17438
-
#493 (Joker-es taps!)
Nemmondom, hogy így kell, inkább azt, hogy ígyis lehet csinálni, te nemjutsz pokolra. -
Beni521 #492 mac-et nem is nagyon kell karbantartani. nekem vírusirtó/tűzfal nincs is, és nem is lesz. -
#491 ujakat már állítólag nem lehet.
ettől függetlenül sajnos egy gyári hibás masina. -
#490 Énkérek elnézést, valszeg multizni is tudtok vele....
Pc-n jónéhány címet mondok rajtól, amivel lehet és leis köt.
De mind1 hagyjuk, nem ettől lessz jobb egy platform... -
#489 reklámozd csak magad :DDDDDDDDDDDDDdd -
#488 Engem ne keverj bele a warezba, mert csak origi gémeim vannak több éve Pécén is és Xboxon is és DVDfilmet sem tőtök le meg irok ki hanem MINDEN olyan film ami érdekel megveszem:) Xboxra simán lehet warezolni, simán megtehetném, de nemteszem... tudom szar szemét szánalmas vagyok:( -
#487 Azmár a bénaságon múlik, ha nemtudja valaki karbantartani a windózt... -
Beni521 #486 xbox 360-at lehet warezolni -
#485 xboxra simán van warez. Csak ott vannak is olyan címek, amiket éremes megvenni, mert nem 10 órára köti le az embert. -
Beni521 #484 intel procik óta már tudsz feltenni os x mellé vagy helyett windowst -
#483 1. Pécés dühöngő, ma haragszom a konzolra
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
bocsikicsimnincsenkölcsönegykicsikepénzeD??? -
#482 A konzol hátrányait kéne beismerni, mert ha jóllátom a te filozófiád arra épül, hogyha az eladási mutatók jók akkor valszeg hibátlan és magasztos cucc, hát felkell ébredni, mert csak azért van ez, mertmi baszunk megvenni bármit is, ha lewarezolhatjuk.Bárki bármit mond, ha lenne warezotok használnátok rendesen. -
#481 #439:mi itt éltünk 3évet és megint tervezzük a kijövetelt,én már lehet h itt is maradok akkor már(bár nem érzem én itt magamat othon
#447:alezredes kérem szépen,NATO-ba jött ki dolgozni
#466:aki nemtudja használni,kezelni,karbantartani a winfost csak az jár igy(meg ügye a progik is tönkre tudják vágni a gépet,pl Kasperskyt megvettük,feltettük,gép ujrainditás,meghalt a gép),am énis Mac Pro-t vennék,csak ügye az nem játékra van hanem inkább munkára(videó,photoshop,zene,blogger,újságiró stb stb stb)(,Mac Mini-m volt,jóvolt csak ügye nemlehett bőviteni és nemtudtuk mire használni,eladtuk) -
#480 A konzolon még a fékpad mérő sem működik! HÁ-HÁ! -
#479 :DDDDDDDDDDDddddddd -
#478 Mit kellene beismerni? én tisztába vagyok a konzolom , pécém előnyeivel, hátrányaival... te pl nem mivel ninc konzolod, szóval csak egy oldalról látod a dolgokat...
/ jöhet a szmájlid meg a beszólásod / -
#477 ott a pont :D -
#476 mindig lesz magyarázata, figyeld meg, ahogy most is :D
csak nyomja és nyomja :D
de beismerni valamit, ami igaz róluk, azt soha... -
#475 Wáháá év poénja!
