Angry Video Game Nerd magyarul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valahogy éreztem, hogy gond lesz a copyright miatt... Majd nyáron lelevelezem velük, hogy én csak azt akarom elérni, hogy Magyarországon még nagyobb rajongótáboruk legyen... Most nincs túl sok kedvem ehhez. Miután a szerzõi-jogbaszás el lesz intézve, elkezdek új videókat csinálni. Azt, hogy hányat, s mikor adok ki... titok 😊 legyen meglepi

Fantos
és az infó eljõ, de az emberek nem lettek boldogabbak 😞

Screw Attack Entertainment youtubenak reklamációt küldött a szerzõi jogot illetõen... minden SAE-s AVGN-es vidit törölnöm kell... 😞

Kazuma92
gondolom abbalett hagyva... vmi infó jöhetne😄

Beast Machine
na mivan?

...vágod?

CS@
Nekem kimondottan tetszett így is, ágyból fekve is kényelmesen eltudtam olvasni.
Köszi a munkákat ismét!

Sati84
Egy-két ponttal azért még lehet, hogy kisebbre veszem...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Doomista
<#eljen><#eljen> ismét überjó lett!csak a felirat kicsit belogott alul 😄 de érthetõ hogy ha kisebbre raknád akkor meg már látni alig lehetne 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sati84
Na vééééééééééégre...

ELsõ rész
Második rész

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Köszi!

Hülye jútúb... Az elsõ rész még processing, a második már live...
Majd a linkek akkor jönnek, ha rendesen be tudom rakni mindkét részt. Sry :-)

Doomista
grat a diplomához 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sati84
Egyébként államvizsgám meg diplomaátadóm volt, és kellett a lazítás. Sry :-)

Sati84
És jön a következõ hamarosan, már renderelõdik a második része a kétrészes videónak!

Doomista
jó hir,sok sikert ! 😊

Jelentem, hogy a fordítás 1/3adával készen vagyok.

Van egy jó hírem!
Megvan a felszerelés (legújabb Sony Vegas, Total Video Converter, kodekek, meg persze az ANGOL nyelvû videó.).
Ez annyit jelent, hogy valószínûleg a hétvégén (?) vagy a jövõhét elején lesz egy meglepi😊

Fantos
akkor írok valamit:
ez a Game Over rohadt optimalizálatlan :C
egyszerüen nemtom a castlevania végén Simon utáni bosst legyõzni mert fagy össze-vissza

nonicks
na mi a fene?jó ideje nincs új videó! újabb technikai malõr?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fantos
ó köszönöm

Doomista

Fantos
valami direkt linket nem adnál? nem találom ezen az oldalon

Doomista
mi a helyzet sati ? 😊

nemrég jött ki egy AVGN játék,szrtm krv jó lett,mindenkinek ajánlom hogy töltse le és tolja ki ! 😄 egy rajongó készitette,nem kis munka...
AVGN: Game Over

Sati84
Üdv!

Most telepítettem újra az XP-met, tápgondom is volt, meg vinyóm is halt meg most, úgyhogy most éledezek. Biztosat nem tudok ígérni, de szerintem jövõ hétvége!

Biztos nagyon elfoglalt vagy, de remélem nem bánod ha megkérdezem, hogy mikor lesz idõd megcsinálni a következõ fordítást ?

Sati84
Maradunk a hétvégi tempónál, ill. karácsony körül azért több idõm lesz :-)

sweech
ne unatkozz már ennyire

amikor lesz kedve meg ideje

mama 2
De mikor jön az új S@ti?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Fantos
nyeheheheee jó lett<#vigyor3>

Sati84
Igen, az jön majd...

mama 2
A következõ most Freddyrõl fog szolni?😄
Ez a Nerr nagyon nagy arcxD.

Sati84

mama 2
Jó lett nagyon, de hol a második rész?😄

Gando
ín már nízem link

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

sweech
meguntad már?

Beast Machine
TeCsõ channeled betöltve és percenként 120szor nyomom meg az F5-öt.

...vágod?

mama 2
yeeeeee

REPS0L
jeee

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sati84
No, az õrültségeket megtörném most egy hírrel:
Töltõdik felfelé az új videó!

KILLER2
Télleg? Nem is tudtam, hogy SGzik :S

Töltsük le az internetet!

zolo
õ az apukád.és így?

http://flickr.com/photos/zolika90/

KILLER2
Valahogy nem tûnik hitelesnek az állításod :S

Seth
<#wilting> akkor nagy szarban vagyunk

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Én is kíváncsi vagyok már rá, hogy ki vagy. De igazából leszarom, hogy ki vagy. Ahogy elõttem is mondták, faszként viselkedsz, úgy is bánnak veled.

REPS0L
látom nem ismersz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FASZ VAGYOK

Seth
Nenene, én kiváncsi vagyok ki is õ vagy inkább kinek képzeli magát !

Az a fajta ember,aki majd megfenyeget valami hülyeséggel,gondolom.

Beast Machine
Leszrjuk ki vagy. Faszként viselkedsz, és faszokhoz méltó bánásmódban részesülsz (lásd. büntipont). End of story.

...vágod?

Seth
Ki vagy te??

REPS0L
látom nem vágod ki vagyok és csak szórakozok, gratulálok 😉😄