267
A szorongás az betegség vagy állapot?
  • Vlala #227
    Így van, az erőszakkal semmit nem oldunk meg az állattá váláson kívül.
  • balintsanyi
    Én ezt nem nevezném hosszú távú megoldásnak.
    Másik meg, hogy nőt nem ütünk meg, dehát ilyenkor nehéz bármit biztosat is tanácsolni.
    Remélem minden rendeződik.
  • Fbn Lx
    én úgy szarrá verném mind a kettőt, hogy úgy kellene felkaparni őket a betonról.
    nem kell ehhez orvos.

lesokkoló sztori. már a gerinctelenség önmagában büntetést érdemel, és arra jön még a geciség többi fokozata
  • toto2700
    mi lett a történet vége?
  • debussy
    Esetleg "bizonytalan időre" nem tudnál kollégiumba költözni? Szerintem ez mindenképp egy jó megoldás lenne és segítene, hogy földolgozd a történteket.
  • debussy
    Hogy lehet valakinek ennyire 0 empátiája?
  • StephenKing
    Mi volt tegnap? Sikerült valamennyire tisztázni a dolgokat? Várjuk a fejleményeket!
  • Vlala #220
    Az már tényleg súlyos depresszió.
  • Sugam
    áh förtelmes , ne is mond!
  • Viktor99
    Ennél már csak az a rosszabb, hogyha ránézel akkor elkapja a fejét. De nem úgy lassan, hanem mintha megijedt volna. Miután már nem nézed, akkor megint bámul.
  • Sugam
    NA azt mennyire utálom, szembe van velem, ÉS NONSTOPP néz. NÉZ ........ komolyan, ilyenkor legszivesebben leszúrnám 1 karddal az illetőt , mer zavarba jövök meg minden.. qrva gáz..
    amúgy köszi a válaszokat!
  • sz4bolcs
    A másik fele, hogy a depressziós hiába sikeres, mert a sikereit nem fogja tudni pozitívan megélni.
  • Vlala #215
    Ez így igaz.
    De a két vélemény nem zárja ki egymást: a gyógyszerek valóban meggyorsítják a "gyógyulást" ebből a "betegségből", ami valójában a legtöbb esetben csak lehangolt állapot, a kevés sikerélmény, a hiányzó életmotiváció miatt.
  • Csirke4

És ha most ideírom hogy "faszkalap" akkor jön gézé nyóc és bevág 3 büntit. -.-'

faszkalap...
  • vienman
    a placebot mindenki becsapásként értékeli, de a lényege, hogy a tested önmagát gyógyítsa meg felesleges kémiai reakciók helyett. Persze a gyógyszer a következő lépés.
  • Csirke4
    Hoppá most látom, hogy megelőztek. :D
  • Csirke4
    Ezzel nem értek egyet kedves Vlala, az agyadban lévő kémiai folyamtok miatt tudsz érezni emlékezni stb. és az ilyen gyógyszerek ezekre a folyamatokra hatnak ezáltal bizonyos érzéseket képesek tompítan, persze való igaz, hogy valakinek smarties cukrot is föl lehet írni, hogy reggel vegyen be két kéket reggeli előtt, este pedig 1 sárgát vacsora után lefekvés előtt és az ember valóban meggyógyul tőle és nagyon örül, de léteznek valóban depresszió elleni gyógyszerek.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem veled is megtörténik, paraszt.
  • Willenbrock
    Veled történt már ilyen?Mellesleg itt nem is elsősorban a csajról van szó,szerintem kiakasztóbb az hogy egy apa képes ezt megtenni és nincs minimális önkontrollja sem.Vagy nálatok úgy működik hogy mindenki osztozik mindenkin azért vagy ilyen cinikus?Esetleg sok volt a gyerekkori verés és amiatt.Ez egészen más mint egy hétköznapi "megszívatás" vagy megcsalás.Már ha igaz a sztori mert az ilyet azért fenntartásokkal olvassa az ember.
  • rokotti
    Sok sikert!Én szurkolni fogok neked!
    Savior: hát ez tényleg bunkóság volt,beledumálsz,de nem is tudod miről van szó,és még szegény mirakont oltod le.Jobb lenne ha előbb tájékozódnál!"megszivatott a csaj.van ilyen" vélemény meg hát...
  • mirakon
    Köszönöm szépen a jó tanácsokat Tőletek!
    Remélhetőleg hasznukat tudom,majd venni.Most el kell,hogy köszönjek,mert elérkezett az idő a "nagy találkozásra"...:S
    Ha kérhetem szorítsatok,hogy minden rendben menjen.Igyekszek holnap beszámolni,hogy mi történt.
  • savior
    megszivatott a csaj. van ilyen
  • [HUN]FaTaL
    Nagyobb bunkó paraszt te sem leszel már az biztos...
  • mirakon
    Willenbrock! Barátnőm sokszor fent volt nálunk,amikor én bent voltam az egyetemen.Így sokszor volt alkalma apámmal beszélgetni.Sajnos nem tudom,hogy akkor mi zajlott otthon,de már nem is merek belegondolni.A szüleim már gyerekkoromban elváltak és külön éltek.Én csak az egyetem közelsége miatt maradtam apámmal.
    Az biztos,hogy én sem tudnék már nekik megbocsátani.
    Lejjebb ezeket le is írtam,de nem hibáztatlak érte,mert hosszú nagyon a téma...:)Még így is azt mondom,hogy savior példát vehetne Tőled a visszaolvasás tekintetében.

