918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
  • eugabesz
    Az exe-s,vagy a rar-os verzió...mert az exe-s jobb.
  • schrank
    mácsak 7 peec
  • schrank
    ha mosse nem jön le a mappak akkor nemtom mi lesssz ...
  • schrank
    meg van olyan is hogy fóklend ájlendc ...
  • OrionHungary
    jaja így már megvan...
  • Herold
    Lehet, hogy rossz helyen kerested. Elvileg zzz_easter_island a neve.
  • OrionHungary
    szerintem nincs ben mert akartam indítani szervert és nem találtam a mapok közt... vagy?
  • schrank
    de ez hogy hogy benne van az alap mapok küzt
  • OrionHungary
    Én is csípem nagyon, kib jó hangulata van
  • endrodiz
    azér' akad ott még néhány... van jó pár pálya, ahol ha összeáll egy jó csapat (pl. IRAM Clan) le lehet mosni a szerverről a kempereket
  • Maak
    legjobb map az aix-ban...az egyetlen olyan repulos map ami nem a campelesrol szol
  • schrank
    ez mekkora egy fos map remélem azért az 1943-ban nem ilyen lesz a repülő irányítása
  • schrank
    jáááá mi jaz a szaj a nevd hejin
  • OrionHungary
    akkora király vagy mint zámbó dzsimi
  • schrank
    figyuzzá má én vagyok a király ebben is és így érthető ha nem szeretnének kudarcot vallani ellenem saját pályán
  • IRAM kaboca
    A baj az,hogy má tegnap reggel óta áll a szerver ez pedig nem le-le állás
  • endrodiz
    Az egy dolog, hogy le-le áll a szerver és nem tudunk egy jót aixolni, de hogy ez a fórum is napokra kihal...
  • eugabesz
    Igen,helyesen definiáltad
  • endrodiz
    Eszméletlen jó volt a tegnap esti spontán "buli" az IRAM szerveren, ezért úgy gondolom , s talán az IRAM Clan nevében is nagy-nagy köszönet jár mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével!!!
  • schrank
    a szerverkeresőben nekem sem mutatott többet mint azt a 4-5 playert aki nem bot volt amikor meg beléptem a mapra annyian voltunk mint a ...
  • Herold
    Akkor hasonló volt csak teljesen más.
  • eugabesz
    Hasonló történt a mi szerverünkön is néhány napja,de mi nem akartuk,hogy így legyen és ráadásul a bot-ok nem is látszottak,csak mindenféle hamis adatot küldöztek...na ekkor állt le a szolgáltatás.
  • schrank
    nekem kellett pár perc mire leeesett miért an a játékosok 90%-ának 0-ás pingje aztán kör végére volt majdnem 300 pontom a második helyezettnek meg majdnem 90 ...
  • schrank
    én bot voltam
  • Herold
    Tegnap érdekes dolgot láttam. AIX cq (tehát nem coop) szerver, viszont rajta botok tömkelege, és néhány player, köztük Schrank[HUN].
  • schrank
    félbeszakadt úgyhogy leszarom nem kell
  • endrodiz
    A lessz a" sokk sikkert...
  • schrank
    ugye ez a 998MB-os az a mappakk ami kő nekem mer ha megin átbazdadok akkó valakit pidzsánrúkog
  • schrank
    nekem reagáljál ha velem beszélsz
  • Herold
    Gabesz 2. mondatára reagáltam, ha nem esett volna le...
  • schrank
    itt most arról van szó hogy engem bemértek hanem a csávó aki mellett ültem a helibe csak úgy szórta a hellfire-ket a vakvilágba aztán annyi killje volt hogy betelt a képernyő
  • Herold
    Te könnyen beszélsz, a zsíroskenyér kész van 1 perc alatt.
  • Herold
    Ha messziről hallod a pittyegést, kiszállsz és elkezdesz rohanni akkor még van esélyed.
  • schrank
    ja hát a farhátot nem olyan könnyű filézni
  • eugabesz
    még nincs kész vazze...
  • schrank
    te ebédellyé ne feleselgessé
  • eugabesz
    A Hind is elég erős,csak tudni kell vele bánni..
  • eugabesz
    annak van egy "titka" amit ha lehet most nem osztanék meg veled...
    Két raksi általában elég ,ha a titok tudója vagy
  • schrank
    én a hellfire-ről kérdeztem mert tik is csak az apacsokkal noobkodtok ha meg nincs mentek lopni egyet
  • eugabesz
    Az un. pittyegős,csak akkor fog találni,ha már "jelzett" hogy megvan a cél...ennek is van azonban hátulütője,ha az ellent kilövik,akkor talál saját célt és máris kész a tk.Azonban járműben ülve mire észleled,esélyed sincs a menekülésre,mert a járműtől 20-30 méterre is megöl,hiába bújkálsz.Konkrétan az F-117-esnek és az F-16-osnak van ilyen,ja és a SU-27-nek,de ő inkább "vartyog" mint egy béka,de a hatása ugyanaz.Ezek a fent felsorolt rakéták bemérés nélkül is tudnak "eredményt" elérni,csak nem mind1 kit talál el.Röviden ennyi.