17438
-
blackgamer #778 a Tetris is "OROSZKVARCJÁTÉK" kategória? mert azt szeretem -
#777 Nem vagyok pesti.
Meg a konzol mint olyan nem izgat. azt tudod jól, hogy eléggé rétegjátékos vagyok. (Arma és RTS-ek valamint kizárólag repszimek) -
Szabi1991 #776 ikszdé -
#775 lol -
#774 Jó kis Topic, jó, hogy ilyen is van, nem csak PC utálók topikja.
Tetszenek a dühöngő videók. -
#773 24 (mivel a gold rush jatekmód elegge koncentralt helyre nyomja a jatekosokat ezert soha nem volt gond ezzel a szammal (ha egyszr kiprobalnad nalam a cuccot kuldj egy privit))
de akinek tobb kell annak ott lesz a
resistance2 64fős
vagy a
MAG 256fős darálója -
#772 hány fős a multiplayer opció benne? -
#771 nemtudom...en akkor vettem amikor 1eve piacon volt (addig elvoltam ps2-vel (sokan meg mindig azt toljak))
ITT rakeresel a usernevemre es lathatod hogy volt/van/lesz mivel jatszanom -
#770 Meg az exkluzív címei közül egyedül a Final fantasy versus 13, a Gran Turismo 5, a Tekken érdekelne, egyszer, amikor jó olcsó lesz (2010 után) veszek azt is, de mindenképp 50ezer alatti ár kell nekem. -
#769 vaze ilyen nekem kell :D
(ha a polcon van senki nem látja hogy milyen) -
#768 Gondolom azert nem vett, mert a PS3 egy jo nagy atvagas volt.
1 evet csusztak a kiadasssal, majd mikor megjelent gyakorlatilag egy jo masfel evig egy valamirevalo jatek nem volt hozza, raadasul meg jo draga is volt.
Max porfogonak volt jo semmi masra. -
#767 Persze hogy véletlen :) -
#766 dekiraly! kar hogy ez az elso xbox...ennyire nem ertesz hozza? akkor miert osztod az "eszt"? -
#765 aha nekem ilyenem van meg psn idm hozzá :D -
#764 miert csak azt nem vetted meg (ps3) amire nincs warez? veletlen? remélem -
#763 Sry de valoban nem megy nekem a Hello Kitty, foleg azert nem mert te ilyennel rendelkezel. :D
-
#762 Ok, COD4? -
#761 Nincs ps3mam, mert nem nagyon maradt a sonynak olyan exkluziv játéka ami érdekelt volna, a final fantasy 13 miatt vettem volna, de az meg jön x360ra. Én Wiis (70ezer), Dses(35ezer), X360as(50ezer), PSPs(40ezer) vagyok= 195ezer forint, kb mint egy jobb pc ára...
A www.play-asia.com-on rendelve a játékokat, az sem drágább mint pcre, de persze én és az eredeti játék vétel :) -
#760 kár hogy szar:D -
#758 Ki jatszik mar ilyen szarral ? :D -
#757 Jönni akarsz ellenem csé sourcézni? megnézzük mennyire bénák a konzolosok?:) -
#756 szánalmas... -
#755 En mar csak tudom, halalra alazom azokat a konzolosokat akik bejonnek egy arenaba es utana meg sirnak, hogy biztos csit meg stb :D
Idiota banda. -
#754 Csak azért haragszom a konzolokra mert miattuk nincs tekken pc-re ha nem lenne konzol mr a 7. tekken részt nyomhatnánk pc-n !
Egyedül a 3 volt amit végig tudtam nyomni pc-n ps1 emulátorral :(
-
#753 ezaz PS3 4ever :) -
#752 hat ez kurvanagy tevedes...
regebben mar irtam par sort becopyzom neked (legalabb lesz tema is azonkivul hogy "szarakonzol")
FPS tévhitek:
1, Nincs normális FPS konzolra!
Kinek mit jelent a "normális"
Néhány FPS cím konzolon:
Counter-Strike
Unreal Tournament 3
Bioshock
Far Cry
Battlefield: Bad Company
Rainbow Six: Vegas 1-2
Condemned 1-2
Call of Duty 4
Halo 1-2-3
2, De hát az FPS-hez egér kell !
Ez valóban igaz olyan FPS esetében ahol a pixelpontos célzás vagy az irreális forgolódási sebesség az elsődleges szempont. (Ahol ez így van, (pl UT3) ott a konzol támogatja is az egér és a billentyűzet használatát.)
