51658
  • FreddyHawk
    Tudjátok miért van ez?

Most esett le a húszfillér... Teljesen nem kapcsolhatják ki, mert akkor szinte lehetetlen lenne ládát aktiválni. Gondold el : egyszerűen a drága reconok körberakják a ládát c4-el megvárják míg a nyulacska odafut és bumm, kb lehetetlen lenne aktiválni a ládát. Ezért szükséges játéktechnikailag az a gátló tényező, hogy a láda sérüljön a saját csapatba tartozó explosion damage-től is.

A terv jó, csak a húgyagyó faszkalapokkal senki nem számolt, akik azt élvezik hogy ferobbangatják a saját ládákat és 9 perces köröket csinálnak a védő oldalnak, csak azt látod hogy bumm - bumm és már mehetsz is hátra, közben fixen tudod hogy az ellenség nemhogy nem jutott át, de fent napozik a hegy tetején, jó szokásához híven...

• Nagydög
    A gornyedt(gugolasban) gyaloglas is jo lenne bele.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom, mivel squad rusht nem próbáltam még. Ez a Rush nem olyan rossz, de a conquest hiányzik nagyon.
  • koschwarz
    ez a squad rush mennyire bejövős?
  • Running
    Bad Company 2 hiba- és kívánságlista összeírás itt!
  • TDC Geronimo
    De lehet, csak 2* annyi kell majd rá. Ez se megoldás mondjuk, de jobb, mint a mostani. Azt mondták megpróbálják betaba majd bepatchelni. Mondjuk annyira nem izgat, mert 90%ban úgyis conquest módba fogok játszani.
  • dronkZero
    Ja, mondjuk ha már ennyire vegyesfelvágott, hogy nincs két ember a seregben, akinek ugyanolyan felszerelése lenne, akkor már lehetne teljesen free a felszerelésválasztás. Így ebben a formában már nem sok értelme van a kasztoknak.
  • Borg
    És az mit is takar? Nem lehet majd c4-el ládát robbantani? Vagy csak sajáttal nem?
  • TDC Geronimo
    fogják, elmondtuk már párszor :p
  • TDC Geronimo
    Ja mondták, hogy a c4 fix ládarobbantásnál nem került bele a betaba sajnos :(
  • Blacksheep333
    Nekem jobban tetszene, ha a medic kapná az SMG-ket és az engineer az LMG-ket. Jobban beleillene a képbe. Ki látott már medicet egy bazi nagy 10kg -s fegyverrel rohangálni a harmezőn? Annak gyorsan ott kell lennie ha baj van.
  • dronkZero
    Kezdem megszokni a fegyvereket. Elején az assaulton kívül minden vízipisztolynak tűnt, de még az AEK is. Aztán most ott tartok, hogy hangtompítós SCAR-ral lepötyögtetek snipereket is, meg az 1v1 assault elleni tűzharcokat is nagyobbrészt én nyerem. Jó lesz ez, semmi gond nincs a fegyverekkel sztem.

