936
Legjobb kocsik
-
#335 Ember! Nem férsz hozzá! Szét kell szedni érte az egész autót, klímahűtő kiszerel, hűtő kiszerel.
Te megcsinálod? Feltöltöd gázzal, stb? -
#334 azért ez érdekes hogy nem fér hozzá olvastam korábban is de "leszartam" :D de most elkezdtem gondolkodni... ha te nem férsz hozzá akkor majd a szervízbe igen? elötte van 1 beton fal? hát ha azt a szervízbe lebontják akkor azt én is letudom bontani :) -
#333 Még a szerviz is egy napra vállalta -
#331 #309 -
#330 Olvass inkább vissza, hogy miről van szó. Te sem tudnád, ó nagy tudor. -
#329 aki nem tud kicserélni egy izzót otthon az szánalomra méltóan béna. tisztelet a kivételnek. -
#328 fóbai vs golf :D hát sztem inkább ülök a golfba :D -
#327 meg a régi autókat a konyha asztalon megcsinálod mivel olyan 1xrű... a ami hiperszuperebnél turbós injektoros pdtdi tfsi jtsdtxyszsdaasdhs társai már olyan bonyolultak hogy szinte te mint amatőr autószerelő lassan hozzá sem tudsz fingani... ismerős passatja is olyan hogyha kiég az első fényszóró vagy valami fontos alkatrész nem úgy megy ahogy kéne (pl világítás) akkor jelzi hogy a jobb első lámpa nem műxik kivillan 1 lámpa hogy nem jó, na most ez szép is jó meg okos meg aranyos de mindössze 100km-t engedi tovább menni a computer az autót :D... meg levan műanyagozva az egész motor aztán elveszti az autó a garanciáját ha leszeded véletlen a műanyag borítást... (ez nem minden autónál van így de 1 párnál tuti így van) -
#326 és azért mert anno az új skodagyárba készült felícia állítólag jobb volt mint a 3-as golf az nem jelenti azt hogy most is így lenne .... -
#325 gyártani -
#324 Hááát... Az rendben, hogy nem kell otthon bütykölni de egy izzó kicserélésért szervizbe vinni egy autót... Ott szarakodnak egy napot vele és kifizetek egy zsák pénzt.
A gyártókról meg csak annyit, hogy a franciák otthon sem tudnak megbízható, könnyen üzemben tartható autókat.
-
#323 én dolgoztam autóipari beszállítónál és tudom hogy a gyártás minőségéért felelős dokumentumok töltése nem mindíg fedi a valós adatokat, de pssszt -
#322 a vw csoport a legrosszabb példa amit felhozhattál. nem véletlenül a Skoda a legmegbízhatóbb a VW csoportból, mivel sokkal nagyobbak az elvárások egy leányvállalatnál, mint az anyacégnél. ez tudomásom szerint igaz a magyarországi Audi gyárra is, ha valami rosszul menne bezárnák a gyárat... Például az Audi magyarországi beszállítóinak még a gép tipusát is kikötik amin az adott alkatrészt vagy szerszámot készíteni lehet.
tény, hogy a cégek egy részénél egyre több hulladékot gyártanak a különböző országokba elhordozott beszállítók miatt. -
#321 azokat az elemeket csinálják műanyagból amik afelverődés miatt úgy elkezdenének rohadni ( bevett szokás a szétrohadt elemeket műgyanta-üvegszál hálóval kipofozni valszeg inne az ötlet ) még ma is lehet kapni új 8 szelepes autókat de szerintem azt se bütyköljék ha nem muszáj (a kgst-s szarokat azért merték bütykölni mert 30 évig zgyan az a modell volt már mindenki tudta mit kell kicserélni helyrerakni amikor kihozták a merkúrból)
a japánban gyártott japán kocsik jók, az európaiak mondjuk török, francia azok szarok esetleg az angliában összerakottak nem annyira de azok sem olyanok mint a japánban japán beszállítókkal dolgozó japánok , de ez igaz a spanyol folkszvagenra meg a magyar audi is képzelem milyen lehet , addig voltak igazok a különböző márkák legendás megbízhatóságai amíg ott gyártották hová való ez kb a 90-es évek második felétől szertefoszlott ... -
#320 Én az új kocsikra gondoltam.Nem olyan mint a régi autok Pl:a Lada azt megcsinálhatad.De egy új kocsinak a motorháztetö allat csak müanyagot látsz.Szoval azt muszáj szervízbe vinni... -
#319 Ja... Az lehet. Amúgy szívesen kipróbálnám, nagyon tetszik! -
-
#317 ennél tudtommal nem, az előzőnél csak...
