17438
-
#1138 Azt se tudod miket beszélsz... Wíí a leg keresettebb konzol, sőt a DS is vígan lenyomja az asztali gépeket és a PSP is eladásokba most hónpok óta a PS3 és az X előtt van, szoftwerekben ugyszintén a handled a nyerő... de hogy had nevethess képzeld el hogy a pécé nem a handled mögött van, hanem a ps3, és az x mögött valahol a tabella alján... -
#1137 Ha lehetséges akkor fejezd be a személyeskedést, és vésd be magadba jó mélyen, hogy szó nem volt itt arról, hogy melyik kártyának mi a teljesítménye, és hol helyezkedik el a grafikonokon, meg hogy mi mihez képest jó vagy rossz.
8800GT-knél is van gagyi kiadás.
Téma lezárva nem értem mit nem lehet ezen megérteni, és miért erőszakolod rám azt a szar GSO-t.
Akkor legyen jó a GSO-is mit bánom én, ha azon fut az összes mai cucc maxon, akkor bánom én hogy mi a neve. -
#1136 aksi -
#1135 Tenyleg ilyet kell csinalni? Nem eleg hibernalni ? :D
Tenyleg jo szar :D -
gyuri12 #1134 Azé' van rá egy Zelda,és egy Metroid,amik azért jók,nem?(Meg a Gamecube-os játékok,amik között volt már gyöngyszem) -
#1133 Ezzel szamben agyonveri az X360 + PS3 eladasokat jatekostul mindenestol egyszerre.
Micsoda spangli, hogy a csodagepeiteket egy ilyen kis fél-next-gen konzol halalra szivatja. :D
De en emlekszem hogy bizonygattatok, hogy micsoda szar stb, es amikor kifejtettem, hogy siman lesopri a PS3at majd eladasban okoskodtatok, most meg azt hallom, hogy Wii szar meg minden, mert keseru a pupakok epeje ettol a valosagtol. :D
Raadasul attol is hogy a PC jatek keszitok rajottek a jovozenejere a digitalis eladasra, vagy az MMO-ra ami a warezt kiutheti a nyeregbol es megfordult a 2000-es tendencia es mar szukul a kulonbseg a bevetelek kozott.
Ezt bizony nem veszi be a gyomra a sok idiotanak :D -
#1132 A vezetékeknek leáldozott, vezetékes kontroller? vezetékes füles? a halálom, nekem ne lógjon zsínor sehonnan mert csak akadályoz. -
#1131 Felesleges mert nem kell arra várni hogy bebútoljon... bekapcsolod és megggggy, kikapcsolod és leáll. -
#1130 Wíí szar, ezt minden normális gémer látja, túlárazott prevgen kiddy cucc... -
#1129 Tényleg,ez az,köszi!
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem ez a vezeték nélküli kontroller nagyon nem jön be:\ Oké,hogy kényelmesebb,csak fasz kivan az elemekkel:D -
#1128 Kell hozza kontroller? Meg nem talaltak ki ra az automatikus bekapcsolast idore ? :D
Mekkora szar! :D -
gyuri12 #1127 Hosszan nyomod a nagy ződ ikszet,nagyon hosszan,és ha elég hosszan nyomtad,akkor bejön oldalt egy kis fül,ahol van a kikapcsolós dolog.
Ha erre gondoltál... -
#1126 ez meg a másik, kimehetek a kertbe és onnan is vígan bekapcsolhatom ha akarom:D:D -
#1125 És irányítható:DDD -
#1124 Valóban, remélem a következő konzol már rágondolkozással indítható lesz:D:D -
#1123 Gépet kapcsoljanak be öt méterről bot nélkül^^
Am a 360-nak az árt,ha csak ki van nyomva?Már valahol menüben találtam kikapcsoló gombot,csak elfelejtettem hol:-) -
#1122 Ja azt hiszik valami hitteritok. Ugy tunik elfelejtettek, hogy mar nincs a papsagnak nagy befolyasa. :D
Csak arra vigyazzanak, bele ne csurogjon a kedvenc masinajukba a szenttelviz, mert a zarlattol max a gepuk terdel le, nem a pogany PC imado.
