Legjobb kocsik

← ElőzőOldal 19 / 19

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Igen,de azt inkább ne. Sajnos zabálják az olajat nagyon.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

krisztianp16
van 1.6 16V.is😊

Idioták kiméljenek!!! :)

vizes
Ez csak példa volt, a szín most mindegy. Egyébként a 126 paci egy 1,8-as motortól nem olyan rossz, elég szépen mozgatja ezt a karosszériát.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

krisztianp16
Hm az nagyon szép auto!😊

krisztianp16
Jaja,nyáron nagyon jó motorozni😊De ilyenkor nem nagyon.😄

vizes
egy http-t töröljetek elõle

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

SötétBarom
Ez kb olyan mint egy halott ló. Hatalmas autó, nyomatékszegény motor, halál unalmas.. Még a színe is szörnyû.. Bár ha igazán égetni akarnám magam, ennél nincs alkalmasabb eszköz 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

vizes
lehet, hogy elszúrtam a linkelést.
Újra:
mondeo

REPS0L
menthetetlen vagy 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

vizes
Akkor pláne luxus, hogy télen meg áll a garázsban.
Én a luxusra reagáltam te szerencsétlen!!!

VRSDM
de a rondaságához képest meg igen 😄

u dont have to listen anybody else but me

vizes
Persze, ízlések és pofonok. Én másfél milláért inkább vennék egy hármas mondeot. pl: és ez csak nyolc éves:MONDEO

REPS0L
ahogy látom kicsit férre értetted a dolgokat (:
"lyen hidegben?" -erre válaszoltam, reread it 😉

SötétBarom
Az állapotához és tudásához képest viszont annyira nem.

SötétBarom
Járjon motorral akinek két anyja van 😄

vizes
Te ez qrva drága a korához képest!

Willi Betz
A 8 szelepes motorokkal sok probléma nincsen ez igaz. Az csak megy😊

SötétBarom
Nekem ez b**sza a csõröm 😊

vizes
Te nem vagy tökéletes!
Miért luxus egy f astra? A motorodra tegyél már fel egy asszonyt meg a cuccokat ha elutaztok valahova!
Nagyobb luxus egy motor mert a legtobben csak hobbiból használják.
(mondom a legtöbben! nem számítom ide a robogós futárokat, postást, pizzást, stb)

Willi Betz
Opel Astra H Caravan XD

REPS0L
há mert majd melegben? ez magyarország, itt nincs helye luxusnak 😄

krisztianp16
Amugy most milyen kocsid van?

krisztianp16
Ilyen hidegben?És mért jár jobban mindenki?

krisztianp16
Azzért van nála jobb.De jó kocsi az opel.Föleg ha az árát nézuk,mert egyáltalán nem drágák az F-es astrák.

REPS0L
ménem motort veszel? mindenki jobban jár

krisztianp16
Igen,az igaz hogy rozsdásodik a küszöbnél nagybátyámnak is ez a problémája.De Ö-is aztmondja kényelmes auto és a fogyasztása is jó.

skate00
Talán ---Legjobb autók-- HE

Willi Betz
Jó autók ezek! Használtam ilyet még pár évvel ezelött. Velejéig egyszerû szerkezet,problémája csak annyi,hogy szeret rozsdásodni a küszöböknél és a sárvédõknél. Egyébként eléggé kényelmes is.

krisztianp16
Igen elment feletük az idö.De még mindig jol mennek.És én ugyis a zenecucokat viszem vele.Ha 5ajtosba nem férbele a cuc akkor kombit veszek de visszont ez jobban tetszik,ami van a képen😊

krisztianp16
BMW-melé vehetek egy benzin kutat is😄

Zerénd
Nem voltak rosszak ezek az autók, még a rend derék õrei is kaptak belõle anno más felfüggesztéssel. De eljárt már az idõ felettük, nem egyet láttam szétrohadva. Ennek ellenére mennek mint a veszett, ezért azt tanácsolom neked, friss jogsival inkább a fékpedál helyét szokd meg elõször, ne a gázét.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

tigeroo
fú hát szerintem BMW alá ne add, azok a legjobbak! (megbeszéltem!)
krisztianp16
Ezt a topikot azért nyitottam hogy megbeszélhesuk kinek melyik a kocsi tetszik.Vagy másnak akiépen autot vesz tanácsot lehet neki adni...Stb😊Én most kapok nyáron kocsit.Most teszemle a jogsit nem sokára megyek rutin pályára.És Opel Astra F-et kapok.Lehet nem a legjobb kocsi.De nekem tetszik,és elsö kocsinak nem rossz😊Várom a véleményeket...😊

← ElőzőOldal 19 / 19