918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
eugabesz #158 Egy próbát megér szerintem ez is.MY SERVER...megpróbáltam tudok-e csinálni egyet....tudok -
#157 b+ a torrent se megy még újrarakva se, nem baj majd kérek filmeket lemezen -
#156 lál -
#155 nálam az volt hogy állandóan nyávogott már évek óta a gép hogy nincs elég hely a c meghajtón, hát én csináltam: documentum and settings DELETE -
#154 nálam is ugyan ez volt, de nem kellett hozzá letörölnöm semmit :o -
#153 igen és igen -
#152 újra kell raknom a bf2-t mert letöröltem véletlenül valamijét és azt írja ki invaild cd-key amikor be akarok lépni aix szerverre , aixet is újra kell rakni ?
bf2nél kell a peccs hogy aixozhassak ? -
#151 5k -
#150 mennyiért fogják megvenni szerinted :) ? -
#149 bocs.
na megjött a bedkámpöni -
eugabesz #148 Csa -
#147 hello bello -
errrtu #146 -
#145 ez nem arty hanem lézervezérelt bomba , csak annyi a difi hogy az artyból 20-ból 20 mellé és nem sebzi semmit , ez meg egyből kiszedi -
#144 demot próbáltam már, dobtam is egy hátast. -
#143 igen, de itt maga a sniper az arty is. -
#142 Ez már 6 éve a dc-ben is így volt! -
#141 _:SDA?SDAasdsd -
#140 ugyanezt próbáltam mondani csak a magam módján -
#139 nincs meg sajnos pedig tuti kínozni lehetne vele
-
#138 OPK modból ismerős a metódus spec ops, enginer, sniper távcsö segítségével ad artinak célpontot -
#137 te meg ne védjél olyant amit még ki se próbáltá b+ -
#136 nah végre normális hozzászólás, így már mindjárt más. de gondolom a konzol bf-ben is egyensúlyozták ezt a sniperes dolgot, különben nem hiszem hogy tankoznának. nah majd holnap meglássuk... -
#135 én most a következő pc-s verzióról írtam , de remélem ott már csiszolnak a konzolos visszhangok segítségével -
#134 minden sznájper tudja, és nem csak lesz, hanem már van.
amúgy már megint kezded? elég lesz. ha nem tetszik nem kell nézni, játszál a béef2del, hisz tudjuk hogy az a kiváló játék, mindennek a kezdete, az alfa és az omega. -
#133 ez most valami gagyi kommanderkedés vagy mindegyik sznájper tudja ? mert akkor ez lesz a bf szégyene hogy egy sznájper robbantgat tankokat így is minden láma sznájper most meg pláne -
#132 bed kámpönibe meg van oldva az is :D
(am mi durván vizhangzik amikor házből lősz, meg mi hangok vannak :o
-
#131 #119 -
#130 esz pontosan ity fan
veletlenul nincs meg a hangfelvetel arrol amikor jatszottuk a funwart? -
#129 aix-ban is igy van, csak csinajja az agyat -
#128 okosítás POE2ből, AIXt nem vágom
Sabot
páncélok áttörése a célja, szval ebből kiderül hogy tank
HEAP High-explosive, Armor-piercing
vékonyabb páncélok átütése
gyalogra meg ott a gépágyú, meg a Shrapnel
-
eugabesz #127 Ne is tőccsé,mint a jó régi Orosz filmekben...hány lőszered van Iván?? egy...akkor eresz oda egy sorozatot -
eugabesz #126 Lőjjed mint őrült és készmajd csak meddöglik -
#125 karimás = tompa másik = hegyes
kabóca: Karimás tankra,a másik gyalogra.
orijon: hegyes a tank tompa a gyalog
ezt sigs összeférhetetlenségnek hívná -
#124 az eddigi tapasztalataim alapján ha egy szerveren vannak szabályok vagy picsit más 1-2 az a lámákat riasztja az értelmesebbjét vonzza. Tudom szeretek sírdogálni ha pusztulok sokat de könyörgöm egy FPS játékban célozni is kelljen ne csak területi sebzést okozó szemetekkel lámulni (milkor, vintorez). Nézd meg a legtöbb csíra nem azt a sinpert használja amelyikkel célozni is kell hanem csak azt a szarháziaknak való vintorezt. ww szerveren el van túlozva a csipa butítása az sem tartom jónak valami köztes megoldás lenne az igazi. Ja és 1000 köszönet a ráfordított időért és energiáért amit a szerverért csináltok... -
#123 hegyes a tank tompa a gyalog -
pitkiller4 #122 Gabesz megpróbáljuk ha meg tudod oldani a csökkentett sebzést és ha nem működik tehát elpártolnak a szervertől akkor esetleg majd megdumáljuk mi legyen.De ha ugy lessz ahogy mondtad hogy lessz aki elpártol lessz aki evégett jön ide akkor csak nyertünk a dologgal mert legalább élvezhető lessz az hogy infrantri a szerver.Aki meg evégett elpártol annak javaslom a másik IRAM szerver látogatását.Egyébként meg kössz hogy próbálsz érte tenni:)
-
#121 bajód a sniperekkel? -
#120 ja a masik meg...ugye a heliket is lazan le lehetne szedni, csak sokan mar csakazertis sniperrel vannak mer' az jo...jo is...csak nem errol kellene szojjon a jatek utye... -
#119 engem se zavar a sok snipa...csak tank legyen a seggem alatt, azta' felolem az egesz masik csapat sniperezhetik