51658
-
FreddyHawk #7671 Tudjátok miért van ez?
Most esett le a húszfillér... Teljesen nem kapcsolhatják ki, mert akkor szinte lehetetlen lenne ládát aktiválni. Gondold el : egyszerűen a drága reconok körberakják a ládát c4-el megvárják míg a nyulacska odafut és bumm, kb lehetetlen lenne aktiválni a ládát. Ezért szükséges játéktechnikailag az a gátló tényező, hogy a láda sérüljön a saját csapatba tartozó explosion damage-től is.
A terv jó, csak a húgyagyó faszkalapokkal senki nem számolt, akik azt élvezik hogy ferobbangatják a saját ládákat és 9 perces köröket csinálnak a védő oldalnak, csak azt látod hogy bumm - bumm és már mehetsz is hátra, közben fixen tudod hogy az ellenség nemhogy nem jutott át, de fent napozik a hegy tetején, jó szokásához híven...
-
Nagydög #7670 A gornyedt(gugolasban) gyaloglas is jo lenne bele. -
Nem tudom, mivel squad rusht nem próbáltam még. Ez a Rush nem olyan rossz, de a conquest hiányzik nagyon. -
ez a squad rush mennyire bejövős? -
Bad Company 2 hiba- és kívánságlista összeírás itt! -
De lehet, csak 2* annyi kell majd rá. Ez se megoldás mondjuk, de jobb, mint a mostani. Azt mondták megpróbálják betaba majd bepatchelni. Mondjuk annyira nem izgat, mert 90%ban úgyis conquest módba fogok játszani. -
Ja, mondjuk ha már ennyire vegyesfelvágott, hogy nincs két ember a seregben, akinek ugyanolyan felszerelése lenne, akkor már lehetne teljesen free a felszerelésválasztás. Így ebben a formában már nem sok értelme van a kasztoknak. -
Borg #7664 És az mit is takar? Nem lehet majd c4-el ládát robbantani? Vagy csak sajáttal nem? -
fogják, elmondtuk már párszor :p -
Ja mondták, hogy a c4 fix ládarobbantásnál nem került bele a betaba sajnos :( -
Nekem jobban tetszene, ha a medic kapná az SMG-ket és az engineer az LMG-ket. Jobban beleillene a képbe. Ki látott már medicet egy bazi nagy 10kg -s fegyverrel rohangálni a harmezőn? Annak gyorsan ott kell lennie ha baj van. -
Kezdem megszokni a fegyvereket. Elején az assaulton kívül minden vízipisztolynak tűnt, de még az AEK is. Aztán most ott tartok, hogy hangtompítós SCAR-ral lepötyögtetek snipereket is, meg az 1v1 assault elleni tűzharcokat is nagyobbrészt én nyerem. Jó lesz ez, semmi gond nincs a fegyverekkel sztem.
Ha majd lesz engineernek G3, akkor viszont elszabadul a pokol, úgy érzem... Kicsit olyan lesz a G3-as endzsi, mint BFV1.0-ban az M60+LAW... -
FreddyHawk #7659 Baszki ekkora idióta szar brigádot. Remélem lesz magyar csapat által bérelt / üzemeltetett adminolt szerver, ahonnét ezeket a szarokat ki lehet csapkodni.
-
Gyuszopapa #7658 Remélem fogják még ezt egy kicsit optimalizálni pc-re mert elég fosul fut.Proci használat 60-65 százalék,memoriahasználat 1.2-1.3 giga(a teljes rendszer)ebből a játék kb. 600 mega,videokártyát félgőzzel használja.Ez alapján nem csodálkozok hogy kevés az fps.Miért nem használja jobban a gépet lenne az fps vagy duplája.
-
Cat 02 #7657 Én is fel szoktam, mert szép >.<
Najó nem :D -
Akinek lesz egy felesleges BETA kulcsa, az küldje már el nékem privibe. Nem néköm kell, nekem van. Az egyik barátomnak :) Köszönöm! -
Húh! akkor megnyugodtam
-
Nagydög #7654 Lofax! Jan. 29-en rendeltem kicsivel 11 elott, es fel 2-kor mar meg is jott a kulcs. Egyebkent 24 orat mondanak atfutasnak. -
Es ezt jatszak a masodik parosnal is, hogy aztan tomegevel allhassanak a helire varva a harmadik ponton. -
Akkor nem küldenek már Béta kulcsot 28.-a után?
