386
-
#106 Hogy nekem melyik játékban mi a negatívum? Íme:
Szerintem a Bayonetta:
- idétlen nöi karakter (nem tudtam vele azonosulni)
- idétlen zene
- idétlen ellenfelek
- idétlen környezet
Metal Gear Rising:
(egyelőre)
- fura környezet -
#105 Most volt az új hírekbe hogy tényleg jön pc-re ?Mert sehol egy pc-s logot nem láttam -
Geri98 #104 akarTÁK? tehát nem lesz pc-re? hát, ha ilyen gameplay lesz, akkor nem búcsúzok tőle akkora szívfájdalommal, de komyolyan, hogy tudtak ebből ekkora fost összehozni, olyan b@szott jól nézett ki az első trailerben, mért kellett így elrontani? hogy néz már ki? ez az elcseszett írányváltoztatás mikor egyik elllenről a másikra támad, egyszerűen olyan mintha ez valami 2005-ös játék lenne... remélem ez még nem a végkifejlet.
és ha netalántán a készítők bújnák a különböző kommenteket a játékkal kapcsolatban a különböző oldalakon, akkor esetleg megpróbálhatnának változtatni ha a többségnek nem tetszik, de ez csak az én véleményem. -
#103 Rétegjáték ez mindent el is mond róla, meg a beteges japókról, akik az ilyen bayonetákat kitalálták. -
#102 Inkább jó hír.Platinum games összes játékát szeretem, Bayonettát különösen.Ők értenek a stílushoz van benne tapasztalatuk. Neked a Bayonetta stílusa,világa nem jött be gondolom, az elég egyedi lett, de pont amiatt imádom. Lehet egy kicsit játszanál is vele, nem csak gameplay videókat nézegetnél, akkor meg is szeretnéd -
#101 Nekem ez is jó csak nem adok ki majd érte 10ezret ujonnan majd használtan 4-5ezret.
De lehet még jó, mert odébb van még a megjelenés, egyrészt nem is baj hogy akciójáték lett, a régebbi lassú játékmenet majd ahogy irod ráér a MGS5-be, engem csak az aggaszt hogy állítólag a Bayonetta fejlesztői készítik...és az nem jó hír.
Persze én imádom Raiden-t, Tutira 1x végignyomom majd. Nem lesz a kedvenc MGS-em valszeg de lenyomatom majd! -
#100 Ti majd vártok az MGS5-re, ha "mélyebb" játékmenetet,sztorit akartok :) -
#99 10 éveseknek lehet és velünk mi lesz?
Már értem először miért akarták kiadni PC-re is... -
#98 Ja mert neked az első trailerből nem derült ki, hogy ilyen lesz? -
#97 Ez meg mi a faszom? Mekkora egy rakás fost csináltak belőle, hihetetlen. De hát ez kell a 10 éves konzolosoknak. -
Geri98 #96 valahogy így nekem szarabbul néz ki a vagdalkozás mint az 1. trailerben. :( -
#95 -
gosumofo #94
-
Lecserélték a Metal Gear Solid: Rising producerét -
#92 "Nyilvánosságra hozták, hogy milyen új trélerekkel és bemutatókkal akarják majd sokkolni a Spike TV VGA (Video Game Awards) közönségét. Három újdonság lesz: egy vadúj Bioware frencsájz felfedése, egy új Alan Wake játék bemutatkozása, és egy nagyszabású Metal Gear Solid Rising bemutató!"
info: Hardwired -
#91 OPM UK teasing Metal Gear Solid related reveal for next month -
#90 Annyi hogy télen lesznek majd infok! -
#89 Én inkább rádküldöm Raident. Az ilyen terroristáknak pusztulnia kell ... :) -
Geri98 #88 JÁTÉKOT AKAROOOK!!!
