Fogmosó topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
énis ismerek ilyent de nemjöttem még rá mibaja van, lehet vami gyomor bigyója van azt azért áramlik a szharszag 😄

tigeroo
...ték...!
tigeroo
hopp...várd ki a végét...
tigeroo
lehet hogy most hajni változtatott a gondolkodásán és a jövõben napi 5x fog fogat mosni😊

énis pl. ha nem nyitom meg a topicot, akkor valszeg almázás után mosnék fogat ma este is...

meg lehet hogy neki nincs kellemetlen szájszaga, szerencsés (meg az õ magánügye). ismerek olyat aki mindig mossa a fogát + rágózik de kb. olyan mintha rohadna a bele amikor beszél <#idiota>
Sugam
igenis fõnök úr!

tigeroo
nah jo most hagyjátok abba. nem óvoda ez!
😄😄😄😄
n3whous3
AS:A:SDAD:S

púúúúú

Sugam
nemmintha érdekelne az egész nyavajgása. de látom már mindenki nyúzza gondoltam emgadom a kegyelem döfést 😄

Már nem meri azt mondani hogy nem :p

de ugye furdeni szoktál naponta ?
Na milyen stílus ez?<#lama>

Sugam
majd kirohad a pofád 😄

<#fejvakaras><#shakehead>

reménytelen....<#shakehead>

Hayni
(nem érti meg hogy semmi baj a lehelletemmel xD de sebaj. okos enged Hajnalka szenved. 😊 nem vitázom, mindenki úgy tisztálkodik ahogyan azt szeretné 😊 nem vitázom 😊 de légyszi felejtsd el a velem való példálózást.Ksözönöm.Puszi. jah nem mert fújdeundi?nem mosok minden nap 3x fogat 😄DDDDDDD )
n3whous3
:-||||

púúúúú

te dolgod 😊)

Hayni
(ezzel mit magyaráztam ki 😄?? csak mondta hogy akkor még nem roncsolta semmi a fogakat 😄D mondtam rá hogy az enyémet most sem 😊<#fejvakaras>
Akkor még nem igazán foglalkoztak az emberek a tisztasággal, így nem vették észre egymás büdös lehelletét.
Azért is van a "nyugdíjas" buszokon olyan bûz. A sok vénember megszokta már a fürdés nélküli állapotot és azt hiszik, hogy a mai modern ember el bírja azt a szagot viselni, ami nekik örök életükben természetes volt. Persze nem veszik észre, hogy bûzlenek...
Az egészséges fog genetikai dolog. Én például sokat mosok fogat, mégis sok tömött fogam van, genetikai pech. :| Valakinek szerencséje van ez ügyben. De én elsõsorban a bûzös lehelletrõl beszélek. Ha Hayni tovább gyakorolja ezt a fogmosástalan állapotot, akkor a háta mögött mindenki összesúg (hamár most meg nem teszik), hogy ejj, de büdös ennek a szája, fúj, stb....eltávolodnak tõle. Ez az õ kárára vállik, deha õt nem érdekli, hogy mindenki undorítónak tartja ezt a dolgot, az is az õ baja. 😊)

de ted hozza hogy olyan budos volt a szája mint 1 rokalyuk 😄
persze... már nem magyarázod ki magad <#nezze><#hehe>

Hayni
( gyûlölöm a csokit, az édességet,az összeset,tejszinhabot, tejtermékeket,kólát,csipõs cuccost, tökre mint egy spec diétás 😊 szal az enyém sincs semmi ilyennek kitéve. 😊
tigeroo
akkor még nem volt se kóla se semmi ilyen káros bizbasz
SötétBarom
Öregapám életében nem mosott fogat, mégis amikor meghalt 70 éves korában, megvolt neki az összes, makulátlan állapotban...

Ez hogy lehet?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tinman

Blend-a-med Complete Night

Kb. 5 éve használom csak reggel, mert éjszaka sokat nassolok, reggel meg nem szeretek enni d.u. 1-ig, így szépen akkor hat.
Valamiért biztos jól mûködik, mert nagyon fehér és erõs fogaim vannak. Évente letámadom a fogdokit, aki kiröhögi a fogkrémem és hümmögve konstatálja, hogy tökéletesek a fogaim.

Azért õ ajánlj egy jobbat... LÁL -.-

Ja, fogkefébõl mindig váltogatok, de mindig valami nagy márka manuális fogkeféjét veszem, szigorúan medium erõsségtõl felfelé.

Fogselymet is használok, hetente 2-3 alkalommal, hol Oral-B (nem túl jó mert elég vastag), holt Sensodyne-t /perfect, bejött/.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

van hogy a sarga fog nem az apolatlansag miatt van de az ellen is lehet tenni ott van a fogfehéritõõõõ !!
<#idiota> am csak ugy mondom férfi szemmel hogy én ahogy kinyitja 1 csaj a száját 1bol fogait nezem es annal undoritobb nincs ha egy lanynak latni hogy apolatlanok a fogai <#bdead><#vomit>
Én is azt hittem, hogy az ínyed marja, eléggé úgy fogalmaztál :].

