63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Nekem valamiért nem jeleníti meg a képet...
  • TheSosy
    Szép békák :)
  • fuszhi
    gondoltam "papír figurák" megfelelő elhelyezésére , úgy gondolom megoldható hogy ha a buszról tekintünk ki a távolság csökkenése, illetve növelése a megfelelő szögbe állított bábuk esetében eredményezhet picike illúziót mintha mozognának és az egyik lőné a labdát a kapus vetődne és a labda meg szállna be a kapuba. Biztos értitek mire gondolok ha kreatívak vagytok más is eszetekbe juthat és megint kitaláltunk olcsó a gépekre nem terhelő megoldást és magyaroké az ötlet.
  • Routeres
    Én nem fogok vacakolni a képek beszúrásával. Amíg nincs noob.hu, addig csak linket kaptok tőlem.

Ügyködtem a pályán, és G.Gabe megkért, hogy osszam meg veletek.

Vasútállomás peronnal
    Kisebb lakótelep a pálya szívében
    Gyár bejárata gazos iparvágánnyal
    Járőr a la LMG123
  • fuszhi
    igen kb :)))
  • fuszhi
    akkor maradok ennél tisztelettel a noob hoz vagyok szoktatva ;) :))))))))) Ez van bocs.
  • kem001
    Így?
  • fuszhi
    elhiszed ezt? na nézzük így :)))
  • fuszhi
    akkor egy ilyesmit :
  • fuszhi
    készítettem egy ilyesmit pálya építőknek :
  • kem001
    Lion's City-ről meg látom semmi hír.. Kénytelen leszek 2.0-át visszatenni akkor.. Legalább abban van légkondi..
  • matesz19
    Ez tényleg működik, játszhatóbb lett a busz. :D Király, köszi hogy megosztottad ezt velünk. :D
  • halaszfi
    Nem szoltam...
  • halaszfi
    Ez egy tljesen new busz?Vagy kell hozzá az nl202-alap+hstb-fix?
  • halaszfi
    Kamaz?Na ne!Mégiscsak gondol ránk,gyenge gépűekre?Skizofrén,vagy mi?:DAz egyik oldala azt mutatja,hogy mit bír a gépe,a másik oldala meg gyenge gépűekre gondol?Életemben elösször dobtam dupla-hátraszaltót.
  • halaszfi
    De látom már érkezett rá válasz.
  • halaszfi
    Dolgozom rajta.
  • biliard10
    NEEEEEEE :D
  • bence099
    igaz ? :D most készítem az újítását a mapnak :D
  • fuszhi
    Még pár 10-20 év és lesz itt minden :)))))))))) Most én is készítgetek valamit aztán majd meglátjuk misül ki belőle.
  • biliard10
    magyar pályáink lessznek még? és az arc busz hogy áll ? (nemtom a teljes neve)
  • fuszhi
    Jó az a csatorna tető. :)
  • gabesz012
    A Vehicles\Solaris mappából másold ki valahova a "Solaris_1.bus"-t és nevezd át "Solaris.bus"-ra, másold vissza és írd felül vele a régit (de az 1-es végűt is hagyd meg értelemszerűen).
  • cxaxoxc
    Én ezt a problémát nem tapasztaltam, gondolom azért, mert kikapcsoltam az ütközéseket Bár nekem meg az tűnt fel, hogy a hídnál állva mikor már megy lefelé, akkor mind a 2 sávból az első autók eltűnnek a semmibe... De ezeket leszámítva szerintem nagyon jó pálya. Hosszú, és viszonylag változatos, sőt még nem is eszi annyira a gépet, ami miatt különösen nagy piros pontot érdemel.
  • mojorisin
    Szívesen! Azért a híd utáni láthatatlan falra is kellene valami javítás... :) Mondjuk ha az utolsó pillanatban fordulok a megállóba akkor nincs gond..dehát na. :D
  • cxaxoxc
    Köszi szépen! Így már sokkal jobb
  • matesz19
    Én nem úgy értettem hogy város-e vagy megye-e, ha nem hogy működik-e... ( Ha Megyét akartam volna írni akkor nagy M-el írom. :D )
  • dantre
    Sziasztok
    Lenne egy olyan problémám a Solaris új hangjainál, hogy amikor bemásolom akkor utána hibával kidob a játék, mit csinálok rosszul ?
    Előre is köszi !
  • matesz19
    A Solaris Urbino 10 III-hoz ki jött egy-két skin, aki akarja az itt tudja megnézni és letölteni.
  • 86hold
    Beirtam a "Google maps"-ba ezt a nevet. És nem megye. Ez egy fiktív pálya
  • Routeres
    Sokan panaszkodtatok, hogy kevés az fps az NL202-vel, meg-megakad, stb.
    Az a kis fix, ami ennek javítására adtak ki, nem mindenkinél oldotta meg a problémát.

Viszont a netet böngészve találtam egy olyan verziót, amit Kamaz barátunk módosított.
    A csomag ezeket tartalmazza:
    - jobb teljesítmény
    - jobb tükrök
    - minta a kaszninak és a kerekeknek
    - több átfestés
    - jobb fizika
    - több és jobb hangok
    - teljesen automata megállóléptetés, nem kell mindig nyomni a Q-t.

Aki kedvet kapott hozzá, az innen lekaphatja.
  • matesz19
    Ki jött egy új pálya, a neve Dehrberg V1.0. Nem tudom hogy milyen, megye-e vagy sem, de a képekből ítélve szép pálya. :)
  • cxaxoxc
    Itt a link hozzá:
    Gouda-Rotterdam
    Egyébként ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt (omsi.hu), mert innen mindent le tudsz tölteni, amire szükséged lehet. Csak beírod az oldal keresőjébe, és már keresi is Én is így találtam most meg neked.
  • GMI
    Szerintem sokan elfelejtették 260-ast.Ezért készítettem a hozzá bolygóajtót.A csomagban található voith automata váltó és egy 6 sebességes manuális váltó.(A CSOMAG CSAK 2.0 VERZIÓVAL MŰKÖDIK)
    >KÉP<
    >>>LETÖLTÉS<<<
  • ekepista
    sziasztok agouda roterdam pályát honét szedhetem le az omsihoz előre is köszi
  • kem001
    Végre, azért kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt érek be..
  • kem001
    Ez már a végleges verzió állítólag.
  • Routeres
    Ez gyakorlatilag semmiben sem különbözik az előző verziótól.

A hangok még mindig kaotikusak, a modell nem változott, ráadásul az ajtók animációja minden, csak nem élethű.

Ja, bocs, kapott egy modell Voljanin-t a műszerfalra, aminek világít a lámpája, ha a buszé is. Ja, meg egy új festést.

Na ne má'... 2.0, mi?!
  • BCsaba4
    Üdv!
    Csak nekem kerülte el a figyelmem vagy még nem jött ki az új Berlin pálya?
    Előre is köszönöm a választ.
  • mojorisin
    A Gouda-Rotterdam pályához letölthető egy javitott menetrend, a menetidő korrigálva lett benne!

gouda javitott menetrend