363
A kedvenc játékkritikusunk videói magyar felirattal.
  • Doomista
    csak 0:00tol lesz.
    uj avgn video
  • hen-tes
    Hétvége van.
  • Doomista
    ok akkor hétvégén ! de akkor 1 nap 2 video ! xD
  • Sati84
    Hehe, az már bőven felsőfokú szint :-)

Egyébként nem rajtam múlik, hogy milyen nyelvvizsgát írnak majd, ezt ők megoldják, én csak segítek ;-)

És nem, ma sem lesz videó. Szerintem a hétvégékre fog korlátozódni a projekt...
  • Doomista

ez már surolja a "kihasználás" fokozatot :D
  • hen-tes
    Jó feladat lenne nekik egy-egy rész lefordítása. :p
    Kössük össze a hasznost számunkra kellemessel. :D
  • Doomista
    akkor 5ös nyelvvizsgát fognak irni :D
  • Sati84
    Hát, azt nem mondanám, de van pár tanítványom, akiket nyelvvizsgára készítek fel.

És nem, ma nem lesz videó, elég későn értem haza, és kellett írnom pár oktatóanyagot. Úgyhogy türelem! :-)
  • Doomista
    mára akkor nem várhato video ?:D
  • Doomista
    nm :)) van mariobol is vagy 5 fajta,az egyiknél 100%ban beakadtam,3 orán át nem jutottam tovább,feladtam :D meg vannak több személyes játékok is mint például a CONTRA ... ez csapat munkás játék,cousinommal szoktuk tolni és nem is olyan egyszerü ! pedig csak a 2. pályán voltunk,de tovább nem jutottunk. jo szorakozást :DD
  • EnZsolt
  • Doomista
    angoltanár vagy ?:D
  • Sati84
    Azt majd meglátjuk. A lehetőségekhez képest azért jó lenne minél előbb beérni a sorozatot :-)

De persze angolt is tanítok, meg szakdolgozat, meg ez meg az, szóval van más dolgom is...
  • Doomista
    akkor irány nosztalgiázni :)
    ide
    régi nintendos játékok vannak fennt az oldalon,már mind1iket kiprobáltam,amelyiket avgn is ^^ télleg durva :D
  • EnZsolt
    Te jó ég, mennyit nyomtam én a Teenage Mutant Ninja Turtles-szel :) Az elektromos növények tényleg nagyon kemény volt :D Mégis mennyire élveztem, akármilyen nehéz volt.
  • Kmarha
    király vagy :D

De ez a AVGN rész is az.. a csóka kezd belejönni :D Nemrég néztem meg az Indy tetralógiás részt (illetve 3 szar, 1 jó bemutatást), így látom már hova fog fejlödni ez az egész. Jó lesz ez igy nagyon :D
  • Doomista
    1 hét / 3 videó max szerintem elég lesz :D
  • Sati84
    Hát, ha lesz rá időm, akkor igen.
    De még nem tudom, hogy mennyit leszek holnap otthon. Meg aztán folytatnom kéne a szakdolgozatomat is, meg ilyesmik.

De azért igyekszem!
  • Doomista
    és holnap jön a következö rész ? vagyis mindennapra 1 rész ? vagy hogy tervezed ? :)
  • Sati84
    Köszi!

Hát nem tudom, én FIFA 07-eztem, miközben töltődött fel. Ki kell ereszteni a gőzt.
  • Doomista
    jó volt,gz
    2. voltam aki megnézi^^
    vajon ki lehetett az elsö :D
  • Sati84
    Na, végülis csak fent van...
  • Fantos
    take volt, grat
    és 11-ik vagyok aki megnézi
  • bujcsik555
    je uj vidi :D
  • Doomista
    mert te 3 éve vagy regizve sg-re,a többiek meg késöbb lettek regizve :D
  • Fantos
    mért én?:P
  • Doomista
    majd kárpotol érte Fantos :D
  • Sati84
    Már töltődik felfelé az új rész.
    Hú, ezzel nagyon megszenvedtem... Hogy ezt hányszor kellett konvertálni, időzíteni, szöszölni...
  • Sati84
    Most leírtam az összes szöveget újra, újra be fogom időzíteni a feliratokat, szóval még pár óra. Remélem, még ma felkerül...
  • trick daddy
    Kiri lett a fordítás . Veszélyes a pali , kedvencem a tapsi-hapsis rész az naon odabasz.
  • Sati84
    Basszus, valami gebasz van a projektfájllal, már több órája szenvedek vele, de mindig végzetes hibával crashel a Vegas...

FUCK!

Most újra kell csinálnom az egészet, úgyhogy még pár óra lesz. Türelem.

What a shitload of fuck!
  • Fantos
    hát igen amikor azt a fejretehető mikrofonos vackot mutatja akkor " FUCK FUCK FUCK FUCK.... meg keveri egy másik szóval
  • Doomista
    #89-90
    hol változatosan beszél,hol nem ^^ am azért kis angol tudással is lehet kb a negyed részét érteni a videonak szerencsére :D
  • nonicks
    amúgy elhiszed hogy nem ennyire változatosan beszél? szerintem csak Sati csinálja ilyen változatosra :D:D:D(pl: 5szőr ugyan az hogy FUCK FUCK FUCK FUCK -t nem hiszem hogy mindig ugyanak annak fordítja)
  • Fantos
    tévedsz láttam mindent csak kurva szar vagyok angolból eddig nem hittem hogy ENNYIRE változatosan tud beszélni egyébként a shit-ből hogy lett "azt a kurva"? nem mintha bele akarnék szólni csak ez fura :D
  • nonicks
    Mennyi idő még amig fent lesz az új videó?
  • Doomista
    nemtom de ugy érzem te még csak a magyar verziosokat láttad igaz ? ha igen,akkor elöre szolok,hogy egyre jobb lesz :) ezek még nagyon lightosak,utána nagyon....iszonyat...krv jók lesznek ! kiadta belölem avgn a sirogörcsöt is :D
  • Fantos
    rohadt nagy egy percig folyamatosan szidja majd felnéz:"Ja és nem szeretem" kurvanagy!!4 XDDDDD
  • Doomista
    vazd ott a " :DDD " betű nézd már meg ^^
    ha ugy irtam volna hogy hova sietsz ? akkor hangzott volna komolynak ^^
  • nonicks
    akkor miért kérdezel ilyet:"hova sietsz ? :DDD "