17438
-
#1258 pff -
#1257 Hát persze. -
Zóanagyvarázsló #1256 Na meg rétegjátékok már 4-5k körül is nyitnak (ritkább esetben akár még ennél is olcsóbban), de ez már részletkérdés, bár engem nagyon is érint. -
#1255 Jah ezé mondom, hogy kár ezen filózni ingadozóak az árak. -
#1254 Persze hogy nincs oreg.
Egyik Jrpg szarabb mint a masik.
A legtobb mind akcio RPG, bugyuta gagyi mangas karakterekkel. -
#1253 Ez a egész vita a lustaságra és kockaságra vezethetö vissza.
Ez a buhera szöveg a lustaság része ,én két évente cserélem a komplett pc-t.Ezalatt nem kell semmit fejlesztenem és minden megjelenö játékot tudok futatni.
Az hogy drivert kell frisitenem vagy patchet felraknom / ami már konzolnál is megvan / nekem nem probléma sokaknak már az ilyen dolgok is a lehetetlen küldetés kategoriája.
A másik a kockaság kérdése ,hogy több a játék konzolra.
Tavaly számoltam tiz olyan játék jött pc-re ami engem érdekel és mégis csak idén áprilisban értem a végére mert melette van családom,munkám,más szorakozásom egyszóval életem.
A konzolosoknál lassan elvárás hogy havonta egy-két játék megjelenjen és azt végigtolja valaki.
Ezért mosolygok ezen pc leálldozott vakeron ,leáldozott annak aki lusta és tul kocka.
-
Zóanagyvarázsló #1252 Idehaza inkább 8-12k, de lényegében csak az EA-s címek, illetve egy-két világsiker kerül 12k-ba induláskor. Most a Spore lesz 13k is.
EU-ban pedig £24.99 az induló ár szinte mindenre, csak Spore kezd £29.99-en. -
#1251 -
#1250 pc-s játékok is vannak bőven 11-13ért újjonnan. -
#1249 pontosan -
#1248 hirtelen ennyi jutott eszembe, biztos vannak... a lényeg hogy folyamatosan jönnek ki:) mindig van mivel elütni az időt -
#1247 A régi konzoljátékok meg soxor 25 dollár, szóval nyugaton alig drágább. -
#1246 a multik és egyes boltok 576/konzol sutido és egyes vidéki üzletek adhatják 17-18ért mert van bőr a képükön, amugy normális üzletekben 12-13 max 14 de több nem -
riviera #1245 Azért van nagy sikere mert a legjobb partygame a rockband után.
-
#1244 Vannak még.
Star Ocean is mekkora durvaság volt régen.... -
#1243 www.playasia.com
55 dollár egy új pc játék, és 65 dollár egy új konzoljáték (általában).
Nem tudom magyarországon mi ez a nagy különbség, (sokszor 8 és 18ezer forint). -
#1242 Igazad van vannak drágábbak, de én ritkán látok. -
#1241 PS2 JRPG list
bejelentett jrpg címek nextgenre
Valkyria Chronicles - ps3
Infinite Undiscovery - 360 ( szeptember 2 )
Lost Odyssey ( megjelent, hatalmas, kihagyahatatlan, epic )
Star Ocean
Tales of Vesperia - 360 ( megjelent )
Final Fantasy 13 - 360/ps3
stb... -
#1240 Az nem darabszámot takar. -
Zóanagyvarázsló #1239 Nem írtad, hogy melyik GH-ra gondolsz, de úgy tudom az Aerosmith-féle a legújabb, a gitáros verziót nézni pedig nem fair, az PC-re is aranyba kerül. -
Fbn Lx #1238 ok, ez akciójátékból elég is.
rpg cím jöhet inkább -
#1237 Ő egy álomvilágban él:D -
#1236 lol bazmeg te hol élsz? :D -
Zóanagyvarázsló #1235 Guitar Hero: Aerosmith - £31.99
Battlefield: Bad Company - £31.99
Messze vannak ezek a 20k-tól. Egyébként £39.99 szokott lenni a standard induló ár konzolon (UK), az most 12k átszámítva. (A PC-s pedig £24.99. Ázsiában viszont kisebbek a különbségek a platformok között.) -
#1234 A wow mwg kotor sem RPG, hanem olyan starwarszos, meg mesebeli beszélgetős ütögetős tps játéok. -
n3whous3 #1233 Este zárás/gumírozás, addig lehet dühöngeni, de nincs balfaszozás, személyeskedés!!! AJÁNLOM!
Szerintem most egy voltamot megengedhetek magamnak :DDD
Egyébként kár, hogy ezt nem hagyják nyitva :) -
#1232 Nalad 15k mert megint csusztatni akarsz a Guitar Hero tobb mint 21k az is akcioban. lol Cod4 18k
Azert mert oriasi sikere van az USAban a sok homi rocker kozott. :D
Mennyi is lesz pl az MGS4 megjeleneskor ? Ugye 1999Ft ? :D
Hogyne ugy lesz az is 20k folott, ahogy illik.
-
#1231 Nem tudom, valahol azt olvastam, hogy tavaly 40%al több bevétel volt ps2játékokból mint pc játékokból. Egyébként még mindig majdnem úgy fogy a ps2 mint mint a ps3/x360 (a wii és a kézikonzolok jobban fogynak), szóval ez érthető. -
#1230 Fogalmad sincs ezekről a dolgokról... -
#1229 Van még sok, igaz nem kotor, meg nem wow-nak hívják őket, de vannak elegen. -
#1228 a mass effect az nem is igazán rpg, inkább tps rpg elemekkel -
#1227 Jogos télleg gáz a gitáros... -
#1226 N3 stb hogy x360-at se húzzuk le, meg vannak új cimek, csak nem ismeri senki, aki nem néz utána. -
riviera #1225 Mass Effect meg a Lost Odyssey azért nem gagyik. -
#1224 Fel is dughatok bizony szárazon -
#1223 az főleg a gitár miatt drága, asszem
de lehet a sok licenselt szám (is) az oka
de PC-re is kurvadrága, szal... -
Fbn Lx #1222 ezaz, felkaptok egy pletykát 2-3 játék példájából tanulva, és már kb. a 20. kommentet olvasom, ami arról szól, hogy minden fejlesztő a konzolt célozza meg, mert a pc-s fejlesztés nem hozza vissza az árát.
A következő sort csak akkor olvassátok el, ha készen álltok rá!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez nem így van. -
#1221 Jah mostanit, vagy újjat, ami nemsoká jön ki. mert van hidd el. -
#1220 Biztos jon valami JRPGvel. :D
Abbol is egy van a Final Fantasy sorozat es kesz. -
#1219 Jah 20e az legyen inkább max 15990ft.