94802
  • Alien69
    Találtam egy (számomra) érdekességet. Adott a Lambo Murci. Kiszedtem a motort belőle, mert újat rakok bele. Két fejlesztést viszont teszt jelleggel rakosgattam. Mind kettő 3 kulcsos, értékben megegyeznek, 9,6,0. Az egyik Ursa imrpoved, a másik ventura SPORT. Az lenne a logikus számomra, hogy a ventura ad többet, de NEM! A hozzá adott értékek:
    Ursa improved: 21,14,0 össz 664
    Ventura sport: 19,14,0 össz 663
    JÁJJJ
  • RoboKutya78
    4 7 13 as felfüggesztés ventura lesz a silviában:) már csak a fék és a kerék nem ventura alkatrész.
  • RoboKutya78
    új ötlethalmaz:)

• RoboKutya78
    LOOOOL
  • highdrift

Bocsi xD :D de nagyon unatkoztam és valami kurva LOL dolgot akartam csinálni xD :D
  • RoboKutya78
    de igazad van egy kicsit utána lestem:)
  • RoboKutya78
    Én töltöttem fel személyesen ez fut a gépemen nincs vele probléma nyugodtan meglesheted ha gondolod
    és a cucc innen származik
    http://www.elitepvpers.com/forum/need-speed-world/1277512-need-speed-world-tuning-calculator.html
  • tutuhawer #9108
    Nem töltöm le a megauploados cuccot, és csak merem remélni, hogy nem ezt találjuk, mert ez régóta ismert http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/tuner/
  • RoboKutya78
    Találtam egy tuning traineret ez a legfrissebb ismeri a bmw z4 et
    Nem hack csak adathalásznak mondanám.
    Tuning traner nem hack
  • Frigyes54
    ha ez igy menne az jo lenne.en az arany kartyara is szart kaptam akivel napokig koroztunk alkatreszert az nyert 8 pro alkatreszt. ebbol 2-ot tudot hasznalni. en meg nyertem 1 feket meg 1 felfuggesztest. a nala levo fel nem hasznalt cuccokert sokan mekkaig mentek volna gyalog meg vissza is. tehat oriasi szerencse is kell.
  • tutuhawer #9105
    mindkettőtök hozzászólása hasznos nekem. Robokutya, veled kezdem: azt a silviát egészen pontosan meccselni tudja az audim, meajd menjünk pár futamot hazai pályáinkon mindenképp. Ha simán legyőzlek, akor az r8 jobb, mint a silvia, erre próbálok meg kilyukadni. A többszörös földbedöngöléshez annyit mondok, hogy 2 esély van: ha látom, hogy jóval erősebb t2 tuning van szemben, akkor legyorsulom, majd feltartom kicsit, hogy én nyerjek, ami persze rizikós, nem mindig sikerül. Nem egyszerű folyamatosan full pro t1 és 2 gépek ellen menni esélytelenként, de óriási élmény a győzelem utána nem speedboostosként. Mentem neonos 500-as kezelhetőségű z4 ellen: miután fejreállt, nem sokat számított a tapadása, sima győzelem volt :D
    Allien69, nagyons sok a hasznos info a hozzászólásból, főleg a tuning terén van tapasztalatod, az nem vitás, hogy mindegyik autó mást kíván, máshogy kell építeni. DE! marc de vellis mondta egyszer, meg lesliedog is még régen hogy ha minden pro tuned azonos gyártótól, akkor kapsz valami pluszt igen. Én ilyet még nem láttam élőben, az biztos. Ami a másik kérdés, hogy csiles, aki szintén sokat fizetett be, mondta, hogy nem vált olyan szépen a gép, ha minden velocicom a motorban, ez kibaszottul érdekel, mert az audim megkívánná az esetleges velocicom cuccokat, tehát be merjem-e tenni a jövőben a sok kéket?
  • RoboKutya78
    Igen igazad van az elején anno 20 25 ös szinten estem a gyűjtésbe, nem kellett volna, inkább a partokat kellett volna sb-böl gyűjtögetni. Na mindegy második nekifutásra talán több szerencsém lesz:)
    A silvám 90% százaléka ventura pro motor 970 váltó 747 induction 360 Várom a csodát hátha összejön a többi is és megtudom mit csinál az egységes alkatrész csomag:) seb 300 gyors 269 korm 287 az összesítése most.