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

édesítõszer nem bassza a fogakat igaz?

n3whous3
keveset kenj akkor rá :-|

púúúúú

n3whous3
ja értem

púúúúú

Sugam
ajak probléma, (legalábbis gondolom?😄) énis szõlõzsir dologgal kenem attól mindig jobb, viszont azta zsiros szart a számon meg utálom 😄... á kész ördögi kör!
moralosan újat nemmondtál :]

Szerintem nem az ajka, hanem a szája a probléma (belül)

n3whous3
nekem is kiszárad vagy hogy mondjam tõle mosás után, de simán csak fogom és bekenem a számat szõlõzsírral :😊

púúúúú

fogorvosnál vótále'

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sugam
na beírom ide mi a problémám. minden fogmosás (napi 2x, ritkaságban 3x)
után a fogkrém iszonyatosan kimarja a számat. a fogkrém, szájviz minden,a létezõ összes fogkrémet kipróbáltam már, mindegyik kimarja..pár hónapja elmex fogkrémmel mosom, eddig ez marta ki a legkevésbé ,de mindig bekell kenni a számat iylen szájkenõccsel vagy mivel.. különben fájik.. esetleg valaki valami tipp? 1éve van ilyen problémám elõtte soha nem volt.

tigeroo
😄DDDDd

still funny
Rettenthető
Lehet rosszul tudom, de a bûzös lehellet eredhet a túlzott fogmosásból is -> ha rendszeresen reggel, délben, este mos valaki fogat, de egyszer az egyik, vagy ne adj kettõ kimarad, akkor bizony már jelentkezik (keményen) a bûz.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Hayni
Hát bármit is írnék, mentegetõzés lenne 😊
Ettõl függetlenül, pasiban mindig érdekelnek a fogai, és kizáró ok is ha nem megfelõek 😄DD szóval jólmegcsinálom 😊
Amúgy tisztában vagyok vele hogy kellene.
A fogorvos is mondta hogy ilyen szép fogakat nem kellene a lustaság miatt tönkretenni :///
Tetszik ez a hozzáállás 😊 Semmi megsértõdés, mosolyogva válaszolás.

Ettõl függetlenül igazuk van. Nagyon nem jó, ha napokig nem mosol fogat. Mondjuk nekem volt egy ismerõsöm, aki saját bevallása szerint hónapokig nem mosott......hozzá képest tisztaságmániás vagy <#idiota>

AMÚGY napi 2-szer biztos mosok fogat, bizonyos kaják után meg rögtön ha tudok... Colgate 360-am, meg egy Braun elektromosom is van, használom általában mindkettõt, öblítés után pedig szájvizet is szoktam használni...

Viccet tesznek félre általában, nem szót <#idiota>.

Hayni
nekem igazán mindegy hogy mit hiszel : )
Ez dejó! 😊)

Figyeltem, hogy elsõ hozzászólásodban még azt írtad, hogy :
"Sokan cikinek tartják bevallani hogy nem mosnak fogat xD
Én is csak ha olyanom van xD vagy olyat ettem."
-magyarul nagy ritkán mosol fogat. Ebbõl az derült ki. Majd jött pár szöveg másoktól, hogy gáz, szégyen stb...
Akkor már következõ hozzászólásodban megváltoztattad: "egy héten min egyszer xD"-re
Majd miután többen is beszóltak, akkor már megváltoztattad ezt a kijelentésedet: "2 naponta mosom.."-ra.

Csak így tovább, és a végén azt is leírhatod majd, hogy naponta mosol 3-szor fogat. A kezdeti beszólásod után ez nagy haladás lenne. 😄D
Remélem, a való életben is ilyen hamar fogod megváltoztatni a tisztálkodási szokásaidat. A te érdekedben bizakodom benne....

N1ggA
ne mossál fogat almaevés után, mert leszeded a zománcot!

Spread De Love!

bardocz
Mármint hátul rágjak?Na,ezt majd lehet kipróbálom.Szar,mert ugyebár ott egy lyuk van,és mindig a nyelvemmel kell kiszedni a beleragadt kaját.Mondjuk ez megy simán.

Amúgy nekem a mandulám volt lyukacsos,és elvileg abba beleragadt a kaja,és ott rohadt benne,de mégse volt büdös a szám<#fejvakaras> De kivették,a mûtét meg jó móka volt,csak utána szar 1 hétig😄
Máté94
<#eljen><#eljen>
szjuca
Rágózni kell. Nem kellemes, de rágózás közben az ínyed tolódik lefelé.