252
Fogmosás :o)
  • Máté94
    Azt hittem,hogy senki se ismeri de azért látom,hogy valaki tudja miről beszélek:D
  • solo
    Visszamennyé'!
    Muteromhoz ahogy belépsz almakereső radar van
  • tigeroo
    :D

amúgy maszekban rohadt drága minden. dehát a fogat muszáj ápolni!
    inkább mos ttörődöm vele nemfogok komplett koronát csináltatni százezrekért
    gondolkoztam régen azon hogy fogtechnikusnak menjek-e :D

• solo
    Ott a pont, jókis amcsi cumó, én is ezt használom, de sajna a fogkefét legutoljára motorblokk takarÍtásra használtam, szóval most aquafresf szarságom van: S
  • Aquir
    minden nap egy alma,
    az orvost távol tartja :)

(feltéve ha jól célzol)
  • Máté94
    Én AMWAY Glister fogkrémmel mosom a fogaimat és annak fogkeféjével.
    Minden nap egyszer.Este.:)
    Lukas fogam nem volt ez alatt a 14 év alatt remélem nem is lesz.Dédnagyapámnak megvolt az összes foga mikor meghalt.

• solo
    Nemossatok fogat, rothadjon a fogatok, aztán jöjjetek mutterhoz, ő megcsinálja a fogatok, és belőlletek lesz új gépem^^
    Kis ingyen reklám.XD

Amúgy, félretéve a szót.
    Én napi 1 jobbesetben 2 szer de alaposan mosok fogat...
    Mutter sajna rászoktatott..15 évig hibamentesek voltak a fogaim, most is csak azért van javÍtva, mert haver kiverte az egyiket egy kulccsal:@
    Ha tehetem akkor eszek egy karalábét, vagy répát, attól függ nagymuter mit hoz a piecról..
  • tommyg
  • Máté94
    FAV!
  • tigeroo
    mostis egy almát rágcsálok (tisztítja a fogakat) utána megyek is megmosni:)
  • tigeroo
    Hali!

Fogászat topic ugyan van, de az magáról az intézményről szól, nem pedig a fogainkról.
    Még nemnagyon láttam ilyen témát,szóval itt főként a fogmosási szokásokat tárgyalhatnánk meg hogy ki hogyan ápolja a fogakat.
    Milyen Fogkrémmel, fogkefével, esetleg fogselyemmel (vagy téglával), milyen egyéb cuccokat használhat a fogmosó kollega (szájvíz, fogfehérítő szerek...) és naponta hányszor mos fogat, és van-e valamilyen probléma a fogával.

Kezdem: Naponta 2x mosok fogat ha tehetem (na jó az esti néha kimarad de sokszor a nap közepén is megmosom)
    Sajna volt egy idő amikor hanyagoltam kicsit már megsárgultak főleg elől :l Majd kipróbálok vmi csodafogkrémet a tévéből
    Úgy 6-7 éve volt fogszabályzóm is (esti - berakós), mert a kapafog meletti 2 pár fog hülyén állt oldalrafele... nagyon utáltam kiszáradt a szájpadlásom reggelre, kiesett, fulladozás stb.
    Lustaságból abbahagytam a hordását... de pár év múlva beállt a helyére, a mosolyom tisza sárm azóta DD:
    Fogászaton utoljára kb. fél éve voltam, azt mondták hogy egészségesek a fogaim (3 tömésem van még régebbről). Szeretném ha így maradna minden, anyumnak már meg kelett csináltatni a fogsorát. Sokba is van meg...olyan amilyen :D