51658
-
jó hát az más nekem is volt már 6k amikor kaptam 5k t valami badge re , de am 30 fps alatt (mint pl én is ) 1-1,5 k felé menni elég nehéz , mert annyiból áll a játék hogy azt látod hogy jelez 20 találatjelzést és fut tovább megfordul 2 golyó pisztolyból és esel, mert egyszerűen annyit bukok az fps különbségen hogy hihetetlen , remélem ez csak beta hiba, vagy amikor én még nem látom őt de az ő szemszögéből én már befordultam a sarkon, de nálam még nem ... -
Most játszottunk egy HUN Ts fun meccset , nagyon jó volt , majd képet valaki biztos tesz be . Igaz BETA de kipróbáltuk milyen szervezett formában , egymással együtt működve csapatszinten tolni . Lesznek itt még jó kis összecsapások ha kijön a végleges válltozat. Köszönet a résztvevő csapatoknak . / Horda , 7th , JCSR , Vény , GBC -és a többi résztvevőnek /
-
hogyan lehet repülőt hívni? -
Komolyan az MW2-ben nincs annyi kretén idióta, mint amennyi ebben a szerencsétlen BC2-ben van/lesz...
És még mindíg béta kulcs....
-
Cat 02 #7627 Ezt én is most kaptam meg. Szépen ment a csík. -
de ha így van nem mutat találatot.és tuti hogy talált mert az feje hátra is mozdult szóval nem kellene ezt tovább firtatni.a játék jó de még jobb lehet idővel.ahhoz képest hogy 1 pálya van és már 3 napja ezt játszom és nem nem unom az sokat elmond.ez az 1 idegesít mert általában 15-20 killem van de kb 100 lehetne ha mind meghalna akit így meglövök. -
Richard49 #7625 volt nekem mart 15k+ is :) Szval nincs mire verned.. szvsz -
Richard49 #7624 Engem az nem erdekel hogy hanyadik vagyok,hany pontom van.Csak az,hogy jol szorakozzak!Egyebkent nekem meg az atlagos az 2k-5k -
RYO21 #7623 15 fps mellett te se lennél jobb. -
HUmanHunter #7622 azt írták 576 on hogy 28. áig küldenek kódot -
Na akkor az egyik mai [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=7394]"termésem".[/URL];) -
erre én nem lennék büszke.. -
nekem ma votl egy 7 ezres,bár nem tudom hogy ez volt e eddig a legnagyobb -
RYO21 #7618 Nálam egy átlagos round ennyi pontal jár:
-
FRiicsii #7617 hello
ha valakinek van FELESLEGES BETA KULCSA az elküldhetné nekem PM-be vagy mailon: [email protected]
Igényeltem a 576on is akik onnan kaptak kulcsot meddig tartott?
végre tudok irni letelt a 24 óra
üdv Ricsi -
MinuszAnarchy #7616 Tudod kit hülyézz...előrendeltem január elején,azóta is basztak küldeni a kulcsot...pénteken írtam nekik 2 mailt is,gondolom hétvégén nem dolgoznak,de ha hétfőn nem küldik akkor lehet hogy megint írok nekik kicsit idegesebb hangvételben... -
Neki volt 5 ping.
Neked meg 40-50 pl.
:)
Szal te hiába látod hogy HS a ping miatt nem oda csapódik töltény. -
gondoltam hogy erre is lesz válasz:Dha guggolok és nem mozgok akkor erősebb fajta golyót lő ki a puska vagy mi:D:D?ugyanis itt nem arról van szó hogy nem találtam hanem hogy minimum 3szor fejentaláltam ,a csávó megköszönte és odébb állt:Dde kábé 1000 ilyen videot beszúrhatnék.ez csak arra volt válasz hogy sokmindent lehet mondani ezen állítani kellene.és remélem majd fognak is -
a repülőgép hátulja azért lehet zöld, mert ott ugrálnak ki a katonák és ugye akkor lehet ugrani amikor kigyullad a zöld lámpa.. szal a repülőgép hátulja nyitva van és egy nagy zöld lámpa jelzi az ejtőernyősöknek hogy ugrás van -
Szabi1991 #7612 elég jól tolták :D -
mármint a betöltőképernyőn -
pedig még a képen is olyan -
Hali
Az x-boxos verzioba menyi map van ?
Csak hogy kb menyire lehet majd szamitani. -
Cat 02 #7608 Beninjáztál klántagok közé ?
-
Szabi1991 #7607 óje.. 
-
Cat 02 #7606 De nem guggoltál és mozogtál közben :D -
köszi hogy megcsináltad.de mit rontottam el?url-be kellett volna rakni azt is?
-
repi
.@heromilkshake Yes, the #BFBC2 PC beta doesn't have all of our optimizations. Some we will try to patch in
-
ACE #7603 Ennyi hülyét egy rakáson komolyan mondom, milliószor el lett mondva hogy 576-ból kell rendelni, és másnap kapsz key-t... -
barmi #7602 -
jóhogy elhasználják, több mint 3k-an followolják...
nézd a twitterjét állandóan, mindig írja előlre, hogy mikor lesznek keyek -
Héeder #7600 Nekem is küldhetnél egyet pm-be!
Ha szépen megkérlek:D -
Mind használatban volt már 20:10kor, alapból használtakat küldtél? Mert ha nem, akkor küldhetnél még
, mert már 3. napja próbálkozok!
-
mindegyiknél muszáj -
innen
mindig adnak ki egy pár keyt, de hamar elkapkodják :C -
nem sikerült:Dinkább belinkelem rendesen:pötty pötty -
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pawfG6ja44w&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pawfG6ja44w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
itt látni hogy minimum 3-szor jelzi a kis x hogy fejbetaláltam és a csávó csak nem halt meg.pedig direkt pötyögtem a pötyögősek kedvéért:D -
kisdudeEe #7594 Benny04!
Te honnan szerzed ezeket a kulcsokat?(Ha szerzel 1 újabbat azt PM-ben leírhatnád)
Előre is köszönöm. -
TV2 06 bAD C.....szerver ezt keresd!Nem jön senki:-( -
Cat 02 #7592 multiplay.co.uk nem lagosak
Ám valszeg a tűzfalad miatt. Én nekem kiírta server keresésnél, hogy valami flood és csak az első 20-nak volt latency-je, többinek -