Angry Video Game Nerd magyarul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EnZsolt
<#worship>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Doomista
angoltanár vagy ?:D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Sati84
Azt majd meglátjuk. A lehetõségekhez képest azért jó lenne minél elõbb beérni a sorozatot :-)

De persze angolt is tanítok, meg szakdolgozat, meg ez meg az, szóval van más dolgom is... <#wink>

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Doomista
akkor irány nosztalgiázni :)
ide
régi nintendos játékok vannak fennt az oldalon,már mind1iket kiprobáltam,amelyiket avgn is ^^ télleg durva :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

EnZsolt
Te jó ég, mennyit nyomtam én a Teenage Mutant Ninja Turtles-szel :) Az elektromos növények tényleg nagyon kemény volt :D Mégis mennyire élveztem, akármilyen nehéz volt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kmarha
király vagy :D

De ez a AVGN rész is az.. a csóka kezd belejönni :D Nemrég néztem meg az Indy tetralógiás részt (illetve 3 szar, 1 jó bemutatást), így látom már hova fog fejlödni ez az egész. Jó lesz ez igy nagyon :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Doomista
1 hét / 3 videó max szerintem elég lesz :D

Sati84
Hát, ha lesz rá idõm, akkor igen.
De még nem tudom, hogy mennyit leszek holnap otthon. Meg aztán folytatnom kéne a szakdolgozatomat is, meg ilyesmik.

De azért igyekszem!

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Doomista
és holnap jön a következö rész ? vagyis mindennapra 1 rész ? vagy hogy tervezed ? :)

Sati84
Köszi!

Hát nem tudom, én FIFA 07-eztem, miközben töltõdött fel. Ki kell ereszteni a gõzt. <#vigyor>

Doomista
jó volt,gz
2. voltam aki megnézi^^
vajon ki lehetett az elsö :D

Sati84
Na, végülis csak fent van...

Fantos
take volt, grat
és 11-ik vagyok aki megnézi<#buck>

bujcsik555
je uj vidi :D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Doomista
mert te 3 éve vagy regizve sg-re,a többiek meg késöbb lettek regizve :D

Fantos
mért én?:P

Doomista
majd kárpotol érte Fantos :D

Sati84
Már töltõdik felfelé az új rész.
Hú, ezzel nagyon megszenvedtem... Hogy ezt hányszor kellett konvertálni, idõzíteni, szöszölni...

Sati84
Most leírtam az összes szöveget újra, újra be fogom idõzíteni a feliratokat, szóval még pár óra. Remélem, még ma felkerül...

trick daddy
Kiri lett a fordítás<#eljen> . Veszélyes a pali <#buck> , kedvencem a tapsi-hapsis rész az naon odabasz.

Sati84
Basszus, valami gebasz van a projektfájllal, már több órája szenvedek vele, de mindig végzetes hibával crashel a Vegas...

FUCK!

Most újra kell csinálnom az egészet, úgyhogy még pár óra lesz. Türelem.

What a shitload of fuck!

Fantos
hát igen amikor azt a fejretehetõ mikrofonos vackot mutatja akkor " FUCK FUCK FUCK FUCK.... meg keveri egy másik szóval

Doomista
#89-90
hol változatosan beszél,hol nem ^^ am azért kis angol tudással is lehet kb a negyed részét érteni a videonak szerencsére :D

nonicks
amúgy elhiszed hogy nem ennyire változatosan beszél? szerintem csak Sati csinálja ilyen változatosra :D:D:D(pl: 5szõr ugyan az hogy FUCK FUCK FUCK FUCK -t nem hiszem hogy mindig ugyanak annak fordítja)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fantos
tévedsz láttam mindent csak kurva szar vagyok angolból eddig nem hittem hogy ENNYIRE változatosan tud beszélni egyébként a shit-bõl hogy lett "azt a kurva"? nem mintha bele akarnék szólni csak ez fura :D

nonicks
Mennyi idõ még amig fent lesz az új videó?

Doomista
nemtom de ugy érzem te még csak a magyar verziosokat láttad igaz ? ha igen,akkor elöre szolok,hogy egyre jobb lesz :) ezek még nagyon lightosak,utána nagyon....iszonyat...krv jók lesznek ! kiadta belölem avgn a sirogörcsöt is :D

Fantos
rohadt nagy egy percig folyamatosan szidja majd felnéz:"Ja és nem szeretem" kurvanagy!!4 XDDDDD

Doomista
vazd ott a " :DDD " betû nézd már meg ^^
ha ugy irtam volna hogy hova sietsz ? akkor hangzott volna komolynak ^^

nonicks
akkor miért kérdezel ilyet:"hova sietsz ? :DDD "

Doomista
nem mondasz ujat :)

nonicks
nem 5 videója van az aVGN-nek...

Doomista
hova sietsz ? :DDD

Sati84
Renderelõdik az új videó... Pár óra és fel is töltõdik majd!

Doomista
ah krv nagy rész volt,magyarositás is fasza lett,ismét grat <#eljen>
aki ezen a videon nem röhög be az nem ember :D

Doomista
<#worship>

Sati84
Éééés live!

Íme az ötödik rész. Enjoy!

Sati84
Már fent van, de még processing...

Fantos
10-ik?:P

LasDen
én meg leszek az X. aki megnézi...... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Énvagyokazapád
sztem se

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

nonicks
nem biztos az!

Fantos
én meg ezekszerint a második érdemes lessz ébren maradnom addig

Doomista
akkor én leszek az elsö aki megnézi :D

Sati84
Na, megvan, már renderelõdik...

Sati84
Hehe, hát ja, szinkronizálásra nem vállalkozom, és nem csak azért, mert akkor utolérne a népharag és nyílt utcán lincselnétek meg teljesen jogosan, hanem azért is, mert baromság. It would fuckin' suck! :-)

Készül az új videó, már nagyon a végén tartok, csak még a végsõ káromkodásfüzéren gondolkodok. Szellemileg megterhelõ ám :-)

nonicks
elöbb utóbb minden bizonyal eljut de szerintem csak olvasni fogjuk a poénokat :D

Doomista
hát nem,de egyszer ide is eljut sati barátunk biztos,és magyarul lehet hallani az örületes beteges poénokat :D

nonicks
xD nem is Sati írta hogy új videó xD

hen-tes
de ez nem magyar, bázki. :@

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/