17438
-
#938 Köszi:)
Kell már valami,mert már lassan a szimulátorokat unom,ilyenkor kell 2-3 hónap kihagyás,aztán utána újra rákattanok:) -
#937 Nohátugye mainstream vonalon ÚJAT és EGYEDIT várni, az meg dőreség. Ritka, mint a fehér holló. -
#936 Csak faszságból írtam,tegnap a konzolt szidtam,ma a pc-t :-) -
#935 hülye konzolosok.. -
#934 Nem mindenkinek jön be ez a fajta taktikázás,pl nekem sem.És ezt is megund egy idő után,ami pont addig tart,míg ki nem ismered az ellenfeled.Fifa-k is single-ben jó mókák 3 napig,aztán utána meg a gép gólt lőni nem tud,és max arra lehet menni,hogy minél több játékosod kiállítsák a legrövidebb idő alatt:D -
#933 IGAZ. -
#932 Nem személyeskedünk.
Nekik is lehet véleményük, és nem ez a megoldás, hogy leírd a másik szemszögből a dolgokat, mert ebből nem fogják megtudni, hogy neked miért az tetszik.
Inkább idegessebbek lesznek. NEM?
Amúgy Halo 3 nem biztos, hogy a legjobb példa a dicsekvésre, mert nem nagy szám.
Én játszottam vele elhiheted. KB mint az első két rész, csak szebb, de én szebbre számítottam őszintén.
Persze ez nem azt jelenti, hogy rossz hogy megrendelted, mert valszeg azért elleszel vele, mert nem szar játék, csak nem tartom egy etalonnak.
Amúgy jó szórakozást. -
#931 Csak azok nem biztos,hogy bejönnek mindenkinek. -
#930 Hát barátom, nem tudom, mennyi verekedős játékot láttál (nem elég a "képet láttam róla, mert apu nem engedi, hogy ilyennel játszak"), de a minőségiek pont nem azok, hanem ahol taktikázni kell. A régebbiek közül Wargods, Mace, Mortal-sorozat, az újak közül Soul Calibur, Tekken, DOA, kb. ezek a tényleg színvonalasak. Leültök haverral a nagy TV elé, kontroler és sörnyitó a kézbe, amíg tölt, addig sör kinyit, utána mehet a móka... Na jó van, ennél jobb, de azt nem a haverjával, hanem a barátnőjével csinálja az ember... :)
Persz, ha jól tudom, 18 alatt nem vehetsz sört, apuci meg lenyom két maflást, ha lenyúlod az ővét, szóval megértem, hogy most kb. olyan érzésed lehet, mint mikor vaknak magyarázzák a "halványkék" szó jelentését. -
#929 Vannak NEMLAPOS játékok, csak kevés és jó helyen kell őket keresni. -
#928 Dehogynem,nincsen semelyikben sem nagy újítás,ami miatt tényleg megérné megvenni.Én nem a nevet akarom megfizetni egy játékban,hanem a játékélményt.Pl nem sajnálom,hogy a witchert megvettem CE-ben,egyszer vittem csak végig,de azt nagyon élveztem. -
#927 Jah meg volt az a 12-éveseknek való a konzol.
Ez érdekes.
Be is tudom bizonyítani, hogy a Crysis-t nemrég egyik haverom fia (8-9éves) vitte végig, jó nem 1 nap alatt, de megcsinálta.
De Devil May Cry 4 is nagyon tetszik neki, amiben meg nem tud sehogy továbbmenni. Tudom ez csak 1 példa.
De most akkor ez hogy van, Devil 4 is sokszor topic-ban megkapja, hogy csak egy esztelen vagdalkozós játék. Na akkor most esztelen, vagy mégis kell valami ész hozzá. Mert úgylátszik 10-év tudás nem elég. Crysis-hoz meg elég....
Persze ez személyes tapasztalat és vélemény, de érdemes lenne elgondolkodni, hogy ez hová vezet.
Ti nem érzitek mostanában, hogy iszonyat egyirányúak és lapossak ajátékok?
Jórészt az FPS-ekre gondolok. -
#926 pc-sek,nem ps-esek
EPIC FAIL,én marha HÁHÁ -
#925 HÁHÁ licitáltam halo3-ra köcsög ps-sek,ezt toljátok az ócska vasotokon -
#924 Jah értelek, de ez monnyuk sok idő.
