Fogmosó topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak már elég jó segédábrák, amik megmutatják hogyan kellene, nézz meg egyet.
Akik helytelenül mosnak fogat (mint pl. a fog tövénél az íny közelében, elõre-hátra sikálnak, nem pedig függõlegesen) azok többet ártanak a foguknak a mosással, mintha nem mosnák...
Emellett nem izomból kell mosni a fogat, mert az szintén nem jó.
A fog fehérítés meg egy kreténség (mint ahogy már azt elõttem a fogorvos édesanyával rendelkezõ topiclakó is leírta).
Vannak ugyan jellemtelen fogorvosok, akik megcsinálják, mert nekik csak a pénz számít. És azontúl a túlzottan fehér fogak sztm roppant természetellenesen virítanak a szájban, de hát kinek mi.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
vélemény?
Az a baj, hogy nagyon megoszlanak a vélemények, ha valaki már csinált ilyen, hálás lennék egy kis véleményért😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Volt egy idõ, amikor én kicsit ritkábban mostam, de semmi bajuk a fogaimnak. Vagy azért, mert ennek a nagymamámnak a fogait örököltem, vagy pedig azért, mert nem bírom elviselni, ha evés után nem iszom. Pár éve még komolyan nem voltam hajlandó semmit enni úgy, hogy ha tudtam, hogy nem fogok rá tudni inni valamit pár percen belül, mert nem bírtam elviselni, ha kaja ízû marad a szám. És lehet, hogy ez valamilyen szinten ellensúlyozta azt, hogy akkoriban ritkábban mostam a fogam.
De biztos van valami, mert egy barátom is ritkábban mosta régebben, és szét is ment neki nagyon egy csomó foga, csak fél oldalon tud enni.
tavaly is történt "volna" velem hasonló. az én fogaimnak érdekes a szerkezete, vagy nemtom, de...
fogorvosnõ mondta egyik fogamra, hogy ezt be kell tömni, mert lyukas.
Elmentem aztán vele egy másik (férfi) fogorvoshoz, nézegette percekig, aztán azt mondta hogy õ szívesen betömi, csakhogy ezen lyuk nincsen...
az én fogorvosnõmnek meg a jó édes kurva anyját, hogy 14 éves koromban betömte 3 fogamat, amiknek semmi bajuk nem volt.
egészen addig.
minden pontot átmosok, de kábé összevissza, rendszertelenül megdörzsölöm mindenhol, általában 20-30 másodperc alatt letudom, és izomból dörzsölöm, mint az állat 😄
nincs türelmem hozzá.
a kefék szarrá mennek a fogaimon elég hamar.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
egyébként suliidõben reggelente is mosom mindig, nyáriszünetben csak akkor, ha kedvem van.
ja, meg mielõtt barátnõmmel találkozok xD
volt olyan nap hogy 4 fogmosás is összejött.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
átlagos suli nap 2x, reggel és este, de most nyár van, és ugyanaz a szitu mint lejjebb, felkelek délben, akkor még bekapok valamit, kéne fogatmosni, de van hogy ez igy kiesik, de he elmegyek itthonról mindig megmosom. este szoktam, de van hogy "a faszom inkább alszok majd reggel jobban(ugyanis hát túloldalán van a cucc és közben még van lépcsõ is ami recseg meg riaszto stbstb)"... egy fogmosás kb 4-5 perc is, de a nyelvem kb a fele. ti szoktátok a nyelveteket mosni?
Am én napi egyszer mosok,ha nincsen suli,ha megyek valahova általában megmosom.Volt rendes fogszabályzóm,a fogaim visszaálltak,a fogorvosnõnek a jó édes kurva anyját,hogy levette korán.Szét is baszta a fogaimat,van,hogy felül a fog hátuljába az alsó fog beleér,és ilyenkor a nyelvemmel tolom ki :C Remélem fogorvosnéni azóta megpusztult valami szörnyû betegségben.Amúgy lyuk még csak tejfogamban volt,rendesben nem,nem fehérek a fogaim,de engem nem zavarnak,meg annyira nem is sárgák.
Az a helyzet, hogy lesz ez még 24 is pár év alatt. Egyébként meg még mindig nem lenne neked se akár, ha mosnál mindig.
púúúúú
Én is csak ha olyanom van xD vagy olyat ettem.
És érdekes hogy eddig mégcsak 4 szuvas fogam volt.És nem sárgák a fogaim.
Öcsémnek 10 éves koráig 3 fogát húzták és vagy 5öt tömtek...
pedig õ meg minden reggel mosta : ))
Csináltak egy olyan tesztet, hogy rövid idõre boktak egy pohár colaba egy fogat, mikor kivették a fog elég érdekesen nézett ki. :S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
:3
Amúgy meg megoszlik a dolog van ahol az ínyen keresztül van ahol meg a zománcon keresztül, teljesen mindegy. A lényeg érthetõ szerintem, de örülök hogy ez fogott meg téged fõként a kommentben. ^^
2. Egy normális fogorvos azzal kezdi az okítást, hogy "Mindegy milyen fogkrémmel és fogkefével mosol fogat, ha alaposan megmosod."
3. A reklámok által keltett marhaságok, hogy beépül a fogzománcon keresztül stb.. faxság mert hogy ha a zománcon keresztül bármi is beépül alapból baj lenne.
Amúgy ötletnek nem rossz a topic, látható, hogy az emberek egy kisebb százaléka mennyire higénikus ezen a téren.
Mellékesen én napi háromszor, még is van 5 húzott fogam ami pótolva is lett és kettõ tömött. 22 évesen, köszi puszi.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.