918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
  • IRAM kaboca
    Hát ez majdnem ugy sikerült,hogy légvégbelem
  • Herold
    Annak a légvédelemnek ráadásul semmi köze az Eryxhez.
  • Herold
    Összekeversz valakivel b34
    Én csak egyre emlékszem.
  • errrtu
    ki van zárva, nagyon rég aixoltam már...
    berezanra gondoltam amikor állítólag mákom volt mert beszaggattál campnél a légvégelemben ülve!
    egyébként tényleg csodálkoztam, hogy eljutottam lötávig kis sérüléssel és sikerül kiszedni téged
    meg utána még háromszor
  • IRAM kaboca
    Főleg,hogy mindent a pilotának kell csinálni,mert a gunner csak egy géppityut kapott,ami hamar bemelegszik apilot meg nem győzi a rakétákat váltogatni.
  • OrionHungary
    azért a kinézete odabasz de nagyon, és a tűzereje sem nevezhető gyengének... egy igazi legenda amit a játék nekem egyenlőre nem ad vissza...
  • schrank
    miért az életben sem egy nagy szám, azon kívül hogy pár ezer afgánt ledaráltak vele anno meg hogy landor arra hokizik semmit nem tud felhozni
  • OrionHungary
    egyezünnk ki annyiban hogy a hind gyenge lomha szar lett a játékban, közepesen erős fegyverzettel...
  • schrank
    semmi ellen nincs semmi esélye , AT-vel még messziről is kilőhető egy lövésre az apaccsal szembe amibe 3 is kell ha nem az üveget találod el ...
    ami idegesítő az az hogy a kigyulladt gépek nem robbannak fel kis idő múlva hanem vígan elrepülnek míg az ember sebzésénél az utolsó két hp csík egyenlő a biztos halállal
  • OrionHungary
    a hind tényleg nem lett egy "tank" a játékban, littlebird vagy battlehawk ellen jóformán esélye sincs...
  • Herold
    Nem téged kaptalak le 2 napja Tridenten?
  • schrank
    a mi-24-et pl nagyon könnyű mert egy nagy lomha tehén páncél meg nuku ...
  • errrtu
    biztos? :D
  • schrank
    nem csak a sznájpernak van lámi
  • Beers
    DC
  • Beers
    Megnézzük ;)!
  • Herold
    Kis gyakorlattal simán le lehet szedni AT-vel (eryx & sraw) is a helit.
  • Herold
    Mert ha rendeltetésszerűen használja valaki a snipert, akkor szüksége lehet claymore-ra, hogy ne tudják hátulról vagy oldalról meglepni.
  • unscrupulousp
    ez már egy újabb verzió :) de régebben ha visszaemlékszel volt az full helis is, egyébként az rpg meg smaw nem érdekel,nem olyan egyszerű levadászni a heliket,de egy kimondott heliszerveren sztem helizni kéne,jut eszembe Beers,holnap fent lesz az új video,csak 150 Mb ,de nem akartam jobban a minőséget elrontani
  • Beers
    Ott az RPG !
  • unscrupulousp
    ja, de benne van a játékba, a modderek miért nem törlik akkor aztán akkor nincs ilyen vita :) pl: az egyik szerverünk az heli módolt,és nem is akarjuk,hogy valaki egyátalán a földön legyen,ezért töröltük először a választható sztingereket, aztán töröltünk mindent,csak helik maradtak. Probléma megoldva.
  • OrionHungary
    a klémor egy utolsó esély a tehetségtelen kripliknek aki még sniper puskával is béna
  • IRAM kaboca
    azaz ember
  • IRAM kaboca
    Az auto admin elöre betanitott szavak alapján kirug.
    Ebben maximálisan igazad van,mert ha két enómber jáccik akkor nem érdemes minden zászlot,föleg a hajot behuzni,mert egyedül fog jáccani,de még 4,6 emberre is ez vonatkozna.
  • unscrupulousp
    álltalánosságba írtam,nem konkrétan a te szerveredre :) valamelyik nap voltam ott, 5 perc után ki is rúgott egy HUN játékos miatt,nem emlékszem már a nevére, okés foglalható a hajó zászló,de faszságnak tartom,hogy voltak zászlóim,és csakis az én anyahajóm kellett ennek a fasznak. ott vannak a repcsijeim,helik stb. ja, tök egyedül voltam. beírtam hogy b@sszad meg nyád angolul, erre kirúg :)
  • IRAM kaboca
    A szabály a húzási zonára vonatkozik.Ha utközbe van akkor az cumi
    Akinek meg nem teccenek a szabályok az átmegy egy másik szerverre.
  • unscrupulousp
    uj szabály : beszületni tilos! :D
  • unscrupulousp
    bakker, akkor legyen tilos a kézifegyverek használata, mert azzal is a statodat növeled csak :) csak villáskulcs legyen. ahogy kivettem az uj bf bemutatóból, itt már fejbe lehet b@szni a másikat kulccsal, ez király lesz
  • schrank
    mondjuk ha az elérési útjába rakja akkor mi van ?
  • IRAM kaboca
    Végig kommandozol az egész pályán,leölsz mindenkit aki az utadba kerül,odaérsz a zászlohoz oszt megöl egy claymore amit otthagyott egy snipa,hogy kettövel több pontja legyen,oszt kezdheted elölröl az egészet.
    Amugy meg claymoret csak atesznek a zászlohoz vagy a stat buzi kockák.
  • unscrupulousp
    fogalmam sincs,nem játszok bf2-t,csak kötekedni akartam :) de 2 havonta egyszer beugrok kicsit,és csak nézek a hülyébbnél hülyébb szabályokon,amik ki vannak írva az üdvözlő üzi helyén. aix-ot eddig 2x őróbáltam,egyszer fuvaroztattam a valagamat a jeep-edbe
  • schrank
    aíkszba a 99%-ban az összes flag foglalható ergó nincs bc de ez a kismillió clay kicsit fasság nnna persze nem lehetetlen mert ugye a lézer az látszi k...
  • unscrupulousp
    hadd kérdezzem má meg,hogy azt a szart mé nem lehet a zászlóhoz tenni ? benne van a játékba, oda teszem ahová akarom,nemde ? :) a BC az egyetlen szabály amit be kell tartani ( a másik félnek egy esély) ennek még van értelme , de ezt a clay szart mé nem lehet,ezt nem értem
  • endrodiz
    LOL!!!!!

Szal ezt próbáltam én is, csak burkoltabban
  • pitkiller4
    inkább ban:)
  • eugabesz
    Clay a zaszlonal xy...ennyit légy szives máskor,mert az adminok sem mindig veszik észre az ilyesmit,de ha beírod valamelyikünk biztos reagál rá és azonnal repül...nálunk ilyesmiért nem jár figyelmeztetés..csak kick
  • eugabesz
    Az biztos nem is játszott tovább aki odatette:)
  • pitkiller4
    Schrank nálunk aix-on senki sem szokta a mellét verni mert mint Gabesz is mondta ez egy baráti csapat, nem pedig nagypofáljú 15 éves csíterekből álló gránát lámuló bf2 faszság.Persze tisztelet a kivételeknek...Mert rengeteg jó játékos van még a bf2-ben a mai napig is.
  • Herold
    Meg nem tudom, itt nem tiltott claymore-t rakni a zászlókhoz? Az egyiknél legalább egy tucatot számoltam össze.
  • eugabesz
    Csao!Aha megvolt az már máskor is,csak megfeledkeztem róla,hogy újra lett rakva minden a szerveren Aztán a pálya maradt,csak mikor először jáccottunk rajta akkor vettem észre.