17438
  • [Jakuza]
    "9xxx-es széria jobb darabjai még mindig 30-40e."
    Latod mar nem is azt mondtad amit en, mindossze meg azzzal sem vagy tisztaban mi mennyibe kerul.
    Biztos PCshopban tolod 55%-80% felarral :D
    Elmondom 40ert mar akkor veszek egyedi huteses HD4850ert ami ezeknel a kartyaknal lenyegesen gyorsabb.Na de hogy egy 9600 40k oreg az eleg eros csusztatas, ha csak nem valami aranybol keszitett valtozatott kerestel? :D
  • DarkSector
    Ez a helyes nem kell különbséget tenni, vagy valaki ezt szereti, vagy azt, csak az a baj, hogy sokan ellenfélnek tekintik egymást.
  • DarkSector
    Jah ezt nem a varázsgömbömben láttam, meg szakértő sem vaok.
    A "SZEMÉLYES VÉLEMÉNY" kifejezés erre is utal.
  • Gaben17
    wow milyen topik:DD am. nemértem miértvan ez a pc vs konzol harc:DD mindenki azon játszik és arra költ amire akar. a topik címe az hogy konzol...de eddig csak az xboxokat szídja mindenki :'D én se pc-s se konzolos nem vagyok,mind2őn játszom. van ami nincs boxra,azzal pc-n játszom és ugyanígy fordítva is. deh látom itt pár emberből az irigység beszélkövezhettek:D
  • Szeszmester
    De okos szakértő itt valaki, és még a jövőbe is lát.

• DarkSector
    Ha már ennyire felhúztad ezen magad, akkor mond meg már, hogy miben tér el az amit én mondtam, ettől amit te begépeltél??????????????
  • DarkSector
    Jah és annyi érdekes, hogy havok az nem egy hardware-es technológia, hanem szoftveres.
    AGEIA meg egy kézzel fogható hardware, ami azért nem mindegy.
  • [Jakuza]
    Ne dumalj mar felre oreg.
    A 9600GSO is 9600 es nem 40k a 9600GT amirol beszelsz, szoval jo lenne ha beismerned a marhasagot amirol beszelsz.
    Csak hogy tudd a 768MB-s GSO gyorsabb mint a 9600GT sot nemelyik 8800GT 512esnel is.
    PALIT 9600GSO Sonic 768MB DDR3 PCIE brutto: 20.280 Ft (ipon.hu)
    LEADTEK WinFast PX9600GT 512MB PCIE brutto: 24.113Ft (ipon.hu)

Kulfold:
    BFG GeForce 9600 GT OC 512MB PCI-E w/ Dual DVI, HDTV-Out $99.95 (kanadai dollar) ill. 15357.61Ft atszamolva (www.memoryexpress.com)

• DarkSector
    Igen már meg is tették a lépést a Havok-al, de annak még nincs gyakorlati bizonyítéka, példája hogy mire jó, mit tud, vagy télleg használható-e.
    Csak eddigi tényekből lehet leszürni ezt a következtetést.
  • DarkSector
    Nemtuom mennyi lehet a különbség, árban illetve teljesítményben, meg ez függ tesztgéptől illetve felbontástól is!!!!!

Én azt tudom, hogy nekem mi kell. Én XTX 9800GTX XT-re spórolok mostan.
    Egy ilyen vg kb 45e, ami elég faxa nekem és nem is melegszik annyira mint ati 4xxx-es széria.
  • Anubys
    "azért mert a konzolos jön a PC tápigba szítani a többieket... hogy így meg úgy meg amúgy..."

Bazzeg, ekkora hülyeséget régen olvastam... Hány konzolos megy fikázni pc-s fórumba, és hány agyhalott jön fikázni a "konzolosok fórumába"? elárulom, valahol 1:17236-hoz az arány...
  • RAZOR27
    Sli-vel is ígyvolt, erre megjelent a Crossfire is, úgyis kitalálnak valami hasonlót Ati komáék.
  • hitch
    Álitólag a pong-ot is fel akarja újitani az x360-OMFG XD
  • bardocz
    Annyit se:D
  • bardocz
    Én ha új gépet veszek tuti valami atis lenne,ha maradna a mostani helyzet.Nincs kedvem kétszer annyit fizetni ugyan azért a szintért.Amúgy pont az ati kártyákhoz a driver a job,pl már 3870 veri a 88gt-t a driver miatt,míg amikor kiadták egy szinten volt vele,de inkább alatta.
  • DarkSector
    Na azért a 9xxx-es jobb darabjai nem a -96xx-es széria.
    Az télleg 20e lehet, mert annyit is tud.
  • DarkSector
    Vannak olcsó kártyák, amik ATI-ban sokat tudnak tény, az új széria.
    Bár ez már más téma.
    De azok sem 20e ft-ért kaphatóak. 4850-es 30e.