-
Ja, nem UAV-val... -
Ez sok? Tegnap kaptam valami 17000-et, amiből 4000 felett volt a combat score is, a badge-ek meg két képernyő hosszan szkrollozódtak... -
Akylleus #7649 el fog. tegnap jott ra a nagy tobbseg, hogy nem csak csongetni lehet az objective-nel, hanem rombolni is, raadasul ez megy FF-ben, szoval bizonyara lesz egy nagyobb szabotor hullam. -
Sziasztok
Akinek esetleg ki van hajtva a 11 szintig már de szeretné unlockolni a suppor , assault és enginer fegyverekhez a 4X-es scoopot annak nem kell mást tennie mint a recoon kasztnál kiválasztani azt ,az adott kaszt adott speckójában pedig semmit nem választani.
Sniperre ugyanígy a red dot.
Másodszorra mindig bejön.(mind a kilenc fegyón működik)
A scoop sokkal jobban használható enviroment med-high beállításnál(többet látsz)
-
hahó van fent még valaki? :) ilyenkor kell játszani :D -
FreddyHawk #7646 Ma kezdődött el a dolog, de egyre több olyan körben voltam, hogy egy recon-os arc a defender oldalon felrobbantgatta a saját ládáinkat, így kb esélytelen a játék. Ha ez gyorsan elharapózik, el fogja kúrni az egész bétát...
-
A sebzés szisztémán is remélem dolgoznak a bugírtás, optimalizáció mellett. Tudja a fene, hogy lenne jó, de nem rágódom rajta, ha lehet, a seggemet uav képernyője mögött, vagy egy tankban meresztem.:)
Na én nem gyaloglok: :D
(nem faszverés, igazából úgy lennék effektív, ha be is mondhatom az infókat a csapattársaknak) -
megnéztem boxos demoba fel lehet menni már a hegyre ahol a sok sniper van támadóként. Daráltuk is rendesen őket, kár hogy pcsbe még nincs bepatchelve
-
Te is rohadj meg. A hozzad hasonlo nyomorekok miatt nem lehet ertelmesen hatszani, mert a 16 fobol 10 sniper van. -
nincs mit , nekem is megkönnyebbülés volt , amikor kipróbáltam :D -
fbd195 #7641 Köszi profi vagy, megpróbáltam 9.8-al és tökéletesen fut :) -
"repi
.@Hotcooler The 'high' texture detail level isn't implemented in #BFBC PC beta. Is in the final release so will be a bit sharper"
:O Azt hittem benne van pedig -
+te 30-as FPS-el jatszol en meg neha 1tol 20-ig attol fugg mikor,volt olyan hogy 1-10-ig ment -
az aze van mer mikor mindenki hallgat te nyomod a szoveget:) ne sertodj meg... peonbol mondom...
-.- -
igen meg hasonlók ... -
ja mikor kis pisztolyal kiszedtelek pedig belem raktal 1tarral+raketaveto meg a vegen mar pisztolyal,es 3-golyo rad meghaltal:) -
fbd195 #7635 10. nemtudom hányas van, de letöltök egy régebbit, aztán még adok életjelet ha müködik/nem müködik, köszi =) -
próbáld azt hogy ha catalyst pl 9.12 őd van mert tippelem neked is ez a széria megy , akkor tölts le egy 9.9 előttit azzal elviekben nem lesz ez, nekem ez volt crysis al és 4850 em van -
fbd195 #7633 Hali..
Valaki segítene? az lenne a gondom hogy Néhány Objektum (Fák, falak, néha a víz is) Zöld, illetve lila színt vesznek fel, aminek gondolom(és tudom is) hogy nem úgy kellene kinéznie..
Videókártyám : HD4650 a legújabb Driver, CCC(Catalyst Control Center) kikapcsolva, DX mód 9-be van.. aki tudja a megoldást írjon plz
a választ előre is köszönöm -
ugyanezek a hibák nekem is.csak azt nem tudom ez a lagg miatt van vagy a gépem kevés.ugyanis tökmindegy hogy lowon vagy highon megyek pontosan ugyanúgy fut.ezért gondolok a laggra.