63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Bly24 #15894 Nem tudom hány modell_xxx_cfg van, holnap megnézem.De a busszal lesz a baj, mert az Ikarus 260 hibátlanul megy. -
Zoliikp #15893 2 verzió van belőle.
A neked lévőben, hány modell_xxx.cfg van?
Nekem meg van midkét verzió, viszont amelyikben van a Cyberhost, az hibával kidobál...
Holnapra megnézem, mit lehet vele kezdeni.
-
Bly24 #15892 Amit letöltöttem az OMSI F.A.Q-ból MAN NL202 buszt, annak a mappájából biztos hogy a csak vehicles mappán belüli dolgot kell át másolni?Mert még mindig előjön az a bug vagy hiba hogytiszta fehér az összes üveg, pedig már a gamet is újra raktam. -
gyuri1995 #15891 Csak nekem van a Solaris Urbino 12-esnél és a MAN Lion's City-nél, hogy 1-2 percenként megakad 5-10 másodpercre?
Még a MAN NL 202-se csinálja ezt, csak a SU 12 meg a MAN LC. Csak nálam van ez? -
atty707 #15890 OFF: Lehet csak mostanában szórakoznak a delikvenssel, vagy csak én kerültem balfék ügyintézőhöz. Már az is érdekes volt, hogy a "nagyfőnök" szólt rá, hogy a probléma nem nálam van, hanem náluk, mert folyamatosan azt szajkózta, hogy elírtam a reg. kódot, hiába bizonyítottam neki, hogy egyik napról a másikra vált inaktívvá a telepített OMSI-m. A reakcióideje is 2-3 nap volt, ezen is eléggé kiakadtam. Végülis a főnöke oldotta meg a problémám. Mindegy, soha többé Aerosoft-os játék... -
Geri556 #15889 OFF:Tőlem is kapsz egy gratulációt Routeres ! ;) -
Warrior888 #15888 A tied szerintem egyedi eset, legalábbis nekem az első üzimre jött a válasz régebben:
"Hello,
i just reseted your key so you should be able to activate it again."
Routeres #15887 DirectX-et légy oly szíves feltelepíteni. :) -
kitt2000 #15886 Közbe sikerült az aktívállás
De hiba üzenet kapok
Az alkalmazást nem sikerült elíndítaní mert a d3dx9_28dll nem található!
újra kéne telepíteni!
DE már próbáltam a javítást nem engedi!
mi a hiba?
Vagy el tudnátok küldeni ami hiányzik!
Elore is köszönöm! -
SnyperD #15885 Ez így ránézésre szerintem kurva sok polygonból áll :/ Bár én még kezdő vagyok e téren :) -
#15884 Na most hogy végre itt a szünet volt időm kicsit foglalkozni a modellemmel.
Az oldalán ahol egy nagy "luk" volt, ott már befalaztam kívülről félig.
A műszerfallal már nincs sok tennivaló:
A padlóval sok gondom volt ugyanis az alapmodellnek (Ikarus 260 a sketchup warehouse-ból) alacsonyabb a padlója mint az 548-asnak.
Ja és persze még le kell textúrázni az egészet. -
atty707 #15883 Kapsz hamarosan egy email-t, amiben lesz egy hibajegy hivatkozás. Azon keresztül kell majd intézni. Lehet Neked számlát se kell küldeni, attól függ, melyik ügyintézőhöz kerülsz. Ha 2 nap után nem kapsz választ, kezdd el csapkodni az asztalt - persze csak virtuálisan. Remélem Neked több szerencséd lesz, mint nekem! -
kitt2000 #15882 Köszi!
Hova kell elküldeni a számlát?
hibajegyet küldtem!
frissítettem az Aerosoft Launchert!
INEN Rendeltem! -
#15881 #15539:
Köfönöm^^
[Továbbá:]
Sajnálom papi, hogy leadtad a HG-jogot, biztos jó okod volt rá.
Routeres-nek meg sok sikert kívánok -
Bly24 #15880 Értem kösz. -
dgufoplast #15879 Az meg valami hiba véget van de nekem jó próbáld meg újból be rakni a buszt és hátha meg javul :D -
dgufoplast #15878 Oda kell tenni -
Bly24 #15877 Valaki a #15873 kérdésre segítene? -
atty707 #15876 Nekem is pont ugyanez volt, 8 napba telt a ny... aerosoft-nak, amíg megoldotta. Verni kellett az asztalt rendesen, mert nekik nem sürgős. Aerosoft Launcher frissítése annyiban jó, hogy tud online hibajegyet küldeni nekik, de arra készülj fel, hogy akadékoskodni fognak, elő kell ásni a számlát, stb.
-
Routeres #15875 Próbáld meg frissíteni az Aerosoft Launchert. -
kitt2000 #15874 Valaki tudna segiteni!
Akkor vettem meg a játékot amikor megjelent
Újra kellet telepiteni a játékot de nem tudom aktiválni!
Eszt a hibát kapom álandoan!
hiba kép!
Ekkor mit lehet tenni?
Elöre is köszönöm! -
Bly24 #15873 OMSI F.A.Q-ból a letöltések mappából szedtem le ezt a MAN NL202 buszt.A mappába van olyan hogy Vehicles és ami abba benne van azt a játék mappáján belül a Vehicles mappába kell tenni?Minek lesz a busz ablaka fehér? -
#15872 Egyébként csak szerintem irreális, hogy a Liaznak színe semmi hangja, ha nem nyomod a gázt? Komolyan mondom, szerintem ez szinte az egyetlen komoly hibája... -
Bly24 #15871 Sziasztok.Leszedtem ezt a MAN NL202 buszt és amikor elkezdek vele játszani, akkor a buszon az összes ablak fehér lesz.Ez ellen mit lehet tenni? -
vikimaki1 #15870 Istenem... XD
bug -
#15869 Amúgy "bubuféket" lehet csinálni az Ikarusokhoz? -
Solt #15868 Bajor jelkép... ;) Gondolom emiatt ez a logó... -
SnyperD #15867 Én nem tudtam pl minek a rövidítése, azt hittem valahogy az oroszlánhoz van köze :D. És ha már itt akkor az oroszlán honnan van? Német jelkép? -
SnyperD #15866 Énis néztem felmegy 120 íg de egy 15 másodpercig satuztam száraz úton :D -
#15865 Kipróbáltam ezt a Liazt, de nekem nem nyerte el a tetszésemet. Már a gyújtás ráadásakor gondjaim voltak, akkor a tolatás is.... Nyomkodjak még egérrel külön gombokat nem elég nekem a kormány.....
A menettulajdonságai borzalmasak, lassulás gyorsulás... -
Solt #15864 Onnan az idézet, de gondolhatod, hogy anélkül is tudtam! :)) -
SnyperD #15863 A google senkit sem utál, mindenkinek a barátja :) -
alexander1993 #15862 Akkor még is jót írtam elsőre. -
SnyperD #15861 Wiki? :D -
Solt #15860 Persze, hogy az! :)
Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg, innen a MAN rövidítés! -
SnyperD #15859 A man echte Deutch nem? -
Solt #15858 Mi osztrák? -
alexander1993 #15857 Bocsánat, osztrák. Miért is írtam németet. -
SnyperD #15856 És vmi referencia műszerfalad nincs? :D mer azzal lehet gondba leszek, vagy nem XD -
#15855 OFF: Osztrák.....