267
A szorongás az betegség vagy állapot?
-
mirakon #27 Nem tudom, még nem beszéltem egyikkel sem, egyelőre még meg kell nyugodnom, hogy beszélni tudjak velük. A telefont sem vettem még fel nekik, pedig szinte folyamatosan keresnek. -
#26 Mingyárt megkérdezem a párom, ő pszichológus. -
#25 Elhiszem kell egy kis idő hogy feldolgozd! De ne hagyd függőben apáddal a kapcsolatodat mind a kettőtöknek rossz lesz! -
#24 És melyikük a fő bűnös? -
mirakon #23 Egyszerűen nem tudok a ránézni sem, nem hogy beszéljek vele. Tegnap az egyik barátomnál aludtam, nem tudom ma haza tudok-e menni, vagy kell-e még egy kis idő. -
Spíler11 #22 Ha megnyugtat nem vagy egyedül,igaz engem két év után csaltak meg és nem az apámmal...de az osztálytársammal,szóval őt is láttam nap mint nap. Kicsit rosszul voltam és sokszor megfordult a fejemben hogy elkapom a srácot de azért ezt tudtam kontrollálni,ezért is voltam otthon rosszabbul. -
#21 Fontosak hogy ott legyenek a barátok a közeledben! DE a másik ami a legfontosabb hogy beszélj édesapáddal, tudom nehéz de meg kell próbálnod! -
mirakon #20 Mi számít soknak? Vannak barátaim, de szerintem nem számít soknak. Körülbelül két ember van akit igaz barátomnak mondhatok. Eddig azt hittem, hogy a barátnőmre is támaszkodhatok, de ezek szerint a 3 és fél év alatt nem sikerült rendesen megismernem. :'( -
#19 szerintem már az is sokat segít ha már elmondod a problémáidat! -
Spíler11 #18 Nah azért ez kemény. Ilyet nem sűrűn hall az ember....
Orvoshoz csak nagyon kevesen fordulnak. -
#17 hát ezek után nem csodálom... -
#16 Próbálj meg változtatni az életeden.
Ez mostanában történt? -
#15 a gyógyulás első foka az, ha hiszel magadban és magában a gyógyulásban
sok barátod/ismerősöd van? -
#14 o.0 -
#13 Ennyien vannak de mennyien fordulnak orvoshoz? Nagyon kevesen! -
ba32107 #12 Na AZ kemény -
mirakon #11 Nekem is egy trauma okozta. 3 és fél év után arra kellett haza érnem, hogy a barátnőmet rajta kaptam apámmal. Vele eddig se volt jó a kapcsolatom, de ezek után pedig látni sem bírom. Anyámtól már kiskoromban elvált, ezért őt csak néha látom, és odaköltözni sem tudnék, mert ide köt az egyetem. -
Spíler11 #10 Inkább betegségnek mondanám mint állapotnak. Magyarország 18-20 % szorong... Ennyi embernél csak állapot lenne? -
ba32107 #9 Nekem enyhén hasonló szokott néha előfordulni, amikor sok nagy tömegben megyek a buszon.......de nem vészes, tudom kontrollálni, és nem is félelem, meg ilyesmi, inkább az utálat a sok büdös, tolakodó köcsöggel szemben :D -
#8 Szólj, hogy merre jársz. :)
Rühelled az embereket, ennyi. :) -
#7 Ezzel azért nem lehet viccelődni! ez egy komoly állapot. -
#6 Szerintem komoly dolog. Pszihhológia. Rajtad múlik, hogy megszabadulj tőle. És ez csak állapot. -
Spíler11 #5 Nekem is volt szorongásom. Nekem családi okok miatt.
Szerintem inkább betegség mint állapot amit nem szabad elhanyagolni. -
#4 én meg is akarom ölni a körülöttem lévő embereket -
#3 A tesómnak volta ilyen problémái, csak ő szimplán nem mert kimenni az emberek közé! Valami hasonló tünetei voltak mint neked. Neked is egy nagyobb trauma után jött ez ki? -
#2 akár az... akár más, szerintem mindenképp komolyan kell venni. -
mirakon #1 Sziasztok!
Mostanában egyre sűrűbben érzem azt, hogy ha emberek között vagyok, pl plázákban vagy tömegközlekedésben, akkor elönt a forróság, elsápadok, és elkezdek reszketni is. Utána jártam, és ezek állítólag a szorongás tünetei. Szerintetek ez valami múló szeszély vagy komoly dolog?