918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
eugabesz #438 Az exe-s,vagy a rar-os verzió...mert az exe-s jobb. -
#437 mácsak 7 peec -
#436 ha mosse nem jön le a mappak akkor nemtom mi lesssz ... -
#435 meg van olyan is hogy fóklend ájlendc ... -
#434 jaja így már megvan... -
#433 Lehet, hogy rossz helyen kerested. Elvileg zzz_easter_island a neve. -
#432 szerintem nincs ben mert akartam indítani szervert és nem találtam a mapok közt... vagy? -
#431 de ez hogy hogy benne van az alap mapok küzt -
#430 Én is csípem nagyon, kib jó hangulata van -
endrodiz #429 azér' akad ott még néhány... van jó pár pálya, ahol ha összeáll egy jó csapat (pl. IRAM Clan) le lehet mosni a szerverről a kempereket -
#428 legjobb map az aix-ban...az egyetlen olyan repulos map ami nem a campelesrol szol -
#427 ez mekkora egy fos map remélem azért az 1943-ban nem ilyen lesz a repülő irányítása -
#426 jáááá mi jaz a szaj a nevd hejin -
#425 akkora király vagy mint zámbó dzsimi -
#424 figyuzzá má én vagyok a király ebben is és így érthető ha nem szeretnének kudarcot vallani ellenem saját pályán -
IRAM kaboca #423 A baj az,hogy má tegnap reggel óta áll a szerver ez pedig nem le-le állás -
endrodiz #422 Az egy dolog, hogy le-le áll a szerver és nem tudunk egy jót aixolni, de hogy ez a fórum is napokra kihal... -
eugabesz #421 Igen,helyesen definiáltad -
endrodiz #420 Eszméletlen jó volt a tegnap esti spontán "buli" az IRAM szerveren, ezért úgy gondolom , s talán az IRAM Clan nevében is nagy-nagy köszönet jár mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével!!! -
#419 a szerverkeresőben nekem sem mutatott többet mint azt a 4-5 playert aki nem bot volt amikor meg beléptem a mapra annyian voltunk mint a ... -
#418 Akkor hasonló volt csak teljesen más. -
eugabesz #417 Hasonló történt a mi szerverünkön is néhány napja,de mi nem akartuk,hogy így legyen és ráadásul a bot-ok nem is látszottak,csak mindenféle hamis adatot küldöztek...na ekkor állt le a szolgáltatás. -
#416 nekem kellett pár perc mire leeesett miért an a játékosok 90%-ának 0-ás pingje aztán kör végére volt majdnem 300 pontom a második helyezettnek meg majdnem 90 ... -
#415 én bot voltam -
#414 Tegnap érdekes dolgot láttam. AIX cq (tehát nem coop) szerver, viszont rajta botok tömkelege, és néhány player, köztük Schrank[HUN]. -
#413 félbeszakadt úgyhogy leszarom nem kell -
endrodiz #412 A lessz a" sokk sikkert... -
#411 ugye ez a 998MB-os az a mappakk ami kő nekem mer ha megin átbazdadok akkó valakit pidzsánrúkog -
#410 nekem reagáljál ha velem beszélsz -
#409 Gabesz 2. mondatára reagáltam, ha nem esett volna le... -
#408 itt most arról van szó hogy engem bemértek hanem a csávó aki mellett ültem a helibe csak úgy szórta a hellfire-ket a vakvilágba aztán annyi killje volt hogy betelt a képernyő -
#407 Te könnyen beszélsz, a zsíroskenyér kész van 1 perc alatt. -
#406 Ha messziről hallod a pittyegést, kiszállsz és elkezdesz rohanni akkor még van esélyed. -
#405 ja hát a farhátot nem olyan könnyű filézni -
eugabesz #404 még nincs kész vazze... -
#403 te ebédellyé ne feleselgessé -
eugabesz #402 A Hind is elég erős,csak tudni kell vele bánni.. -
eugabesz #401 annak van egy "titka" amit ha lehet most nem osztanék meg veled...
Két raksi általában elég ,ha a titok tudója vagy -
#400 én a hellfire-ről kérdeztem mert tik is csak az apacsokkal noobkodtok ha meg nincs mentek lopni egyet -
eugabesz #399 Az un. pittyegős,csak akkor fog találni,ha már "jelzett" hogy megvan a cél...ennek is van azonban hátulütője,ha az ellent kilövik,akkor talál saját célt és máris kész a tk.Azonban járműben ülve mire észleled,esélyed sincs a menekülésre,mert a járműtől 20-30 méterre is megöl,hiába bújkálsz.Konkrétan az F-117-esnek és az F-16-osnak van ilyen,ja és a SU-27-nek,de ő inkább "vartyog" mint egy béka,de a hatása ugyanaz.Ezek a fent felsorolt rakéták bemérés nélkül is tudnak "eredményt" elérni,csak nem mind1 kit talál el.Röviden ennyi.