Számolni kéne mikor jött ki X360, mert 4 éve szerintem még nem vot...
Meg 4-5éve pn címszerint hány játék jelent meg, és ugyanez X360-ra.
Persze PC-n nagyobb lesz biztos a lista, mert rengeteg x kategóriás cucc is van.
Ma inkább nem állok neki. -
gyuri12 #923 Már késő!:D
(Nem szabad kekeckedni MG(S) fannal,mert megesz reggelire!) -
#922 Miért én azt hiszem, hogy X360-ra van warez, akkor tévedek...háát valszeg ezért van kérdőjel a mondat végén, mert nem éllítottam, csak kérdeztem.
De ha nem csal a szimatom, akkor az X360-as kozol warezbirodalma most éli szebb napjait, mert mindenlószar 2-3héttel előbb minimum fent van neten, mint ugyanaz PC-s verzóban.
Ezt csak úgy mondogatják, azért kérdeztem hogy igaz-e? -
#921 amióta olcsó a szélessávú net 4-5 év... -
#920 Mikortól számítsam? -
#919 Biztos gazad van, ennyire nem ismerem az eljárásokat. -
#918 tölcsék csak ha nem veszik észre haogy saját maguk alatt vágják a fát ... -
#917 Szerintem a mondandómból ugyanez derül ki, csk nem ilyen tényszerűen.
Vagyis nem állítottam ennek ellenkezőjét, amit te írtál.
Remélem nem voltam félreérthető. -
#916 van rá warez de a MS egyedi "hardverban"-ja a megpiszkált gépeknél nem cserélnek gariba -
karajjj #915 te azt csak hiszed... :D -
#914 Van. De elég ha a PC-s, és konzolos warez arányit összeveted. -
#913 Bukott. árbevételben és nem letöltések számában (sajnos bár ez köszönhető a bődületes gépigénynek amit talán csak a high end pc szintű userek tudnak értékelni). -
Verseghy #912 Mert PC-re letöltik... -.- -
karajjj #911 fogalmam sincs, hogy mit igértek kb másfél éve nem is igazán foglalkozok játékokkal... csak pár videót láttam egy-kettőből... most viszont vettem egy új gépet és kezdem sorra beszerezni a játékokat -
Neoncsoves #910 fasztnincs -
#909 Háát ez is része a dolognak, de X360-ra nincs warez????? -
karajjj #908 ja hogy csak eladásokat tekintve... :D -
#907 Háát nézd meg mik lettek az ígéretekből.
Had ne ismételjem magamat.
Jah és csúszott is. -
#906 Eladásokat tekintve igen... -
S8DJ #905 mert majdnem minden játékot először csak konzolra adnak ki hogy legyen egy kis bevétel is és aztán jöhet a PC mert tudják hogy warezolni fognak -
karajjj #904 bukott a krájzisz? :O -
#903 "MGS4,GTA4,HALO3-ból 115%-kal többet adtak el konzolra mint az összes PC-s játékból 1 ÉV alatt ..." -
#902 Igen lehet igazad van.
Mond meg melyik játéknál taopasztaltad, és utánanézek. Kiváncsi vaok, mert eddig nem nagyon vettem észre, monnuk mindegyik játékot én sem próbáltam azért. -
#901 Nem mosod le magadról :D -
#900 sokan vannak így, régen mikor választottak pc, vagy konzol, akkor igen fú pc...
akkor jobb is volt.
De ne supernintendo-nál ragadjataok le.
Nézzetek be valami üzletbe, ahol ki lehet próbálni az újjakat, és akkor monnyatok véleményt.
Ne N64-el játszatok, aki még nem ismeri a konzolokat, annak leírnám (ez nem neked szól) ilyeneket kérjetek kipróbálásra:
PS3 - X360
Ha PC illetve konzolos játékot néztek, akkor konzolon mindig szebb lesz. Vagy legalábbis PC-s portjátol nem gyengébb.
Ezt elhihetitek, én is láttam és játszottam velük. -
#899 Nah, az csak fricska volt, nem komolyan írtam.