17438
  • Beni521
    akkor az aláírásodban csak egy álomgép van? :)
  • solo
    Te, utánna Írta a javÍtást, mert nem vip..Olvassál már kicsit: CCCC
  • RAZOR27
    Egy szóval se mondtam milyen gépből újjítom... szal nemkell okoskodni, évente 20k-ból(átlag) fentlehet tartani egy csúcs gépet, ez kb annyi mint amennyit ti olyan játékra költötök amiben nincs multi(= én nemadok ki olyan jáékra pénzt ami nemmutat fel semmi (wrz)
  • solo
    temárcsak értessz hozzá ;)
    Van ismerősöm aki még most is 6800 al nyomja, és teljesen jó az is..PedÍg barátom, az nemsokára egy 5 éves kari lesz.
  • bardocz
    Dehogynem.Ha nekem lassan megy 4 éve a középkategóriás kártya,akkor az is fog menni.
  • milk41
    ja,csak 3,5éves a vidkarim és mediumon viszi a szar krájziszt(easyn laggol,biztos szarul van beoptimalizálva;mondjuk az egész játék szar)
  • Sir Quno Jedi
    Köhhh, miből lesz kocsid, ha még a "szopósbékávére" sem ülsz fel, hogy elmenj dolgozni, hogy legyen kocsid... Na mind1, hagyjuk, úgyis tudjuk a választ... Sorry!
  • Beni521
    de az nem 3.000 hanem 10x annyi
  • bardocz
    Hát rád meg tényleg csak annyit lehet mondani,hogy apuci anyuci.
  • Neoncsoves
    ennyire tudod? 5 évig x800zal játszottam
  • solo
    Ha nemlenne elég a mostani gépem, akkor majd másfélfél év mulva mellécsapok 20 k ért mégegy 4850 est, és akkor megint minden meg röccenés nélkül...
  • Beni521
    az a VGA nemjó 4 évig
  • bardocz
    Látom értesz hozzá.Lehet alsókategóriás,de jé,én tudod min játszok?6600GT.Hány éve?3.És akkor mi volt ez?Középkategória.
  • solo
    AMD 9770 x4 35k.
  • Beni521
    az már nem 100.000 aranyapám
  • milk41
    felnőttként lesz már kocsim...szopós BKV-re meg felnem ülök
  • Sadist
    De van.
  • solo
    Normális vagy 35....(radeon 4850)
  • Beni521
    8800 már most csak középkategóriás 4 év múlva már szart se ér. 3K egy 4 magos proci: nem tudom hol biztos nagyon jók a kapcsolataid :) vagy az akkor olyan is...
  • RAZOR27
    30k, de értitek...
  • solo
    150 ért már igen :)
  • bardocz
    Azért,mert hülyevagy.
  • RAZOR27
    felújítás édesfiam, felújítás.
  • mila69en
    úgy értette hogy 4 évig megy rajta minden lowon meg mindenféle ini buherral
  • bardocz
    Ennyit értesz hozzá te szerencsétlen...Normális vga nincs 40k.Nem a parasztvakítós nvidiát kell nézni okoska.
  • RAZOR27
    lol nemondj már *azsságot lécci

Manapság 27k egy 8800x manapság 3k egy 4magos proci, ha jó kapcsolatod van, manapság 35k-ból igazánjó alaplapot kapsz, számolj rá némi + költséget és nézd meg egy csúcs gép milyen olcsó igazából...
  • Beni521
    100.000-ért nem kapsz olyan gépet amivel 4 évig játszani fogsz ;}
  • bardocz
    Csak keresni kéne.
  • Beni521
    egy normális videokártya kerül 100.000 -be. egy konzuol 60-70 ezerbe o_O
  • RAZOR27
    Lehet hogy én nemértem, de nemmind1 honnan van? Leesett a teherautóról azt jólvan, nemkell belekötni.Énse dolgoztam a nyáron, mégis mostfogok gépfelújjítást rendezni.

CSakhogy megosszam veled 100k lessz össz-vissz a gép és bírni fogja 4 évig is akár, csak okosan kell választani.4év meg majdnem egy konzolgeneráció manapság.
  • Neoncsoves
    épp ezért van már meg most az alapfokú angol, és hajtok a felsőfokra, egyetemre, meg a középfokú németre, hogy tudjak valamit kezdeni magammal külföldön
  • ChuckyHUN
    baromság... Elmész SCIba vagy valahova kifizetnek rendesen. ja bocs gerinc miatt nem, szopacs-
  • Sir Quno Jedi
    pedig felnőttként nem lesz nyáriszünet, abban biztos lehetsz... :D
  • Neoncsoves
    LOL! nyárimunkák közül én nem láttam irodait. mind ilyen raktárpakolgatós, áruátvevő, csupa fizikai meló amit a gerincem miatt nem csinálhatok
  • Beni521
    vegyél jobb gépet 350.000-ért
  • Tinman #378
    A kánzol azért gas, mert nincsen rajta soros port!

Tiszta szánalom!

Hmmm... még melyik smileyt szoktátok? Ja megvan ezt:
  • milk41
    mennék,de a közelben nincs és fater meg már korán bemegy dolgozni,és én nem fogok 6kor kelni még nyáriszünetben is
  • bardocz
    És akkor már nem is dolgozhastz mondjuk irodában?Vagy úgy sérült,hogy bénulás?:\
  • Neoncsoves
    egyébként nagyon szivesen mennék... csak igazából 18+os melót fizetnek meg, 18 alatt max havi 30ezer :|lófaszra nem elég
  • Sadist
    Igen, elsődleges célpont, mert jó kis aranybánya, sok "csakjátszaniakarok" júzerrel :) Én nem szidom a konzolt, csak azt nem értem miért kell annyira isteníteni/PC-t fikázni.