363
A kedvenc játékkritikusunk videói magyar felirattal.
  • Neoncsoves
    kicsit kihalt a topik. srácok, meglett a középfokú komplett nyelvvizsgám, szóval ennek örömére lehet, hogy fordítok 1 videót...
  • Sati84
    Mondjuk az IndaVideóra csak nem jönnek utánam... Készítem magam fel, hogy visszatöltöm majd őket...
  • Sati84
    "Screw you!"?
  • Doomista
    Mi is. Be is szóltam a Screw Attack Entertainment-nek emailben akkorát hogy még bánom is :D
  • Sati84
    Még a kiakadás fázisában vagyok...
  • Beast Machine
    ROW ROW FIGHT DA POWA.
  • Sati84
    Én is írtam mailt, nem válaszoltak.
  • Sati84
    Kis információ a YouTube-ról...

Úgyhogy keresek másik videomegosztót és folytatom. De most nagyon dühös vagyok.

I'll be back!
  • Neoncsoves
    de, írtam is annak emailt...
  • Fantos
    de nem volt valami ilyesmi hogy jelentkezni lehet ha valaki saját nyelvére akarja lefordítani?
  • Neoncsoves
    valahogy éreztem, hogy gond lesz a copyright miatt... Majd nyáron lelevelezem velük, hogy én csak azt akarom elérni, hogy Magyarországon még nagyobb rajongótáboruk legyen... Most nincs túl sok kedvem ehhez. Miután a szerzői-jogbaszás el lesz intézve, elkezdek új videókat csinálni. Azt, hogy hányat, s mikor adok ki... titok :) legyen meglepi
  • Fantos
    és az infó eljő, de az emberek nem lettek boldogabbak :(
  • Neoncsoves
    Screw Attack Entertainment youtubenak reklamációt küldött a szerzői jogot illetően... minden SAE-s AVGN-es vidit törölnöm kell... :(
  • Kazuma92
    gondolom abbalett hagyva... vmi infó jöhetne:D
  • Beast Machine
    na mivan?
  • CS@
    Nekem kimondottan tetszett így is, ágyból fekve is kényelmesen eltudtam olvasni.
    Köszi a munkákat ismét!
  • Sati84
    Egy-két ponttal azért még lehet, hogy kisebbre veszem...
  • Doomista
    ismét überjó lett!csak a felirat kicsit belogott alul :D de érthető hogy ha kisebbre raknád akkor meg már látni alig lehetne :D
  • Sati84
    Na vééééééééééégre...

ELső rész
    Második rész
  • Sati84
    Köszi!

Hülye jútúb... Az első rész még processing, a második már live...
    Majd a linkek akkor jönnek, ha rendesen be tudom rakni mindkét részt. Sry :-)
  • Doomista
    grat a diplomához :)
  • Sati84
    Egyébként államvizsgám meg diplomaátadóm volt, és kellett a lazítás. Sry :-)
  • Sati84
    És jön a következő hamarosan, már renderelődik a második része a kétrészes videónak!
  • Doomista
    jó hir,sok sikert ! :)
  • Neoncsoves
    Jelentem, hogy a fordítás 1/3adával készen vagyok.
  • Neoncsoves
    Van egy jó hírem!
    Megvan a felszerelés (legújabb Sony Vegas, Total Video Converter, kodekek, meg persze az ANGOL nyelvű videó.).
    Ez annyit jelent, hogy valószínűleg a hétvégén (?) vagy a jövőhét elején lesz egy meglepi:)
  • Fantos
    akkor írok valamit:
    ez a Game Over rohadt optimalizálatlan :C
    egyszerüen nemtom a castlevania végén Simon utáni bosst legyőzni mert fagy össze-vissza
  • nonicks
    na mi a fene?jó ideje nincs új videó! újabb technikai malőr?
  • Fantos
    ó köszönöm
  • Doomista
    de adok,tessék !
  • Fantos
    valami direkt linket nem adnál? nem találom ezen az oldalon
  • Doomista
    mi a helyzet sati ? :)

nemrég jött ki egy AVGN játék,szrtm krv jó lett,mindenkinek ajánlom hogy töltse le és tolja ki ! :D egy rajongó készitette,nem kis munka...
    AVGN: Game Over
  • Sati84
    Üdv!

Most telepítettem újra az XP-met, tápgondom is volt, meg vinyóm is halt meg most, úgyhogy most éledezek. Biztosat nem tudok ígérni, de szerintem jövő hétvége!
  • kovi04
    Biztos nagyon elfoglalt vagy, de remélem nem bánod ha megkérdezem, hogy mikor lesz időd megcsinálni a következő fordítást ?
  • Sati84
    Maradunk a hétvégi tempónál, ill. karácsony körül azért több időm lesz :-)
  • sweech
    ne unatkozz már ennyire
  • Neoncsoves
    amikor lesz kedve meg ideje
  • mama 2
    De mikor jön az új S@ti?
  • Fantos
    nyeheheheee jó lett
  • Sati84
    Igen, az jön majd...