17438
-
Beni521 #373 mostmár látom mekkora arc vagy. megyek is telepítek windowst az OS X mellé és megyek veled GTA-zni -
Neoncsoves #372 látom sokat olvastál abból amit neked irtam. baj van a gerincemmel, műteni fognak. nem a kockulás miatt, örökölt cucc. -
#371 Tényleg az utolsó:
Monnyuk el lehet menni nyárimelózni! -
#370 en ma is nyustoltem a box -ot is meg a pc -t is azt jovan... faszom se erdekli a meleg -
Neoncsoves #369 én eleve a videok miatt nem merném megvenni ugyhogy nincs is még a gépemen a full :| megveszed és diavetités. minek vetted meg? PC-sek közül használt DVD-t nem sokan vesznek, max ha 10k-s játékot 4kért kinálod :\ -
#368 pontosan:D mi pc-sek meg a konzolosoknak tartjuk fenn az amd/intel,ati/nvidia stb... cégeket,szóval nemtudom mit rinyálnak itt ezek a kis csirkebaszók -
Neoncsoves #367 nem akartam veled személyeskedni, meg senkivel, de te kezdted ezt az "apuci vette". mért ki a faszom vegye? -
Beni521 #366 és 100 PC-sből aki megtehette h játszon vele min 80 letöltötte torrentről. -
#365 Meg mert egy rakás unalom :DDDD -
#364 lolmár, úgyis észrevennénk a konzolosokat, amikor épp 5méterről nemtalál el ha fordulni kell közben. -
Neoncsoves #363 meg is venném ha nem lenne még mindig 10ezer :| meg nem lenne ilyen gépigénye... és a növényzet még így is hányadék -
#362 Én nem is akarok menni szóval gyökér vagy. És itt vége. Szar a topic csak úgy mint a testvére, többet nem jövök ide a sok gyökér miatt... Hiányozni fogtok -.- -
#361 Meg mert csak a grafikára mentek...Agyonhypolt szar. -
Beni521 #360 is! -
#359 cb modeban nincs is voice chat.. szal csak a pubhuszárok voice chatelnek... főleg 10 évesen bázzhe -
Neoncsoves #358 crysis a gépigény miatt vót bukó :-| -
Kethamin #357 meghackelnék hogy a pcsekkel legyenek, mert a kontrollerrel nem olyan skillesek mint a pcsek... -
Neoncsoves #356 túl sok abnormális él a Földön, ugyhogy vki biztos akadna XD -
#355 26"-es samut kapsz fullhádéset ugyanott, bagóé, ha már ez a bajod. -
Beni521 #354 mekkora sírás volt h COD3 nemjön PC-re... Crysis fejlesztők is jól beszopták h csakis PC-re adták ki... -
Neoncsoves #353 hidd el többen jönnének velem, mint veled... :) -
#352 Vagy senki nem megy,aztán azt mondják ott megy az az abnormális -
#351 Ehm, bocs én samut néztem.. -
Neoncsoves #350 JAJ!!! ÍROK A ROCKSTAROSOKNAK! rakjanak már új játékmodot pls... xbox360 vs PC (team deathmatch), alapból felismeri kinek van PC kinek XBOX :D -
#349 Már megint kemény vagy?
Válaszolok: Nem. Amúgy sem fogsz találni olyat aki menne veled gémelni. -
#348 honnan veszed? láttad már? :D -
Neoncsoves #347 majd mondom, hogy aki PC-s az jöjjön velem... aki nem jön az egy idiota, vagy konzolos :D -
#346 Na akkor beruházok egy gta4-re, aztán meglátjuk mittud a marokharcos nép autoaim nélkül(nemtudom, van e autoaim-e a gta-be, de nemis érdekel) :D -
Kethamin #345 mindegy, ha vesztek konzolra játékot, ezzel finanszírozzátok a pc játékosoknak az új játékokat :o -
#344 De nem írja ki,hogy ki konzolos ki PC-:D -
Neoncsoves #343 only war cod2ben :) a public szaaaar -
#342 Nem magam alatt vágom a fát, de néha azért Cod2 közben meglepődnétek 10éves pistikén a voice chaten ordibál :D -
Neoncsoves #341 egyébként nyugi lányok! GTA4 crossplatformos lesz, magyarul PC-sek ölhetnek XBOXosokat! úgyhogy majd én szervezek PC bandát azt kinyirjuk az XBOXosokat a szerón XD -
Beni521 #340 fizess be live-ra és nézd meg mennyi a 12 év alatti magashangú személy :) ha van is nem mernek megszólalni mert kiröhögik őket -
#339 nem fogják, ebben biztos lehetsz... -
Kethamin #338 apuci elintézi :D -
#337 Azt ugye tudjátok hogy azt a a konzolt vagyis platfromot szidjátok ami a jelen generációban a fejlesztők elsődleges célpontja és a pécés gémek jórésze onnan száramzik... vagyis ami nem krájzis nem blizzard az onnan jön... -
#336 owned. -
#335 pcn meg teamspeak ventrillio roger vilco... mi kell még? -
#334 Biztos apuci-anyuci nem fizet be majd a vérpistike hülyegyerekének.Ezt tudod kinek add be;)