De most tenyleg komolyan olyan jokat rohogok rajtuk amikor a sajat kis topikjukban egymas marjak, hogy te hulye Wii-s meg szar a X360-d, latnad az en PS3-amon amin mar fut a SG4 demo, igaz mar 2 eve beigertek a megjelenest. :DDDDDDD -
gyuri12 #1121 Ez kétélű bárd,mert ezután jön a "annyira hülyék vagytok,hogy már be sem kell kapcsolni a gépet" monológ... -
#1120 nekik az nem jó mert 3W-ot eszik stend by-ban a pc meg csak 10-et ... -
#1119 "Szal menjetek egymast oda olni vagy ragasszatok valami kis feliratot a konzolotok DVD vagy Blue-Ray olvasoljahoz a cimket, hogy megtudjatok jegyezni, hol kell betenni a stuffot :D"
erre már akartam írni hogy hozzá sem kell nyulni a géphez... bekapcsolod a kontrollerrel, illetve a meghajtó tálcát kinyitod az open gombra nyomva... -
#1118 ilyenem nekem is volt rencerváltás környíkin
-
#1117 Tenyleg csak azt nem tudom, akkor miert sirtal amikor mar multkor is lakat kerult ra. :D -
#1116 Hogy ide járjanak ? ne csináld ,már igy is állandoan jönnek hittériteni. -
#1115 Amúgy a bannert l kéne cserélni olyanra,amin egy orosz kvarcjátéknak mutatnak be. -
#1114 Ja es trollok miert nem mentek oda vissza ? :DDD
Ugyis ott lopjatok a napot, es arrol fecsegtek egymasrol, hogy te gyoker X360as vagy mert nekem PS3mam vmb, vagy az a rohadt Wii leelozte a kedvenc konzolomat, rohadj meg Feri :D
Szal menjetek egymast oda olni vagy ragasszatok valami kis feliratot a konzolotok DVD vagy Blue-Ray olvasoljahoz a cimket, hogy megtudjatok jegyezni, hol kell betenni a stuffot :D -
#1113 -
#1112 neked akkor volt utoljára befojásod amikor behugyoztál ... -
#1111 tedd azt -
#1110 De akkor latba veszem a befolyasom es zaratom a PC-s jatekok lealdozott topikot is. :D
-
#1109 zárható! :D -
#1108 és a topik elkérkezett a fénypontjáhaz, melyik vga a gyorsabb? igen uraim, ez a pécé hanyatlásának egyik oka -
#1107 Akkor mennyi neked joember a 20.280Ft ? :D
PALIT 9600GSO Sonic 768MB DDR3 PCIE brutto: 20.280 Ft (ipon.hu)
Latod ekkora langesz vagy hogy meg a valosagnak sem hiszel, csak a sajat marhasagodat hajtogatod.
JA es itt a kep arrol milyen franko mert te a 9800GTrol beszeltel . :D
Ami semmivel nem gyorsabb mint a 8800GT, es a 786as 9600GSO nem lassabb.
Na de osszdd az eszt arrol amihez nem ertesz.
Itt latszik milyen idiotak vannak a foldon, akik meg a valosagnak sem hisznek, hogy csak a sajat igazukat tudjak bizonygatni.
20.280 ft, nem 9xxx sorozat, nem a zold a kek, vagy a feher a fekete (persze csak neked), hanem a teny hogy mennyiert lehet kapni olyan VGA-t amivel manapsag barmilyen jatekkal lehet jatszani. -
gyuri12 #1106 De buta vagy.:(
Azért utálod a konzolt,mert jön rá sok jó játék?
És csak az mond olyat,hogy agyilag nem megerőltetők a konzol játékok,akiknek nincs konzolja. Vagy hülye... -
#1105 Jah de melyik vót előbb.
Amúgy azért írtam, mert honnan tudja az előbbi tag, hogy ki mit lopott el, hogy miért, és hogy ki.
Ellopták a játékot?HOGYAN?
Konzolos játékokat nem lopott PC-re senki?
És vajon télleg a Halo-nak köszönhetjük ezt a helyzetet?
Ami mos van?
azért mondom, hogy nem kell vádaskodni, mert nem ilyen egyszerű. -
#1104 Kinél volt szó 9600-asról.
Én egy szóval sem említettem.
Arról volt szó, hogy 20eért is lehet kapni olyan vga-kat, amivel frankón mennek a mai játékok.
És ugye erre válaszoltam, MONDTAM, hogy azért nem ennyire igaz, mert azért az olyan vga-k mint amik ehhez a teljesítményhez kellenek, nem 20e-be kerülnek.
OLCSÓK de nem 20e-be, és nem a 9600-as széria.
Na még kérdés? -
#1103 tojás, dinoszaurusz is szaporodott azzal -
#1102 Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? -
#1101 Aham te arra gondoltal, csak hogy megtudd magyarazni, foleg mig vegig a 9600rol volt szo.
Esetleg nem azt akarod kitalalni, hogy a 9800GTX ? Hiszen az a legjobb kartya abbol a sorozatbol csak az sem 40k.
Szoval hulyek a mnasik oldalon vannak, de nyugodtan keszulj politikusnak, a magyarazkodas az megy.
Raadasul 9800GT az a 8800GT uj valtozata es semmivel nem gyorsabb mint a 768as GSO.
Na erre kispajtas mit szolsz ? Nem jutsz szohoz mi ?:DDDDD -
szgege #1100 Baromira egyetértek ezzel a konzol dologgal,meg a képpel is. :D
Nagyon elegem van abból,hogy sok jó pc-s játékot lenyúlnak és csak konzolra jelenik meg. Alá Halo ,ami eredetileg PC-re jött volna,aztán mire kijött pcre nem erég ,hogy volt benne dögileg bug ,még coop módot is kivették belőle. Asszem még lehetne sorolni párat.
A legnagyobb szemétségnek azt érzem,hogy emiatt a több platformúság miatt,minden PC-s játék egyre igénytelenebb. Oké hogy konzol piacon nem elvárás az agy használata,de PC esetében ez nem volt jellemző. S sajna elég kevés a jó játék PC-re.Nagyon bekurvult a PC piaca a konzolnak. -
#1099 Valamit nem értek.
Vagy felétek vannak elmaradva, vagy nem látod, hogy mit írok, és hogy mire válaszoltál.
A 9600GT az milyen kártya? 9xxx-es?
IGEN
A 9600GT az a 9xxx-es jobb darabjai közé tartozik?
Háát NEEEMMM!
max 1-2 üzletbe felétek...ezek szerint.Én a minimum 9800GT-re céloztam, ami azért még súrolja a határt.
VAGYIS KONKRÉTAN 9800GT (aktív hűttéssel), 9800GTX ÉS 9800GX2 meg ami a két szélső között van teljesítményben.