LHC: Kezdődik!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert mi lesz belõle, kihal a világ? Pont mint 2000-ben nem? vagy 99-ben a napfogyatkozáskor? ja bocs tudom akkor csak a 3. vháború tört ki...
Vagy ne adj isten kergemarhakórban vész el a világ? pont ahogy 5-8 éve jósoltak? Esetleg madárinfluenzába ahogy 1-2 éve rettegett a média?
Néha eszem-f@szom megáll az ilyen világvége hangulattól minden évben van vagy két esemény aminél divat világvégével félelmet generálni, közben meg sehol semi... Aki fél fogja meg a szék lábát.
Én megjósolom mi fog történni ha bekapcsolják. Semmi. Vagy bárki érez valami különöset magán amióta a cern megy? Hisz nem ma kezdte és nem ez lesz az elsõ ütköztetés...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
.
.
.
Ja bocs, de. Mer csak egy ilyen gyorsítónk van...Áhhh...Kib@szás. MONDJUK azt, hogy nem is evvót!!! Háha beveszik. Ha nem, akkor meg arréb ássuk be a földbe és onnét lövünk, hogy ne tuggyák bemérni (csak sok kubikos kell hozzá társadalmi melóban!). OJVÉ!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
USA: 9/11
EU: 9/10 ?
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Anno a hangsebbességet sem merték átlépni, mert nem tudták megjósolni mi történi. Ott is voltam mindenféle riasztó teoriák, de pusztán csak az történt, hogy lehagyták a hangot ami jó nagyot durrant <#hehe>#hehe>
Ha esetleg át tudják lépni a fénysebbességet, valószinûleg ua. lesz mint a hangsebbességnél. Elvileg elhagyja a látható fény tartományát (mert ugye lehagyja a fényt). Namost ez vagy látványos lesz, vagy nem.
Csak az ne legyen rágravírozva a kvarkokra hogy "made in china"
Végülis nem olyan nagy dolog ez. Van már ilyen csak itt nagyobb erõk dolgoznak
ezért esélyes hogy találunk újféle kvarkokat.
De a mi viágunkban csak kétféle kvark van a 6-bõl amit ismerünk az Up és a Down
Tehát lehet hogy a közemberekre ez még nagyon sokáig nem lessz semmilyen hatással.
"A gluonmezõ által közvetített erõ jellege is eltér az elektromos erõtõl. A távolodással nem csökken, hanem nõ. Nagy energiájú folyamatokban a gluonmezõ szétszakítható ugyan, de ez nem azt jelenti, hogy magányos kvarkhoz juthatunk. A gluonmezõ a vákuumból kvark-antikvark párt csal elõ, amit mi csak a mezonként tudunk kimutatni."
Na szerintem ez a nagyon izgalmas része ennek...
http://www.ibela.sulinet.hu/atomfizika/reszecske/kvark/kvark.htm
No para gyerekek <#hehe>#hehe> Nem lesz semmi gond. Ha meg mégis, azt úgy sem vesszük észre <#hehe>#hehe> Azért kiváncsi lennék, hogy be van -e biztositva egy pár kilótonnás atommal...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt hittem lesz még pár hónapom hátra.
Még utoljára bulizzátok ki magatokat, 9.10-én
MINDMEGHALUNK
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
(értelmeset nem tudok hozzászólni, mer' egy szót nem értek a cikkbõl <#vigyor3>#vigyor3> )
https://twitter.com/foodlfg
Windows 7
Nothing Ever Changes
Eddíg jó! - Mondta a zuhanó optimista a második emeletnél.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nekem van egy saját elméletem, hogy mivel "A 27 kilométeres gyûrû 1600 feletti mágnesének -271 Celsius fokot kellett elérnie, ezután 1400 elektromos tesztet hajtanak végre, hogy meggyõzõdjenek a rendszer tökéletes kábelezésérõl." ezért a 14 TeV-al összeütközött részecskék megnyitna egy dimenziókaput amin rengeteg sok csokifagylalt fog átömleni a nagy hideg miatt.
Ezt a dimenziókaput pedig nem fogják tudni elzárni így rövid idõn belül a földet teljesen ellepi a csokifagylalt és mind meg fogunk dögleni mint a rühes kutyák!
Minimum részecskefizikust akarok, hogy megcáfoljon és azt mondja ez lehetetlen.
Viszont amiket alapvetõen katonai célokra fejlesztettek ki, azoknak általában van civil alkalmazási módjuk is (pl. GPS)
\"...lámák kíméljenek.\"
"Megnyílik egy átjáró, és átjönnek a démonok! Ríltájm kvékezünk öcsém!XD <#violent>#violent>"
Ezen majdnem lefordultam a székrõl a munkahelyemen. 😄
Ha ebbõl bármi gond lehetne, akkor már jöttek volna õk:
<#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien>
Szerintem, ha van értelmes faj, és figyelnek minket, nem hagynák, hogy szétcsesszük a Galaktikát, na! 😄 Ide nem elég Múldõr meg Skálli! 😄
mindenesetre remélem egy közvetités lesz mert szeretném tudni mikor kell imátkozni a feketelyukak maitt.<#wilting>#wilting>
ezen kívül biztosan van még egy rakat dolog, amit kitaláltak tudósaink és ki akarnak próbálni. biztos nem olyan szinten mûködnek, hogy "na némá józsi, ha bedugom a vazscsövet a 6TeVótozs protonzsugárba, akkó világlik kissé a vége", szóval valószínûleg hasznosan költik el azokat az iszonyatos pénzeket. mint az iter, az is igen drága, per pill semmi kézzelfogható haszna nincs, de lehet 60 év múlva, az abból merített tapasztalatok alapján épülnek majd világszerte a fúziós erõmûvek tucatjai.
\"The voices are back... Excellent.\"
Azok elolvasták a cikket addig a részig, ahol szó esik arról, hogy az ütköztetett protonok esetleg mini feketelyukat hoznak létre 😊
Merthogy így épp kurvára nem tudják azon tudósok, hogy mi lesz. Várják bizonyos tételek beigazolódását a kísérletektõl. Aztán persze kérdés az, hogy mi lesz, ha valami egész mást találnak, amire nem számítottak...felelõst valszeg nem kell keresni, mert a környéken nem sokan maradnak életben 😊
talán jobb lenne ha ezt a pénzt is háborúkba ölnék? bár igaz, sok felfedezés meg pont annak köszönhetõ...

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Remélem, a többi számítás stimmel.
Kara kánként folytatom tanításom.
de komolyan nem írták le hogy ha nem katasztrófa lesz a vége, bízzunk benne hogy nem, mégis azon kívül hogy lesz pár DVDnyi adathalom, mit tudnak ezzel elérni?
\"The voices are back... Excellent.\"
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kezdjük szépen megvalósítani a saját kitalált történeteinket 😊 Sci-Fi rullz XD
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml