63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ugyan mi nem tetszik már neki, a prágás változatot simán betölti... -
Én maga a buszban akarom elhelyezni.Akkor meg kéne nyitnom a buszt is,ésúgy belerakni?Csak az a baj,hogy nekem 3ds. modellekből álló buszom nincs.
Ha nem akkor a model_Ikarus_automat.cfg-be hova kell berakni,és milyen értéket beírni? -
A Deep-ben, a Move-al tudod mozgatni a kívánt helyre. -
atty707 #16099 Na jó bónuszként, Start menü, programok, omsi...
Nem olyan nehéz ez, kicsit gondolkozni kell, de ezért van az a nagy valami a két füled közt, nem pedig azért mert szatyor vagy... -
rarma #16098 http://omsihungary.bplaced.net/articles.php?article_id=9 -
atty707 #16097 OFF: Gyakorlatilag én se értem, de most volt egy kis időm és próbáltam segíteni. Lehet csak annyi haszna volt, hogy az alacsony vérnyomásom kezd a normálisba kerülni. :) -
matec1996 #16096 annyit még segitenétek hogy az omsi editor-t hol találom meg ??? -
Na minden megvan.Már csak azt kérdezném meg,hogy a pozícióját hol tudom megadni?(Igazából egy zászlón dolgozom,amit nemrég rarma a képen mutatott,és a műszerfalra akarom egy Ik 260-as ban) -
Nem tudom, mi ez a nagy szenvedés, ott vannak a kocsik mappái, azokban az ovh fájlok, és ezeknek az elérési útját kell az OMSI főkönyvtárától nézve beírni az adott pálya ailist.cfg fájljába... -
atty707 #16093 Bármilyen hihetetlen, de Manual SDK.pdf a fájl neve. Még annyit is segítek, hogy a 73. oldaltól kezdve taglalja azt, amit te szeretnél. Mára befejeztem, találkozunk jövő hónapban... -
atty707 #16092 Beszélni magyar? Te mit szeretni most?
Viccet félre téve, jó lenne ha érthetően fogalmaznátok!
A hivatkozott tartalomban 6 mappa található.
Mindegyik mappában többek közt megtalálható az adott járműhöz tartozó ovh állomány. -
matec1996 #16091 vagy a tartalomban milyen néven találom meg ? -
kitt2000 #16090
Már le lehet tölteni !
A csomagban rá kell nyomni és ott lesz a letöltés!
elolvastam és ilyen nincs benne!
vehicles\Dacia\dacia.ovh leírás!
-
OFF: nyugi nem csak te -
matec1996 #16088 Abban segítesz hogy milyen név alatt találom meg ?? -
gyors olvasó vagy !!! -
OFF:Hát már tényleg... -
atty707 #16085 Az angolban és a németben van. Jó szórakozást a szótárazáshoz. -
matec1996 #16084 elolvastam és ilyen nincs benne atty -
atty707 #16083 Válasz gomb megint lemaradt! tanuld már meg ezt a fórumot kezelni, vagy ne írj ide!
Olvasd el, amit adtam Neked, abban van a nyitja annak, amit akarsz. Ha erre sem vagy képes, akkor felejtsd el az OMSI-t, és játssz a matchboxaiddal!
-
OFF:félpercenként komment rekord idő. :) -
matec1996 #16081 vagyis nem akarok pályát csinálni -
File -> Save as. Ott kiválasztod a DirectX model-t. -
Bocs,nemvettem észre..
A deep-ig eljutottam.Meik hol találom az export gombot? -
matec1996 #16078 de én pályát akarok építeni hanem a sachsen anhalt páylába akarok járatokat rakni. pl Bhf.Cottorf - Schifferschule ennek adok egy 011-es járat nevet és a játékban nem jeleníti emg mi a baj hogy tudom megcsinálni hogy benne legyen -
A Deep-el... -
Akkor a 3ds x-be mivel kell :) ?
-
X-be a Deep Exploration-el kell. Megnyitod a 3ds-t, exportálod x-be. Utána elindítod az OmsiXConvertert, kiveszed a pipát az "X-file Z UP" elől, megnyitod az X-et, és kész is az o3d. -
X-be és utána o3d-be segítene valaki?
Gondolom mind a 2-t az omsiXconveterrel kell,csak ahhoz én nemértek :s :D -
alexander1993 #16073 Én azt szeretném beállítani, hogy a második és harmadik ajtókat szeretném más és más gombbal nyitni és bezárni. -
Igen, ebben a sorrendben. -
atty707 #16071 #16052-ben kimerítő választ kaptál tőlem. Nem szégyen az olvasás, és legalább egy heti kemény meló lesz összehozni, erre lelkiekben készülj fel. kb. 10 oldal az sdk-ban a leírása, így jó olvasgatást... -
Hát akkor jönnek a kérdések:
Ha sketchup-ból valamit átkonvertáltam 3ds.-be,utána mi a teendő?
X-be,utána o3d-be?
-
OFF: nyugi -
atty707 #16068 Gyakorlatilag Trabi, Zsiguli, VW Bogár, Dacia rendelkezésre áll, a többit sajnos még nem modellezték le.
-
matec1996 #16067 Hello Sziasztok kérlek most segítsetek utoljára azt szertném kérdezni hogy a sachsen anhalt pályához hof creatorral csináltam új járatokat de a játékban nincs benne hogy tudom azt megcsinálni hogy benne legyenek a járatok ?? -
Tényleg, valaki nem akar csinálni egy "régi magyaros" AI packot? Teszem azt Ladákkal, Zsigulikkal, Trabikkal, Wartburgokkal meg ilyenekkel. Szerintem nagyon fellehetne dobni vele a magyar pályákat. Természetesen - a feldúlt hangulat miatt említem, hogy - ez csak javaslat. -
Geri556 #16065 OFF:Szerintem ezentúl ne válaszoljunk neki... -
atty707 #16064 mit szeretnél róluk tudni?
a csomag tartalmazza a telepítési leírást. -
atty707 #16063 OFF: Akarni egy bizonyos helyen kell (segítek: mellékhelység), itt csak szeretnél. Nem lesz egyszerű a dolgod, de sok sikert hozzá.