918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
  • schrank
    érdekes nekem sose talált ilyen módon , ha pl már alig bemérési távon kívül rálőttem 45 fokban egy járműre elrepült a rakéta a világ végére , amúgy ez csak földi célpontok ellen jó ?
    meg ugye van a repcsiken a maverick ami ugyan ez csak messzebről betalál és van egy másik JAM vagy milyen ami nem tudom mi az is valami bemérős de nekem még sose pittyegett hogy talált volna célt csak onnan tudom hogy arra kapcsolva is mutatta a kijelzőn a különböző baráti és ellenséges elemeket
  • OrionHungary
    hellfire-t bemérés nélkül ellövöd az ellen bázisa fele és és láss csodát fél perc múlva kiírja hogy talált... viszont ha nem talál ellenséges járművet rámegy a csapattársakra is...
  • schrank
    a hellfire rakéta csak bemérés után talál be vagy ha már látjuk az ellent és nagyjából felé kilőjük akkor ahogy bemérési határra ér egyből hold on lesz ? mert ma beültem egy csávó mellé és bármikor lőtte ki betalált pedig a hellfire-nek kurva közel kell repülni hogy be tudja mérni a célt
  • schrank
  • IRAM kaboca
    Lassan már értelmezem amit irtál és valoban remegő kézzel megyek jáccani,ha meglátom a neved,mert félek,hogy rám esik egy szekrény.
  • IRAM kaboca
    Valami ragzási problemed van a magyarral,mert ez igy nem tiszta.
    Ha meg fizetünk egy szervert akkor nehogy máshova menjünk jáccani.
  • schrank
    mi vaaan ? nem én nem merek felmenni a saját szerveremre ha meglátom azt a bizonyos nicket a keresőben
  • IRAM kaboca
    Te max csak kisherceg lehetsz de még kicsit gyurjál rá.
  • schrank
    neked nem sanyi hanem sádor
  • IRAM kaboca
    Tudhatnád már,hogy SANYI a király
  • schrank
    a szenzitívot fölraktam 1,-rő 4,0-lára szerintetek így nagyobb király leszek ?
  • IRAM kaboca
    Igen létezik egy mappack a 2.0-hoz és igen konkrétan a guadalkanal abba van.
  • schrank
    ezek a guadalkanal meg hasonló map-os szerverekhez a 2.0-ra még rá kell tölteni egy mappakkot vagy azok még nem 2.0-sak vagy mi van ?
  • n003
    :DD hujje
  • schrank
    válságnak válság, csak szellemi
  • OrionHungary
    válság van nem engedhetem meg magamnak az AA-t
  • schrank
    AA-t bekapcsolhattad volna lámi
    meg aztán jó lenne ha valamelyik wide-os kecseg berakna egy 1600x1200-at ezekhelyett a 1024x768-as cikk-cakk hegyek helyett
  • OrionHungary

• OrionHungary

• endrodiz
    futotta, futottam, aztán hátranéztem és... Nem is vótál ott vazze...
    Így higgyen neked az ember
  • schrank
  • OrionHungary
    rakjatok már jó minőségű képeket a járművekről
  • schrank
    a közhiedelemmel szemben az oroszlánynak nem a szaga elől kell menekülni
  • eugabesz
    Előled akkor se futnánk,ha egy oroszlán futna a hátad mögött
  • schrank
    akkor fussatok mert megyek
  • eugabesz
    18567....alap porton van.Nem jól emlékszela lényeg ,hogy van és jól fut
  • Herold
    16568 a port ha jól emlékszem.
  • Beers
    IP:80.249.173.206
  • endrodiz
    Újra mén az IRAM AIX szerver, csa az IP változott. Keressétek, használjátok
  • Beers
    HBD!
  • eugabesz
    Thank's
  • OrionHungary
    isten éltessen sokáig Gabesz!!!!!
  • n003
    bódogat b34 :DD
  • Herold
    HBD Gabesz!!!
  • schrank
    apacsba 3 kell amit csak nagyon béna pilótánál lehet kivitelezni és ami beszarás hogy akkor a sztinger nagyobbat sebez rajta mint a páncéltöröő ???
    a lézeres eriksszel még nem próbáltam hogy beméri-e a helit is vagy csak a földi járgányokat-e ? de az biztos hogy az irányítható AT-vel nagyságrendekkel könnyebb eltalálni helit a szárazföldinél viszont az rpg jobb mert abban nincs villanykütyü ergó nem jelez az armornak a műszere :DDD
  • errrtu
    ezt nem tudom megerősíteni mert én béna vagyok hozzá mindkét modban van, hogy az álló célpont mellé lövök tiszta rálátásnál is.
    Néha ugyan vannak jó pillanataim de ezt inkább hagyjuk...
    Simát nem is játszom egyéb okokból de láttam már jópár fragmuvit a témában és azt kell mondjam vannak űberkockabrutálmetál AT-sek
  • endrodiz
    az én tapasztalatom az, hogy aixban nem olyan egyszerű AT-vel helire vadászni. mintha "lebutították volna az irányítását... BF2ben oda megy a rakéta, ahova "húzom" (ERYX, SRAW...). szinte művészet kikerülni, ha Jó kézben van :-)))
  • Herold
    Az biztos egy fostalicska RPG volt.
  • errrtu
    akarsz róla beszélni?
  • errrtu
    annak semmi de amivel utána puffogtattál az valami olyasmi volt mert a nagy pörgés közben néha láttam elsüvíteni valamit hol egy sátor mögül hol egy doboz mellöl...
    egyébként meg tökmindegy a lényeg, hogy le lehet szedni vele de nem olyan könnyű és szerintem (nem biztos) egy nem is elég bele