51658
-
Szerintem ott oda rendeli ahová te kéred így nem lehetne ütközés. -
Csak 1 van ami mindent vissz ;) -
JagFater #4836 Egyébként én azt nem vágom, hogy ha az ea accomnál már van egy létrehozott "katona" :-) és én azt a nevet akarom, akkor most mivan?
És ha másnál már régóta van az a profil? -
JagFater #4835 20 béta keyel a zsebembe én is vidám lennék.
Tuti bespejzoltál. :-) -
-
akkor kabbe :D -
JagFater #4832 :-)
Engem most minden zavar. -
jah látom :), nekem az adware levágta (banner szóra nagyon allergiás a adblock) -
furcsa, nekem fox-al is meg expolerrel is bejön a címről
-
Maga a címen: http://rush.p8.hu/banner/bc2_beta.swf nem elérhető a flash. Szóval akinek van még, az csak azért van, mert a böngészője nem frissített. -
ugyanmá fater, ez ne zavarjon, igyál inkább egy sört.
-
JagFater #4827 Miért kell bannerbuziskodni, miért nem volt jó az eredeti?
Ez egy szar. -
frissitem és van -
nekem is megy fox alatt.... -
frissítsd a lapot -
nekem van google chrome-ba -
Fox alatt sincs, -
Nem tök mindegy mikor jön kulcs?
Biztosan megérkezik még időben és nem késtek le semmiről. Ez egy BETA!!!
És még tölteni sem lehet a kulcsokat pedig csak este 6-kor lehet aktiválni! -
FreddyHawk #4820 A nyitásig még van idő, ne izgulj, menj le a gyógyszertárba, vegyél pár levél andaxint és 2 percenként ellenőrizd a postafiókodat.
-
576-tól rendeltem és nem jött :( -
lol már irták te kis csacsi:)
-
Jo reggelt.Valakinek 576-tol jött?? -
FreddyHawk #4816 Én alakítok egy BC2 klánt azonnal, a Neve GYZFC lesz, Györe Zoltán Fan Club, ki csatlakozik ? Landor, fasza bannercserét kérünk, "KÖSZÖNJÜK GYÖRE ZOLI!!!"
-
Balinthun #4815 ha az 576 küldött egy emailt hogy előrendelést kaptuk.... akkor kapok béta kíjt? -
barmi #4814 Nincs banner? (Explorer 8) wtf? -
barmi #4813 se kúcs nem gyütt még (576) se dáunlód link ....
-
Bala10 #4812 neki megvan az összes kulcs, egy ember mind felett -
-
barmi #4810 de nagy a csend 

-
Na de ki az a Györe Zoltán? 

-
Lenyomozzam ki az a Györe Zoltán? Najónem.
-
... nem követnek már el (nemtudok írni kora reggel) -
Ez a Györe Zoltán valszeg CD Galaxis-os dolgozó, aki címére jöttek a kulcsok és ezeket küldhették tovább, csak meggajdulhatott a script!
Nembaj, lényeg van kulcs és ráadásul mindenkinek más!
-
Az igen vicces lett volna ha mindenkié ugyanaz :D Ment a szenvedés az előrendeléssel, erre mindenki ugyanazzal a kóddal tolhatná, ha rendelt ha nem :D Hiába fejlődik a világ, nem követnem már el ilyen hülyeségeket, de nembaj lesz más :D -
Föcsök #4804 Ez az!!!! Akkor meg lehet nyugodni uraim! Most már csak várni kell, hogy letölthessük valahonnan. -
Elküldtem én is. Nem egyezik :) -
Nyugalom, nem ugyanazokat a kulcsokat küldték ki! :)
Haver is kapott CD Galaxistól kulcsot, és összeolvastuk... Hát nem ugyanaz :) Már az első karakternél kiderült :P -
Föcsök #4801 Iceman elküldtem az utolsó 4 karakteremet. Majd írd meg ide, hogy egyezik-e. -
Na ja...a kulcs mind a háromban ugyanaz. Kiváncsi leszek működni fog-e... -
Föcsök #4799 Na jól van, akkor úgy látszik nem vagyok egyedül. Én is két Györe Zoltán, és 1 névre szóló levelet kaptam ugyanazzal a kóddal. Én leírom az utolsó négyet valakinek egyeztetés végett.