SZEMÉLYES VÉLEMÉNY:
    De én tutkóra nem váltok, és nem váltanék mert Nvidia-nak nagyobb a támogatottsága, jobbak a driverei, és már kezd bejönni az NV-PhysX, amit én is tegnap teszteltem, és nagyon durva jövője lehet a kártyáknak, ha ezt beépítik. Mert egyenlőre ez a mostani drivert kiegészítő szoftver, még csak allulról nyaldossa a témát, de ezt később kifényezve nagy előnyt jelenthet majd az NVidia-nak, és tekintve a játékokban való támogatottságát ez elegendő hogy fölényt szerezzen magának. Persze ez még minimum fél-1 év.
  • LaszloLedzenyi
    1300 körül zárták és 5 órát élt asszem a tápik
  • [Jakuza]
    Latjatok ez a bajotok, meg azzal sem vagytok tisztaban, mennyibe kerul egy VGA. 30-40 kozott mar 4850at lehet venni.
    Egy 9600gso 19k neves gyartotol egy 9600GT pedig 23k.
    Ja es nem gondolom hogy pl egy Leadtek vagy Gainward a rosszabb darabok koze tartozna.
    Raadasul magyarorszagon felul vannak arazva kint pl ezek a kartyak kozel 15-20%-al olcsobbak.
  • bardocz
    Több ezer a hajnalcatot dugnámos topikban.Pár óra alatt öszejött enyi hsz,sőt,ennél több:D
  • Jagumo
    miről szól ez a topik?? :DXD
  • Tiger1111
    Eddig ma 350 hozászólás volt ebben a témábam,mi a rekord az sg-n?
  • DarkSector
    Ha a blúréj, meg hasonló technikák kövületnek számítanak akkor igen.
    Ismered a blúréjt?
  • bardocz
    Ma csaka hülyék vesznek nvidiát:) ATI árakat nézd,azok a rendes kártyák,ami atiba 40ezer,az nvidiában 70.
  • DarkSector
    Azért olcsóak a vga-k, de túlzásokba ne essünk.
    9xxx-es széria jobb darabjai még mindig 30-40e.

Jah és a natív 1080p-re gondolsz nem?
    Meg azért nem minden a felbontás, ezt érdemes tudni.
    Egy játék nem azért lesz élethűbb társainál, mert 1m-val több pixelt jelenít meg másodpercenként.
  • bardocz
    Ati középkategóriának szánta,akkor valószínű van valamije,ami annál sokkal többet tud.
  • [Jakuza]
    Jah hogy az egy dolog, hogy mit tud a videokartya nem az befolyasolja a besorolasat nalad, ertem. :D
    Ulj elore.
  • bardocz
    Az egy dolog hogy mit tud a kártya(bár 9600gt akkor is középkategória volt),azt kell nézni minek szánta a gyártó.Az,hogy most milyen szánalmas alakításai vannak az nv-nek,az egy dolog,nem ahhoz kell hasonlítani.
  • [Jakuza]
    Nem lehet ? Van olyan ismerosom, aki elvezhetoen jatszik 1024x768ban original klienssel Eve Onlinet a kozel 4 eves gepevel.
    Viszont nem emlekszem olyanra, hogy 4evvel ezelotti PS2-jevel barki jatszott volna ebben a felbontasban, mivel annal a max felbontas a 800x600 volt :D
  • LaszloLedzenyi
    mijaz a konzol? valami kövület?
  • DarkSector
    Mint említettem IZLÉSEK ÉS POFONOK. Aki netezni akar, meg zenétszerkeszteni, az nem vesz konzolt.
    Ez egyértelmű. Értékes a PC de annak, akinek ilyen igényei vannak.
  • bardocz
    rFactor sose szaggat,RBR sem,tehát élvezhető.Az,hogy te grafikabuzi vagy,az a te egyéni problémád.
  • [Jakuza]
    Hogyne :D Es a 4850 is, mert van 4870 vagy Nv280 :D
  • schrank
    3-4 éves gépen élvezhetően játszani ... muhahaha ne fárasszá má
    TDU 25-30 FPS LOW-on .... szintén muhahah autós 30fps -sel szart sem ér
  • bardocz
    9600 a megjelenésénél is csak középkategória volt.
  • theone91
    Nem tud normálisan érvelni.

Ha az embernek játék kell, akkor konzol. Máskülömben PC!... Nincs semmiféle használati érték, a PC géming vs. Konzol géming vitában...
  • DarkSector
    Azért én azt vallom, hogy mindkét oldalon sűrűn cserélgetnek a lehető legjobb élvezet végett.
    Monitort nagyobb felbontás, és képméret végett ugyanúgy lecserélik.

Én is így tettem...

És HDTV még tv nézésre is megfelelő. Úgyhogy ezek iszonyat komplikált dolgok. Nem úgy van ez, hogy FEKETE ÉS FEHÉR!!!!
  • [Jakuza]
    Mint pl a Fallout :D
  • Nkrissz
    Ezek a ge**ci fejlesztők meg csak konzolra csinálnak mindent.
  • [Jakuza]
    JA vagy analog TVn nezed a Ps3-dat 800x600as nativ felbontason :D
    Ugyanugy kell HDTV vagy valami hasonlo kategoria a konzolra is.
    A masik fele hogy 1600x1200ban egy 4850el minden jatekot maximalis felbontassal lehet jatszani. (8AA/16AF)
    Ez a kartya pedig 40k alatt van. De az Nvidia 9600 sorozatbol mar lehet venni VGA-t 20kbol. Brutto.
    Ha valaki nem akar 2440es felbontasba jatszani az mindenre eleg szinten.
    Szoval gyakorlatilga 20-40 kozott high end kategoria az osszes kartya feleves intervallumokon belul.Szoval balfaszsagokat beszel az olyan konzolos, aki azt mondja, hogy 100k feletti VGA kell a rendes megjeleniteshez.