363
A kedvenc játékkritikusunk videói magyar felirattal.
-
Neoncsoves #323 kicsit kihalt a topik. srácok, meglett a középfokú komplett nyelvvizsgám, szóval ennek örömére lehet, hogy fordítok 1 videót... -
Mondjuk az IndaVideóra csak nem jönnek utánam... Készítem magam fel, hogy visszatöltöm majd őket... -
"Screw you!"? -
Mi is. Be is szóltam a Screw Attack Entertainment-nek emailben akkorát hogy még bánom is :D -
Még a kiakadás fázisában vagyok... -
ROW ROW FIGHT DA POWA. -
Én is írtam mailt, nem válaszoltak. -
Kis információ a YouTube-ról...
Úgyhogy keresek másik videomegosztót és folytatom. De most nagyon dühös vagyok.
I'll be back! -
Neoncsoves #315 de, írtam is annak emailt... -
de nem volt valami ilyesmi hogy jelentkezni lehet ha valaki saját nyelvére akarja lefordítani? -
Neoncsoves #313 valahogy éreztem, hogy gond lesz a copyright miatt... Majd nyáron lelevelezem velük, hogy én csak azt akarom elérni, hogy Magyarországon még nagyobb rajongótáboruk legyen... Most nincs túl sok kedvem ehhez. Miután a szerzői-jogbaszás el lesz intézve, elkezdek új videókat csinálni. Azt, hogy hányat, s mikor adok ki... titok :) legyen meglepi -
és az infó eljő, de az emberek nem lettek boldogabbak :( -
Neoncsoves #311 Screw Attack Entertainment youtubenak reklamációt küldött a szerzői jogot illetően... minden SAE-s AVGN-es vidit törölnöm kell... :( -
gondolom abbalett hagyva... vmi infó jöhetne:D -
na mivan? -
Nekem kimondottan tetszett így is, ágyból fekve is kényelmesen eltudtam olvasni.
Köszi a munkákat ismét! -
Egy-két ponttal azért még lehet, hogy kisebbre veszem... -

ismét überjó lett!csak a felirat kicsit belogott alul :D de érthető hogy ha kisebbre raknád akkor meg már látni alig lehetne :D
-
Na vééééééééééégre...
ELső rész
Második rész
-
Köszi!
Hülye jútúb... Az első rész még processing, a második már live...
Majd a linkek akkor jönnek, ha rendesen be tudom rakni mindkét részt. Sry :-)
-
grat a diplomához :) -
Egyébként államvizsgám meg diplomaátadóm volt, és kellett a lazítás. Sry :-) -
És jön a következő hamarosan, már renderelődik a második része a kétrészes videónak! -
jó hir,sok sikert ! :) -
Neoncsoves #299 Jelentem, hogy a fordítás 1/3adával készen vagyok. -
Neoncsoves #298 Van egy jó hírem!
Megvan a felszerelés (legújabb Sony Vegas, Total Video Converter, kodekek, meg persze az ANGOL nyelvű videó.).
Ez annyit jelent, hogy valószínűleg a hétvégén (?) vagy a jövőhét elején lesz egy meglepi:) -
akkor írok valamit:
ez a Game Over rohadt optimalizálatlan :C
egyszerüen nemtom a castlevania végén Simon utáni bosst legyőzni mert fagy össze-vissza -
na mi a fene?jó ideje nincs új videó! újabb technikai malőr? -
ó köszönöm -
de adok,tessék ! -
valami direkt linket nem adnál? nem találom ezen az oldalon -
mi a helyzet sati ? :)
nemrég jött ki egy AVGN játék,szrtm krv jó lett,mindenkinek ajánlom hogy töltse le és tolja ki ! :D egy rajongó készitette,nem kis munka...
AVGN: Game Over -
Üdv!
Most telepítettem újra az XP-met, tápgondom is volt, meg vinyóm is halt meg most, úgyhogy most éledezek. Biztosat nem tudok ígérni, de szerintem jövő hétvége! -
kovi04 #290 Biztos nagyon elfoglalt vagy, de remélem nem bánod ha megkérdezem, hogy mikor lesz időd megcsinálni a következő fordítást ? -
Maradunk a hétvégi tempónál, ill. karácsony körül azért több időm lesz :-) -
ne unatkozz már ennyire -
Neoncsoves #287 amikor lesz kedve meg ideje -
De mikor jön az új S@ti? -
nyeheheheee jó lett
-
Igen, az jön majd...