918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
  • eugabesz
    Egy próbát megér szerintem ez is.MY SERVER...megpróbáltam tudok-e csinálni egyet....tudok
  • schrank
    b+ a torrent se megy még újrarakva se, nem baj majd kérek filmeket lemezen
  • REPS0L
    lál
  • schrank
    nálam az volt hogy állandóan nyávogott már évek óta a gép hogy nincs elég hely a c meghajtón, hát én csináltam: documentum and settings DELETE
  • REPS0L
    nálam is ugyan ez volt, de nem kellett hozzá letörölnöm semmit :o
  • Beers
    igen és igen
  • schrank
    újra kell raknom a bf2-t mert letöröltem véletlenül valamijét és azt írja ki invaild cd-key amikor be akarok lépni aix szerverre , aixet is újra kell rakni ?
    bf2nél kell a peccs hogy aixozhassak ?
  • schrank
    5k
  • Beers
    mennyiért fogják megvenni szerinted :) ?
  • REPS0L
    bocs.
    na megjött a bedkámpöni
  • eugabesz
    Csa
  • OrionHungary
    hello bello
  • errrtu
  • schrank
    ez nem arty hanem lézervezérelt bomba , csak annyi a difi hogy az artyból 20-ból 20 mellé és nem sebzi semmit , ez meg egyből kiszedi
  • REPS0L
    demot próbáltam már, dobtam is egy hátast.
  • REPS0L
    igen, de itt maga a sniper az arty is.
  • Beers
    Ez már 6 éve a dc-ben is így volt!
  • REPS0L
    _:SDA?SDAasdsd
  • OrionHungary
    ugyanezt próbáltam mondani csak a magam módján
  • OrionHungary
    nincs meg sajnos pedig tuti kínozni lehetne vele
  • OrionHungary
    OPK modból ismerős a metódus spec ops, enginer, sniper távcsö segítségével ad artinak célpontot
  • schrank
    te meg ne védjél olyant amit még ki se próbáltá b+
  • REPS0L
    nah végre normális hozzászólás, így már mindjárt más. de gondolom a konzol bf-ben is egyensúlyozták ezt a sniperes dolgot, különben nem hiszem hogy tankoznának. nah majd holnap meglássuk...
  • schrank
    én most a következő pc-s verzióról írtam , de remélem ott már csiszolnak a konzolos visszhangok segítségével
  • REPS0L
    minden sznájper tudja, és nem csak lesz, hanem már van.
    amúgy már megint kezded? elég lesz. ha nem tetszik nem kell nézni, játszál a béef2del, hisz tudjuk hogy az a kiváló játék, mindennek a kezdete, az alfa és az omega.
  • schrank
    ez most valami gagyi kommanderkedés vagy mindegyik sznájper tudja ? mert akkor ez lesz a bf szégyene hogy egy sznájper robbantgat tankokat így is minden láma sznájper most meg pláne
  • REPS0L
    bed kámpönibe meg van oldva az is :D
    (am mi durván vizhangzik amikor házből lősz, meg mi hangok vannak :o
  • Maak
  • Maak
    esz pontosan ity fan

veletlenul nincs meg a hangfelvetel arrol amikor jatszottuk a funwart?
  • Maak
    aix-ban is igy van, csak csinajja az agyat
  • REPS0L
    okosítás POE2ből, AIXt nem vágom

Sabot

páncélok áttörése a célja, szval ebből kiderül hogy tank

HEAP High-explosive, Armor-piercing

vékonyabb páncélok átütése

gyalogra meg ott a gépágyú, meg a Shrapnel
  • eugabesz
    Ne is tőccsé,mint a jó régi Orosz filmekben...hány lőszered van Iván?? egy...akkor eresz oda egy sorozatot
  • eugabesz
    Lőjjed mint őrült és készmajd csak meddöglik
  • schrank
    karimás = tompa másik = hegyes
    kabóca: Karimás tankra,a másik gyalogra.
    orijon: hegyes a tank tompa a gyalog
    ezt sigs összeférhetetlenségnek hívná
  • OrionHungary
    az eddigi tapasztalataim alapján ha egy szerveren vannak szabályok vagy picsit más 1-2 az a lámákat riasztja az értelmesebbjét vonzza. Tudom szeretek sírdogálni ha pusztulok sokat de könyörgöm egy FPS játékban célozni is kelljen ne csak területi sebzést okozó szemetekkel lámulni (milkor, vintorez). Nézd meg a legtöbb csíra nem azt a sinpert használja amelyikkel célozni is kell hanem csak azt a szarháziaknak való vintorezt. ww szerveren el van túlozva a csipa butítása az sem tartom jónak valami köztes megoldás lenne az igazi. Ja és 1000 köszönet a ráfordított időért és energiáért amit a szerverért csináltok...
  • OrionHungary
    hegyes a tank tompa a gyalog
  • pitkiller4
    Gabesz megpróbáljuk ha meg tudod oldani a csökkentett sebzést és ha nem működik tehát elpártolnak a szervertől akkor esetleg majd megdumáljuk mi legyen.De ha ugy lessz ahogy mondtad hogy lessz aki elpártol lessz aki evégett jön ide akkor csak nyertünk a dologgal mert legalább élvezhető lessz az hogy infrantri a szerver.Aki meg evégett elpártol annak javaslom a másik IRAM szerver látogatását.Egyébként meg kössz hogy próbálsz érte tenni:)
  • REPS0L
    bajód a sniperekkel?
  • Maak
    ja a masik meg...ugye a heliket is lazan le lehetne szedni, csak sokan mar csakazertis sniperrel vannak mer' az jo...jo is...csak nem errol kellene szojjon a jatek utye...
  • Maak
    engem se zavar a sok snipa...csak tank legyen a seggem alatt, azta' felolem az egesz masik csapat sniperezhetik