amúgy vezetni kegyetlen élvezet ezt a kocsit, de mondjuk a nyarat nagyon várom XD -
#316 Bertone volt a designer. -
#315 Nem a motorháztető alatt!!!!
A karosszéria elemek vannak műanyagból! És nem a régieken, hanem a legújabbakon! -
dx #314 a 405ös idejében a legtöbb autó hasonló volt szerintem (nem mind)
ez viszont igaz rájuk amit a #309-ben írtál :) -
#313 :D -
#312 igen, ez a királyok járműve XD -
#311 Majdnem az összes mai auto olyan,hogy felnyitod a motor háztetöt és csak müanyag börkolatot látsz...:S -
#310 Nem olyan rossz.Sok ember használja...:) -
#309 De mondhatnám még a francia autók szervizelésével kapcsolatos gondokat:
egy izzót nem tudsz kicserélni benne mert nem férsz hozzá, szervizbe kell vinned. -
#308 Arra, hogy sétálj el pl egy 405-ös mellett és kopogtasd meg a sárvédőjét például. -
#307 -
#306 Én is szerettem az alfákat,de aztán vettem egyet! -
#305 Vannak rossz autok.Ami kártyával indul nekem olyan nem kellene... -
#304 Tesomnak volt ladája.De nem adta ell,adig ment vele amig nem halt meg.A végén eltört a gömbcsuklo:DAztán meg veték töle 15.000ft a lomisokXDJobban járt volna vele ha elata volna akkor amikor még müködö képes volt...De nálatok más a helyzet. -
dx #303 "Persze egy fél miliméteres műanyaggal borított pözsóba nem ülnék bele"
Ezt mire érted? -
#302 Igen, az emberek bányába vetik el a régi autók magjait. -
#301 XD -
#300 Ilyenkor meg bánya az ember hogy vet egy új autot amikor a régi jobb volt...:) -
#299 Szerintem,hogy milyen a jó azt a kor követelményei határozzák meg.
És persze a kategóriája is.
A maga idejében a Ford T a legjobb autó volt. Ha alkatrészt kértél hozzá, postán küldték fából készült ládában. A láda fedele pedig pontosan akkora volt mint a padlólemez.
W123 Merci. Igásló. A 300D a világból kivitt téged, kényelmes és megbízható autó volt, még most is sok fut belőle némelyik 600 ezer kilóméterrel a motorjában. Jó autó.
Volt egy 1600 TD WV Transporterem. Megbízható kis szervízigényű jó kis busz volt.
Ma már más igények merülnek fel, nem várja el senki, hogy 20 évig fusson az a batár.
Manapság már nem nagyon vannak rossz autók, ahogyan Henry Ford mondta: A legjobb autó az új autó.
Persze egy fél miliméteres műanyaggal borított pözsóba nem ülnék bele.
Rosszabb, mint a Trabi mert a motorja viszont már modern. Mint halottban a pacemaker. -
#298 bocs akk szerintem a mostani japán autók nem a legjobbak :)
mondjuk ez relatív csak leírtam a véleményem szerintem már nagyon futurisztikusak -
#297 amúgy a téma még mindíg a legjobb nem pedig a teccik -
#296 a régi autók kívül nagyok voltak belül kicsik vagy kívül kicsik belül még kisebbek bármelyik kategóriában
-
#295 nemtom nekem az új japán kocsik nem tetszenek a régiek sokkal jobbak voltak... nemtetszik a nissan 350z az új honda civc meg a kyline gtr új változata sem. EZEK valahogy sokkal szebbek