51658
  • zab
    jól látom a videókból h csak letérdelni lehet, lehasalni meg pedig nem??!!
  • TDC Geronimo
    A vér eltűnik, de a kép sarka kicsit barnás még. Ott kb fél hpn vagy.
  • 0Fritz0
    Szerintem csak úgy 10-15 másodperc, hiszen sérüléstől függetlenül a HP egyből visszaugrik maximumra egy kis idő után.
    Szívósak ezek a mai kölkök. :)
  • Batistuta007
    a spec kiegészítőknél pontosa melyik mire jó.valamelyiket értem de én azt keresem amelyik növelné a sebzés.azt hittem az amelyik mellett kis töltények vannak de nem igazán jött be.és a fegyvereket mi szerint unlockolja?mert nekem eddig soha nem rangváltáskor adta be egyiket se.hol lehet megnézni hogy mit kell csinálnom a következő fegyverért?
  • TDC Geronimo
    Van hely nekünk HUN TSen? Lehet ideiglenesen átfészkelnénk oda.
  • dronkZero
    Eheh, nem frissítettem... :P
  • dronkZero
    HUN TSnek mi is a címe? Folyton elfelejtem mire hazaérek és menni kéne fel... :P

Meg az ugye regisztrálós?
  • Boxer HUN
    TS-en kellene ütköznünk:
    HUN TS3: utp.hu
    port: 9987
    Amikor bent vagy, rúgjál egy S admint oldalba, hogy adjon jogot. Amíg ez nem történik meg, nem tudsz kimozdulni a fogadó szobából. (prefix kell.)
  • TDC Geronimo
    20-25 másodperc kb fullra out of combatba
  • Templar75
    Vasak ellen a mortar is jó, ha a páncélos vezetője van annyira agyalágyult, hogy 15 másodpercig ugyanazon a helyen maradjon.
  • Landor
    :DD
  • Boron Power
    Ja, nem is kell szűrő hozzá :)
  • Hocsika
    Hihi, mi is ezt a rendszert követjük. Egyszerű és nagyszerű
  • nandorb
    te meg ha jo lesz0psz akkor kapsz+gratist jo?

a hulyesegeidet rakd felre,mert unalmas az ovodas beszologatasod...

ctrl+alt+del nemtesz semmi kulonoset, 1 7-es alatt,neha jol jon ha nem muxik az alt+tab,de hogy ekkora gyoker vagy az latszik a nickeden...
  • dronkZero
    Aha, hát mi "szegény ember friendlistája" rendszert nyomatjuk:

-eeaacéhá tizenhárom!
    -hol?
    -a filter opsönsz alatti második üres csík felső harmadához húzd a csúszkát!
    -okké, melyik? tizenhármas, huszonhat pléjerrel?
    -aha, az
    -jólvan, megyek be!
  • Magh
    Friends nem működik úh. nekem maradnak a random squadok. Eddig összesen volt 2 normális. Pedig kipróbálnám már TS-en magyarokkal.
  • tobias88
    bár én csak használtat találtam
  • dronkZero
    Ez majd beáll, még csak pár napos a játék, mindenki lámázik. De lehet azért néha jó szervereket kifogni, ahol azért kezdik sejteni nagyátlagban, hogy miről szól a játék...

Na meg az sem mindegy, hogy mi mind a négyen rakétással voltunk, lehet, hogy a haverok lőtték szét, nem a public nép. Mi főleg a vasakra figyeltünk védekezőként.
  • Nothing117
    csak viccnek szántam
  • Running
    Engem az érdekelne, waron mit lehet majd használni. Ha minden unlock ki lesz kapcsolva, akkor fölösleges hozzászokni az extrákhoz.
  • DieHard
    perszehogyki. nem hülye vagyok , csak kérdeztem egy kérdést, és nem köcsögül, mint a válasz volt...
  • tobias88
    tessék próbálkozni, hátha valamelyik még jó
  • Nothing117
    asszem a reconnál van
    3 sörért megkapod
  • barmi
    Még mindig első helyen van a topik a legnépszerűbb témák között!
  • nandorb
    Meiknel kapjatok azokat a jelolos cucot,meg mit ker erte?
  • dronkZero
    Bug vagy nemranked szerver. Ha nemranked, akkor pontot sem lehet szerezni, lejátszott kör végén mindenki 0-t kap.

De ha másoknak vannak szerveren unlockjaik, akkor az bug, reconnect megoldja.
  • Nothing117
    amúgy tényleg kipróbáltad amit mondtam?
  • Nothing117
    ha ilyen hülye vagy hogy magadtól nem jössz rá akkor sajnálom nekem sem magyarázta senki mégis tudom miket lehet a játékban elérni
  • nandorb
    legkozzelebb a tankot C4-eze le 1sniper es megvan oldva:)
  • Magh
    Én is próbálgattam a tracert, de hiába jelölöm és küldöm meg, lazán kijavítják, azt meg nem nagyon vettem észre, hogy az amúgy "narrátor" által bemondott és a járművön pirosan villogó jelre bárki nagyon ugrana, le se szarják kb. Ettől függetlenül bőszen jelölgetek, és inkább elaknásítom a terepet, csóri quados gerillajelöltek nagy bánatára.
  • Matusy
    Sziasztok!

Nemtudjátok miért van az hogy a kilockolt tárgyakat nemtudom használni? Néha csak az alap cuccokat hagyja és nem értem miért.
  • DieHard
    köszönöm segitséged, legközelebb inkább meg se szólalj. az ilyen emberekből van elegem.
  • Nothing117
    ja akkor bocs
    azt hittem az ellenfél vitte el
  • Lamellus
    Nem az ellenfél vitte el, hanem a saját csapattársa, attól hogy védje meg a tankot, ha idióta? Szép szóból nyilván nem ért, lelőni meg nem tudja, mert nincs friendly fire.
  • dronkZero
    Csapattárs vitte el, ha nem voltam elég egyértelmű. Azok ellen meg nem tudom megvédeni a tankot, nincs FF... :P

Szal annyira nem vagyunk hülyék, hogy egyszerre mindketten kiszálljunk ellenséges területen, sőt, legtöbbször én szállok ki a géppuskából javítani amúgy is. De benn voltunk a két felrobbantott pont közt az úton, az utolsó néhány maradék ellenséget géppuskáztam a tankból, és akkor épp a driver szállt ki, mert a közelharcra nem annyira jó a main gun.
  • Nothing117
    Ctrl+Alt+Del
  • uHs Gerzson
    Q
  • DieHard
    hali. spot, és egyéb gyorsmenü van a játékban?
  • barmi
    Szeréntem ez a map elbírna dupla ennyi járművet is mert kicsit kevés van jelenleg. (szeréntem)
  • Nothing117
    emiatt mért akasz bannolni embereket?
    ha olyan balfasz vagy hogy a saját tankotokat sem tudtátok megvédeni