    Amúgy nem tudom azok akik nem vesznek sbt hogyan teszik zsebre a többszörös földbedöngölés érzését. Én is csak azért kezdtem sbzni mert vártam tőle a csodát. Ha már nem a sötét oldallal ismerkedem.
    Köszi a kimerítő olvasmányt így éjfél környékén:)
  • Alien69
    Én itt meg merem mondani, mit csesztél el! Az első, és legfontosabb, hogy elkezdtél ezzel játszani. Ez már önmagában egy qrva nagy hiba vótt. Eztetet tetézted egy csomó további hibával. Ilyen pl SB vásárlása. Na jó, ha nem megy a játék, legalább fizess érte (szoktam magamnak mondogatni). Ha túl lépünk a kezdeti hibák tömkelegén, melyen én is át estem, de még nem végérvényesen, jönnek az apróbb hibák. Az egyik a gyűjtői szenvedély. Minek ennyi autó??? Nem szemre hányásképpen, mert én is 22-nél tartok. Ráadásul ezek között (már az enyimek) ott van a már exclusive-nak számitó Mazda 3 T-mobilos, ami igaz, ingyenes, de már nem elérhető (vagyvakvok)!!! Nézzük a TE listádat. Ebből azt látom, hogy nem látom jól, milyen autóid vannak, mert eltorzítottad a képet (a francba wazze). Na de mindegy. Aztatat viszont qrwa jól látom, hogy bénán vannak felépítve autóid (egy része szvsz). Innen viszont SZIGORÚAN csak SAJÁT véleményt mondok:
    a tuningnál alapvető, és ez egyértelmű, hogy három kulcsost KELL felrakni, és abból a TUNED verziót. Akkor ad extra dolgot, ha MIND, de legalábbis nagy része egyforma, azaz tuned, vagy PRO. Improved nem biztos, hogy jó választás, amikor lecseréled az alkatrészt, látni, milyen irányba változik, és az egy kulccsal kevesebb, de tuned veri az egy kulcsal magasabb, improved cuccot. Innen meg csak szerencse, és SOK(K) pénz kérdése. Ezek után kell belőni, melyik kocsit milyen irányba kell v. érdemes fejleszteni. Egy Lotus gyenge gyorsulású, de jól kanyarodik. Ergo, gyorsulás ÉS végsebesség a cél. Az Audi TT-nél meg legfőképp a kanyarodásra kell koncentrálni. Ezek figyelembe vételével kell(ene) a tuning listából össze rakni célként, de valszeg elérhetetlen célként. Saját vélemény, lehet rácáfolnak, de így látom:
    Ursa - végsebesség,
    ventura - kanyarodás,
    Velocicom - gyorsulás,
    Medion - átlag
    Cél lista:
    engine: Ursa (13,7,0), velocicom (7,13,0), Medion (9,9,0) (ventura kuka)
    induction: Ursa (9,7,0), Velocicom (7,9,0) többi kuka
    transmission: ursa (13,7,4), Medion (9,7,4), velocicom (7,9,4), ventura esetleg (7,4,7)
    Suspension: ventura (4,7,13), ursa (7,4,9), velocicom (4,7,9)
    brakes: ventura (0,0,13), medion (0,0,9)
    tires: Ventura (4,4,13), medion (4,7,9)
    Azaz pl Lotus szerintem kb.: engine velocicom, induction velocicom, váltó Ursa v velocicom, felfüggesztés mindegy a három közül, fék ventura, gumi ventura v medion.
    De ilyen max szerintem csoda számba menne.
    Ergo, kevesebb kocsi, max 2-4, és az ÖSSZES SB-t CSAKIS ARANY kártyára költeni.
    Szerintem, és BOCSI a hosszért.
    Ja, és az még nem teljesen tiszta, hogy mi van akkor, ha mindet egy gyártótól lenne, pl velocicom. Ad-e bónuszt esetleg. Írni nem írja ki, de elképzelhető, hogy minél több az azonos, annál több százalékot ad hozzá. Tesztelni kellene, de nehéz. Ezért szerintem érdemesebb lehet max 2 gyártótól felrakni cuccot.
  • tutuhawer #9102
    éles szemmel próbáltam nézni, és r8-as audit nem láttam, szerintem azt rontottad el :D nagyon biztató a gép nekem, a nekem megfelelő mazda3-at simán leütöm, ütés nélkül is, mégpedig nekem nem előnyös pályán, ugyanis nem tudtam elváltani a 6. fokozatot se.
  • RoboKutya78
    nem rejtek semmit véka alá felfedem lapjaim:)
  • RoboKutya78
    Skacok ha már ennyit gürcöltem ezzel a képpel priviben adjatok tanácsokat mit hol rontottam el. A képet jelenlegi adatokkal bővítettem.

