94802
  • audi s8
    Hát nemigaz..Nem tudom aktiválni az eredeti HP-m.Megvan a link,Csizinek köszönhetően,de valamit mégis elszúrok.
    Link: world.needforspeed.com/hotpursuit
    Hiába nyíitom meg,azt írja,hogy nincs kód..vegyem meg a játékot.Ha meg be sem vagyok jelentkezve,írja,hogy jelentkezzek be,de a végeredmény ugyanaz.
    Mit rontok el?
  • Ryder159
    Na új kocsit nem találtam benne, ha csak nem az AUDI TT RS az új. Csak boost-ért van
  • audi s8
    Na,nembaj srácok.Én,akkor is kitartok a kérésem mellett,hogy single player módban NE legyen mágnes..
  • Ryder159
    Egyetértek! A lökdosődés engem sokkal jobban idegesít, mint a mágnes. Ha széles az út, kikerülöm az autókat, ha nem akkor ott a shield.

A honlap már megy, de semmitt nem írnak. A játékba be tudok lépni, de a Download initializing résznél megáll
  • Szabi1991
    sztem a mágnes jó így, nagyon ritkán használják szerencsére multyban, de akkor is van rá páncélom bőven.. viszont a lökdösődés az ami nagyon zavaró.. :/

jó lenne egy olyan cucc amivel a rajt utáni első 10mpében átlehetne menni a többi autón (szellemautók)
  • audi s8
    Azt felhasználnám inkább a GYÖKÉR valós emberek ellen,akik használják a mágnest.(bár,én utálom a fejlesztőket alapból a mágnesért,mert nem a tapasztalat miatt nyer(het) valaki,hanem a szerencse miatt).
  • Szabi1991
    a mágnes ellen van a páncél.. használd ha nagyon kell.. :D
  • Ryder159
    Én az 1000Boost-ból vettem két garázst. De ha kezdő játékos vagy, szerintem inkább vett meg a Zack féle VW Sirocco-t. Egész jó kis gép.
  • audi s8
    Lenne még egy észrevételem.Inkább azoknak szólna ez,akik bennfentesek..Szóval,van ugye a single player játékmód.Én szeretem,mert mikor a tökszáram már kivan a sok mágnesdobálós,csakazértiskidoblak te állat emberekből,jó (LENNE) lazítani.De!Sajnos a single playerbe is dobálják a mágnest..így,nem kikapcsolódás,hanem bosszúság.Ha megtehetitek-megteszitek,hogy szóvátennétek a fejlesztőknek,dobják ki a mágnest,nagyon megköszönném!Gondolom,nem csak engem idegesít ez a dolog.
  • ricsa008
    Az 1000 ajándék boost-ból mit érdemes vásárolni? Am nekem sem megya játék :(
  • audi s8
    Nekem egy Mercedes W140 S600 W12,Audi A8-S8 D1-2-3-4,BMW E38 750 kellene,ha nem rugaszkodok el a "valóságtól"
  • Szabi1991
    van Megane, csak nem elérhető :D
  • Ryder159
    csak nem tudok belépni
  • Ryder159
    Már van szerver
  • SylarHun
    Furcsállom, hogy sem Merci sem Renault nincs a játékban.
  • SUNNY84HUN
    meghallgattam meg végig olvastam , minden fele mindent , tiszta minden
  • Szabi1991
    Augusztusban minden kedden jön 2 új autó :)
  • SUNNY84HUN
    azt meg én nem néztem
  • Szabi1991
    mert mondták az utolsó riportos izében, ezért kéne vagy azt meghallgatni, vagy néha felnézni TCM-re :D
  • SylarHun
    Kicsit korábban kezdték ezt a szerver frissítést. Mondjuk úgy 15 órával előbb. Biztos volt valami komolyabb gond a szerverrel ezért lelőtték. Frissítések alatt a weboldal menni szokott. De most az sem.
  • SUNNY84HUN
    igaz igaz türelem rózsát terem :) ,, csak nem írták sehol hogy csinálnak valamit..
  • SylarHun
    Statos oldal rendben. Ennyit ír játékon belül is.
  • Szabi1991
    frissítik a szervereket meg a játékot is majd.. türelem.... :)
  • Frigyes54
    mi van a szerverrel? nem enged belepni
  • SUNNY84HUN
    " volt egy meghatározatlan hiba , próbáld újra később. Ha a probléma kitart, lépj kapcsolatba Customer Supporttal. "

ez mi a pics@ ?? , kis nickel kerültem volna 1et-2 őt erre nagy túróst tudok menni ...
  • Ryder159
    Jaj, kössz az infót, nem is tudtam róla. Meddig nem lesz? Mert ha sokáig még nem lesz, akkor megyek autótszerelni. :D
  • SUNNY84HUN
    nekem még mindig ennyit megy a 959 es semmi hiba nincs..

porsche 959
  • Szabi1991
    2 új autót ígértek mára :)
    csak szinte biztos hogy sbre adják majd :-/

#9767: A statos oldal autóstatjai ha tuningoltad már, akkor nagyon fals értékeket ad, +/- 100 at minimum csal :-/
  • SylarHun
    Nagyon szép lett. Grat.

Ja ja, próbálgattam a gyorsulást, valójában 342 volt a max, csak mire megnyomtam a print screen-t, addigra 341 lett.
    Nem ment többet, még nitróval sem.
    Pedig nem rosszak az értékei.
  • Ryder159
    Na nálam se játékszerver, se honlap, úgyhogy megyek füvet nyírni...
  • Angel309
    most nem azért de régi profilommal amit a fejlcen látsz kék porsche 385-öt mentem vele.. ennyit változott a játék vagy mi?
  • tutuhawer #9764
    Szevasztok, nem tudtam aludni, míg be nem tettem ezt:
  • SylarHun
    Hello Tutuhawer!

Ez már jó sebesség? :)

• fodorpetii
    :)
  • Ryder159
    És nem csak nekem nem ad semmit már egy ideje, mert vagyunk még egy páran.
  • Ryder159
    Alkatrész kéne??? Én már annak is örülnék ha nem nitrót adna egyfolytában.
  • tutuhawer #9759
    hhmmm... Szarabb lesz? Pedig rajta van az ujjam a ravaszon, mert este melóban kb 2 órán át skyline r34 videókat néztem, és mert a játékban már minden skyline bodykitet használtam kb 500 000 értékben, kivéve a gyárit. Majd kitalálom. Kösz az infót, remélem, megfogadom a tanácsodat, és meghagyom a bodykitet, ami van, de épp a jó tanácsokat szoktam leszarni, amilyen okos vagyok
  • Frigyes54
    valami jo kis alkatresz kene.
  • SylarHun
    Semmit nem módosítottam rajta, ez így néz ki játék közben. :)
  • SUNNY84HUN
    a gyári nem tűnik el.. így van , de mocsok csúnya és befolyásolja az irányítását..is negatív irányba (teszteltem is ) , nekem ugyebár a 96 ezres dupla csöves body van rajta 3as ültetéssel szerelve , ami már boostért sincs csak csúnyább ( ez még a régi bodyshopos cumó ).. , meg a gyári felnit kell rajta hagyni 8 ez is befolyásolja még az irányítást ) ..

ennyi remélem segítettem..