Ha majd lesz engineernek G3, akkor viszont elszabadul a pokol, úgy érzem... Kicsit olyan lesz a G3-as endzsi, mint BFV1.0-ban az M60+LAW...
  • FreddyHawk
    Baszki ekkora idióta szar brigádot. Remélem lesz magyar csapat által bérelt / üzemeltetett adminolt szerver, ahonnét ezeket a szarokat ki lehet csapkodni.
  • Gyuszopapa
    Remélem fogják még ezt egy kicsit optimalizálni pc-re mert elég fosul fut.Proci használat 60-65 százalék,memoriahasználat 1.2-1.3 giga(a teljes rendszer)ebből a játék kb. 600 mega,videokártyát félgőzzel használja.Ez alapján nem csodálkozok hogy kevés az fps.Miért nem használja jobban a gépet lenne az fps vagy duplája.
  • Cat 02 #7657
    Én is fel szoktam, mert szép >.<
    Najó nem :D
  • RiCSi1234
    Akinek lesz egy felesleges BETA kulcsa, az küldje már el nékem privibe. Nem néköm kell, nekem van. Az egyik barátomnak :) Köszönöm!
  • Rowlend
    Húh! akkor megnyugodtam
  • Nagydög
    Lofax! Jan. 29-en rendeltem kicsivel 11 elott, es fel 2-kor mar meg is jott a kulcs. Egyebkent 24 orat mondanak atfutasnak.
  • Hamed
    Es ezt jatszak a masodik parosnal is, hogy aztan tomegevel allhassanak a helire varva a harmadik ponton.
  • Rowlend
    Akkor nem küldenek már Béta kulcsot 28.-a után?
  • dronkZero
    Ja, nem UAV-val...
  • dronkZero
    Ez sok? Tegnap kaptam valami 17000-et, amiből 4000 felett volt a combat score is, a badge-ek meg két képernyő hosszan szkrollozódtak...
  • Akylleus
    el fog. tegnap jott ra a nagy tobbseg, hogy nem csak csongetni lehet az objective-nel, hanem rombolni is, raadasul ez megy FF-ben, szoval bizonyara lesz egy nagyobb szabotor hullam.
  • L OuiSe
    Sziasztok
    Akinek esetleg ki van hajtva a 11 szintig már de szeretné unlockolni a suppor , assault és enginer fegyverekhez a 4X-es scoopot annak nem kell mást tennie mint a recoon kasztnál kiválasztani azt ,az adott kaszt adott speckójában pedig semmit nem választani.
    Sniperre ugyanígy a red dot.
    Másodszorra mindig bejön.(mind a kilenc fegyón működik)
    A scoop sokkal jobban használható enviroment med-high beállításnál(többet látsz)
  • Carloska
    hahó van fent még valaki? :) ilyenkor kell játszani :D
  • FreddyHawk
    Ma kezdődött el a dolog, de egyre több olyan körben voltam, hogy egy recon-os arc a defender oldalon felrobbantgatta a saját ládáinkat, így kb esélytelen a játék. Ha ez gyorsan elharapózik, el fogja kúrni az egész bétát...
  • trident
    A sebzés szisztémán is remélem dolgoznak a bugírtás, optimalizáció mellett. Tudja a fene, hogy lenne jó, de nem rágódom rajta, ha lehet, a seggemet uav képernyője mögött, vagy egy tankban meresztem.:)

Na én nem gyaloglok: :D

(nem faszverés, igazából úgy lennék effektív, ha be is mondhatom az infókat a csapattársaknak)
  • TDC Geronimo
    megnéztem boxos demoba fel lehet menni már a hegyre ahol a sok sniper van támadóként. Daráltuk is rendesen őket, kár hogy pcsbe még nincs bepatchelve
  • Me0w
    Te is rohadj meg. A hozzad hasonlo nyomorekok miatt nem lehet ertelmesen hatszani, mert a 16 fobol 10 sniper van.
  • Metalmilitiakid
    nincs mit , nekem is megkönnyebbülés volt , amikor kipróbáltam :D
  • fbd195
    Köszi profi vagy, megpróbáltam 9.8-al és tökéletesen fut :)
  • TDC Geronimo
    "repi

.@Hotcooler The 'high' texture detail level isn't implemented in #BFBC PC beta. Is in the final release so will be a bit sharper"

:O Azt hittem benne van pedig
  • nandorb
    +te 30-as FPS-el jatszol en meg neha 1tol 20-ig attol fugg mikor,volt olyan hogy 1-10-ig ment
  • nandorb
    az aze van mer mikor mindenki hallgat te nyomod a szoveget:) ne sertodj meg... peonbol mondom...

-.-
  • Metalmilitiakid
    igen meg hasonlók ...
  • nandorb
    ja mikor kis pisztolyal kiszedtelek pedig belem raktal 1tarral+raketaveto meg a vegen mar pisztolyal,es 3-golyo rad meghaltal:)
  • fbd195
    10. nemtudom hányas van, de letöltök egy régebbit, aztán még adok életjelet ha müködik/nem müködik, köszi =)
  • Metalmilitiakid
    próbáld azt hogy ha catalyst pl 9.12 őd van mert tippelem neked is ez a széria megy , akkor tölts le egy 9.9 előttit azzal elviekben nem lesz ez, nekem ez volt crysis al és 4850 em van
  • fbd195
    Hali..

Valaki segítene? az lenne a gondom hogy Néhány Objektum (Fák, falak, néha a víz is) Zöld, illetve lila színt vesznek fel, aminek gondolom(és tudom is) hogy nem úgy kellene kinéznie..

Videókártyám : HD4650 a legújabb Driver, CCC(Catalyst Control Center) kikapcsolva, DX mód 9-be van.. aki tudja a megoldást írjon plz

a választ előre is köszönöm
  • Batistuta007
    ugyanezek a hibák nekem is.csak azt nem tudom ez a lagg miatt van vagy a gépem kevés.ugyanis tökmindegy hogy lowon vagy highon megyek pontosan ugyanúgy fut.ezért gondolok a laggra.