• highdrift
    Teljesen meg újult a HHC world
    Mostmár HKS world (team) néven fut !!
    ÉS keresi még mindig a tagokat !

további információ !
    HKS europe (team)
  • Dunna
    Nekem meg nem indnul el az NFS wolrd azzal az indokal hogy:There has been an error starting the application.Please contact Customer Support if the problem persist.
  • Alien69
    Amúgy, az "ajándék" Audi TT szépnek szép, de kisprúrolták belőle a fejlesztéseket. Igaz, akár mondhatnánk azt is, hogy mé kellene adniuk hozzá, mert eddig nem nagyon raktak bele egyikbe se. Ebbe jelenleg Amerikon tuned cuccok vannak, azaz egy kulcsos szarok. Viszont, az alváz világítása speckó!!! Tényleg fasza, mint ahogyan a képeken is látszik, már az is mintás. De legalább a külsőségre adtak, azaz SB-ért megvehető cuccokat raktak rá. Pl Supremo váz 1500 SB (LENNE), a kerék mondjuk spec, mert nincs a listán (bár ez nem annyira bejövős), a neon is speckó, black tint 400 SB-s üveg, 3-s ültetés 800 SB, egyedi "VESNA" rendszám.
  • Alien69
    Mint írtam NEM felemelte, mindössze vissza állította az EU-s pénznemre. MINDEN játék ugyan annyiba kerül az amcsiknak! Nekik is 20-, vagy 40-be kerül!!! Mindössze annyi a különbség, hogy Nekik DOLLÁR, nekünk EURO a hivatalos fizető eszköz. Annyit minden esetre elérnek, hogy valszeg én se veszek több SB-t ilyen formában. Mindegy, milyen ajándék autót adnak hozzá, kapják be. Legjobb esetbe megveszem a kezdő csomagot max 4000-rt, az ugye 8000SB, és 234000 pénz. Igaziból új autóra nem szabadna költeni, max arany kártya csomagra.
  • RoboKutya78
    amúgy is gondolkodom hogy abba hagyom..
  • RoboKutya78
    Rohadt soher banda ez az Ea Felemelte a 17000 illetve a 8000 boost árát eddig a 8000 kijött kb 3200 tf re most 5500 ft Kapják beee....
  • tutuhawer #9093
    marha sokan reklamálnak facebookon, hogy boostos tartalmat is elveszítettek, de főleg az alkatrészt sírják vissza. Az egyikek srác az OHIO államban levő egyik töevényt mondogatja, azaz jogtalanul vették vissza, amit egyszer eladtak. Nem volt egyszerű jó döntést hozni az ügyben, így is és úgí is sok viszavonuló lesz, ez meggyőződésem
  • Alien69
    A franc a pofájukat! Vissza rakták az EURO fizetést a dollár helyett.
    FAKK
  • illesgergely
    Grat, szép kis gyűjtemény!
    Az meg külön tetszik, hogy mindegyik festés különböző.
  • Alien69
    De akkor meg reklamálsz, és orvosolják. Gondolom az SB-t vissza adják, és azok akik nem használták ki ekkor ezt a bugot, kapják a kárpótlást. Gondolom volt vagy 10 ilyen emberke. Tanulság, ha egy autót SB-ért adnak, de meg lehet 20x venni, és nem vonja le, akkor TE csalsz. Mondjuk kicsit jogos, de mégis az Ő saruk. Viszont, a csalókat nem kizárják, ez is valami.
  • Bullitt
    Mielőtt elkezdünk anyázni, olvassunk alaposabban:

"We have taken back all the Murciélagos redeemed within that 45 minute window. This also included all the cash and car slot transactions that were gained from the selling of multiple Murciélagos that some of our gamers deliberately engaged in."

