386
A sorozat legújabb része ezúttal PC-n is meglehenik!

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'

\'Minta\'
  • Seth
    A konzolon is rengetegszer borzalmas kamera rángatózás miatt is kíváncsian várom a hozzászólásokat. PC-n,egér-bill-el még rosszabb lesz,szokás szerint
  • DarkSector
    Hajlandó leszel ez végett kontrollert fogni a kezedbe?

Bill+egérrel szerintem játszhatatlan lesz.
  • Fpocok
    Jön PCre is!
  • DarkSector
    :)

• DarkSector
  • Fpocok

• DarkSector
    :)
  • Seth
    Nemtom,de nekem csak ez a plazma lámpa kellene belőle:D
  • Shep
    Dehogy lesz.
  • DarkSector
    AAAnyám ez kurvajó, kár hogy 50k lesz kb nem? :)
  • jarlaxxe
    Lesz ebböl egyáltalán pc-s verzió? mert ha nem akkor mehet a topik a konzolos fórumba....
  • Seth
    KELL!! :D

• Seth
    Nem valószínű
  • DarkSector
    yes kár hogy nekem nem jó.
    de lesz pc-re is nem?
  • grebber
    Zsír a Crysis 3 is jöhetne már ;-)
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Metal Gear Rising Revengeance XBOX360-MARVEL
  • DarkSector
    Nem véletlen, a látvány pazar, a karakterek kiválóak a helyszínek nem olyanok mint a crysis3-ban de a megszokott H&S-hez elegek.
    Mi kell még egy H&S-be?
    Ez hogy odáig vannak a játékért, főleg a játékmenet újítása miatt van szerintem egyrészt.

Nekem irányításra sincs probléma, sokan panaszkodnak hogy nehéz, pl a védekezés, de az is csak addig van amíg kicsit be nem csakorlod, pl mint a Counter Attack-ot.
    Én megvenni sajna most nem tudom valszeg de nagyon várom.

kidolgozva így játékban főleg H&S-ben még nem láttunk karaktereket.
    Legalábbis real-time nem.
  • grebber
    Az első értékelés 39/40
  • Seth
    Sunny, yay. Remélem más ismerős is lesz,nem csak ő

• DarkSector
    Ezek vannak még:
    Meg fogja adni a kellő hangulatot a kaszaboláshoz!
    Unknown OST!!!
  • DarkSector
    Iszonyú nagy spoiler...fasza lesz ez! :)

Az a dagi fickó hogy néz ki basszus a napelemekkel a hátán!!! :D
    Nincsen benne 1 karakter sem amire azt mondanám hogy hülyén néz ki vagy béna...

Ez nem spoiler:
    Zenék is kiválóak, íme az egyik st, a demoban lévő főellenség alatt ami szólt!
    LÁTTA VALAKI A CASSHERN-T? NA EZ ARRA HAJAZ! Olyan mintha Remix-elték volna
  • DarkSector
    tv-ről fényképeztem :P
    (sjnos a telóm csak ilyen képet tud csinálni, de azért érződik rajta hogy milyen lehet élőben. :D)

• DarkSector
    Én is irányítottam sok játékot, meg lehet csinálni, de nem ugyanúgy, mert egy kontrolleren 2 analóg kar van míg pc-n alapesetben az egeret tudod csak minden irányba mozgatni, billentyűzeten max 8 irány van a numerikus részen, de inkább akkor az AWSD...
    Érted szerintem mire gondolok, el tudod irányítani de nem ugyanaz....

És nem mondtam még hogy a joy-nál a karrak finoman tólva sétál, erősen meg fut.
  • DarkSector
    Én JÁTÉK PÁRTI voltam bazze nem PC meg nem Konzol párti.
    Az hogy egy analóg kart 360 fokban lehet mozgatni pc-n meg max az egeret, arról senki nem tehet.
  • Shep
    Nekem nem kell magyaráznod, szerintem már a DMC is éppen a határon van bill+egérrel ami a kényelmes irányítást illeti.
  • speed01
    " hatástalanítottalak 2 mondattal " - Kemény vagy nagyon mondhatom, attól hogy konzol fos vagy, még nem itt kell ugatni. Dark is pc párti volt, most meg itt nyalja a segged, GZ neki :D. Ezzel végeztem itt, mert látom csak magadfajta szarok vannak itt...
  • DarkSector
    Mellesleg ennek a kardos cuccnak az enyhébb változata volt a Wanted-ben, az ívlövés, de ott egyszerűbb volt mert fix pontra tette az ívet.

