller és kész.
  • Shep
    Hát számomra jónak ígérkeznek, hogy neked mi a jó azt én nem tudhatom :)
  • DarkSector
    akit a stílus érdekel.

"Amúgy pár szót a MGR-ről.

Szerintem:
    Ilyen jól még nem nézett ki karakter videójátékban mint Raiden most. (Konzolon egyértelműen)
    Szerintem:
    A környezet azért kevésbé részletgazdag (persze nem csúnya azért), mert a karakterekre és szerintem 2-4x élsimításra, és a 30 vagy 30+ fps-re ment el az gép energiája.
    Szerintem:
    a kardozás, maga a (Zan Datshu marhára feldobja a játékot, kis vérfrissítés, persze számíthattunk rá)

nekem az amit vártam."
  • DarkSector
    Na megvan a demo, a környezet nemtudom H&S-ben mennyire van a csúcson, nem kiemelkedő, de a karakterek első osztályúak ahogy azt eddig a Konami-tól megszokhattuk, Raiden bitang keményen néz ki!

Ez fasza lesz, a kardozást megunni nehéz lesz. :)
    Hibák biztos vannak ha keresni akar valaki benne de kellemes órákat leszek el vele. :D

A kardozás-t hogy pc-n ha megjelenik hogy oldják meg nem tudom.
  • DarkSector
    Ja ez valóban sok, de te azt mondtak sok jó játék, ezek közül nem sok a jó, csak TR-DS3-BI. :)
  • Shep
    DMC, Alien CM, Crysis, Tomb R. Ace Combat, DS3, Resi 6, Bisoshock I. és ezek csak a nagyok.
  • DarkSector
    Melyek ezek? :P
  • Shep
    Nem tudom de gyanús ez az egész. Mondjuk lesz a következő 3 hónapban annyi játék PC-re is ,hogy győzzön az ember válogatni közülük.
  • DarkSector
    Pontosan volt is erről infó de miért nem tudja ezt maga a Konami?
  • Shep
    A végén aztán nehogy egyik se jöjjön, de nekem is úgy rémlik ,hogy nagy cikkezés volt róla ,hogy jön a C2 PC-re.
  • DarkSector
    Én mindkettőről ezt hittem.
  • Evin
    Én még úgy tudom, a Castlevania 2 jön pc-re.
  • speed01
    Húzni akarják az agyunkat lehet azért csinálják, de ez pár hónap múlva úgy is kiderül! Reméljük a legjobbakat! :)
  • DarkSector
    Konami érdekes Silent Hill 5-öt megjelentette PC-re.

Tény hogy Silent Hill 6-ot már nem, de a Metal Gear Solid 5-öt (Ground Zero) meg megintcsak azt mondták lesz PC-re...nem értem őket.

Érdekes mondanám azt hogy nem jó a kiírás és lesz PC-re, mert máshol említik a PC-t, de mivel a saját honlapjuk talán nem tévednek magukkal kapcsolatban...

Érdekes mindenképpen.
  • speed01
    Ezért utálom a konamit
    De hátha lesz átírat később :)
  • DarkSector
    Bazze igazad van! :S

Érdekes és erről is meg a Castlevania 2-ről is azt hallottam hogy lesz PC-re.....
    Bazze ezt nem értem.
  • speed01
    Semmi hír nincs a pc-s változatról szóval nemtom mivan :D
  • DarkSector
    neten van pc-s logo.

Az hogy februárban jön lehet annyit jelent hogy a pc-s később lesz nem februárban
  • speed01
    Játék februárban jön ps-re és xbox-ra is, feltételezem akkor pc-re nem jön.
    Na most kicsit elment a kedvem :(
  • speed01
    Szegénynek nincs annyi esze hogy először a fenti embereket kéne leszedni aztán a lentieket :D
  • DarkSector
    A videóban amúgy 5:00-nél választ kaptok a vagdalkozásra!
    Fákat meg mindent szét lehet vágni!
  • DarkSector
    Raiden-re eléggé rágyúrtak mert keményen fest a képernyőn.
  • DarkSector
    Mai demo:

• DarkSector
    A galériát én rakattam be, ha úgy érzitek hogy zavarja a topik nagy részét, akkor szóljatok és kivesszük. :P
  • DarkSector
    És nem is akárhogy a demoban kb 100 darabra nyisszantotta a faszit dühös módban, ilynekor elkezd szabdalni Raiden mint egy szecskázógép.

nem arcoskodás, de meglepődök magamon mindig a topikot látva milyen fasza banner-t csináltam...hozzáteszem véletlenül lett ilyen mert eredetileg más elképzelés szerint kezdtem neki...:D
    Nekem nagyon cool...eddig ezt tartom a legjobb garázsmelómnak. :D
  • Evin
    Lehet az ellenséget szabdalni, sőt néha kell is. Ami a bannerban is van világító "gerinc", csak akkor szedhető ki belőlük, ahogy láttam. Ami mellesleg a lassítási időd és az életet is feltölti.
  • DarkSector
    A karaktereket is fel lehet szabdalni, szerintem valamit rosszul csinálhattál, vagy azokat csak lassitásban már nem tudom....