Bocs. az előző meg ez a komment csak amolyan dühroham volt mert semmi hír az MGSR-ről :) -
Geri98 #87 Na jó Kojima, elég volt. Vagy bejelentetek egy megjelenési dátumot, vagy bemegyek a Kojima "főhadiszállására" és terrorcselekményt fogok végrehajtani. XD Die bitch! <KOJIMA> -
Geri98 #86 és amúgy 1-2 mondtatban nem tudnád összefoglalni mi a lényege az új hírnek? -
#85 Semmi! -
Geri98 #84 hát neked lehet hogy mindegy de nekem nem :((
és esetleg valami demo-ról nincs legalább szóbeszéd sem ? -
#83 Ezek sincsenek informálva tuti!:) -
#82 Nem is kerestem ezen az oldalon láttam friss hír volt és linkeltem is!
De nagyon nagy a csend körülötte! :( Tuti hogy a végén nem is jön pc-re!De már nem izgat havertól elkérem boxot és nyomom majd azon :D -
Geri98 #81 angol változat nem volt?
és akkor most lesz pc-re vagy nem??? csak mert az alábbi linken még mindig csak xbox és ps3 van. vagy még mindig bizonytalan? -
#80 Neue Informationen folgen während der Winterzeit -
azért ez így mindjárt más :) már kezdtem aggódni
#73: szimplán annyi, h ahogy mondtad is, nekem egyik sem jött be, viszont így, h CSAK besegítenek, így O.K. :)
ha tisztán az akció részét nézzük
de csak azt :)
a Vanquish és a Bayonetta is zsír -
#78 miért ettől még lehet lopakodni ha akarsz. :P -
#77 ?? Mire számítottál az eddig bemutatott játékmenetből ??
Egy olyan játék ahol az a a mottó, hogy VÁGJ SZÉT BÁRMIT,BÁRHOGY hogyan lenne már olyan mint a régi stílus? :D -
#76 Akkor szar lesz.
Nekem jobban bejött a régi stílus. :P -
#75 A játékot továbbra is a Kojima csapata készíti,a P+ meg csak besegít egy olyan területen,ahol ők sokkalta jobbak.
Ezt a Raiden-es spinoff-ot meg majd feketebárányként fogják emlegetni az MGS univerzumban, mert arcade kaszabolós,lövölde lesz :) , ezért nem is kéne a klasszikus MGS szintre emelni, nyugodtan hasonlíthatjuk szerintem az alább említett játékokhoz. Majd az átvezetők azért biztos jók lesznek -
#74 Nem.
Ő arra értette amire én is utaltam hogy jók csak közel nem MGS kategória.
Magukban mint arcade stuffok, jók de MGS az más, oda érzéke kell, nem holmi arcade lövölde másolat. -
#73 Játszottam, igen, és akkor most hogyanértsem? Ha arra akarsz kilyukadni,hogy a Bayonetta, Vanquish szar játék,akkor igen,azok, de csak szerinted :)
A Platinum egyébként nemcsak erről a két játékról lehetne ismert, mert pl olyan ősCapcomosokból verbúválódott,akik Devil May Cry, Resident Evil felett bábáskodtak. -
#72 amúgy te jáccccccccottááááááá
az említett 2 gyöngyszem bármelyikével is? :)
na, mer' csakazééé, h tudod, mi van.. :D
#69: hát remélem, h nem -
#71 A Platinum már sokszor bizonyított, hogy jó,dinamikus,könnyen kezelhető harcrendszert tud alkotni, nincs ezen mit aggódni, valószínüleg jobb is lesz,mintha a Kojima csapata csinálta volna,akik eddig csak karótnyelt Sznéket tudtak csinálni ügyetlen mozgásokkal :D (nem összekeverendő az átvezető jelenet és a gameplay) -
#70 hát ez lehet rossz hir.
Önmagukban jók a Bayonetta meg Vanquish, de hogy ezek beledolgozzanak egy MG-be az eléggé aggasztó. -
#69 Azt pletykálják,hogy átadták a game-et a Platinum Games-nek(Bayonetta, Vanquish)
Meg csacsognak E3-ról is. -
#68 Valami nyomi banner? esetleg?
-
#67 jujj
élvezni fogom a kaszabolást.
kár hogy csak ps3-x360 van megjelölve.