63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#24160 vagy ezt? -
#24159 Ezt nézted? -
halaszfi #24158 Valaki tudna adni 1 magyarítást?Bármilyen megteszi,csak érthető legyen. -
#24157 Betudná valaki nekem linkelni ehhez az új Matrix modhoz azt a szövegfile-t,amiben a betűk,és számok vannak?Fél órán át kerestem se semmi. -
halaszfi #24156 Minden pályánál ezt írja ki,pedig nem is babráltam.Már újraraktam,de semmi. -
halaszfi #24155 Nem tudom miért nem jó. -
halaszfi #24154 -
halaszfi #24153
Hello!Így kezdtem ma a játékot.Tipp? -
#24152 Szóval a sok . és @ helyére bemásolom a járatszámot és a végállomást mentem,használom,újra megnyitom és már ilyen olvashatatlan lesz? -
Zoliikp #24151 Sehogy.
Addig láthatod olvashatóként, míg nagyjából egybe van az Excel-táblázatból történt kimentés után. Amint egy sorba rendezed, -mert máskülönben nem működik-, onnantól kezdve már ..11-ek halmazává válik... -
#24150 Valaki elmagyarázná hogy ennek a .hof jába hogyan lehet láthatóvá tenni a szöveget? köszi -
Zoliikp #24149 Sajnálatos módon, az egyik sco-fájlt, amit írtál, rákerestem a mappák között.
Nem talált a TC.
Persze a map hiba nélkül betölt. Nálam.
Ebből kiindulva inkább az lehetséges, hogy egy betű, vagy az elérési út van elírva, és ezért sikoltozik... -
halaszfi #24148 Ezzel a kieg.-gel olyan lesz a kij.-je,mint a Renault-Karosa Citybus-nak?Érdekes. -
rarma #24147 Üdv mindenkinek!
MAN SD202 New Matrix
http://bbs.18wos.org/attachment.html?aid=225165
-
#24146 Ja és még az elején egy ilyen hibát is dob fel.
-
#24145 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek, a Ústi nad Labe-val kapcsolatba,aki tudd választ adni rá,hogy mi a probléma akkor,mikor játékinditáskor ugye kiírja a hiányzó fájlokat.
nekem ezeket. Verkehrszeichen-ből: VZ_OhneMast_Vorfahrsttrabe.sco
VZ_OhneMast_StopVorfahrtGewaehren.sco
VZ_1002-22-Vorfahrtstrasse_OhneMast.sco
Ezeket meg is kerestem, és bemásoltam a megfelelő,Verkehrszeichen,Verkehrszeichen_MC,Verkehrszeichen_RUE mappákba,de mikor elindítom ismét kidobta ezeket a hiányzó három fájlt, mi lehet akkor a hiba ha már én bemásoltam egyszer, de még mindig kéri. Nem olyen fontos végülis csak kiváncsi vagyok rá,hogyha egyszer már bemásoltam akkor mért dobja még fel ismét?. -
deutsch96 #24144 Sziasztok ! Nekem is az a gondom, hogy nem működik a rádió. Hiába linkelem be. Régebben működött, mostanában nem. Bármelyik buszban vagyok, nem megy a rádió. -
Haulin #24143 Nagyon szuper lesz!!! :) már várom :P (Y) Egy kérdés. A Nádújfalus-Nováki tábla az benne marad a buszba, vagy ha beírod az úti célt akkor ott fog átválltani? :P -
#24142 Nekem sem reagál rá. -
Vazzeazze #24141 A Project Szcecin 3.0 olyan magasra tette a lécet minden szempontból, hogy szavakkal kifejezne is nehéz :) Az 59-es vonal valami fenomenális. Nagyvárosi hangulat, szintkülönbségek, emelkedők, lejtők, hosszú kanyarok, úthibák, öblök, majd külvárosi hangulat a másik végen profi szinten megvalósítva. Kirrrrály!
