918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
Landor #78 -
#77 sok sikert
-
#76 ma újévi nagytakarítást tartunk csak lélekben tudtam jelen lenni de azért figyelek -
#75 nem látom a nevecskédet ! -
#74 mennék de ma nőuralom van kényeztetés -
Landor #73 akinek meg nincs, az POE2 :DDD -
#72 -
#71 "Ma este 20:00-kor akinek van kedve, az jöjjön fel a VÉNY szerverre és a HUNTS-re, lövöldözünk egyet az új térképeken. Akinek nincs meg az>>> ."katt ide -
#70 tervezem a hardver frissítést -
eugabesz #69 Mondjuk nekünk így is jó,mert akkor meg szarrá vernél mindenkit, ilyen játék tudással mint Neked is van....sztem jobb ez így...a lagg legyen velünk.Ómen -
eugabesz #68 Igen Orion,szokott,de mi már eleve belekalkuláljuk,így nem okoz meglepetést...na meg szerintem már ideje lenne a Commodor-t legyerélni valami komolyabbra és nem ártana,ha mondjuk a betárcsázós netnél valami komolyabbat használnál. -
#67 mirű beszísz bármibe űté , haaatááá -
#66 Most miért kellet elárulnod? Voltak villanásaid Milkorozni viszont béna szerintem -
#65 biztos azért mert "nem egyedül voltál otthon" -
#64 elég szarul nyomtad ... -
nektek is szokott magától "dülöngélni" jobbra balara? -
#62 üdv az volt a probléma hogy nem egyedül voltam itthon és nem akartam hangoskodni... legközelebb természetesen TS -
pitkiller4 #61 Orion ha legközelebb játszunk gyere ts-re mert igy nem tudunk dzsihádolni:)
-
#60 es mikorra tervezed a visszaterest? -
#59 csak a same mod es a same version legyen pipalva -
#58 2.0-ám van plusz az a 1.2GB-os map izé -
#57 200+ szerver talál nekem a kereső!
Milyen verziód van?
Itt nézelődj! -
#56 és akkor miért nem találta a magyart ? lehet hogy ki van pipálva a RANKED ? mer renceresen csak kettő szerót talcsizik igaz mindkettő megfelelő számú egyedet tartalmaz ahhoz hogy királykodni tudhassak felettük -
#55 Mondtam én, hogy jó :)!
Magyar szerver:
[MRS][RANKED]IRAM Hun 2.0 AIX IP: 88.151.103.88:16567 -
#54 amúgy kurva jó ez a mod valszeg ezzel fogom nyomni ha lesz szerver de csak azért, hogy ők is megtudják ki a király , pedig még nem nagyon vagyok tisztába mi merre hány méter
tegnap vetem észre hogy plusz pont jár a heccsátért meg a futásközbe lövöm le de arra kíváncsi vagyok hogy ha pl tankkal lövök le helit vagy AT vel helit és hasonló ritkaságok azt is ilyen bőségesen jutalmazza -
#53 bujék
-
pitkiller4 #52 Boldog Új Évet Mindenkinek. -
#51 Az egyik pl. Ikechukwu.Okorie
De már nem toltam poet vagy fél éve. -
#50 jo lenne ha maradna is es nem torolnek -
#49 te milyen nicken jatszol? mar bocs a tudatlansagomert -
pitkiller4 #48 Szasztok!! Fasza kis topik ez öcse:)
-
#47 itt egy tompa van : Landor -
#46 Az a szar itt alapból a tompára van állítva. Hogy még csak véletlenül s legyen olyan mint a poe-ba. -
#45 :DDD -
#44 -
#43 mittomen, alapbol talan az F, meg egergorgovel is kene mukonnie...probalgassad, amugy a "hegyes" tank ellen ved a "tompa" meg az ellen annyira nem, de gyalogokat szetszorja a szelrozsa minden iranyaba...viszont ennek oromere a "hegyes" lassabban tott ujra...szal egy hegyes ket tompa komboval erdemes tankra loni... -
Landor #42 neked meg a "banned from sertver"-t :D
te nagypofáju lámageci nulla :D -
#41 Leszedtem, kibaszott az asztalra!
Érdekes, mert minden mod megy, még a sima DCon is ez meg .....! -
#40 amúgy a dcon-nak is kijött új verziója októberben csak senki se játssza -
#39 poe-től semmi se jobb de ez se rossz