17438
-
#575 És mindegyik ment van 2-3 hétig... -
tomonor #574 lol, bill gates meg hitler, mi?
Amugy én most én hoznék egy szabályt ebbe a fórumba: ha a konzolosok ide nem a konzoljukkal lépnek fel a netre és írnak ide kommentet, akkor viszlát! -
#573 Szerintem tévedsz.Meg nem csak én szerintem.Arab terroristák,meg lázadó afrikaiak,na azok indulatosak. -
#572 Kockaság netovábbja avagy hogyan dobjunk ki 1millát...
-
Beni521 #571 azok voltak ilyen indulatosak nem? -
#570 persze ha olvasol híreket és pc-s vagy megérted miért van az a nagy feháborodás. -
#569 Nácik hogy kerülnek ide te szerencsétlen istenverte barom? -
tomonor #568 Láttátok már a legújabb témát? Az XBOX-bak leáldozott... -
#567 Meg a fizetések is... -
Beni521 #566 nem hiszek neked -
tomonor #565 azé mér a PÉCÉ A KIÁLYSÁG, és a konzól ném veszíí ki a vízbűl a zokszigént!!!4 -
Beni521 #564 olyan okosak ezek a PC fanatikusok, már attól is felidegesednek ha konzolt látnak, v ha szóba kerül :D tisztára mint a poroszok. v a nácik -
Beni521 #563 vagy szimplán leverte véletlenül -
#562 tudom de nagyon tetszett. bocsi csak ki kellett minden gőzt eresztenem. -
Beni521 #561 van az úgy... a 2. gép meg szerintem nem a box hibája hanem valami ps v pc fanatikus megvette, és összezúzta, láttam már ilyenre példát youtube-on :P -
Miskolc88 #560 aludj :) -
#559 na ennyi elég .azér jóbarátok vagyunk konzolosok ? :D -
-
Beni521 #557 jó, van rá vírus... de akkor sincs windowsos töltőképernyő -
Beni521 #556 mentéseknek bőven elég annyi másra meg nemkell... max demókra azt meg 1x végigviszed aztán törlöd is le -
#555 neszte Mac virus,am az igaz h nem fagy,nincs kékhalál -
Beni521 #554 miért szarok a konzolosok? -
#553 20 gigás vinyó ?
nem semmi.
persze, sokak szerint elég.
csak itt az a kérdés, hogy meddig... -
#552 Mac-en is megjelent a virus -
Beni521 #551 nemkell hozzá TV, elég egy monitor. és TV-ből is bőven elég a HD Ready, mert Full HD felbontást nem támogatnak (még). 547: 70 ezer Ft-ért már kapsz olyan XBOX-ot amihez van 20 gigás winyó, headset, gamepad, és xbox -
#550 Jeee az én képem a bannerba.
Szar konzolosok -
ricsimaster #549 Konzolon nem lehet dolgozni... ez a legfontosabb érv :) -
Beni521 #548 amikor az volt h a PC-m végleg összetéveszthető egy nagy rakás szarral, eljött az ideje egy új gép vásárlásának. Játékgép volt tervbe véve. 380.000 Ft-ért: ATI HD 3850 X2, 2,4 Ghz-s Core 2 Duo, 4 GB RAM. És ez csak a dobozt tartalmazta amit egyesek háznak mondanak. Végül iMac lett belőle ami 350.000 -ért: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz, ATi HD 2600 Pro, 4 GB RAM. Nem sokkal gyengébb, és 350 ezerért egy komplett gép, alapból tele 20 ezer forintos programokkal. ráadásul nem fagy le, nincs kékhalál, nincs vírusveszély, nincs windows töltőképernyő... Most ezek után nekem ne mondják h "Fhhúúú a PC a király!!!!!!!!!!!". -
#547 meg a winyó -
#546 Este van már... -
Miskolc88 #545 ja.
Pofáznak a konzolosok hogy jajj egyszer megveszik a konzolt és nem kell fejleszteni.pff
Konzolhoz mármint az ujabbakhoz (ps3,xbox360) már egy fasza legalább(!) hd tv kell ami nagy és kb minimum 120 ezer ft,tehát összeadva kb 190-200 hogy élvezd a konzolt egy jó tv-vel,ebből meg már jó gépet veszel -
#544 nem is szabad.az meg nem igaz hogy drága a pc jól kell összerakni rakatni (gondolkodni kell konzolosok). -
Miskolc88 #543 Nekem játszani kellene hozzá bill.az jobban tudnék.
de nem fogok én venni konzolt ugyse ,inkább gépet fejlesztek. -
#542 amik megérdemlik meg is veszem. pl gta 4-et elő is fogom rendelni. -
#541 meg mert csak szar ( ez de jól esett :) ) -
Beni521 #540 akkor ne warezolj, és vedd meg a játékokat, és ezzel is biztatod a fejlesztőket h többet gondoljanak a gonosz PC-s kalózokra -
Beni521 #539 mert minek -
#538 utálom a konzolt szívemből akkor viselném el ha minden játék, demo, plusz tartalom megjelenne pc-n amikor konzolon is nem 1 évvel utána (a legjobb halo 2 4 év után nálunk is "tarolt" hála az ms-nek mert az istenverte boxról nem akarták át portolni gépre). egy "nagyon hozzáértő barátom" azt az indokot mondta pl. nem kell telepíteni, gamepaddal egyszerűbb játszani na persze előtte a ps 2 volt a "menő". -
Beni521 #537 bazd... :) a PC ma már a szomszéd cigánygyereknél is előfordul. akinek konzolja van 99% h van mellette PC amit netezésre használ. de a lejobb egyértelműen a Konzol+MAC -
#536 azt mondjuk máig nem értem, hogy pl az xboxhoz mé nem adott a ms egeret is akkor tuti többen vennék