Itt meg a jobb karrak ha közbe körbe mozgatod nem vág, csak a karját mozgatja, de ha a kart áthúzod a középpontján akkor suhint...mondjuk érdekes dolog, eddig nem nagyon emlékszem a Wanted-en kívül akik ilyennel próbálkoztak volna.
  • DarkSector
    Figy ez lehet, ennyire nem követtem nyomon nemtudom, már azt sem tudom hogy mi mire jön addig míg ki nem jön, csak az irányításra akartam kommentelni hogy ahoz szerintem kelleni fog a joy.

Persze 101 gomb van a billentyűzeten, naná hogy rá lehet tenni, de egy 360 fokos analógot rátenni csak egy egér-re lehetne...
    Tegyükfel ráteszzik, a bal kar amivel célzol , ha awsd , az kurvagáz a RE4-ből már tudjuk....

És mindezt úgy hogy közbe nyomvatartasz egy ravaszt ami csak mindössze ebbe a módba lép be...(megnyomod kombó közbe akkor belassul az idő...)

És ez csak a kaszabolós mód, maga a sima harcban is rengeteg gomb van meg szir-szar, ha rá is tennék bill-re, használhatatlan lenne.
    Sőtt még a joy-al is sokan belezavarodnak ahogy másokat hallok, mert ugye sok funció van és gyorsan kell velük báni.
  • Shep
    Én is hallottam róla de lehet csak kacsa volt, meg egy kis plusz reklám, hogy a PC-sek is felfigyeljenek, kövessék a fejlesztést aztán mikro nem jön PC-re vegyenek konzolt, vagy ez már nagyon összeesküvés elméletes lenne? :)
  • DarkSector
    akkor troll vagy, mond már el milyen gombokkal tudod megoldani, vagy csak trollkodsz? Idézz legközelebb pontosan.
    Nem vagyok szinteden hogy bézbóütő, egyszerűen hatástalanítottalak 2 mondattal.
  • speed01
    Próbáltam de nem vagyok kontroller párti, szóval ja. "most hagy abba" hozod a bézzbózz ütőd? :D
  • DarkSector
    Ezt is hiresztelték meg az 5.részt is hogy lesz pc-re, az egy másik dolog hogy a Konami nem irja ki az oldalán, hogy miért ne kérdezd. :)
  • DarkSector
    "több mint 50 giga lett volna, szóval inkább hagyták a dolgot, de ez remélem azért kijön :)."

Na most hagyd abba. :D
  • DarkSector
    Tudod te miről beszélünk?
    Próbáltad a demo-ban az irányítást?
    Ja nem (abból elnézve hogy már a kard használata, ezekután nevezzük hivatalosan a nevén Zan Datsu-hoz) kell egy gombot nyomvatartani Blade Mod, és még eleve egy 360 fokos kar a vágáshoz...egy másik 360 fokos a célzáshoz ....

Szerintem ne menjünk ebbe bele, hogy ki ír baromságokat. :)
  • speed01
    Egyet ps1-en tóltam ki, annak volt értelme, hiszen ott volt "Meta Gear a robot".
    Többit már csak elhúzták, 1-2 van pc-re am, többi nem jött, a negyedik rész
    több mint 50 giga lett volna, szóval inkább hagyták a dolgot, de ez remélem azért kijön :).
  • Shep
    Persze, most visszaszúrsz, jó volt :D

Nem lesz ez szerintem PC-re, Metalosok nem szeretik a PC-t egy ideje.
  • speed01
    "Szarkazmus". xD
    Én egyedül attól félek hogy fél évet fog csúszni, és utána egy rossz optimizálatlan játékot kapunk a kezünkbe, de megszokhattuk volna már.
  • Shep
    Ha nem esett volna le irónia volt ( :) nem véletlenül volt ott) de már megszoktam ,hogy ezen a fórumon ezt és a szarkazmust nem tudják feldolgozni páran, úgy fest te sem :DDD
  • speed01
    Ugye ezt te se gondoltad komolyan?
    Ekkora hülyeséget réget írtak fórumon :D
    "Nem lehet megoldani", gyorsabban szétosztanak bill-re irányítást mint kontroller-re.
  • DarkSector
    Ja nekem kb 2 perc volt az irányítás annyira féltem mert írták hogy nehéz, holott 2 perc elég, egyszer megnézed tutorial-t, és nekem ment, pont azt csinálja a karakter amit akarok.
    Nekem nagyon bejön...
    Még a kutyust nem tudtam megölni, lehet easy-ba kellett volna menni. :D