The Legend of the Seeker (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
a magyar szinkron meg egy vicc lett, így garantált, hogy néhány rész után le fogják venni a mûsorról.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Kahlan hangja... pfff
na meg a vége : A HÕS LEGENDÁJA.....jááááááájjjjjjjj
http://pspfilez.extra.hu/
Amúgy meg fel lehet sorolni 100 indokot is, hogy miért szüntetik meg, számomra az egyik legjobb sorozat marad, minden percét(szó szerint) élveztem. Óriási csalódás, hogy egy ilyen jó sorozat nem kell senkinek...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
több mint 100 sorozat nézettsége jobb ennél. és ahhoz, hogy megértsd a kaszát, jártasnak kellene lenni az amerikai szindikátusi sugárzások rendszerében és abban, hogy a tribune kábelszolgáltató kiszállása miért jelentett nagy csapást a sorozatra nézve.
ez ugyanis (analógia, nem pontos) nem kábeltévés (viasat) sorozat volt, és nem is országos tévés (rtl), hanem mondhatni minden helyi tévé (esztergom tv) átvette és a saját mûsorában adta.
Semmi értelme annak, hogy nem folytatják, ha minden résznél 2 millió feletti nézettség volt. Ne mondják már nekem, hogy még így sem volt nyereséges és nem éri meg folytatni
Elmennek a búsba...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az inkvízítort Teréznek az inkvizítor anyát meg Teréz anyának fogják fordítani.
Ezen sem lepõdnék meg...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ha a sorozatban is "Hõs"-nek fogják nevezni akkor nem is fogom megvenni mert valoszínuleg angolul felirattal a DVD-n is ugyanugy lesz fordítva.
PSN ID:misi2mezei
mellesleg igen a feliratban is Keresõnek van fordítva.és szerintem máshogy nem is lehet fordítani.
nem vagyok valami nagy angolban szóval megnéztem minden szíotárban még a neten is és mindenhol Keresõ a Seeker ennél egyértelmûbb nem is lehetne....
nem is értem,hogy mégis miféle képpen lett a Seeker magyarul hõs?
Egyébként én úgy emlékszem magyar feliratoknál is végig Keresõnek írták. Úgy látszik itt nem használják fel a feliratokat mint a Southpark-nál.... 😄
és ki mondta,hogy nem keresõ kellene?
épp azon vagyok felb***odva,hogy nem keresõt írtak hanem hõst....
de csak nem fogják majd ugy szólítani,hogy hõs😄 bár ezektõl a fordítoktol minden kitelik....
miért A Hõs Legendája?😄
A Seeker miota hõs magyarul?olyan nehéz lett volna ha mondjuk "A Keresõ Legendája" lenne?remélem,hogy a sorozatban Keresõ helyett nem hõst fognak mondani....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kihaltak?
Mindent elárasztott ebbe az országba a mutyizás, meg az ebbõl fakadó gagyiság.
Armin & Ayu fan
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"