The Legend of the Seeker (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
igazából még mindig csak 99%-os a kasza, hivatalosan nem jelentette be a csatorna

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Atomreaktor
nem tudjátok, hogy a "save our seeker" kampány az hogyan áll? lesz eredménye, vagy be fog fuccsolni?

Gubberx
te jóságos atya úristen!!!!!!!!! <#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Narxis
Egyetértek minden szavaddal!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Atomreaktor
sziasztok. nemrég végeztem a sorozattal és nagyon-nagyon tetszett!! engem nem érdekeltek a logikátlanságok sem, amiket a kritikusok a sorozat szemére vetettek. nekem példaértékû volt a sorozat, hogy végre valami fel meri vállalni, hogy pozitív dolgokat sulykol az emberek agyába.

a magyar szinkron meg egy vicc lett, így garantált, hogy néhány rész után le fogják venni a mûsorról.

Felirat van :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Még szerencse hogy át lehet állítani angolra a hangot... A TV nem fogja ezt valamikor leadni?
Bulykin
nem éri meg, csak elbassza az élményt amit a sorozat nyújtott 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Narxis
jaja 😄

Kicsikiraly
Az egyetlen valamennyire normális hang az az, aki bemondja, hogy az elõzõ rész tartalmából 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Egy részt érdemes lesz végignézni hogy szakadjunk a röhögéstõl 😄

Bulykin
áááúúú bazdmeeeg T_T
Kahlan hangja... pfff

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Narxis
😄DD

öregharcsa
az, rossz vicc...nagyon gagyi hozzá nem illõ szinkronhangok...bakker! így elkqrni valamit...pfffff

na meg a vége : A HÕS LEGENDÁJA.....jááááááájjjjjjjj

http://pspfilez.extra.hu/

Landren
ez valami vicc?

sose nyomd fullba a kretént

Narxis
<#eljen>

MerlinW
Mondjuk a Syfy-os Tin-man vagy Alice mellett elférne ez is😊

[merlinw.org]

Narxis
Igen, gondoltam, de egy fantasy sorozat egyáltalán nem lógna ki a csatorna arculatából, szvsz...

Amúgy meg fel lehet sorolni 100 indokot is, hogy miért szüntetik meg, számomra az egyik legjobb sorozat marad, minden percét(szó szerint) élveztem. Óriási csalódás, hogy egy ilyen jó sorozat nem kell senkinek...

Bulykin
de a Syfy csatornán sci-fi sorozatok futnak, gondolom erre értette

Narxis
És az kit érdekel, hogy milyen mûfaj? Egy jó sorozatot kaszáltak el, felõlem dráma is lehet ha a képernyõ elé szegez.

"Semmi értelme annak, hogy nem folytatják, ha minden résznél 2 millió feletti nézettség volt. "

több mint 100 sorozat nézettsége jobb ennél. és ahhoz, hogy megértsd a kaszát, jártasnak kellene lenni az amerikai szindikátusi sugárzások rendszerében és abban, hogy a tribune kábelszolgáltató kiszállása miért jelentett nagy csapást a sorozatra nézve.

ez ugyanis (analógia, nem pontos) nem kábeltévés (viasat) sorozat volt, és nem is országos tévés (rtl), hanem mondhatni minden helyi tévé (esztergom tv) átvette és a saját mûsorában adta.
talán mert az scifi?
Narxis
A fos universe-t meg nyomatják... vicc.

Bulykin
A legfrissebb híresztelések szerint a SyFy sem kér a sorozatból... még mindig csak 99%-os a kasza, hivatalosan még nem jelentették be, de tuti lõttek a sorozatnak, nem tudom mit vacakolnak vele...

