94802
-
audi s8 #9795 Hát nemigaz..Nem tudom aktiválni az eredeti HP-m.Megvan a link,Csizinek köszönhetően,de valamit mégis elszúrok.
Link: world.needforspeed.com/hotpursuit
Hiába nyíitom meg,azt írja,hogy nincs kód..vegyem meg a játékot.Ha meg be sem vagyok jelentkezve,írja,hogy jelentkezzek be,de a végeredmény ugyanaz.
Mit rontok el?
-
#9794 Na új kocsit nem találtam benne, ha csak nem az AUDI TT RS az új. Csak boost-ért van -
audi s8 #9793 Na,nembaj srácok.Én,akkor is kitartok a kérésem mellett,hogy single player módban NE legyen mágnes.. -
#9792 Egyetértek! A lökdosődés engem sokkal jobban idegesít, mint a mágnes. Ha széles az út, kikerülöm az autókat, ha nem akkor ott a shield.
A honlap már megy, de semmitt nem írnak. A játékba be tudok lépni, de a Download initializing résznél megáll -
Szabi1991 #9791 sztem a mágnes jó így, nagyon ritkán használják szerencsére multyban, de akkor is van rá páncélom bőven.. viszont a lökdösődés az ami nagyon zavaró.. :/
jó lenne egy olyan cucc amivel a rajt utáni első 10mpében átlehetne menni a többi autón (szellemautók) -
audi s8 #9790 Azt felhasználnám inkább a GYÖKÉR valós emberek ellen,akik használják a mágnest.(bár,én utálom a fejlesztőket alapból a mágnesért,mert nem a tapasztalat miatt nyer(het) valaki,hanem a szerencse miatt). -
Szabi1991 #9789 a mágnes ellen van a páncél.. használd ha nagyon kell.. :D -
#9788 Én az 1000Boost-ból vettem két garázst. De ha kezdő játékos vagy, szerintem inkább vett meg a Zack féle VW Sirocco-t. Egész jó kis gép. -
audi s8 #9787 Lenne még egy észrevételem.Inkább azoknak szólna ez,akik bennfentesek..Szóval,van ugye a single player játékmód.Én szeretem,mert mikor a tökszáram már kivan a sok mágnesdobálós,csakazértiskidoblak te állat emberekből,jó (LENNE) lazítani.De!Sajnos a single playerbe is dobálják a mágnest..így,nem kikapcsolódás,hanem bosszúság.Ha megtehetitek-megteszitek,hogy szóvátennétek a fejlesztőknek,dobják ki a mágnest,nagyon megköszönném!Gondolom,nem csak engem idegesít ez a dolog. -
ricsa008 #9786 Az 1000 ajándék boost-ból mit érdemes vásárolni? Am nekem sem megya játék :( -
audi s8 #9785 Nekem egy Mercedes W140 S600 W12,Audi A8-S8 D1-2-3-4,BMW E38 750 kellene,ha nem rugaszkodok el a "valóságtól" -
Szabi1991 #9784 van Megane, csak nem elérhető :D -
#9783 csak nem tudok belépni
-
#9782 Már van szerver
-
#9781 Furcsállom, hogy sem Merci sem Renault nincs a játékban. -
#9780 meghallgattam meg végig olvastam , minden fele mindent , tiszta minden -
Szabi1991 #9779 Augusztusban minden kedden jön 2 új autó :) -
#9778 azt meg én nem néztem -
Szabi1991 #9777 mert mondták az utolsó riportos izében, ezért kéne vagy azt meghallgatni, vagy néha felnézni TCM-re :D -
#9776 Kicsit korábban kezdték ezt a szerver frissítést. Mondjuk úgy 15 órával előbb. Biztos volt valami komolyabb gond a szerverrel ezért lelőtték. Frissítések alatt a weboldal menni szokott. De most az sem. -
#9775 igaz igaz türelem rózsát terem :) ,, csak nem írták sehol hogy csinálnak valamit.. -
#9774 Statos oldal rendben. Ennyit ír játékon belül is. -
Szabi1991 #9773 frissítik a szervereket meg a játékot is majd.. türelem.... :) -
Frigyes54 #9772 mi van a szerverrel? nem enged belepni -
#9771 " volt egy meghatározatlan hiba , próbáld újra később. Ha a probléma kitart, lépj kapcsolatba Customer Supporttal. "
ez mi a pics@ ?? , kis nickel kerültem volna 1et-2 őt erre nagy túróst tudok menni ... -
#9770 Jaj, kössz az infót, nem is tudtam róla. Meddig nem lesz? Mert ha sokáig még nem lesz, akkor megyek autótszerelni. :D -
#9769 nekem még mindig ennyit megy a 959 es semmi hiba nincs..
porsche 959 -
Szabi1991 #9768 2 új autót ígértek mára :)
csak szinte biztos hogy sbre adják majd :-/
#9767: A statos oldal autóstatjai ha tuningoltad már, akkor nagyon fals értékeket ad, +/- 100 at minimum csal :-/ -
#9767 Nagyon szép lett. Grat.
Ja ja, próbálgattam a gyorsulást, valójában 342 volt a max, csak mire megnyomtam a print screen-t, addigra 341 lett.
Nem ment többet, még nitróval sem.
Pedig nem rosszak az értékei.
-
#9766 Na nálam se játékszerver, se honlap, úgyhogy megyek füvet nyírni... -
Angel309 #9765 most nem azért de régi profilommal amit a fejlcen látsz kék porsche 385-öt mentem vele.. ennyit változott a játék vagy mi? -
#9764 Szevasztok, nem tudtam aludni, míg be nem tettem ezt:
-
#9763 Hello Tutuhawer!
Ez már jó sebesség? :)
-
fodorpetii #9762 :) -
#9761 És nem csak nekem nem ad semmit már egy ideje, mert vagyunk még egy páran. -
#9760 Alkatrész kéne??? Én már annak is örülnék ha nem nitrót adna egyfolytában. -
#9759 hhmmm... Szarabb lesz? Pedig rajta van az ujjam a ravaszon, mert este melóban kb 2 órán át skyline r34 videókat néztem, és mert a játékban már minden skyline bodykitet használtam kb 500 000 értékben, kivéve a gyárit. Majd kitalálom. Kösz az infót, remélem, megfogadom a tanácsodat, és meghagyom a bodykitet, ami van, de épp a jó tanácsokat szoktam leszarni, amilyen okos vagyok -
Frigyes54 #9758 valami jo kis alkatresz kene. -
#9757 Semmit nem módosítottam rajta, ez így néz ki játék közben. :) -
#9756 a gyári nem tűnik el.. így van , de mocsok csúnya és befolyásolja az irányítását..is negatív irányba (teszteltem is ) , nekem ugyebár a 96 ezres dupla csöves body van rajta 3as ültetéssel szerelve , ami már boostért sincs csak csúnyább ( ez még a régi bodyshopos cumó ).. , meg a gyári felnit kell rajta hagyni 8 ez is befolyásolja még az irányítást ) ..
ennyi remélem segítettem..