Magyarul ha vettél Murcit (azaz csaltál) és abból szereztél ebben a 45 percben előnyt magadnak, akkor ezeket elveszted, ami teljesen jogos. Ha csalt vki, megérdemli, ha nem és mégis elvettek valamidet...hát, ez a World és ilyen sajnos.
  • RoboKutya78
    Ezek a ..szok ezt a dolgot is fordítva csinálják.
    Játszol mint a gép és közlik veled hogy.. beszoptad elvesszük azt amit ebben az időben nyertél, de bocs ez is a mi hibánk volt. Ahelyett hogy megjutalmazná a karakter mert szar bugos játékon kitartóan tesztel.
    Jah és a barmok ezek szerint működő szerverre tolatják fel az esetleges ötleteket, ha így elbaszódik valami? ÉS amit esetleg boostért veszel ebbe a 45 percbe azt is elveszik? és vissza adja a pénzed NEEM VISZMAJOR bassza meg.
    Bocs...
    Ha nincs igazam tegyetek helyre:)
    Igaz még nem jártam így vagy nem vettem észre. Nem tartok mindennapos leltárt:)
  • RoboKutya78
    srácok egy kis ízelítő a gépkocsi parkomból
    Nem csoda ha Problémát jelent mibe tegyem a cuccot ha nyerek valami szépet:)

• Szabi1991
    azt írja hogy elvesztek azok a dolgok amit abban a 45percben csináltál
    (újratöltötték a frissítés előtti mentéseket..)
  • tutuhawer #9085
    Mindenkivel törénnek fura dolgok, meg fognak is, az egyik ismerősöm a qwqw-n is írta, hogy van caslás sajnos és működik a patch után is. Amúgy az audi r8 jobban fordul picit, tényleg csak picit, és gyorsabban is reagál talán. Menjetek vele pár kört a kedvemért, ha van rá mód, legyetek szívesek. az utcáróll hívott be egy portugál gyökér az eagle drive-ra és kaptam egy 880 motort az audiba, gondolom a 490 race tuned motornál jobb lesz...
  • Frigyes54
    azert vannak meg csodak. orosz csodak is. vagy csak velem tortennek erdekes versenyek?
  • tutuhawer #9083
    45 percig 0 boostért volt a múlt heti patch után a rendőrös murci(épp lekéstem, nem is baj). elvették a murcit most, meg a garázsbeállókat is, meg asszem sok lóvét is, de az egyik ismerősömnek maradt meg autóval töltött garázsbeállója, tehát mindent nem vettek el.
  • Alien69
    Basszus, meg kellett volna vennem a police murcit!
    LINK
    Vajh, milyen kompenzációt kapnak, akik nem használták ki a bugot. Mondjuk, nem tudom, milyen bug volt.
  • Alien69
    Vééégre! Lecserélték a GTO-t, és most SB vásárlására egy Audi TT RS - "Vesna" az ajándék!
  • Alien69
    Ugyan, néha nem kell hacker. Észre vehetted, hogy most már nem lehet büntetlenül falnak koccanni, mert leblokkol. Persze így a normálisak is szívnak, pl ma is 2x ilyenért vesztettem. Éppen hozzá értem, és beforgatott keresztbe ráadásul.
  • Ryder159
    Új verda: AUDI TT RS-Vesna
  • CptXecutor
    Leginkább talán ezek a dolgok tudják elrontani a MMO-kat....EA-nek és minden nagy játékgyártónak le kellene szerződtetniük 1-2 vérprofi hackert, és velük megíratni a védelmi rendszert, mert ilyen emberek értenek hozzá a legjobban. :) Az oroszok között is van sok, nem véletlen, hogy ízekre szednek bármit 5 perc alatt, és a crack-ek nagy %-át is ők készítik néha csak pár óra vagy perc leforgása alatt....
  • Ryder159

ez mind tudja. Az autócserélőset próbáltam egy ,másik profilban. Nissan silviám volt, lecseréltem BMW M3 E92-re. A többie az látták, hogy van egy kb 600-as Nissan Silviám.
  • kisyoe97
    ez már a tető: még WALLHACK is van hozzá!! :|