Szorongás

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hát ezek után nem csodálom...
CattiBrie
Próbálj meg változtatni az életeden.
Ez mostanában történt?

[/spam]™

tigeroo
a gyógyulás elsõ foka az, ha hiszel magadban és magában a gyógyulásban

sok barátod/ismerõsöd van?
CattiBrie
o.0

[/spam]™

Rubenvagyok
Ennyien vannak de mennyien fordulnak orvoshoz? Nagyon kevesen!

Na AZ kemény <#wow1>

Nekem is egy trauma okozta. 3 és fél év után arra kellett haza érnem, hogy a barátnõmet rajta kaptam apámmal. Vele eddig se volt jó a kapcsolatom, de ezek után pedig látni sem bírom. Anyámtól már kiskoromban elvált, ezért õt csak néha látom, és odaköltözni sem tudnék, mert ide köt az egyetem.
Inkább betegségnek mondanám mint állapotnak. Magyarország 18-20 % szorong... Ennyi embernél csak állapot lenne?
Nekem enyhén hasonló szokott néha elõfordulni, amikor sok nagy tömegben megyek a buszon.......de nem vészes, tudom kontrollálni, és nem is félelem, meg ilyesmi, inkább az utálat a sok büdös, tolakodó köcsöggel szemben 😄

0Fritz0
Szólj, hogy merre jársz. 😊

Rühelled az embereket, ennyi. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rubenvagyok
Ezzel azért nem lehet viccelõdni! ez egy komoly állapot.

CattiBrie
Szerintem komoly dolog. Pszihhológia. Rajtad múlik, hogy megszabadulj tõle. És ez csak állapot.

[/spam]&#8482;

Nekem is volt szorongásom. Nekem családi okok miatt.

Szerintem inkább betegség mint állapot amit nem szabad elhanyagolni.
werkfilm
én meg is akarom ölni a körülöttem lévõ embereket

Rubenvagyok
A tesómnak volta ilyen problémái, csak õ szimplán nem mert kimenni az emberek közé! Valami hasonló tünetei voltak mint neked. Neked is egy nagyobb trauma után jött ez ki?

bertino
akár az... akár más, szerintem mindenképp komolyan kell venni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok!

Mostanában egyre sûrûbben érzem azt, hogy ha emberek között vagyok, pl plázákban vagy tömegközlekedésben, akkor elönt a forróság, elsápadok, és elkezdek reszketni is. Utána jártam, és ezek állítólag a szorongás tünetei. Szerintetek ez valami múló szeszély vagy komoly dolog?
← ElőzőOldal 6 / 6