Fogmosó topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énis pl. ha nem nyitom meg a topicot, akkor valszeg almázás után mosnék fogat ma este is...
meg lehet hogy neki nincs kellemetlen szájszaga, szerencsés (meg az õ magánügye). ismerek olyat aki mindig mossa a fogát + rágózik de kb. olyan mintha rohadna a bele amikor beszél <#idiota>#idiota>
Azért is van a "nyugdíjas" buszokon olyan bûz. A sok vénember megszokta már a fürdés nélküli állapotot és azt hiszik, hogy a mai modern ember el bírja azt a szagot viselni, ami nekik örök életükben természetes volt. Persze nem veszik észre, hogy bûzlenek...
Az egészséges fog genetikai dolog. Én például sokat mosok fogat, mégis sok tömött fogam van, genetikai pech. :| Valakinek szerencséje van ez ügyben. De én elsõsorban a bûzös lehelletrõl beszélek. Ha Hayni tovább gyakorolja ezt a fogmosástalan állapotot, akkor a háta mögött mindenki összesúg (hamár most meg nem teszik), hogy ejj, de büdös ennek a szája, fúj, stb....eltávolodnak tõle. Ez az õ kárára vállik, deha õt nem érdekli, hogy mindenki undorítónak tartja ezt a dolgot, az is az õ baja. 😊)
Ez hogy lehet?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Blend-a-med Complete Night
Kb. 5 éve használom csak reggel, mert éjszaka sokat nassolok, reggel meg nem szeretek enni d.u. 1-ig, így szépen akkor hat.
Valamiért biztos jól mûködik, mert nagyon fehér és erõs fogaim vannak. Évente letámadom a fogdokit, aki kiröhögi a fogkrémem és hümmögve konstatálja, hogy tökéletesek a fogaim.
Azért õ ajánlj egy jobbat... LÁL -.-
Ja, fogkefébõl mindig váltogatok, de mindig valami nagy márka manuális fogkeféjét veszem, szigorúan medium erõsségtõl felfelé.
Fogselymet is használok, hetente 2-3 alkalommal, hol Oral-B (nem túl jó mert elég vastag), holt Sensodyne-t /perfect, bejött/.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
moralosan újat nemmondtál :]
púúúúú
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
után a fogkrém iszonyatosan kimarja a számat. a fogkrém, szájviz minden,a létezõ összes fogkrémet kipróbáltam már, mindegyik kimarja..pár hónapja elmex fogkrémmel mosom, eddig ez marta ki a legkevésbé ,de mindig bekell kenni a számat iylen szájkenõccsel vagy mivel.. különben fájik.. esetleg valaki valami tipp? 1éve van ilyen problémám elõtte soha nem volt.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ettõl függetlenül, pasiban mindig érdekelnek a fogai, és kizáró ok is ha nem megfelõek 😄DD szóval jólmegcsinálom 😊
Amúgy tisztában vagyok vele hogy kellene.
A fogorvos is mondta hogy ilyen szép fogakat nem kellene a lustaság miatt tönkretenni :///
Ettõl függetlenül igazuk van. Nagyon nem jó, ha napokig nem mosol fogat. Mondjuk nekem volt egy ismerõsöm, aki saját bevallása szerint hónapokig nem mosott......hozzá képest tisztaságmániás vagy <#idiota>#idiota>
Figyeltem, hogy elsõ hozzászólásodban még azt írtad, hogy :
"Sokan cikinek tartják bevallani hogy nem mosnak fogat xD
Én is csak ha olyanom van xD vagy olyat ettem." -magyarul nagy ritkán mosol fogat. Ebbõl az derült ki. Majd jött pár szöveg másoktól, hogy gáz, szégyen stb...
Akkor már következõ hozzászólásodban megváltoztattad: "egy héten min egyszer xD"-re
Majd miután többen is beszóltak, akkor már megváltoztattad ezt a kijelentésedet: "2 naponta mosom.."-ra.
Csak így tovább, és a végén azt is leírhatod majd, hogy naponta mosol 3-szor fogat. A kezdeti beszólásod után ez nagy haladás lenne. 😄D
Remélem, a való életben is ilyen hamar fogod megváltoztatni a tisztálkodási szokásaidat. A te érdekedben bizakodom benne....
Amúgy nekem a mandulám volt lyukacsos,és elvileg abba beleragadt a kaja,és ott rohadt benne,de mégse volt büdös a szám<#fejvakaras>#fejvakaras> De kivették,a mûtét meg jó móka volt,csak utána szar 1 hétig😄