3, Akkor miért nem támogatja az összes FPS az egeret
Mert jónéhány játék élvezhetetlenné válhat egy átlag játékos számára a multiplayerezés alkalmával a századmásodpercek alatt kivitelezhető megpördülések és a rögtön utána kiosztott pixelpontos fejlövések miatt. (Amiket általában az éjjel nappal gyakoroló geekek osztanak.)
Sokan belefutottak már abba a reálisnak cseppet sem mondható (és ez miatt az Unreal-ba való) helyzettel hogy elkezdtek lőni valakit hátulról és a célpont a másodperc töredéke alatt megfordult és kiosztott nekik egy fejlövést.
Amíg az ilyen helyzetek semmiféle megdöbbenést nem okoznak senkinek egy Unreal tournament-ben, addig elég viccesnek hathat egy Battlefield vagy egy Rainbow Six játékban, ahol inkabb a csapatjátékon vagy a taktikázáson van a hangsúly.
4, Na ne viccelj még a végén azt mondod hogy az egér szar az FPS-hez
Természetesen nem az egér hibája hogy sokan UT-nak nézik a Battlefieldes játékokat és a valóságot meghazudtoló sebességgel forgolódnak, ugrálnak, osztják futás közben a heccsátokat hanem a JÁTÉK hibája.
Azok akik inkább szórakozni vágynak egy FPS-ben (nem pedig profi szinten begyakorolni a dolgokat (kinek mi a szórakozás)) azok teljesen elégedettek a konzolos multizással hiszen ott senki nem fog irreálisan célozni vagy forgolódni.
Hosszú lett bocsánat.... -
#751 FPS on console = Suxxx
Egyébként miafaszé vanaz, hogy a konzolosok több éve agyba-főbe szidhatnak minket, ha meg csk kritizálni merjük a PS3 vagy az XBox tápkábelét, rögtön mindenki ránkugrik, hogy:
"Kurvapécésekkkk, mink vagyunk a kirájjcsávóakkkk!!44!!!!"
-
#750 Te csak tudod:) jópár fpst kitoltam nehéz fokozaton konzolon minden porbléma nélkül, Halo3azok online minden probléma nélkül... egér vagy kontroller? totál mind1, a kettő nálam már egymbemosódik annyira megszoktam mind a kettőt ( és mindenki igyvan ezzel ) -
#749 hat en pl ugy vettem a ps3-at hogy eppen PC upgrade-en gondolkoztam....aztan lattam hogy szinte minden jon ps3-ra is ami Pc-re (kivetel par engem is erdeklo RTS (amire eleg a mostani gepem is))
nameg egy csomo jo jatek ami pc-re nem jon (BF,MGS4,GT5,GOW3)
szoval en nem udok haragudni a konzolra
-
#748 Csomó jójáték van konzolra :( Főleg mostanába... Konzolt kell venni PC-sek csak szopnak mindennel (jelzem még pc-s vagyok :D) Konzolba nem kell semmit venni max 1 memcsikártyát,meg 1 chippet és elvagy vele több évig mert nem kell bele új videókártya ez az,nem indul lefagy windóóz stb semmi baja....Igaz Fps játékokat szarabb vele játszani tehát hátránya is van az is tény....de technológiában jóval fejlettebb.... :(
Xal az a jó ha van otthon mind a 2 :D de Battlefield: Bad company miatt mennyenek a faxba konkrétan :D -
#747 Tenyleg konzolos FPS, olyan vele jatszani, mint egy sajtreszelovel rejszolni. :D -
#746 Minek neked Wow konzolra ? :D
Inkabb egy vernyomasmerot applikaljanak belejuk, mert az kell nektek, hogy ellenorizni tudjatok a vernyomasotokat, hogy a Ps3hoz van kb 5 ertelmes jatek mikozben elajultatok, hogy milyen eros a vas a gepben.
Igy legalabb megelozheto lenne a rosszullet. :DDDDD -
#745 AI? nemtudom en csak multiban jatszom...single player kampanyt el se inditottam meg... -
#744 az a minimum XD -
#743 Erre pont tegnap akadtam ki! Bazzzeg annyi AI van benne, mint egy darab kőben... ROHATTAK! -
#742 leszop??? -
#741 "Mar van jatek egyaltalan ra ? "
van bizony! pl ilyen hogy Battlefield: Bad company....rombolhato palya feature-el....kár hogy nincs PC-re...
-
#740 Normális Sims az mit tud?:) -
#739 Mi meg WOWot, és Diablo3mat, normális simset akarunk, holnap lesgyen haragszom a PCre nap :) -
#738 én konkrétan Xboxra és PS3-ra egyszerre, azért, mert pár komoly autós game csak arra jött ki. Viszont el nem cserélném soha a PC-met rájuk, mert nekik nincsen flight simük, tehát SZART SEM ÉR