772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Gubberx
    A teljes Ebook sorozatot valaki feltudná még1x tölteni ez a link sajnos már nem elérhető :(
  • Tower Guard
    Aztamocskos :D
  • Narxis
    :D lol
  • Prof William
    Biztos azt gondolták hogy pl Kereső az túl megterhelő név a magyar elmének (mit keres miért?) ezért váltottak a közérthetőbb "Hős" -re. :)
  • Narxis
    na neeeeeeeeeeeeeee :D
  • Atomreaktor
    :)))
  • Prof William
    Főleg a a boritó jó. "A Hős éppen felserdül" "Szövetséget köt egy varázsló asszonnyal."

Meg hasonló gyöngyszemek.
  • Tower Guard
    Bízzunk benne, hogy még van remény!
  • Tower Guard
    Naneeeee xd
    Sejtettem hogy szar lesz, de hogy ennyire :D
    Talán Darken Rahl hangja tűnt valamennyire elfogadhatónak.
    De ezt komolyan gondolják?
    Meg tényleg olyan nehéz lett volna A kereső legendája címet adni neki...?
  • Atomreaktor
    legrosszabb esetben nekiállok a könyveknek és majd a sorozat szereplőit képzelem magam elé olvasás közben :)
  • Bulykin
    igazából még mindig csak 99%-os a kasza, hivatalosan nem jelentette be a csatorna
  • Atomreaktor
    nem tudjátok, hogy a "save our seeker" kampány az hogyan áll? lesz eredménye, vagy be fog fuccsolni?
  • Gubberx
    te jóságos atya úristen!!!!!!!!!
  • Narxis
    Egyetértek minden szavaddal!
  • Atomreaktor
    sziasztok. nemrég végeztem a sorozattal és nagyon-nagyon tetszett!! engem nem érdekeltek a logikátlanságok sem, amiket a kritikusok a sorozat szemére vetettek. nekem példaértékű volt a sorozat, hogy végre valami fel meri vállalni, hogy pozitív dolgokat sulykol az emberek agyába.

a magyar szinkron meg egy vicc lett, így garantált, hogy néhány rész után le fogják venni a műsorról.
  • Cat 02 #717
    Felirat van :p
  • Prof William
    Még szerencse hogy át lehet állítani angolra a hangot... A TV nem fogja ezt valamikor leadni?
  • Bulykin
    nem éri meg, csak elbassza az élményt amit a sorozat nyújtott :D
  • Narxis
    jaja :D
  • Kicsikiraly
    Az egyetlen valamennyire normális hang az az, aki bemondja, hogy az előző rész tartalmából :D
  • mindero
    Egy részt érdemes lesz végignézni hogy szakadjunk a röhögéstől :D
  • Bulykin
    áááúúú bazdmeeeg T_T
    Kahlan hangja... pfff
  • Narxis
    :DDD
  • öregharcsa
    az, rossz vicc...nagyon gagyi hozzá nem illő szinkronhangok...bakker! így elkqrni valamit...pfffff

na meg a vége : A HŐS LEGENDÁJA.....jááááááájjjjjjjj
  • Landren
    ez valami vicc?
  • Cat 02 #707
  • Narxis
  • MerlinW
    Mondjuk a Syfy-os Tin-man vagy Alice mellett elférne ez is:)
  • Narxis
    Igen, gondoltam, de egy fantasy sorozat egyáltalán nem lógna ki a csatorna arculatából, szvsz...

Amúgy meg fel lehet sorolni 100 indokot is, hogy miért szüntetik meg, számomra az egyik legjobb sorozat marad, minden percét(szó szerint) élveztem. Óriási csalódás, hogy egy ilyen jó sorozat nem kell senkinek...
  • Bulykin
    de a Syfy csatornán sci-fi sorozatok futnak, gondolom erre értette
  • Narxis
    És az kit érdekel, hogy milyen műfaj? Egy jó sorozatot kaszáltak el, felőlem dráma is lehet ha a képernyő elé szegez.
  • winnie
    "Semmi értelme annak, hogy nem folytatják, ha minden résznél 2 millió feletti nézettség volt. "

több mint 100 sorozat nézettsége jobb ennél. és ahhoz, hogy megértsd a kaszát, jártasnak kellene lenni az amerikai szindikátusi sugárzások rendszerében és abban, hogy a tribune kábelszolgáltató kiszállása miért jelentett nagy csapást a sorozatra nézve.

ez ugyanis (analógia, nem pontos) nem kábeltévés (viasat) sorozat volt, és nem is országos tévés (rtl), hanem mondhatni minden helyi tévé (esztergom tv) átvette és a saját műsorában adta.
  • winnie
    talán mert az scifi?
  • Narxis
    A fos universe-t meg nyomatják... vicc.
  • Bulykin
    A legfrissebb híresztelések szerint a SyFy sem kér a sorozatból... még mindig csak 99%-os a kasza, hivatalosan még nem jelentették be, de tuti lőttek a sorozatnak, nem tudom mit vacakolnak vele...
  • Tower Guard
    Jól írták alattam.
    Semmi értelme annak, hogy nem folytatják, ha minden résznél 2 millió feletti nézettség volt. Ne mondják már nekem, hogy még így sem volt nyereséges és nem éri meg folytatni
    Elmennek a búsba...
  • Tower Guard
    Nah ezt is szépen lefordították...
    Az inkvízítort Teréznek az inkvizítor anyát meg Teréz anyának fogják fordítani.
    Ezen sem lepődnék meg...
  • simon7108
    hát ezzel nem kreatív lett hanem sz*r....
    ha a sorozatban is "Hős"-nek fogják nevezni akkor nem is fogom megvenni mert valoszínuleg angolul felirattal a DVD-n is ugyanugy lesz fordítva.
  • Narxis
    Passz, kreatív akart lenni a fordító.
  • simon7108
    ja akkor jo:)

mellesleg igen a feliratban is Keresőnek van fordítva.és szerintem máshogy nem is lehet fordítani.
    nem vagyok valami nagy angolban szóval megnéztem minden szíotárban még a neten is és mindenhol Kereső a Seeker ennél egyértelműbb nem is lehetne....
    nem is értem,hogy mégis miféle képpen lett a Seeker magyarul hős?