51658
-
FreddyHawk #7711 Brada tegnap Szeg007 már fent volt ts-en. A régi teamde topicban ott vannak a ts infók gyere már fel este Te is, azt toljuk. Skorpi nyavajgása hiányzik még nagyon ... :D
-
Xbox 360 Demo :) -
RYO21 #7709 demo? -
-
Kár hogy hivatalos kép nem? ;)
És én is berakok mert sok a duma :D
-
Landor #7706 !kick :D -
Megnézném az arcotokat, amikor kaptok egy levelet az EAtől, hogy EULA sértésért ugrott az accountotok... :P -
RYO21 #7704 -
"vagy 10 halal aran megprobalod kiszedni a tankot a domb tetejerol."
Tracered van-e már? Amióta használom, kb annyi a tank, hogy ráküldöm, fegyvert váltok, eleresztek egy rakétát, de mire az odaér, a többiek már szarrá rakétázták a tracer segítségével...
Vagy amikor a dombtetőn kapja meg, akkor egy perc nyugi, amíg visszavonul a gerinc mögé, és megvárja, míg elmúlik a hatása... Aztán kigurul megint, megint kap egy tracert, stb...
Jut eszembe, azt próbálta már valaki, hogy a felrobbantandó ládára rakni a tracert? Tegnap ki akartam próbálni, de nem volt rá alkalmam valahogy... -
HUmanHunter #7702 nem kaptam még. -
Valahol nem baj hogy rajottek erre emberek. Elso vedelmi vonalnal eleg idegesito a jatek. Vagy rezbot vagy medikkel, vagy beallsz csipazni es varod hogy elfogyjanak, vagy 10 halal aran megprobalod kiszedni a tankot a domb tetejerol.
Amugy en csak most kezdem felfedezni a rombolhato kornyezet elonyeit, nem gyenge taktikai arzenalt ad ez ember kezebe. Nincs ket ugyanolyan kor, teljesen mas strategia kellhet a kovetkezoben. Valamikor siman mukodik a gerilla harcmodor, vigyazva a kornyezetre hogy fedezeket nyujtson, besunnyogas, bomba lerak, szevasz. Valamikor meg eselytelen es szarra kell loni az egesz kocerajt hogy ne legyen hova bujniuk a vedoknek.
De vedokent is ott a dilemma: takaritsd el a fakat hogy lassad honnan jonnek, vagy vigyazz rajuk hogy ne legyel nyilt celpont minden iranybol. Azt mar most latom hogy vedokent kesz remalom lesz egy klanos meccs. Sehol se lehetsz nyugodt, barhonnan radrobbanthatjak a falat, barhonnan bejohetnek, stb. Nem ugy mint regen, hogy korberaktad aknaval meg c4-el a zaszlot aztan a meccs feleben ment a hoki. -
Nagydög #7700 Nem jar, vagy meg nem kaptal? Utobbi esetben, lehet, hogy a hetvege is bejatszik. -
Na ja, ezen semmilyen peccs nem segít, sajnos el kell fogadnunk, hogy az a hátránya egy jól megírt csapat alapú FPS-nek, hogy a világ összes agyhalott idiótája is ezzel akar majd játszani ... -
Elméletileg ez nagyobb kaliberű kell, hogy legyen, a hatása alapján is úgy tűnik. -
HUmanHunter #7697 én 30. án rendeltem meg és nincs kód.. -
Nagydög #7696 Ez a mortar egybkent nem ugyanolyan 40mm-es granatveto, mint ami a fegyverek alatt is log? (En jopar ora utan vettem eszre, hogy ilyet is tud.
)
-
Madmano #7695 Köszöntem. -
Meg pl. az első szakasznál támadóban halál nélkül ki lehet szedni mindkét pontot. Ott van a légvédelmi páncélos, gyönyörűen ballisztikus íven lő + a mortar.
Most már csak tűzvezetés kell(hosszú-rövid, jobbra-balra), amit egy UAV-al meg lehet oldani akár a kezdő felett magasból, és kész. -
576 -online shop -
Madmano #7692 Látom,a banner alatt egész jó áron lehet rendelni a játékot.Viszont.Kipróbálnám.Ehhez kéne egy béta kulcs.Esetleg rendeléssel együtt.Viszont olyan megoldással,hogyha uram bocsá' nem menne a trakeszon,vissza tudjam mondani.És esetleg ne fájjon semmiben a dolog akkor.Van ilyen lehetőség? -
Háát ... inkább nem volt szép
, mert iszonyat jól védtük az utólsó pontunkat , meg volt szervezve a védelem , és akárhányszor betörtek mindíg visszavertük a támadást és hatástalanítottuk a plantot. Erre bejönnek egy fel C4-ezett tankal és bumm. Ezt nem lehet kivédeni ,sem publicon sem waron , ezért remélem módosítanak ezeken a dolgokon ,hogy waron is játszahtó legyen.
-
Borg #7690 Erről amúgy van valami info, hogy mikor milyen ütemben megy vissza a hp?
Nem lenne rossz, ha 100%-ra pl csak doboz vagy medic tudna feltölteni... auton meg mondjuk csak 50%-ig menne vissza. -

A tegnapi C4-es tank az brutalis volt. -
Nem sok. Csak Uav-val mentem, nem az elejétől játszottam, úgy csöppentem be a játékba. Csak a spotokból jött össze és amit én lőttem ki.
