936
Legjobb kocsik
-
#53 Csak hülyéskedtem:DAz téleg csak bug.7.000ig kehet pörgetni.De nekem nem versenyezni kell a kocsi:) -
#52 Jól néz ki! -
#51 Igazából ugyan azt lehet írni róla. Mert ezek tények és előfordulnak. Jó az enyémnél nem voltak ilyen problémák szerencsére. De jó állapotban is volt. -
#50 ST200
Nekem egy ilyenem van ,imádom:), fogyasztás átlag 12 lityó, de van is élmény mikor elindul a 207 lóerő...
előtte egy 1,8 mondeo volt, szerettem nagyon -
#49 aha, ezt írja a cikk is... -
#48 A bálna hajlamos ebben a korban már rozsdásodni,meg leül az autó hátulja,ami nem olcsó mulatság a megcsináltatása. A V12-es motorok túlmelegednek,meg nehezek. Tapasztalat,mert volt ilyenem. Ezekből talán a 97-98-asok érik meg,amik nincsenek lepusztulva. -
#47 Igen, a bálna merciről beszélek. Egyébként:
bálna
olvasd végig, a második oldalt is. -
#46 Egész jó :) -
#45 Majd akkor fog panaszkodni, ha lengőkarokat kell cserélni mondjuk, ami 30 rongy, és kerekenként van vagy 4 db.. Esetleg járj utána, mennyi hozzá egy fékpofaszett.. -
#44 nagyon röstellem de én ezt is megvenném... ehh (suzuki) -
#43 A8-ra gondolsz sztem nem olyan rossz szomszédnak olyan van és nem panaszkodik ha meg a merciről beszélsz akkor nem tudom lehet igazad van :) -
#42 ekúrtam a link neveket :D az autó nevét kellet volna megadni :D na mindeggy... -
#41 A bálnáról nagyon sok rosszat hallottam a wv- hez pedig nagyon drága az alkatrész(tapasztalat). -
#40 Jah,de 4000 fölött már nem nagyon csinál semmit,csak búg. Ha 4000 főle szeretnéd pörgetni a motort akkor vegyél valami hulladék Honda Civic-et. Azt lehet taposni 8ezerig legalább:DD -
#39 Nekem ez
vagy ez
esetleg ez :D
ez
na
hö
éz talán
haha
nem tom mi legyen a link neve...
ugyan csak...
ez jó
ez is belefér
még ez is
nem rossz
ez is jöhet bár azt a szárnyat letörném a végéről
:)
jóóóó
kész többet nem linkelek :)
nahjó ez az utolsó :)
jó csemegézést :D ha veszek autót valószínűleg A8 lesz vagy a 318 E30 BMW driftre :D -
#38 Sajnos ezekbe nem raktak sikeres dízeleket...
( halottaskocsi... ) -
#37 XD::D -
#36 Ekkora dögökbe dízel kell, vagy valami 2.0nál nagyobb benzinmotor. Enélkül csak szenvednek. Másrészt, 22 évesen nem célom családi wannabe halottaskocsi kombit venni :D -
#35 Az igaz.8szelepes jó.De az 1.6ban 4.000felet pörög jó sportos hangja van:) -
#34 jaj :'( -
#33 Igen,de azt inkább ne. Sajnos zabálják az olajat nagyon. -
#32 van 1.6 16V.is:) -
#31 Ez csak példa volt, a szín most mindegy. Egyébként a 126 paci egy 1,8-as motortól nem olyan rossz, elég szépen mozgatja ezt a karosszériát. -
#30 Hm az nagyon szép auto!:) -
#29 Jaja,nyáron nagyon jó motorozni:)De ilyenkor nem nagyon.:D -
#28 egy http-t töröljetek előle -
#27 Ez kb olyan mint egy halott ló. Hatalmas autó, nyomatékszegény motor, halál unalmas.. Még a színe is szörnyű.. Bár ha igazán égetni akarnám magam, ennél nincs alkalmasabb eszköz :D -
#26 lehet, hogy elszúrtam a linkelést.
Újra:
mondeo -
#25 menthetetlen vagy :) -
#24 Akkor pláne luxus, hogy télen meg áll a garázsban.
Én a luxusra reagáltam te szerencsétlen!!! -
#23 de a rondaságához képest meg igen :D -
#22 Persze, ízlések és pofonok. Én másfél milláért inkább vennék egy hármas mondeot. pl: és ez csak nyolc éves:MONDEO -
#21 ahogy látom kicsit férre értetted a dolgokat (:
"lyen hidegben?" -erre válaszoltam, reread it ;) -
#20 Az állapotához és tudásához képest viszont annyira nem. -
#19 Járjon motorral akinek két anyja van :D -
#18 Te ez qrva drága a korához képest! -
#17 A 8 szelepes motorokkal sok probléma nincsen ez igaz. Az csak megy:) -
#16 Nekem ez b**sza a csőröm :) -
#15 Te nem vagy tökéletes!
Miért luxus egy f astra? A motorodra tegyél már fel egy asszonyt meg a cuccokat ha elutaztok valahova!
Nagyobb luxus egy motor mert a legtobben csak hobbiból használják.
(mondom a legtöbben! nem számítom ide a robogós futárokat, postást, pizzást, stb) -
#14 Opel Astra H Caravan XD