772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Narxis
    Annak szól aki fordította. :)

Egyébként én úgy emlékszem magyar feliratoknál is végig Keresőnek írták. Úgy látszik itt nem használják fel a feliratokat mint a Southpark-nál.... :D
  • Cat 02 #691
    Ezt kár volt berakni :D
  • simon7108
    ???
    és ki mondta,hogy nem kereső kellene?
    épp azon vagyok felb***odva,hogy nem keresőt írtak hanem hőst....
    de csak nem fogják majd ugy szólítani,hogy hős:D bár ezektől a fordítoktol minden kitelik....
  • Narxis
    Pedig Keresőt kellett volna írni, szerintem nem magyartalan és a sztorinak nagyobb értelmet adott volna.
  • simon7108
    ezt nem igazán értem...
    miért A Hős Legendája?:D
    A Seeker miota hős magyarul?olyan nehéz lett volna ha mondjuk "A Kereső Legendája" lenne?remélem,hogy a sorozatban Kereső helyett nem hőst fognak mondani....
  • Narxis
    ahh...de jól néznek ki :D
  • Bulykin
    ha már nincs is sorozat, de a lányokban még lehet gyönyörködni :P

sorozatjunkie
  • PiszkosFred
    "Mindent olcson, tegnapra, mind1 ha gagyi fos, csak olcso legyen, jo az a hulye magyarnak." Mint a papagaj kontra kave viccben a hataron, "eszi, nem eszi, nem kap mast"...
  • mindero
    Hova a francba tűntek a jó magyar fordítók meg a jó szinkronszinészek?
    Kihaltak?

Mindent elárasztott ebbe az országba a mutyizás, meg az ebből fakadó gagyiság.
  • Prof William
    Ez valahogy a legelcseszetettebb szövegnek tűnik amit valaha is dvd-n olvastam. Még A Rsident Eviles "Zombi felkelést" aka Zombie Risinget is klasszisokkal üti.
  • Andr0
    Oh my dear, az ilyenek mindig emlékeztetnek miért és originalba nézek én sorozatot :D
  • Narxis
    A remény kardot köt :DDDDDDD
  • Bulykin
  • Narxis
    lol
  • PiszkosFred
    Volt egy késői "Bunyó Karácsonyig" c. Bud Spencer-Terence Hill film, melyben a két tesó végigverekedte magát a vadnyugaton az ünnep napjáig, illetve a nem kevésbé harcias anyjuk által rendezett családi vacsoráig. Na a TV2 gondolt egy okosat, és a karácsonyi filmet véve alapul leadta húsvétkor egy kb 40 évvel korábbi filmjüket, az "Isten megbocsát, én nem" című westernt "Búnyó Húsvétig" címmel. A filmnek annyi köze volt húsvéthoz, hogy talán Spencer megevett egy sült nyulat benne, bab körettel...
  • Cat 02 #677
    Burn Notice -> Minden lében négy kanál. Nekem eddig ez a fav :D
  • Prof William
    "A kardos az öreg a tör meg a nő." :) - ez kelet volna igazi címnek. :)
  • Count Adyn
    lehetett volna sokkal rosszabb is:D
  • PiszkosFred
    Nemá'...
  • mindero
    Jók ezek a magyar címek
  • Narxis
    Hős legendája :DDDD
  • Malakai
    DVD-n jön szeptember 1-én csudálatos A hős legendája címmel.
  • Prof William
    Nem tudjátok hogy a HBO-vagy más adó vajon nem tervezi majd leadni Magyarországon ezt a sorozatot?
  • Narxis
    Jaja, én is ebben reménykedem.
  • simon7108
    ja én is remélem.
    ha idén nem is talán jövőre ha ez egyáltalán lehetséges.
    ha szerencsénk van talán engednek a rajongóknak és csinálnak még 1 évadot vagy pedig megveszi egy másik stúdió...
  • Narxis
    Mert szemetek, pénzéhesek a tv adók. Remélem folytatják egyszer.
  • simon7108
    nem értem miért nem akarják folytatni?
    hiszen a 2. évadnak minden résznél simán 2 millio felett volt a nézettsége akkor mégis miért hagyják abba?
    már semmi remény nincs rá,hogy esetleg mégis folytatnák?
  • Bulykin
    emlékezzünk meg a Seeker szépségeiről
  • Bulykin
    nem fogjék, vége van
  • Narxis
    Hát remélem, hogy valahogy folytatják... :S
  • Tower Guard
    Semmi új fejlemény?
    Nehogy már befejezzék :S
  • Narxis
    Richar Cypher, az Anyainkvizítor és Zed sokat tettek, hogy megmentsék az Óvilágot és Középföldét, most a rajtunk a sor, hogy megmentsük őket!
  • Andr0
    Azért meg kell hagyni elég szorgalmasak a Seeker rajongók:D sok save our seeker videót láttam már:D
  • Andr0
    Igen nagyon baba lesz;) én olvastam a könyveket:D nagy üt személy szerint én szeretném a feliratot készíteni hozzá nade semmi több OFF.
  • Bulykin
    azt már én is néztem, szerintem nézős lesz :D
  • Andr0
    Sajnos ez így van.. nincs sok esély a 3. évadra, de az HBO-n 2011 elején fog jönni a Game of Thrones áliász Trónok harca, szintén könyvfeldolgozás és szintén fantasy.
  • Malakai
    Előferdült már, hogy visszahoztak egy sorozatot rajongói nyomásra, de iszonyat ritkaság. Ennél jóval nagyobb hűhót is hagytak már figyelmen kívül csatornák.

Eleve hajszál vékony az esély, de a LotS-nál mégkevesebb, mert több kissebb csatorna pénzelte, nem egy, így több fejest kellene meggyőzni.
  • Narxis
    basszus :(

ennyi ember felszólal akkor csak kellene csinálniuk 3. évadot, talán megvehetné egy másik tv társaság
  • Cat 02 #654
    :'(
  • Hoz_Hun
    Igen és nem. Legnagyobb bajom az, hogy van egy jó sztori, amit látok kifacsarni. Látom azt, hogy mit lehetett volna belőle kihozni és ezzel szembe mi lett belőle. Az első szezon bejött annak ellenére hogy eredeti történetet csak nyomokban tartalmazza. A második szezon történetén úgy látom erőlködnek. Próbálnak viszacsatolni a könyvhöz, de ez inkább csak erőlködés. Teljesen új történetet kellet volna írniuk, mert így szeintem két szék között a padalá estek.