Leginkább megnyugtatás önmagamnak, hogy úgy is lehet valaki hasznos, ha nem a legelső sorban rushol.:)
Mérnökkel játszom, nem is érzem úgy, hogy érdemes közelharcba bocsátkoznom. -
Nagydög #7687 Visszamegy a HP? Ne csessz! Egyebkent jelolhetne is valahogy a terkepen vagy az emberke feje folott a loszer kerest! Elofordult parszor, hogy hallottam, hogy valaki loszert ker, aztan porogtem mint a ringlispil, hogy ki volt az. -
Sniperrel is ki lehet szedni a pilótát a heliből, csak kurva nehéz. :D -
Nem oszt nem szoroz mi volt az elődökben. Imádok fél órát könyörögni ammo-ért. Legalább a HP visszamegy. Egy normális helipárost meg lehetetlenség kiírtani. Nincs semmi a pályán 1 páncéloson kívül ami tud rá lőni normálisan, még szarabb mint a bf2-ben. Ott legalább volt telepített stinger, itt már az sincs. -
Van rosszabb... Tegnap full 4-es squaddal a tankot vittük (1 driver, én gunner/engi, meg két assault spawnolgatott ránk), aztán mikor "takarító fázisban" a driver szállt ki javítani míg én géppuskáztam a maradékot körülöttünk, jött egy elitharcos, beszállt a tankba, elvitte, eladta az ellenségnek, és meghalt. Onnantól bebuktuk a pályát, mire szétlőttük a saját tankunkat, lepörögtünk...
Szal nem az a baj, hogy eladja a tankot, azt az emberek 70% megcsinálja. De a kurva annyát, A SEGGÜNK ALÓL VITTE EL! Az ilyeneknek adnék permbannt saját szerveren... -
Nagydög #7683 T-90 egy szorgos szerelovel valoban kemeny. Aprolekosan porig romboltunk mindent, aztan mikor a tobbiek felrobbantottak a ladat, gurultunk a kovetkezo pozicioba. Lehet, hogy a javitas sebesseget lejjebb is kene venni, mert egy szerelo siman eletben tartott a legdurvabb AT tuzben is. -
Ja, a sok idióta támadó, mikor legurulnak a Tankkal meg az APC-vel és kiugranak belőle ... xD -
A Rush egyre jobban bejön. :)
Már többször is megesett, hogy a csapattársam döntötte össze alattam a zobjektumot, mert ha jól tudom ezért is lehet kapni valami plecsnit. -
"Lehetne pár ponton Ammo box és felvehető stinger pl helikopter ellen."
Ammo már BF2ben sem volt, stinger meg a tracer miatt majdnem felesleges. Igaz, hogy rohadt nehéz egy harcoló helit eltalálni vele, de ha sikerül, akkor annak reszeltek, kb az összes rakétás ráküld egy-egy követős RPG-t... Meg a 3. AT unlock BF2-es irányíthatós rakéta lesz, azzal is sztem lesznek mutatványok... -
Sajnos a sniper ki tudja a kezdőről mortar-al szedni a bombákat , innentől fogva szar az egész . Remélem kijavítják ezt mert ez nagyon nem jó így . A fel c4-ezett uav heliről és a c4 es quad-okról nem is beszélve. -
Nemtom, jellemzően nem szokott gond lenni, mi általában valahol hátul, támogató pozícióban alakítunk ki egy kis stabil elpusztíthatatlan szeletet a világból, és amit látunk, onnan nem lő rakétás. :) Elvégre hárman figyeljük ugyanazt a területet, és ha megjelenik valaki, akkor három különböző kaliberből kapja az áldást...
Támadó oldalon nem olyan fasza az a légvédelem, a Bradley jobb. Lopott Bradley + T90 együtt meg megállíthatatlan gyalulás. -
Pont mint a conquest-ben. c4 körbe, és ha megy le zászló, akkor bummmm.
Teljesen jogos, hogy így csinálták, csak vannak olyanok, akik hülyék a játékhoz. Kb ennyi. Én is meg szoktam gondolni, hogy gránátot dobjak a ládikóhoz, mikor élesítve van... :P -
A "mennyországba" kerültetek már? :D Amikor kirakja picsamesszire a killcam-et, csak a tenger látszik, meg balról ködben egy város lóg be... süt a nap, csend van, semmi csatazaj... meg végtelen nyugalom. :D
Vietnámban is volt ilyen, ott is mindig vigyorogtunk rajta amikor beadta. :) -
Nagydög #7675 Kicsit szereny a geppuskak ereje. A toronygeppuskaval nem nagyon sikerult egyszer sem megakadalyoznom, hogy az AT-s rank lojon, sot megbosszulni se mindig. -
Nagydög #7674 Idonkent meg azt se latod, csak egy mocorgo kamerat. Ha kozben megnyuvadt a delikvens, akkor mondjuk ertheto. -
Első blikkre nem jött be. Aztán menet közben megtetszett...
Az nagyon király, hogy ha nem sikerül "trükkel" lerakni a bombát, akkor addig tart ki a védelem, amíg van hová bújni. Amikor már le van szintezve a pálya, meg begurulnak a vasak, akkor általában a védelem is összeomlik, aztán lehet menni tovább, amortizálni a következő pályarészt. Vicces végignézni a pályán egy húzósabb ütközet után.
Egyébként a járművek brutálisak lettek, három fős APC-squad elég durva dolgokat tud művelni (már ha a faszfej csapattársak hagyják, és pl nem viszik el, amikor kiszáll a sofőr javítani). Lett értelme az oldalsó géppuskáknak, nem csak dísz, mint az eddigi BFekben. Főleg a Bradley kemény. -
Unreal1942 #7672 Csak engem zavar, hogy kill camban nem azt látom ahogy letettek, hanem csak azt, hogy ki volt és mit csinál utána?