918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
IRAM kaboca #118 Karimás tankra,a másik gyalogra. -
-
#116 jobban hasonlított az eredetire , csont sovány hosszú vékony két nagy csöccsel -
#115 hádenem? Ándzselinádzsoli jobb volt O.o -
#114 ő túl vastag larakroftnak ... -
#113 ez nem Tombréjder hogy van Karima is
-
#112 ne azt mondd hogy alsó vagy felső hanem hogy van karimája vagy nincs karimája és amelyiknek van az mire jó -
#111 ez már kicsit bonyolult? -
IRAM kaboca #110 Az alsó lőszer van tank ellen,a felső gyalogos ellen.
A tankra először rálősz az alsóval,aztán gyorsba átváltasz a másikra,oszt azzal is megkínálod és meg van rá az esély,hogy oda legyen a tank.
Néha valóban képes egy lövés is elvinni egy tankot,de hogy hova kell lőni azt passzolom. -
#109 azért 3.5 bf2 után igen csak szokni kel a sebzésrendszert! ezt a tankos mókát még mindíg nem értem!!!
most melyik a repesz lőszer és melyik a komulatív ? mert nagyon nem sebez nekem egyik se semmit s earmort se gyalogost az én apc-met egy lövéssel lövik ki a tankok b+ -
#108 Teljesen egyetértek veled!
Vannak benne szar dolgok, de a bf2 után felüdülés :)!
A sniperekkel nekem is tele van a faszom!
Nem is tudom melyik modba volt úgy megoldva, hogy x darab snipa lehetett maximum! -
#107 ja , egy 12,7mm-es skulótól feküdjön már ki az elefánt is ... nagyon megszokták a bf2 sebzésrendszerét, nekem is meglepő volt hogy egy apacsot kb kétszer annyi ideig kell lőni géppuskával mint a bf2-es kobrát de nem nyávogok mert az apacs az egy repülni képes apc és azért se nyávogok hogy a gunner meg a fadászpilóta levegő föld rakétájával egy újszölött is kilő bármit benne van a pakliba
megszokol vagy megszököl -
eugabesz #106 Igen,neked is igazad van,meg Orion-nak is,meg Pitkiller-nek is...nos akkor egy admin mit tegyen??Az egész szombat délutánom ráment arra,hogy rendbe legyenek a szerverek,erre mikor már játszható lenne,egyesek átmennek a TNT szerverre,mert nem bírják a "lámulást"...semmi baj,mindenki szíve joga ott és akkor játszani ahol és amikor akar.De akkor én mi a fa--szért kínlódtam vele??
Az is igaz,hogy azért futtatunk szervert,áldozunk rá bizonyos összegeket,hogy szeretnénk egy jót játszani.DE...én pl. azért jöttem el a WW-POE szerveréről és mentem a TV2 szerverekre ,mert a sniper sebnzését levették...azért ne essünk a ló másik oldalára,a sniper-nak 5 célzott fejlövés kellett a kill-hez...bocsássatok meg ,de ez nem járható út.
Minden esetre,ha megtalálom a módját,természetesen lejjebb fogom venni a sniper és a milkor sebzését,mert mégis csak az egyik szerver gazda kéri és az számomra szent és sérthetetlen,de érdemes elgondolkodni rajta mennyit fogunk ezzel nyerni.Mert játékosokat biztos nem.Szerintem kb. egyenlő arányban lesznek akik azért fognak feljönni,mert jobban játszható az említett lámák nélkül a játék,élvezhetőbb lesz,de szerintem ugyanolyan arányban lesznek azok,akik pont ezek miatt elpártolnak majd a szervertől. -
#105 és szerintetek a játékkészítők miért így párosították a kasztok fegyvereit ? hogy rajtatok röhögjenek ? nem tudom mit nyávogtok , lehet látni a lézert nem mész oda , slussz-passz , milkorral meg nem kell 10m-ről szembeszálni legyen eszetek ,látszik mindeGYÍKőtök bf2 g36E noob medic qeci volt és most hogy helyre lettek pofozva a sebzések már sír a szátok -
#104 gyere [IRAM] magyar szerverre, esténként 20-40 ember szokott lámulni -
#103 ott a pont lehessen sniperezni de csak fejlövéstől essen csak össze az ember milkorral meg 6 db szedjen le teljes energiát és akkor lehet lámulni is meg játszani is.... -
#102 ja es tek -
pitkiller4 #101 Csaó igen az is jó megoldás lenne és a milkornál is beválna csak nem tudom Gabesz megtudja-e oldani. -
#100 szvsz siman felezni vagy inkabb negyedelni kellene a sebzeset,mind a sniper fegyvernek mind a claymorenak -
pitkiller4 #99 Tudom Gabesz a választ(ennyi erővel minden fegyvert be kellene tiltani),de nem.A snippert viszont tiltani kellene a clay minden formáját és a c4-et is.Igy talán kialakulna olyan harci morál ami miatt indítottuk ezt a szervert. -
pitkiller4 #98 Indítani kellene egy szavazást a snipper tiltásáról az infrantri szerveren,szerintem akkor játszható lenne. -
Landor #97 -
#96 uff én is szoktam tolni ezt a sz*rt -
#95 ilyenkor tudom értékelni a poe2 meg a ww szervert -
#94 de felbaszák az agyam este hogy csak klémorral meg vintorezel "tudnak" ölni kurva nagy tehetség kell hozzá..... -
#93 a szememet is becsukjam ? (nem mint ha számítana ) -
IRAM kaboca #92 Akko pusztán azért,hogy mi is élvezhessük a játékot megkérnénk,hogy a kikapcsolt monitornak háttal ülj. -
#91 most komolyan azt hiszed hogy akkor lenne esélyetek ? -
eugabesz #90 Kikapcsolt monitorral próbáltad már??...úh milyen király úgy -
#89 le kell vennem a fényt meg az árnyékot mert már annyi sötét pálya van hogy kifolyik a szemem -
#88 Szomorú :(!
Inf -
eugabesz #87 Az Infantyri már megy...lehet jáccani...de a másik nem akar indulni még most sem. -
eugabesz #86 HGiszen ha folytatnák,egyenlőre csak félmegoldásnál tartunk...Device nincs a helyzet magaslatánSőt sehol nincsnem a helyzetben -
IRAM kaboca #85 Most látom,hogy folytatják a szerver nagygenerálját mert most is áll -
IRAM kaboca #84 Felfedeztük benned a tehetséget és rájöttünk hogy az egyettlen megoldás.
Ezért bebiztositottuk magunkat.
De azé este gyere -
#83 nekem asztat íta ki a gép hogy szerver full de tudom ám hogy tik nem akartatik beengedni mer akkó vígetek van minta a botnak (sima fabot nem a viejójáték bot ) -
#82 enye-benye rendszergazda -
IRAM kaboca #81 Valoban jo volt,csak a szervergazda ugy döntött,hogy akkor javitgatja a szervert amikor tele van.
Aztán éjfél körül volt egy restart és nem jöttek vissza az emberek. -
#80 ez ám a magyar szerver
-
#79 Akkor fegyverbe magyar ;)!