17438
  • Csacsi
    Pontosan, jelenleg, csak a hardware gyártók jönnek ki jól ebből. A semmivel sem többet tudó újabb videókártyák, és processzorokat megveszi a sok vérpistike. De játékot egyik sem vesz.
  • Csacsi
    De épp ezaz. Ez mutatja, hogy hiába drágábbak a konzolosok játékok, mégis jóval több fogy belőlük. és nem egy kiadó jelentette ki, hogy nem éri meg Pc-re fejleszteni, mert nem térül meg a pénzzük.
  • RAZOR27
    túl sablonos....
    Mitgondolsz az Nvidia, Amd, Intel stb-stb nem épít a játékiparra?Nemhagynák elveszni a fő célpontot, mert ha nemlennének játékok nemlenne szükség atom procikra meg vidikarikra(elvétve 1-2 esetet)- ergo nemlenne biznisz.naívitás.
  • Kethamin
    tudjuk hogy konzolra többen vesznek játékot, mert ha pcre vennének többen, akkor a konzol játékok lennének olcsóbbak.
  • Dragooon #449
    1. Pécés dühöngő, ma haragszom a konzolra
    2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.

HÁHÁHÁÁHÁ pc győzött
  • Csacsi
    Miért nem fogja fel soha senki, hogy a PC-s játékoknak áldozott le, nem pedig a pc-nek, ami ezer másra jó játékon kívül.

Valaki linkeljen már a sok vérpistikének játékeladási adatokat mind konzolon, mind pc-n. És látni fogják a különbséget. Márha eljutottak eddig már az iskolában :D LOL
  • Tinman #447
    Apa melyik cégnél korrupt?
  • RAZOR27
    ajj ne nevettesd ki magad lécci, főleg ne itt :D
  • Csirke4
    KB 6-7 éve többet ért még. Infláció meg wtf? :D
  • Tinman #444
    Szar a konzol... még párhuzamos portja sincs!
    Sehol egy ISA csatoló, mégis mibe rakjam akkor az AWE32-öm? Looser konzolosok!
  • Csacsi
    Ahelyett, hogy eladtad volna a géped....dolgoztál volna egy hónapot. Vettél volna egy xboxot...és a mésik két hónapot meg végigjátszod.

De aki inkább egész nyáron dolgozik, egy videókártyáért. Hát az meg is érdemli :D
  • Beni521
    azért mert a PC-s játékoknak áldozott le, és nem a konzolos játékoknak :P
  • RAZOR27
    a konzolosk bezzeg egész évben haragudhatnak :D
  • Neoncsoves
    PC-re meg újonnan 7ezer... mindegy nem lényeg... legyen már végre béke mert elegem van a marakodásból :\
  • solo
    Ehmm..Elhiheted, hogy ahogy alkalmam adódik lépek amcsiba, azt elleszek ott szakácsként..
  • Sir Quno Jedi
    Na mind1, legyetek jók, amíg behozom a kocsit (mindjárt itt vannak az utcai bandák), meg játszom a kutyákkal a kertben. Majd jövök.
  • Beni521
    17-18 ezer 576-ba
  • Beni521
    576-ban 07-08 ezrekért télleg kissé visszataszítóak az xbox játékok, de vannak ilyen jelentéktelenebb boltok is, ahol 13-14 ezerre csökken ugyan az a játék. angliába e-bay -en újonnan már csak 10-12 ezer használtan meg... Speciel az én Assassin's Creed-em újonnan e-bay segítségével 7 ezer HUF volt
  • blackgamer
    én nem csak ma haragszok a konzolra
    amúgy +fav
  • milk41
    elmész dolgozni,amint lesz nekem autóm munkám is lesz(scak nem itt magyarországon hanem belgiumban,németországban)
  • Sir Quno Jedi
    Ne légy hülye, a többiek adatlapját nézted. Az egész egy elb@szott nagy óvóda itt. Valós körülmények között szóba se állnánk egymással (nekem, meg a többi öregebb konzolmotorosnak, meg amúgyis csak csókolommal mernének köszönni :D).

Önálló kereset és egzisztencia nélküli tizenévesek véleménye/nem létező élettapasztalata mégis szented mennyire mérvadó BÁRMELYIK oldalon. (súgjak?)
  • Beni521
    fosbox-om nincs. xbox360-am van, az kb 60-70 ezer volt. van rá pár játékom is, nővérem angliába él férjével, és ott van e-bay és használtan veszem a játékokat. aztán kb évente egyszer vagy ők jönnek le magyarországra, vagy mi megyünk fel :)
  • solo
    Én pl most nyáron elég jólkerestem nyárimelóval...
    Megdolgoztam egy videokariért...
  • HM

• Kethamin
    nem lehet mindenki olyan pénzes köcsög mint én :)
  • ChuckyHUN
    és a bérletet meg a szendvicest meg a benzint? :( miből fizessem ha nem nyúlok hozzá:D
  • RAZOR27
    haggyad a srácot, nem ő vetette fel a témát :D
  • Neoncsoves
    ha ezt a topicot zárják akkor zárják be a PC-s játékoknal leáldozott címűt is!!!!
  • Kethamin
    hallod benike, most nézem: Életkor: 14-18 között
    Apuci mennyiért vette neked a fosboxot meg a szarjait?
  • Sir Quno Jedi
    Fura egy világ van. Méghogy zsebpénz, meg jogsi, meg golf, meg dfp... :DDD
  • milk41
    nem álom nagyszar az egész,főleg h 8GB geil blackből csak quadkit van,és a monitor is csak egy nagy parasztvakitás,vidkari nemér semmit,táp fos,alaplap meg akkor már legyen ASUS Strike Pro II
  • Neoncsoves
    és néha tudok lazitani konzolon vmi lightos játékkal... nem azt mondom hogy fú de szar a konzol, de amig van PC-re is cucc, addig PC forever:)
  • milk41
    zsebpénz->bank->nemnyúlok hozzá egyszersem->már most kitudnám fizetni a jogsit+egy jó kondicióban lévő golf1-est

kb 6-7éve nem nyúltam ahoz a pénzhez(na várjunk csak mégis hozzá nyúltam egy párszor:csajomnak ez,az meg magamnak DFP,headset ennyi)
  • solo
    Loguikus gondolkodás se árt...
  • Neoncsoves
    mind1... azt mondom, hogyha a PC Gaming meghal, kérek/veszek egy konzolt és azon játszok. ha viszont lesz munkahelyem, akkor nyilván lesz egy laptopom munkára, vagy egy Mac
  • RAZOR27
    elnézve :D
  • solo
    Nám : D
  • Beni521
    míg megírok egy levelet addig 10 másik érkezik és ncsak nagyából nézem át őket bocsánat
  • bardocz
    Vagy csak a foskazal krájzisz megelenése óta már megvette a új gépét?
  • Neoncsoves
    tényleg, konzolosok tudnak multizni GTA:SAval?