Múltkor beírtam oda a szokásos álláspontomat, egyszer nemmondtam benne rosszat a konzolról, csak védtem a pc-t, erre a pofámba kaptam egy olyan hsz-t, Hogy volt benne egy "akkoris szar, mit rinyálsz?" meg olyan hosszú ":D" sor, hogy leszaladt az oldalról (jameg közte néhány idióta szmájli)
Ez totál meghozza az ember kedvét, hogy írjon... -
#474 Akinek nem inge ne vegye magára... aki szerelmes a pécéjbe és nem látja a kő kemény tényeket számokat és fújja a hülyeséget ugy hogy közbe pl a konzolt próbálja oltani ugy hogy foggalma sincs miaz és hogy működik ésminden hszben látszik hogy totál nem jártas a témában azzal nem lehet mit kezdeni... -
#473 A szar konzolra /mondtam már, hogy szar?/ egy 20 GB-os HDD annyiba kerül mint PC-hez egy 500-as HÁ-HÁ! -
#472 nem keverem, szted én nem pásztázom nap mint nap a topicot ?
dehogyisnem, tudom mi megy ott, nem kell a púder. -
#471 Nem, oda is járnak pécések aki képesek totál normálisan kommunikálni, sőt szvsz mindenki pécés aki ott van hiszen van pécéje és játszik is rajta... azért a hülye elvakult baromokat ne keverd a normálisakkal, mert két külön tábor. -
#470 A szar konzolon nincs Fast Tracker se! -
#469 Amugy jó érzés mi? amikor a te műzlidbe szarnak bele, ha csak egy napra is. -
#468 lolmár eggyet mondj
Amugy meg vártam te mikor toppansz be... -
#467 mintha a PCs játékoknak leáldozottban nem az lenne, hogy gyűlöljük a PCseket te ******* :DDDDDDDDDDd -
Beni521 #466 :P -
#465 Rendben, de ő nem írt hülyeséget. -
#464 nem tükrözi az álláspontom a cím... -
#463 Nem, egy szóval se.De nálam már annak számít, ha aztmondot, hogy nemad játékélményt, meg várni kell a játékokra.A te világodban csak konzoljátékok vannak amik késnek pc-re.Nekünk is megvannak a fasza frencsájz címeink amelyből néha át-átcsusszan néhány konzolra is.De én nem villogok vele.Meg én értelmes fórumozó révén egyszer sem szóltam le a konzolt ebben a topikban, hanem védtem a jóöreg pc-t.Nekem nincs bajom a konzollal, csak nemszeretem ah a valóságot elferdítve minősítik (kinek neminge..) -
#462 Ezt pont ebben a topikban a mondod ami másról nemszól mint hogy gyűlöljük azt akinek konzolja van? -
#461 Utálkoztam, leszóltam? Puszta tényeket közöltem. Mondtam, hogy hülye vagy, hogy Pc-n játszol? Mondtam, hogy szar a Pc? -
#460 Azt nemértem, hogy családos ember létedre mértnem nőttél ki abból, hogy ha valamtit szeretsz, annak az ellenlábasát mértkell utálni és leszólni? -
#459 Jah azt kijönnek majd ilyen Crysisek, ami semmi másra nem jó. Kb 10 órás játékidővel, de hogy maximumon futtasd költs 200-et egy gépre.
Én meg köszönöm jól elvagyok a konzolon, ami játékélményt nyújt.
És miért lenne divat? Miért kéne nekem a divatot követnem. Egyszerűen családos emberként mérlegelek, hogy melyik éri meg jobban. És a konzol kényelmesebb, olcsóbb, nyugisabb játszhatóságot ad nekem. Ennyi, és nem több. Jah talán még annyi, hogy nem kell több mint fél évet várnom, hogy egy játék megjelennyen pc-n azon izgulva, hogy fut-e majd a gépemet. Csak párat említsek? GTA IV, Mass Effect.
-
#458 kárhogy fordítva van.... -
#457 -
#456 jah, csak az a baj, hogy amit divat szeretni azt divat utálni is... -
#455 Szted hagyná az Nvidia és társai kútbaesni a haszont, higgyétek el, ők fogják kinevelni a jövő kiadóit.Lessz majd az (pl)Nvidiának saját játékkiadója akár, ha nemlessz más, mert valamire építeni kell. -
Kethamin #454 divat lett a konzol, ma már minden divat amit sokan csinálnak/használnak...