918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
Üdv itt
Örömmel láttam tegnap, hogy végre sikerült beállítani Staticon a ticketeket. -
eugabesz #317 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1082200464&no=153003 -
Landor #316
-
errrtu #315 ne utánozz...
-
Landor #314
-
errrtu #313
-
endrodiz #312 Eszemben sem volt verni a mellemet, csak nem tudtam elmenni amellett, hogy én, aki magamat abszolút lámának tartom, egy kőkorszaki pcvel leszedlek téged, a kiakirájt. mi az IRAM szerón próbálunk kikapcsolódni, szórakozni, te meg folyamatosan fikázol minket eme fórumon.
Ha nem jó szórakozás velünk tolni, keress más szervert-fórumot. ha megfelelünk mi is, játtsz velünk csevegj velünk: hidd el, ez a szájkarate abszolút nem szórakoztató és rém unalmas is.
Üdv -
eugabesz #311 -
eugabesz #310 Mé' az nem kill??..asszittem az is hozzátartozik...mikor írták át?? -
most arra vered a melled hogy repülővel vagy helivel le tudsz szedni gyalogosokat
-
endrodiz #308 Ú[email protected]!!!! -
endrodiz #307 Az elkenéstől azé' elég messze voltál kedves schrank Úr!
Én nem vok vmi nagy májer, sőt... de csak nekem megvoltál vagy 5X. Pedig ha én vkit leszedek 1X, az mázli. 2X vak szerencse! Ha meg többször, akkor az egy BALEK!!!
Télleg nem vagy rossz, csak kár, hogy eddigi életedben kizárólag arcra gyúrtál!
-
eugabesz #306 Nem mindig megy egyformán a játék
egyszer fent-egyszer lent
,most lent voltál...de el kell ismerni,nem vagy rossz játékos
-
imádom ezt a nőt
-
-
orvosnál már voltál ezekkel a kényszerképzetekkel?
-
tik meg zuhantatok mint a devizaárfolyam
-
eugabesz #301 estékté bammeg...mi volt azon elkenés...kirájuram 
-
azé tegnap jól elkentem a szátokat
-
eugabesz #299 nálunk akarnak gyak.meccset és az jó dolog..
itt olvastam
-
eugabesz #298 Na látod itt a bibi...nem érted a lényegét...amíg ezt csinálom,nem gondolok arra mivel áll elő holnap "az a hülye főnököm",nem érdekel,hogy az a "hülye TV már megint tele van reklámmal" stb. stb.olyankor csakis kizárólag JÁTÉK és kikapcsolódás van...nem tehetek róla engem ez tud egyedül igazán kikapcsolni...meg a szex...de hát az ilyen korban már nincs ugye minden nap
-
én is leszarom a pontokat de az aixos 64 es mapokon 5-en csikicsukizni enyhén mazohista jellemre utal -
eugabesz #296 Nagyon sajnálom,hogy kis korodban félrevezettek és nem tudod mi a JÁTÉK...ha az IRAM clan arról szólna,hogy versengjünk gyerekek,kinek több a pontja,ki ölt többet stb. akkor az érvelésed helytálló.
De lehet ,-téged elszomorít- az IRAM nem erről híres,hanem arról,hogy játékosok vannak benne.pont.A játék élményéért tartanak fenn szervert és ha 5 ember gyűlik össze egy este,akkor 5-en játszanak. -
Landor #295 csaje -
a bf2 nem az a játék ami 20 játékos alatt élvezhető lenne és ez az állítás az aixra hatványozottan vonatkozik a rengeteg légicucc miatt
-
te most a ...csáját nyalod vagy a ...szát szopod ?
-
Landor #292
engem abszolút kielégítettél ::ÐÐ
-
eugabesz #291 Akkor ezt most benézted
az IRAM szerverek saját finanszírozású a játékosok által fenntartott szerverk és az a fő céljuk,hogy a fentartók jól szórakozzanak(játszanak) rajta,nem pedig az,hogy mindenféle fa@sz láma csíter itt szórakozzon,játszadozzon a többi idegrendszerével.
Azt,hogy a két szerveren mi fut a fenntartók határozzák meg és hagyják jóvá,a játékosok javaslatai alapján,közös döntés után.
Az hogy egy kívülállónak az tetszik-e vagy sem az majdhogynem hidegen hagyja a játékostársakat.
Elismerem,jobb egy olyan szerveren játszani ahol azért vannak jó páran,de ne tartsunk már fenn egy szervert a mi pénzünkön azé',hogy jóskapesta jót szórakozzon...
Láthattad az eddigiekből,hogy szívesen látunk mindenkit a szerverünkön aki egy jót akar játszani,csak a kirívó szabálytalanságot toroljuk meg egy kis büntivel,ha szükséges.Ez nem változik ezután sem.A második szerverünk egy ún. próbaszerver, a fő játékunk az továbbra is az AIX marad.
Remélem kielégítő a válaszom.
-
én azt hittem az a jó szerver amin vannak is , lásd a két osztrák ranked alap aix szerver 24/7 tele .... -
eugabesz #289 Oszt az meg ki a f@szt érdekel..én játszani szoktam felmenni egy szerverre nem zónát méricskélni...a házi mppokról meg csak annyit,hogy 100x többet érnek egy agyonunt Karkand-nál.
Vagy akinek az kell az talál 2000 szervert és jácchat rajta.
Nekünk most ez kell és aki úgy gondolja az majd játszik rajta...nem erőszak a "kucuölés"
-
a házi mapok szarok és a játékosoknak nincs kedvük megtanulni őket még ez is zavaró hogy ugyan azon a térképen kicsit máshol vannak a zászlók vagy hogy sokkal kisebbek a foglelózónák
-
eugabesz #287 Szerintem megér egy utánna járást,hogy tudj rajta játszani...elég hozzá csak errefelé szétnézni
-
így pangott most meg már ha akarnának sem tudnának belépni
-
eugabesz #285 Szia!Mindenkinek....aki szeretne a Running mappokon játszani,az mostantól JÖHET !!!88.151.103.88 port.16572.... -
Landor #284 nononono... tessé személyesen átvanni a bftalin! ez a minimum! :D -
eugabesz #283 A címem tudod...el is várom,hogy jutalomban részesüljek
postát állom
-
Landor #282 és lenyúltad a 280as hsz-t :(
<3
:D -
Landor #281 
-
-
Landor #279 természetesen jár a pontos labda és a poe2es póló Gabesznak!