Én már nagyon várom hogy nyomhassam az irányítás nekem soha egy játéknál nem volt gond ahol panaszkodtak. Itt sem lesz szerintem.

Ez egy H&S játék, naná hogy akciójáték...a sima lopakodos főszál az más amibe a Snake bácsika van, ez DMC klón ha másra számítottál akkor az hiba.
  • sparrow35
    Végigjátszottam a demot xboxon:

-borzasztó írányítás: bal analog+X gyakorlatilag amit nyomkodni kell
    -vagy beletanulsz vagy neki se állj csak a készítők által kitalált módon játszhatsz
    -a tutorial a legjobb, a bal ravasszal előhozható kardozás mód nagyon jó lehetne ha lenne bármi haszna, és közben megállna sz idő hogy a kezdők is élvezhessenek... kihagyott ziccer...
    -100% linaritás, szó szerint semmit nem csinálhatsz amit nem terveztek be előre (pl.: láthatatlan falakkal bezárnak amíg tart a harc...), ehhez képest egy CoD singleplayer sandbox b+...

+szép grafika
    +a bal ravaszos kardozás mód nagyon jó lenne, látványos ahogy szétvágja a tereptárgyakat, teljesen felfoghatatlan számomra hogy ezt miért nem lehet ilyen formában az ellenfelek szétvagdosására használni...

A gagyi japán-manga körítésű világot/sztorit nem húzom le mert az még kevés lenne hogy szar legyen a játék, a legnagyobb baja az irányítás. Akik szintén szenvedtek azoknak leírom ide hogy kell játszani ne húzzák fel magukat: tehát bal analog+X ezeket kell nyomkodni, de a bal analogot nem folyamatosan mert akkor megáll a tudomány, a hárításhoz(parry) röviden lenyomod visszaengeded közben X-et nyomsz, és ne aggódj azon hogy oda kell futni az ellenfélhez ha így nyomogatod ahogy írtam "odarepülsz"(!!!) hozzá...
    Gyakorlatilag a 20 évvel ezelőtti játéktermi verekedős stuffok játékmechanizmusa felújított grafikával. Agy nem kell csak reflexek. :)
  • Muttley
    igazad van :)
  • Seth
    "P+ felfedezte (végre)"

Erre a kijelenésedre gondoltam. Láttad a Vanquish-t tőlük és már mindet láttad?

Vanquish - robotok
    MGR - emberek,implantátumokkal
  • Muttley
    mert a játék alapjaiban teljesen Vanquish, csak itt karddal küldöd
    Ahhoz képest - Itt megjelenik a vér
  • Seth
    Azért írtam,hogy robotok,azokat lövöd, ergó nem kell vér.
    Ha a többit nem ismered,akkor hogyan jössz egyáltalán az alábbi kijelentéssel ?
  • Muttley
    Vanquish? :)
    abban egy deka vér nincs, csak elektronfelhő
    a többivel nem játszottam
  • Seth
    " P+ felfedezte (végre), h h&s gammákba kell vér"

????

Mad World - fröcsög
    Anarchy Reign - fröcsög
    Bayonetta - szolidan fröcsög
    Vanquish - robotok
  • DarkSector
    :)

Ezek ilyen "5 perces" banner-ek amiket tolok.
    Nem sok tudással, csak olyan játékoknál szoktam ami érdekel is, mert ami nem ott nehezen tudom átérezni hogy na most itt milyennek kéne lennie...itt is az én saját izlésem szerint csinálom, a színek az alakzatok elhelyezkedése, a kép részeinek minősége.
    Ha nem találok megoldást, néhány dologra ami nekem utána nem tetszene, akkor inkább kihagyom.

A Bal felső sarokban a kis fox jelről elmélkedtem a végefelé hogy ez vajon mennyire lesz zavar az összképben.
  • Muttley
    + Ninja Gaiden karaktermechanika
    + P+ felfedezte (végre), h h&s gammákba kell vér
    +/- irányítás nagy kérdőjel??? (gomb combo-k v. 1 gombos "okosjáték")
    - kemény Vanquish alapokon
    - bugyuta, jellegtelen "Star Wars" ellenfelek

ja és a banner:
    :)
  • Evin
    Talán akkor a szöveget sem ártana javítani: "A sorozat legújabb része ezúttal PC-n is meglehenik." Kivéve, ha szándékos.
  • DarkSector
    Mivel nincs még banner, ezért most kivételesen a melomat beteszem.
    Később lecserélhetitek ha akarjátok ahogy az összes többi topikban ahol ki lett rakva netán.
    Csak most mivel egyeltalán nincs, összebohóckodtam egy szerintem szépet...de ha lesz jobb akkor leppattintjátok...:D

kezdő skill-es banner:

• DarkSector
    Hát nem kicsit ja. :)