Egy kérdést szeretnék feltenni a pályával kapcsolatban : Nektek sincs semmilyen befolyással az, ha mondjuk felteszitek a maximumra a forgalmat, az autók, emberek számát? Nekem nem állít semmit.... ez miért van? -
#24140 Majd amikor a készítő úgy gondolja, hogy szeretné publikálni! B@ssza meg a jóindulat hogy nem lehet ezt felfogni...mindig meg kell kérdezni... :@ -
bpyfan #24139 Köszi! Így már működik.Nem tudtam hogy nem kell felülírni. -
Dév92 #24138 nagyon jó lessz a 412-ő de kb mikorra várható? -
vikimaki1 #24137 Na az utolsó megjegyzés a megoldás: Először töröld a 2.0-át és új mapként rakd be a 3.0-át. -
bpyfan #24136 Nekem a Projekt Szczecin 3.00-án nincs menetrend egyik járatnál se. Mit rontottam el? (a 2.00-át írtam felül) -
Routeres #24135 HVN-731 fórumtárs neve ismeretlen lehet azoknak, akik nem járnak át a másik fórumba, de megkért, hogy osszam meg veletek a mai művét.
Alakul a nógrádos 412-es:
-
alexander1993 #24134 Hello! A Róbert Károly Körúton a 26-os busz végállomásánál mennyire széles egy sáv? -
Haulin #24133 Azt én értem. De alapjába véve nem is volt semmi új ebben a pályában, mármint épületek utak stb... mind meg volt nekem és használtam. Egyedül (szerkesztőben is észrevettem) néhány ruszki modell miatt volt akadozás, de ebben nincs ruszki modell(tudtommal). -
Routeres #24132 LMG-123 topiktárs is beszállt a buliba és alkotja a tutit:
-
#24131 Mint te is tudod hogy optimalizálatlan az egész játék így ne várj csodát, meg néha a textúrák (házak, fák, táblák, stb.) jobban kivannak dolgozva és ezek miatt is lehet hogy ingadozik az FPS száma, és mint tudod hogy a játék csak 1 magot ismer fel, még ha neked 3-4 magos procid is van... :) -
Haulin #24130 Félreértettél. Nem pattog a busz, hanem bizonyos másodpercenként belassul a játék akadozik és utána hirtelen felugrik 30fps-re pár másodpercre, és ez így megy körforgás szerűen. Szóval nem úgy akad mintha kevés lenne a gépem hozzá :)
-
#24129 Vedd kisebbre a grafikai beállításaidat. :) Valószínűleg gyengébb a géped mint amilyen kategória be van neked állítva. És ezért pattog a buszod... -
Haulin #24128 Sziasztok. A Gounda-Rotterdam pályával lenne egy kis gondom. Elindítom leteszem a buszt felszállnak az utasok, na itt kezdődik a baj. 5-8Fps-eket ugrál, például 20fps-ről lemegy 13ra bizonyos másodpercenként(általában 3mp-ként) és nem lehet így játszani. Olvastam olyat hogy valami mb-s cuccot kell feljebb vinni a beállításoknál. Feljebb vittem én, de ugyan úgy akadozott. Tudnátok esetleg megoldást?
-
omsidriver #24127 Utasokat is lehet vele szállítani és már a kijelző működésére is vannak modok, egyébként szerintem átlagos minőségű busz. -
#24126 Ezt a Renault Karosa citybus-t érdemes egyáltalán letölteni? Mert olvastam,hogy csak azon a fizetős pályán működik rendesen. Gondolom menni megy,csak utasokat nem lehet vele felvenni ugye? :) -
Routeres #24125 Nem kell ilyenekkel trükközni. DirectX minden gépre kell.
Nem akkora dolog, hogy ne lehessen letölteni. -
clubvs #24124 Nekem megoldotta a problémát az, hogy a d3dx9.dll fájl lemásoltam és átneveztem a másolatot d3dx9_28.dll-ra és semmi probléma nincs. -
Zoliikp #24123 Szia!
A hiba üzenet:
Hiányzik a d3dx9_28.dll
Igaz, azt javasolja, hogy a játékot, de inkább a DirectX-t telepítsd újra, illetve frissítsd. -
nenus #24122 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Már korábban megvolt a játék, és akkor probléma nélkül ment. Most viszont telepítés után egy ilyen hibaüzenetet kapok. Mi lehet erre a megoldás? Már próbálkoztam újratelepítéssel. Köszi előre!
-
#24121 Köszi!