• balintsanyi
    Bocs, hogy ilyen stílusban írtam, csak hasonló színvonalon üzentem, hogy megértsd a problémát
  • balintsanyi
    1. mirakon fiú
    2. már tudta, mire való a nuni és a fütyi
    3. csak mindezt a barátnőjével
    4. azon akadt ki, hogy arra ért haza, hogy az apja a barátnőjének a nunijába teszi a fütyijét

Remélem így érthető a dolog
  • savior
    csak az utolso par irast olvastam es abbol arra kovetkeztettem, hogy megeroszakoltak. aztan most latom csak hogy azon akadt ki (23 evesen) hogy meglatta mire valo a futyi es a nuni
  • savior
    jah mar latom. azert kapott sokkot, mert kiderult hogy az apja kefel egy csajt. na bumm. te kis liba szerinted te hogy szulettel? ugy hogy anyadnak beverte a lompost.
  • savior
    mirakon-nak mi baja, megbasztak es sokkot kapott?
  • Willenbrock
    Őszintén szólva bennem felmerült hogy nem kamu e ez a sztori?Olyan mintha a Bravo-ból bújt volna elő.Ha viszont nem az akkor el vagyok képedve hogy ez hogy lehetséges.Először is a huszonéves csajok nemigen szoktak 50-hez közeledő pasikra bukni-én ilyet még nem láttam és szélsőségesen ritka dolog lehet.És semmi gyanús jelet nem vettél észre korábban?Apádnak van egyébként élettársa vagy barátnője?Ő sem tapasztalt semmi gyanúsat,nem beszélt erről?Szerintem ezek után már nem lehet soha többé a megszokott gyerek-szülő viszony a két ember közt ezt én nem tudom elképzelni.Valami formális viszonyt fenntartanék talán vele,de sosem tudnám-és nem is akarnám megbocsátani az biztos.
  • savior
    az a gond hogy sok ember kenyszeresen raszall valakire. es az a valaki mindig te leszel. hogy miert? mert a tobbi ember nem hagyja magat, te pedig igen. igy aztan mindenhol te leszel az, akit majd kiszurnak maguknak a tobbiek. nem kell parazni. nyugodtan basszal ki veluk, nyugodtan tedd tonkre a vagyonukat. minel kemenyebben lepsz fel ellenuk, annal biztosabb hogy bekenhagynak
  • savior
    anno a suliban is mindig olyanok baszogattak, akik korul voltak veve haverokkal. persze en meg semmit nem mertem tenni, mert tudtam, hogy ha szetszedem az illetot, akkor az osszes haverja ellenem fordul. most viszont mar nincs iskola. siman megtehetem, hogy ha talalkozok vele, akkor megtaposom a szerencsetlen kis fejecskejet
  • savior
    soha senki nem fog neked segiteni es soha senki nem fogja a problemad megoldani. vagy teszel ellenuk vagy orokke emeszteni fognak. anno amikor elmentem a rendorsegre mert a szuleim megvertek es lefogtak hogy ne tudjak otthonrol elmenni, akkor a rendorsegen annyit mondtak, hogy nekik ehhez semmi kozuk es kulonben se latta senki. erre kozoltem, hogy akkor majd en is ugy verem meg oket hogy ne lassa senki es otthagytam oket a picsaba. felkerestem 2 baratomat, hazamentem veluk aztan a szuleim kaptak 1-1 pofanbaszast. erdekes azota nem nagyon mernek durrogni
  • savior
    igy meg folyamatosan szarul erzed magad egyreszt. masreszt meg ha teged bant valaki azzal feljogosit arra hogy te is tegyel ellene valamit.
  • rokotti
    hát másnap még szarabbul éreznéd magad fizikailag is..szerintem azért az erőszak nem old meg mindent..most ha összetöröd a kocsiját a targoncával,meg kell térítened a kárát..lehet hogy akkor meg csődbe mész,szerintem nem érezném jobban magam.
  • Willenbrock
    Én a rondákat is meg szoktam figyelni.Azt figyelem meg rajtuk elsősorban hogy melyek azok a jegyek amitől rondák.
  • mirakon
    Biztos nem nyúlok semmiféle droghoz és alkoholhoz.Ezzel én alapból nem éltem és nem is fogok.Persze,mondták már ismerőseim,hogy menjek le velük és "rúgjunk be,majd jobb lesz".
    Ezzel szerintem nem érnék el most semmit...
  • kakaoskalacs
    detto ugyanez csak buszon :D
  • savior
    ha szorongotok annak 1 oka van: a kornyezetetek elnyom benneteket. lepjetek ki abbol a helyrol ahol rosszul erzitek magatokat. legyen az akar suli, akar munkahely, akar barati tarsasag. sajnos en is sok olyan helyet voltam kenytelen elviselni ahol minden aron elnyomtak engem, de mostmar ez valtozott. kocsog a fonokod? hat fogjad azt a kurva targoncad es menj neki a kocsijanak. valaki durrog neked? vard meg par haveroddal aztan veregessetek be a szajat. hidjetek el ezek sokat segitenek a szorongas lekuzdeseben. ha mindig csak turtok es nyeltek, akkor sose lesz boldog eletetek. sajnos tudni kar barkit eltavolitani vagy barkitol eltavolodni es akkor nem lesz szorongas.
  • vienman
    És fontos, hogy ne nyúlj egy ilyen nehéz helyzetben alkoholhoz, droghoz. Jobb úgyse lesz tőle, viszont jelen állapotodban könnyű a rászokás.