Tower Guard
Jól írták alattam.
Semmi értelme annak, hogy nem folytatják, ha minden résznél 2 millió feletti nézettség volt. Ne mondják már nekem, hogy még így sem volt nyereséges és nem éri meg folytatni
Elmennek a búsba...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Nah ezt is szépen lefordították...
Az inkvízítort Teréznek az inkvizítor anyát meg Teréz anyának fogják fordítani.
Ezen sem lepõdnék meg...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

hát ezzel nem kreatív lett hanem sz*r....
ha a sorozatban is "Hõs"-nek fogják nevezni akkor nem is fogom megvenni mert valoszínuleg angolul felirattal a DVD-n is ugyanugy lesz fordítva.

PSN ID:misi2mezei

Narxis
Passz, kreatív akart lenni a fordító.

ja akkor jo😊

mellesleg igen a feliratban is Keresõnek van fordítva.és szerintem máshogy nem is lehet fordítani.
nem vagyok valami nagy angolban szóval megnéztem minden szíotárban még a neten is és mindenhol Keresõ a Seeker ennél egyértelmûbb nem is lehetne....
nem is értem,hogy mégis miféle képpen lett a Seeker magyarul hõs?

Narxis
Annak szól aki fordította. 😊

Egyébként én úgy emlékszem magyar feliratoknál is végig Keresõnek írták. Úgy látszik itt nem használják fel a feliratokat mint a Southpark-nál.... 😄

Ezt kár volt berakni 😄

???
és ki mondta,hogy nem keresõ kellene?
épp azon vagyok felb***odva,hogy nem keresõt írtak hanem hõst....
de csak nem fogják majd ugy szólítani,hogy hõs😄 bár ezektõl a fordítoktol minden kitelik....

Narxis
Pedig Keresõt kellett volna írni, szerintem nem magyartalan és a sztorinak nagyobb értelmet adott volna.

ezt nem igazán értem...
miért A Hõs Legendája?😄
A Seeker miota hõs magyarul?olyan nehéz lett volna ha mondjuk "A Keresõ Legendája" lenne?remélem,hogy a sorozatban Keresõ helyett nem hõst fognak mondani....

Narxis
ahh...de jól néznek ki 😄

Bulykin
ha már nincs is sorozat, de a lányokban még lehet gyönyörködni 😛

sorozatjunkie

PiszkosFred
"Mindent olcson, tegnapra, mind1 ha gagyi fos, csak olcso legyen, jo az a hulye magyarnak." Mint a papagaj kontra kave viccben a hataron, "eszi, nem eszi, nem kap mast"...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hova a francba tûntek a jó magyar fordítók meg a jó szinkronszinészek?
Kihaltak?

Mindent elárasztott ebbe az országba a mutyizás, meg az ebbõl fakadó gagyiság.

Ez valahogy a legelcseszetettebb szövegnek tûnik amit valaha is dvd-n olvastam. Még A Rsident Eviles "Zombi felkelést" aka Zombie Risinget is klasszisokkal üti.
Andr0
Oh my dear, az ilyenek mindig emlékeztetnek miért és originalba nézek én sorozatot 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
A remény kardot köt 😄DDDDDD

Bulykin

Narxis
lol

PiszkosFred
Volt egy késõi "Bunyó Karácsonyig" c. Bud Spencer-Terence Hill film, melyben a két tesó végigverekedte magát a vadnyugaton az ünnep napjáig, illetve a nem kevésbé harcias anyjuk által rendezett családi vacsoráig. Na a TV2 gondolt egy okosat, és a karácsonyi filmet véve alapul leadta húsvétkor egy kb 40 évvel korábbi filmjüket, az "Isten megbocsát, én nem" címû westernt "Búnyó Húsvétig" címmel. A filmnek annyi köze volt húsvéthoz, hogy talán Spencer megevett egy sült nyulat benne, bab körettel...

Burn Notice -> Minden lében négy kanál. Nekem eddig ez a fav 😄

"A kardos az öreg a tör meg a nõ." 😊 - ez kelet volna igazi címnek. 😊
Count Adyn
lehetett volna sokkal rosszabb is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Nemá'...

Jók ezek a magyar címek <#circling>